Rodinný dům 6+1, na pozemku 1.036 m2, Dobřejovice, Praha - v

Rodinný dům 6+1, na pozemku 1.036 m2, Dobřejovice, Praha - v
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prostorný rodinný dům 6+1 s velkým pozemkem v Dobřejovicích. Klíčové přednosti nemovitosti: - prostorný dům o užitné ploše 250 m², - rozlehlý pozemek o výměře 1036 m², - dispozice 6+1 s možností rozšíření, - skvělá lokalita s výbornou dostupností do Prahy, - perfektní stav, připraveno k okamžitému nastěhování. Detailní popis nemovitosti: Tento krásný rodinný dům se nachází v ulici Nad mlýnským rybníkem v Dobřejovicích. Nabízí vám komfortní bydlení na 250 m² užitné plochy, rozdělené do dvou pater. Přízemí: - prostorná chodba, - kuchyň se spotřebiči, - útulná jídelna, - velký obývací pokoj, - technická místnost, - samostatná toaleta, - garáž pro 2 automobily, - 2 parkovací stání před domem. První patro: - prostorná hala, - velká ložnice, - dětský pokoj, - samostatný pokoj, - prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem, - samostatná toaleta, - půda s potenciálem pro další využití. Dům je vytápěn plynovým kotlem a disponuje podlahovým topením. Je zde také... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 900 000
 Kč

Podobné inzeráty

rodinný dům 1+1
rodinný dům 1+1
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
prodám dům v obci Záříčí 1+1. dům je určený ke kompletní rekonstrukci. užitn... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej rodinného domu 150 m2, pozemek 314 m2, OV, Dušníky - Litoměřice
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: N2416177, Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 4+1 a užitné ploše 150 m², který se nachází v klidné lokalitě obce Dušníky, okres Litoměřice. Konstrukce budovy je smíšená (kámen / cihla). Nemovitost stojí... (více v detailu)
1 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, rodinný dům 5+1 250 m2, Prostějov, ul. Krásná
Kód zakázky: , K prodeji rodinný dům 5+1 o užitné ploše 250 m2 ve vyhledávané lokalitě města Prostějov na ulici Krásná. Dům je postavený v roce 1976 z pórobetonových tvárnic Suporex. Topení a ohřev vody je řešeno plynovým kotlem. Dům je napojen na městskou kanalizaci i vodovod. Během posledních 15 let byla položena nová střešní krytina, usazena plastová okna a plynový kotel. V prvním nadzemním podlaží domu nalezneme tři samostatné pokoje, velký obývací pokoj s ,,terasou", kuchyní, k... (více v detailu)
8 390 000
 Kč
Rodinný dům
Rodinný dům
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Rodinný dům Moderně zrekonstruovaný cihlový dům s dispozicí 3+kk nabízí svým novým majitelům útulné bydlení v klidné lokalitě. Nemovitost o rozloze 116 m² se nachází na pozemku o velikosti 636 m², což poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a odpočinek. Dům je po celkové rekonstrukci, střecha je v původním udržovaném stavu což zaručuje novým majitelům bezstarostné bydlení bez nutnosti dalších investic. Vybavenost domu je nevybavená, což umožňuje novým maji... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 390 000
 Kč
Dvougenerační dům 7+2, na pozemku 431 m2, Doksy u Kladna, St
Dvougenerační dům 7+2, na pozemku 431 m2, Doksy u Kladna, St
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prostorný dvougenerační rodinný dům v klidné lokalitě Doksy u Kladna Hledáte ideální místo pro život dvou generací pod jednou střechou? Klíčové informace: - dvougenerační rodinný dům - užitná plocha: 325 m² - pozemek: 431 m² - lokalita: Doksy u Kladna Prostorné a funkční uspořádání: Dům nabízí dvě samostatné bytové jednotky, každá s vlastním kompletním zázemím. Vytápění krbovými kamny a tepelné čerpadlo vzduch - voda. Nemovitost je udržovaná a připravená k okamžitému nastěhování. Před 8 lety proběhla rekonstrukce fasády, střechy a zateplení půdního stropu. Součástí domu je garáž pro pohodlné parkování. Zahrada: relaxujte na upravené zahradě s pergolou a příjemným posezením. Dispozice domu: 1. nadzemní podlaží (142 m²): - vstupní zádveří - prostorný obývací pokoj s kuchyní - 3x samostatné pokoje - komora - chodba - koupelna s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 250 000
 Kč
Prodám rodinný dům v Aši
Prodám rodinný dům v Aši
Prodám rodinný dům 5+1 v Aši ve velmi klidné lokalitě s pozemkem o ... (více v detailu)
3 000 000
 Kč
Rodinný dům
Rodinný dům
Dobrý den, Prodám rodinný dům v České Bělé. Podlahová plocha 250m2, pozemky kolem domu 750m2. Garážové stán... (více v detailu)
4 800 000
 Kč
Prodej rodinný dům 4kk, zahrada, garáž, Karlovy Vary ID546
Prodej rodinný dům 4kk, zahrada, garáž, Karlovy Vary ID546
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
✔S L E V A ✔ Zajímavá nabídka: Původní cena 9.200.000,- Kč. Nyní cena po slevě: 8.600.000,- Kč Nabízíme k prodeji krásný řadový, koncový, prostorný rodinný dům 4+kk, který se nachází v klidné části Rybáře v ulici Tisová v Karlových Varech. Dům je prakticky řešen s dostatkem denního světla, v přízemí se nachází zádveří, koupelna se sprchovým koutem, přípojkou na pračku a WC. Dále je zde prostorná kuchyň s kuchyňskou linkou a spotřebiči spojená s obývacím pokojem a krbem. Z obývacího pokoje je vstup na terasu s pergolou a zahradu. Místnosti v přízemí jsou vytápěny pomocí podlahového topení a ve 2. patře podlahové topení v koupelně. Ve 2.NP se nachází dvě ložnice, kancelář a koupelna s rohovou vanou... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 600 000
 Kč
Prodám Rodinny dům Pecka-Vidonice.
Prodám Rodinny dům Pecka-Vidonice.
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Volat 723443322. Prodám Rodinny dům v obci Pecka-Vidonice čp7.Dům řešeny dispozičně jako 4+1. V domě průchozí chodba,z které se jde do kuchyně,velké jídelny,obývacího pokoje,dětského pokoje. Dále do koupelny,WC a samostatný vstup do ložnice. Prostorná půda,kde by bylo možné vybudovat podkrovní bydlen... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 600 000
 Kč
Prodej, dům , m2, Zápy
Prodej, dům , m2, Zápy
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivní nabídka rozlehlého rodinného domu v obci Zápy, pouhých 10 minut jízdy z metropole. Dům leží na pozemku o výměře 459 m2 a kromě zpevněné plochy pro umístění sezení, nabízí i prostor pro záhony, trávník a dvoupatrový zahradní domek. Ten sloužil zejména pro umístění zahradního vybavení, ale vzhledem ke zděným stěnám a typu stavby, je tento domek opravdovým pokušením pro majitele s budovatelskými ambicemi. Nemovitost disponuje zastavěnou plochou 130 m2 a dispozicí 5+1 rozvržené do dvou pater, přičemž v horní části domu se nachází 3 pokoje (jeden s přípravou na kuchyň), koupelna a samostatné WC, v přízemí pak 2 pokoje, kuchyň s jídelnou a samostatné WC a koupelna. Dům je napojen na obecní kanalizaci i vodu, ačkoliv má k dispozici i vlastní studnu. K vytápění sloužil plynový kotel a navíc kotel na pevná paliva. Okna byla vyměněna za plastová, jinak ale zůstal dům v původním stavu a na svou proměnu dle představ nových majitelů teprve čeká. Zajímavé body nemovitosti: • Suchá a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 880 000
 Kč
Rodinný dům
Rodinný dům
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
K prodeji rodinný dům v obci Žitenice okr. Litoměřice. Samostatně stojící o dispozici 5+kk postaven v r. 2009. 2012 kolaudován. Je napojen na kanalizaci, vodovod a plyn... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 270 m², Temelín
Prodej rodinného domu, 270 m², Temelín
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Na prodej nabízíme rodinný dům o 4 pokojích v samostatném umístění v klidné části obce Litoradlice. Objekt se nachází na počátku velkých proměn, a tudíž představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají příležitost upravit si dům přesně podle svých představ. Dům stojí na pozemku o velikosti 392 m², celková užitná plocha domu je ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Straškov-Vodochody
Prodej rodinného domu, 150 m², Straškov-Vodochody
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Straškov, ideální pro rodinné bydlení s pohodlnou dostupností do Prahy. Tento dům o užitné ploše 150 m² nabízí 5 místností, 2 podzemní podlaží a balkón s výhledem do okolí. Dům je v udržovaném stavu s možností rekonstrukce dle vašich vlastních představ a potřeb. Nachází se na samostatném pozemku o rozloze 277 m², což poskytuje dost... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 5+1, 616 m², Býšť, okres Pardubice
Prodej rodinného domu, 5+1, 616 m², Býšť, okres Pardubice
Přidáno včera - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k prodeji rodinný dům o dispozici 5+1, s celkovou plochou pozemku 616 m², v obci Býšť. Dům má novou střechu (2024), je napojený na inženýrské sítě (obecní vodovod, kanalizace, plyn). Vytápění domu zajišťuje plynový kotel. Ohřev vody přes bojler. Dispozice domu: velkorysý obývací prostor s jídelnou se vstupem na lodžii, samostatná kuchyň, špíz, koupelna se sprchovým koutem, WC. Patro: 4 samostatné pokoje, 2 x l... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 690 000
 Kč
Prodám rodinný dům
Prodám rodinný dům
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám rodinný dům se zahradou v Ústí nad Labem (Všebořice). Patrový dům se sedlovou střechou, 2 koupelny, 3 toalety, 2 balkóny. V přízemí 4 velké místnosti ( v kuchyni krbová kamna, komora a balkón), předsíň + samostatné wc, koupelna s vanou i sprchovým koutem. Z přízemí do horního patra vedou dubové schody. V horním patř... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodám dům
Prodám dům
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Staré Jesenčany. Celková výměra pozemků 1278 m2 (zastavěná plocha a ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Řadový rodinný dům 5+kk, 200 m2,  Praha 5 – Jinonice, Pučova
Řadový rodinný dům 5+kk, 200 m2, Praha 5 – Jinonice, Pučova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 00217 Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dvoupatrový řadový dům 5+kk, 200 m2 v krásném místě Pražských Jinonic. Dům je situován v klidné rezidenční čtvrti sousedící s přírodní rezervací, má tři podlaží, a zahradu o rozloze 105 m2. V přízemí je vstupní hala, kde jsou dveře do garáže a chodba se schodištěm do prvního podlaží. Z chodby je vstup do velkého pokoje pro hosty s francouzskými dveřmi na zahradu s dřevěnou terasou. V pokoji je koupelna se sprchovým koutem, WC, vestavěná sauna a také oddělená místnost s pračkou a sušičkou. V prvním podlaží se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a francouzskými dveřmi na terasu. Kuchyňská linka je vybavena lednicí, sklokeramickou indukční deskou, troubou a myčkou. Z obývacího pokoje jsou schody do druhého podlaží, kde jsou tři ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC s bidetem. Dva pokoje mají balkon. Přední část domu se zahradou je orientovaná na jihozápadní stranu. Dům prošel před několika lety ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 500 000
 Kč
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, pozemek  681m2.
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, pozemek 681m2.
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
, Představujeme vám rodinný dům v Němčicích u Klatov, ideální domov pro vaši rodinu. Dispozičně řešený jako 4+1 s prostornou plochou přibližně 120 metrů čtverečních, s možností půdní vestavby. Při vstupu do domu vás přivítá předsíň, která vás zavede do prostorné haly s krbovými kamny a výměníkem tepla. Odtud se dostanete do pokoje a kuchyně, do koupelny a samostatného WC. Z kuchyně pak vedou dveře do dvou dalších neprůchozích pokojů, z nichž jeden je vybaven prostornou šatnou. Dům je převážně podsklepený,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 620 000
 Kč
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, pozemek  681m2.
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, pozemek 681m2.
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
, Představujeme vám rodinný dům v Němčicích u Klatov, ideální domov pro vaši rodinu. Dispozičně řešený jako 4+1 s prostornou plochou přibližně 120 metrů čtverečních, s možností půdní vestavby. Při vstupu do domu vás přivítá předsíň, která vás zavede do prostorné haly s krbovými kamny a výměníkem tepla. Odtud se dostanete do pokoje a kuchyně, do koupelny a samostatného WC. Z kuchyně pak vedou dveře do dvou dalších neprůchozích pokojů, z nichž jeden je vybaven prostornou šatnou. Dům je převážně podsklepený,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 620 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 260㎡
Prodej Rodinný dům, 260㎡
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rozestavěný a prostorný rodinný dům v klidné části obce Jesenný. Tento patrový dům, který je samostatně stojící, ještě nemá vnitřní příčky a poskytuje tak dostatek prostoru pro Vaši fantazii složení pokojů. V přízemí je velká garáž, vhodná i pro dílnu, či více aut. Dále velká vstupní hala. Dům je prostorný pro velkou rodinu nebo pro ty, kteří hledají pohodlí a dostatek místa. Dům je postaven z kombinace různých materiálů, což mu dodává jedinečný charakter a zároveň zajišťuje jeho pevnost a stabilitu. Celková užitná plocha domu činí cca260 m², přičemž zastavěná plocha je 140 m². Dům se nachází na prostorném pozemku o rozloze 1001 m², což nabízí dostatek místa pro zahradu, dětské hřiště nebo relaxační zónu. V domě jsou dvě nadzemní podlaží, která mohou být po dostavbě efektivně využit... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 490 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+1, 114 m2,  Fulnek - Lukavec
Prodej, rodinný dům 4+1, 114 m2, Fulnek - Lukavec
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00286 Nabízíme Vám jedinečnou příležitost pořídit si nový rodinný dům v dvojdomě v lokalitě Lukavec v Fulneku. Tato moderní novostavba s plochou užitnou 57 m2 , podlahovou plochou 114m2 a rozlohou pozemku 587 m2 vám poskytne pohodlí a komfort. Celý dům je plánován jako cihlová stavba s dokonalou dispozicí prostor, které zahrnují kuchyň a obývací pokoj v přízemí, a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 490 000
 Kč
Rodinný dům
Rodinný dům
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
SLEVA - CENA K JEDNÁNÍ Nabízíme na prodej hrubou stavbu rodinného přízemního domu o velikosti 4kk a výměře 198m² zastavěné plochy. Stavba je z roku 2019. Ideální pro dokončení dle vlastních představ. Nachází na okraji obce Rabí, je obklopen přírodou, v sousedství se nachází pouze jeden dům. Rabí je přibližně 10 km od města Sušice, která je nazývaná branou Šumavy a přibližně 9 km od města Horažďovice. V obci se nachází mateřská škola, dětské hřiště, restaurace, obchod a nejrozsáhlejší hradní zřícenina v Čechách. Z Rabí je výborná autobusová dopravní dostupnost. V blízkosti obce protéká řeka Otava. V domě se nachází garáž, technická místnost a dílna. Dále chodba se šatnou, prostorný obývací pokoj o... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 199 m², Nymburk, ul. Za Žofínem
Prodej rodinného domu, 199 m², Nymburk, ul. Za Žofínem
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prostorný dvougenerační dům v Nymburce, krásná lokalita - ulice Za Žofínem. Užitná plocha domu činí 199 m², pozemek o velikosti 536 m². Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami – v přízemí 2+kk a v patře 3+kk, každý s lodžií. V přízemí se také nachází garáž a dům je částečně podsklepený. Na zahradě je samostatná truhlářská dílna, která je ideální pro domácí či profesionální kutily. Možnost spojení bydlení s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 240 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 6+1, 200m2, Olomouc - Chomoutov, ul. V
Prodej, Rodinné domy, 6+1, 200m2, Olomouc - Chomoutov, ul. V
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. 00419 Ve výhradním zastoupení majitele, Vám nabízíme k prodeji rodinný dům v Olomouci - Chomoutově na ulici Výstavní. Jedná se o prostornou, vzdušnou a zajímavě řešenou nemovitost o dispozici 6+1, která je umístěna na pozemku o celkové velikosti 664 m2 . V přízemí se nachází kuchyně s jídelním koutem, prostorný obývací pokoj s krbem, ke kterému přiléhá prosklená zimní zahrada, pracovna, komora a WC. V 1. NP se nachází čtyři pokoje a koupelna se sociálním zařízením. Dům je částečně podsklepen a disponuje prostornou garáží s dvěma parkovacími místy. Vytápění nemovitosti je řešeno tepelným čerpadlem a podlahovým topením. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 900 000
 Kč
Rodinný dům okraj obce 10711m2
Rodinný dům okraj obce 10711m2
Prodej rodinného domu 5+1 se stodolou s pozemkem 10711m2 v obci Sezemice u Mnichova Hradiště. Exkluzivně nabízíme prodej stavby s pozemky na okraji obce. Zděný dům je ve skvělé kondici. Dispozice: Přízemí- veranda, chodba se schodištěm do patra a se vstupy do jednotlivých místností. Obývací pokoj s jídelním koutem, kuchyně, 2 ložnice, koupelna po rekonstrukci se sprchovým koutem, samostatné wc, spíž, vstup do sklepa. 1.patro- 2 ložni... (více v detailu)
4 999 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty