Prodej hotelu, penzionu, 1770 m², Malenovice, ul. Malenovice

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Unikátní investiční příležitost v srdci Beskyd. Představujeme vám horský hotel "Rajská bouda" a penzion v Malenovicích. Ideální kombinace romantiky a podnikatelského potenciálu. Co získáte: komplex o užitné ploše 1770 m2, hotel (15 pokojů) + penzion (5 pokojů) + byt pro majitele. Celková kapacita 72 lůžek. Pozemek 2078 m2. Parkování pro 30 aut. Důvody proč investovat: prestižní lokalita v Beskydech, multifunkční využití (svatby, oslavy, konference), gastronomické zázemí (restaurace, jídelna, salonek, velký sál), zábava (2 bowlingové dráhy), venkovní terasa pro 50 osob, be... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
31 000 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej hotelu, penzionu, 950 m², Klenčí pod Čerchovem
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáte investiční příležitost v oblasti pohostinství a ubytování? Nabízíme k prodeji hotel s restaurací v atraktivní lokalitě Klenčí pod Čerchovem, který nabízí široké možnosti využití a okamžitý příjem z pronájmu. Stavba je o 3 nadzemních podlažích a 1 podzemním, které je rozdělené do 7 místností o celkové ploše 106.4m². Restaurace disponuje kapacitou 70 míst o ploše 217m². Ve druhém a třetím nadzemním podlaží se nachází 14 ubytovacích pokojů a apartmánů, které dohromady nabízejí 50+10 ubytovacích lůžek. Každý pokoj má vlastní koupelnu s WC a je plně vybaven náby... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 257 000
 Kč
Prodej penzionu, 280 m², Krásná Lípa, okr. Děčín
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji plně funkční a zavedený penzion v Krásné Lípě - Zahrady, v okrese Děčín, který leží na pozemku 4 840 m² + 3 771 m² je pronajatých od pozemkového úřadu. Hledáte únik z města do krásné přírody a nebo nový domov se zavedeným podnikáním? Pak tu máme nabídku přímo pro Vás. Jedná se o zavedený stylový hotel - penzion s názvem Slunečna Vila /Villa Sunshine s hodnocením 9,1 na Booking.com. Penzion disponuje sedmi pokoji (23 lůžek), přičemž každý pokoj má vlastní sociální zázemí + další pokoj j... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 500 000
 Kč
Prodej apartmánu 2+kk, 45 m², Pernink, ul. Karlovarská
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Pro milovníky Krušných hor nabízíme k prodeji horský apartmán v rekreačním apartmánovém domě postaveném v roce 2003 o dispozici 2+kk a užitnou plochou 45 m². Nachází se ve druhém nadzemním podlaží a je součástí klidné části obce Pernink. Dům celkem zahrnuje 18 bytových jednotek. Apartmán disponuje předsíní, prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, který je vybaven základními spotřebiči. Samostatný pokoj slouží jako ložnice. Koupelna disponuje sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Součástí bytu je sklep, který nabízí další úložné možnosti... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 021 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 47 m², Praha, ul. Milotická
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+kk s výměrou 47 m² s předzahrádkou o velikosti 51 m² v komplexu Na Radosti se společným pozemkem a dětským hřištěm. Byt je disposičně řešen: obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s toaletou, chodba a komora. Z obývacího pokoje a ložnice se francouzskými okny lze dostat na předzahrádku. K bytu náleží 2 sklepní kóje a garážové stání. Zajímavostí komplexu je rozlehlý společný oplocený pozemek s dětským hřištěm ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 200 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 610 m², Trojanovice
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji roubenou kolibu Valaška na Pustevnách, postavenou nově v roce 2004 ve velmi dobrém stavu. Restaurace má k dispozici 70 míst, venkovní chráněna terasa s výhledem do údolí 40 míst. Koliba je vytápěna moderním kotlem na tuhá paliva, v restauraci je také velký kamenný krb. V 2. NP se nachází 4 dvoulůžkové pokoje, s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej hotelu, penzionu, Štramberk, ul. Náměstí
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovolte nabídnout Vám k prodeji tyto vyjímečné budovy v srdci malebného Štramberku kde se nachází 5 budov ke kterým patří také vyhlášený Hotel ŠTRAMBERK. Který se nachází přímo na náměstí. Tento nádherný hotel se nachází přímo v centru obce a nabízí ideální kombinaci historie, komfortu a moderního vybavení. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu. Díky své poloze v centru Štramberku je tento obj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej hotelu, penzionu, 350 m², Rokytnice nad Jizerou
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Vážení klienti, dovolte nám představit mimořádnou investiční příležitost – penzion ve výstavbě v atraktivní lokalitě Rokytnice nad Jizerou, s mnoha oblíbenými skiareály v těsné blízkosti, včetně populárního skiareálu Studenov. Tento čtyřpodlažní objekt v centru Dolní Rokytnice se skládá z 30 místností a má 1 podzemní podlaží a 4 nadzemní podlaží. Budoucí penzion zahrnuje 21 apartmánů se sociálním zařízením a balkonem a 40 samostatnými lůžky na celkové ploše cca 120 m².Specifikace I.NP zahrnuje recepci, lyžárnu, sušárnu, společenskou místnost, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 458 m², Jirny, ul. Hlavní
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jedinečné dvougenerační bydlení s možností kombinací podnikání. Součástí prodeje je patrový rodinný dům 4+1, který je částečně podsklepen, součástí je i bungalov 2+kk se samostatným vchodem a zahrádkou 63 m2. To není vše! Součástí je také výborně fungující penzion s šesti pokoji a společenskou místností. Tento zaběhlý penzion pohodlně ubytuje až 17 osob. K dispozici jsou i praktické příslušenství jako prádelna (12 m²), půda a parkování pro 6 vozidel. Nemovitost se pyšní vrtanou studnou s pitnou vodou a prostornou zahradou 661 m2 vhodn... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 900 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti 49500 m2, Sádek
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prohlížíte si komfortní venkovskou rezidenci, původní vodní mlýn s uceleným pozemkem, s jízdárnou s koňmi v Sádku u Poličky. Nevšední usedlost, se kterou je lehké hned splynout. Místo mlýnského kola tu klape pohoda a občas kopyta koní při návratu z projížďky do blízké jízdárny, která se rovněž prodává. Lidmilův mlýn je modernímu bydlení a smysluplnému podnikání přizpůsobená stavba, která má svého ducha. Nachází se poblíž zemské hranice Čech a Moravy a je usazen ve zvlněné krajině počínající Vysočiny, plné roubenek a přírodních i kulturních památek. V komplexu budov bývalého mlýna na vás čeká 1640 m2 celkové užitné plochy, rozdělené na část hotelovou a část pro rodinné bydlení. Součástí nabídky jsou pozemky 49 tisíc m2 včetně zastavěné plochy, největší části jsou pastviny, zahrady a les. Po provedené několikaleté zásadní, avšak citlivé rekonstrukci hotelové části mlýna vzniklo pět různě velkých apartmánů (pro páry či pro celé rodiny). Hosty je možné ubytovat i v dalších pokojích se ... (více v detailu)
Pardubický kraj
45 000 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 682 m², Český Krumlov
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nádherný unikátní penzion s dlouhou historií v Českém Krumlově, který je v provozu. Jedná se konkrétně o část s názvem Hamr. Penzion má kapacitu 28 lůžek. 4 apartmány každý s vlastní kuchyní a sociálním zařízením. Dále je zde 8 samostatných pokojů každý s vlastní koupelnou a WC. Dole se nachází kompletně zařízená restaurace s kapacitou 50 míst, bar, krb, ručně dělané stoly, židle a historický originální kovářský hamr poháněn vlastní vodn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej hotelu, penzionu v Doksech; Doksích
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečný hotelový komplex na samotě v oblíbené rekreační oblasti Doksy u Máchova jezera. Tento cihlový objekt s užitnou plochou 400 m² nabízí ideální příležitost k investici do ubytovacích služeb či rekonstrukci dle vašich představ. Hotel disponuje 3 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím. Celkem máme 23 pokojů pro hosty, prostorný samostatný byt 3+1, jídelna s kapacitou pro 100 hostů. Rozsáhlý pozemek o rozloze 2658 m² nabízí dostatek prostoru... (více v detailu)
Liberecký kraj
25 990 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 2400 m², Horní Slavkov
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Objevte klenot Horního Slavkova – Penzion U Karkulky! Představte si místo, kde se spojují pohodlí domova, kouzlo historické obce a nekonečné možnosti pro relaxaci i podnikání. Tato nemovitost je vytváří možnosti přímo určené pro úspěšné podnikání v oblasti cestovního ruchu. Penzion disponuje 27 pokoji s kapacitou 60 lůžek a je tak ideálním místem pro ubytování turistů, rodin, nebo firemních zaměstnanců na služební cestě. Společenský sál pro 150 osob je unikátním prostorem pro pořádání seminářů, školení, firemních porad, oslav a večerů plných zábavy. Penzion nabízí... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej Penzionu Pod přehradou Horní Bečva
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení klienta vám nabízíme ke koupi zavedený penzion Pod Přehradou. Nachází se pod hrází vodní nádrže v Horní Bečvě v Moravskoslezských Beskydech. Penzion je jedinečnou příležitostí pro rychlý start podnikání, protože je po všech stránkách připravený k provozování. Disponuje celkem 14 pokoji, z toho 7 s manželskou postelí, 7 s postelemi oddělenými. Všechny jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, barevným televizorem, některé i lednicí. Celková kapacita je i s přistýlkami až 32 míst. Většina pokojů je dvoulůžkových, nacházejí se zde ale i 3 rodinné apartmány s oddělenými pokoji. Vnitřní vybavení penzionu je ve velmi dobrém stavu (z roku 2000; nyní navíc nové matrace apod.), všechny pokoje mají své sociální zařízení. Do zařízení pokojů by nový majitel v podstatě nemusel investovat. Stejně tak zázemí penzionu je v perfektním stavu. Penzion má ale i provozní zázemí, které u podobných objektů běžně nebývá, tzn. má řadu dalších předpokladů pro efektivní pr... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 262 m², Vrchlabí, ul. Kamenná cesta
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
K prodeji malebný a velmi prostorný rodinný dům s výjimečnou atmosférou ve Vrchlabí, který může být využívaný také jako penzion se šesti až sedmi samostatnými pokoji s koupelnami. Obrovskou výhodou tohoto domu je jeho umístění, díky kterému není na pozemek absolutně vidět a při pobytu na zahradě máte pocit, jako byste byli na úplné samotě. Dům byl postaven teprve v roce 1989 a v nedávné době prošel rozsáhlou rekonstrukcí s cílem zachovat původní ráz domu a jeho okolí. V přízemí se nachází velká společenská místnost o výměře přes 40 m2 s kamennou pecí a místem na sezení pro 8 lidí... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 990 000
 Kč
Prodej restaurace s penzionem, 536 m², Opava, ul. Hlavní
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi restauraci s penzionem na prestižní adrese v Opavě Kylešovicích, kterou lze vhodnou rekonstrukcí změnit na bytový dům s komerčním prostorem. Objekt se rozkládá na dvou nadzemních podlažích s celkovou užitnou plochou 536 m², cihlové konstrukce, na pozemku o velikosti 1977 m² v rušné části obce. Restaurace přivítá až 60 hostů v hlavním sále, nabízí další prostor v salonku pro soukromé společenské události a na dvou venkovních zahrádkách s kapacitou téměř 80 míst. Je zde i malé dětské hřiště. Kuchyně, vybavená nerez z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 171 000
 Kč
Prodej penzionu, Rokytnice nad JIzerou
Před 10 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Při rychlém jednání sleva. Nejlevnější penzion v Rokytnici nad Jizerou je právě na prodej. V exkluzivním zastoupení majitele nemovitosti Vám nabízíme úchvatný penzion, který se nachází v srdci horského městečka Rokytnice nad Jizerou. Jde o skvělou příležitost k získání tohoto vynikajícího objektu, který může být vaším výdělečným zdrojem nebo vaším novým domovem v této krásné horské oblasti. Penzion má celkovou plochu 480 metrů čtverečních a nabízí 6 zařízených pokojů s vlastní koupelnou a WC, s možností předělání na 9 pokojů. Každý pokoj je vybaven pohodlným nábytkem a Wi-Fi připojením. Pro hosty je zde krásná dobová restaurace a kuchyně. Obrovským benefitem je, že součástí prodeje penzionu je i plnohodnotný a samostatně oddělený byt 3+1 pro majitele objektu k celoročnímu bydlení. Tato část by se dala taktéž využívat k pronájmu pro rodiny s dětmi a navýší se tak zisk. Celkový... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 900 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 1770 m², Malenovice, ul. Malenovice
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Unikátní investiční příležitost v srdci Beskyd. Představujeme vám horský hotel "Rajská bouda" a penzion v Malenovicích. Ideální kombinace romantiky a podnikatelského potenciálu. Co získáte: komplex o užitné ploše 1770 m2, hotel (15 pokojů) + penzion (5 pokojů) + byt pro majitele. Celková kapacita 72 lůžek. Pozemek 2078 m2. Parkování pro 30 aut. Důvody proč investovat: prestižní lokalita v Beskydech, multifunkční využití (svatby, oslavy, konference), gastronomické zázemí (restaurace, jídelna, salonek, velký sál), zábava (2 bowlingové dráhy), venkovní terasa pro 50 osob, be... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
35 020 000
 Kč
Prodej penzionu, 458 m², Jirny, ul. Hlavní
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jedinečné dvougenerační bydlení s kombinací vlastního podnikání! Součástí prodeje je penzion s šesti pokoji a společenskou místností. Tento zaběhlý penzion pohodlně ubytuje až 17 osob. Dále je k dispozici patrový rodinný dům 4+1, který je částečně podsklepen (23 m²) a součástí je i bungalov 2+kk se samostatným vchodem a zahrádkou 63 m2. K dispozici jsou i praktické příslušenství jako prádelna (12 m²), půda a parkování pro 6 vozidel. Nemovitost se pyšní vrtanou studnou s pitnou vodou a prostornou zahradou 661 m2 vhodnou pro pořádání svateb, firemních událostí a da... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 900 000
 Kč
Prodej vícegeneračního bydlení, 458 m², Jirny, ul. Hlavní
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jedinečné dvougenerační bydlení s kombinací vlastního podnikání! Součástí prodeje je patrový rodinný dům 4+1, který je částečně podsklepen (23 m²) a součástí je i bungalov 2+kk se samostatným vchodem a zahrádkou 63 m2. To není vše! Součástí je také penzion s šesti pokoji a společenskou místností. Tento zaběhlý penzion pohodlně ubytuje až 17 osob. K dispozici jsou i praktické příslušenství jako prádelna (12 m²), půda a parkování pro 6 vozidel. Nemovitost se pyšní vrtanou studnou s pitnou vodou a prostornou zahradou 661 m2 vhodnou pro pořádání svateb, firemních událostí... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 900 000
 Kč
Prodej penzionu, 4156 m², Lázně Libverda
Před 13 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Vítejte v exkluzivním penzionu v obci Lázně Libverda, který téměř volá po proměně v prosperující penzion či apartmánový dům. S rozlehlým pozemkem o rozloze 4156 m² a zastavěnou plochou 670m², nabízí tato nemovitost neomezený potenciál pro rozvoj v oblasti ubytovacího a turistického ruchu. Pokoje pro hosty, restaurace, terasa, tělocvična, kurty a máte ideální základnu pro kreativní a moderní přestavby, které přinesou maximální komfort pro budoucí hosty. Přidejte k tomu nádherný výhled do okolí a blízkost lyžařských sjezdovek, turistických, b... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 990 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 380 m², Rohatec, ul. Hodonínská
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k prodeji zavedený penzion v Rohatci s 10 plně obsazenými apartmány. Celkovému velmi zdařilému provedení dominuje velká vstupní hala s krbem, kuchyní a prostornou terasou s krytým posezením. Tento stylově zdařilý penzion dále disponuje 7 parkovacími místy a prostorným dvorem lemovaným zelení. Rohatec disponuje obchody a základní občanskou vybaveností. Atraktivitu penzionu umocňuje blízkost řeky Moravy a Baťova kanálu s propojenou sítí cyklostezek a blízkost borových lesů na vátých píscích s podmanivou přírodou v okolí. Je zde vyni... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Ostrava, ul. Kaminského
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme nízkoenergetický, dvoupodlažní, řadový dům o dispozici 4+KK, který se nachází v atraktivní lokalitě Ostrava - Nová Bělá. V domě s podlahovou plochou 130 m2 a nadstandardně dokončeným interiérem se v prvním podlaží rozprostírá velký obývací pokoj propojený s luxusně řešenou kuchyní, 2 pokoje, koupelna a technická místnost s WC. Z obývacího pokoje je vstup na krásnou terasu, který je řešen prostornými francouzskými dveřmi. V horním podlaží je umístěn pokoj s vlastní šatnou a koupelnou s WC. Vytápění je podlahové, s indivi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 990 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 452 m², Nové Hamry
Před 16 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej zavedeného penzionu v malebné části obce Nové Hamry, nabízejícího komfortní ubytování s útulným charakterem a vysokým standardem prostředí. Objekt má celkem 2 nadzemní a 1 podzemní podlaží, nabízí užitnou plochu 452m² na pozemku o velikosti 1035m². Konstrukce budovy je cihlová, což zaručuje pevnost a dobrou izolaci. Penzion disponuje 9 pokoji s celkovou kapacitou ubytování pro 29 hostů. K pokojům na prvním patře přiléhají technické místnosti. Druhé patro se může pochlubit společný... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 450 000
 Kč
Prodej penzionu, 480 m², Novosedly nad Nežárkou, ul. Mláka
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej penzionu s desíti apartmány a domem pro majitele v Mláce u Třeboně. Celková plocha pozemku je 6.169 m2. Penzion je ve velmi dobrém stavu a po mnoho let je zavedený ve své činnosti. Každý z apartmánů má vlastní sociální zařízení. Penzion je podsklepený, ve sklepních prostorech by bylo vhodné zřídit wellness. V penzionu je ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 990 000
 Kč
Prodej penzionu, 400 m², Český Krumlov, ul. U Stromovky
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný penzion v atraktivní lokalitě. Nemovitost o užitné ploše 400 m² je postavena z cihlového zdiva a nachází se v klidném a přátelském prostředí s dobrou dostupností do centra Krumlova, ideální pro podnikání v oblasti cestovního ruchu. Penzion má dohromady 4 pokoje (jedno, dvoj, tří a čtyřlůžkový) pro ubytování s vlastním sociálním zázemím a kuchyňkami, tj. 10 lůžek s možností rozšíření až na 14. Dále i plnohodnotný byt pro osobní využití majitele/provozovatele. Nemovitosti je nynějšími majiteli velmi opečovávaná, což znamená,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty