Prodej bytu 3+1 Bystrc, ul. Ečerova

Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme pro vážné zájemce byt 3+1 na ul. Ečerova ve vyhledávané lokalitě Brno, Bystrc. Celková plocha - 78,50 m2 + 3,80 lodžie. Dále pokoje mají 20,44m2, 16,48m2 a 16,02 m2. Kuchyň 12,23 m2, koupelna 2,70m2, sklep 1,32m2 a chodba 8,18m2. Byt je v perfektním stavu, ihned k nastěhován... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 950 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 3+1 76 m² Jasmínová, Krupka - Maršov
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám byt 3+1 o velikosti 76 m2 v Krupce, ulice Jasmínová. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve 7 nadzemním podlaží. Byt je rekonstruovaný, prostorná zasklená lodžie. Panelový dům je p... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 900 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Býchorech, ul. Býchory
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 3+1 o rozloze 72 m² v klidné části obce Býchory. Tento udržovaný byt se nachází v cihlovém domě a je ideální pro rodinu s dětmi. Byt disponuje třemi místnostmi a jednou prostornou kuchyní, která nabízí dostatek místa pro rodinná setkání. Celkový technický stav nemovitosti je dobrý, takže se můžete ihned nastě... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Prodej 3+1 po rekonstrukci
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej bytu po kompletni rekonstrukci vcetne kuchyne a dveri, na ulici Novodvorska ve Frydku Mistku. Ploc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 77m2, Spáčilova
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám byt v Kroměříži na ulici Spáčilova, dům je po kompletní revitalizaci (zateplení, výtah, společné prostory), v bytě jsou osaze... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 000 000
 Kč
Prodej či výměna bytu v Českých Budějovicích
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám byt 4+1 v 1.patře bytového domu bez výtahu nebo nabízím výměnu za podobný či menší s doplatkem. Vý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 81 m²
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Hledáte klidné bydlení pro rodinu, které si můžete od začátku a kvalitně zcela přizpůsobit Vy sami dle vlastních představ? Mám tu pro Vás nabídku prodeje zděného a prostorného bytu o dispozici 3+1 s balkónem na Písecké ulici v lázeňském městě Bechyně. Tento třípokojový byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve třetím patře čtyřpatrového cihlového domu s výtahem, který je situován hned vedle parkoviště a zároveň s veškerou infrastrukturou pro pohodlný život. Je v původním stavu připravený a určený k celkové rekonstrukci dl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 365 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Písku, ul. třída Přátelství
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+1, o celkové užitné ploše 64 m², nacházející se ve čtvrtém patře panelového domu, ve vyhledávané lokalitě města Písek. Tento udržovaný byt má skvělou polohu v klidné části sídliště, skvělý stav, který ihned umožňuje pohodlné bydlení bez nutnosti dalších investic. Dispozice bytu zahrnuje tři místnosti a kuchyni s jídelní částí. Panelová konstrukc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 800 000
 Kč
Pronájem krásného bytu 3+1 ul. Nádražní - Šternberk
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
DOPORUČUJEME . Připravili jsme pro vás nabídku pronájmu krásného bytu o dispozici 3+1 ( 68m²) s balkónem ve 2.NP na ulici - Nádražní - Šternberk. Byt se pronajímá částečně zařízený . Jeden pokoj neprůchozí . Zvířátko - povoleno. K bytu náleží sklepní kóje. Byt bude k dispozici od 1.11.2024. Vytápění - centrální. V blízkosti veškerá občanská vybavenost : Škola, školka, dětské hřiště, autobusové nádraží, Kaufland, nemocnice a další výhody této lokality. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 900
 Kč
Prodej bytu 3+1 s dílnou, Olbramice
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej bytu 3+1 Olbramice Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1, který se nachází ve zvýšeném přízemí bytového domu v klidné části obce Olbramice. Byt je určený ke kompletní rekonstrukci, což vám dává možnost upravit jej dle vlastních představ a požadavků. Byt nabízí neprůchozí pokoje, což zajišťuje vyšší míru soukromí a pohodlí. V kuchyni naleznete praktickou spíž pro uložení potravin. Velkou výhodou je také balkon, ideální pro relaxaci či pěstování květin. Původně byl byt vytápěn kotlem na tuhá paliva, který je umístěn v suterénu domu. K bytu náleží dílna a sklep, což poskytuje dostatek prostoru pro uložení věcí či realizaci drobných prací. Spol... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 600 000
 Kč
Byt 3+1 s balkonem a lodžií, vyhledávaná lokalita
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji byt 3+1 s balkonem a zasklenou lodžií v osobním vlastnictví ve 4. podlaží panelového domu na Slezském Předměstí, ul. Severní. Byt s celkovou podlahovou plochou 62 m² je v původním stavu a určen k rekonstrukci dle představ nového majitele. Dispozice bytu: předsíň, kuchyň, obývací pokoj, dvě ložnice, koupelna, samostatné WC, balkon a lodžie. K bytu náleží také sklepní prostor. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny ústředním dálkovým topením. Dům je vybaven výtahem a nachází se v dobře dostu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Krnov, ul. Albrechtická, okr. Bruntál, CP 57
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Realitka Green ® vám zprostředkuje prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví ve městě Krnov, okres Bruntál. Nachází se v klidné lokalitě, v 1. podlaží panelového zrevitalizovaného domu. Celková plocha je 57 m2. Byt je v původním zachovalém stavu, určen k rekonstrukci, bez balkonu. Nová plastová okna a parapety. Podlahy pvc, parkety. Dispozičně: vstupní chodba, kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj, ložnice. Koupelna s vanou, samo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 750 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Ostravě, ul. Václava Jiřikovského
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 72 m² ve vyhledávané části Dubina, katastrální území Dubina u Ostravy. Byt se nachází v 4. podlaží osmipodlažního panelového domu se vstupem přes zrenovované společné prostory. Celkově má byt čtyři místnosti, což poskytuje dostatek prostoru i pro větší rodinu. Byt je v dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování nebo menším úpravám dle vlastních představ. Dům je situován na klidném sídlišti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 700 000
 Kč
prodej bytu 3+1 Vladislav
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s podlahovou plochou 64,90m2. Bytová jednotka se nachází v prvním patře cihlového domu o dvou podlažích a čtyřech bytových jednotkách. V bytě byly vyměněny okna za plastová a byla nainstalovaná nová kochyňská linka s eletrickým sporákem. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá palive,ohřev vody je... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 450 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Kroměříž, 72 m², ul. Velehradská
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
BO! reality Vám nabízí k pronájmu prostorný byt 3+1 o rozloze 72 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě Kroměříž na ulici Velehradská. Byt je ve velmi dobrém stavu a částečně vybavený pro budoucí nájemce. Dispozice bytu zahrnuje tři prostorné pokoje, plně vybavenou kuchyň s lednicí, chodbu, koupelnu a samostatné WC. Vytápění je zde řešeno centrálním kotlem pro celý objekt, který zajišťuje také ohřev vody. Byt disponuje dvěma výtahy pro pohodlný přístup a společnou prostornou lodžií na patře. Dále náleží k bytu sklep a společné prostory které nabízejí další možnosti využití. Tato bytová jednotka se nachází v 5 patře panelového domu. Byt se nachází v dobře udržovaném domě a je obklopen veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti najdete školy, školky, obchody, restaur... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Prodej prostorného bytu 3+1 v Náchodě ul. Růžová.
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej družstevního bytu 3+1 v Náchodě s částečnou rekonstrukcí. Jedná se o dům kompletně zateplený, což zajišťuje úspory energie a komfortní bydlení. Zadní část domu nabízí příjemnou zeleň, ideální pro odpočinek a relaxaci. Tento byt poskytuje skvělou příležitost k vlastnímu bydlení v klidné lokalitě. Díky své výhodné poloze a možnosti dalšího vylepšení je také atraktivní příležitos... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 940 000
 Kč
PRODEJ BYTU 3+1 S BALKÓNEM V OLOMOUCI - 776878002
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji jednopodlažní byt v osobním vlastnictví o velikosti 72 m² v Olomouci. Tento byt se nachází ve čtvrtém patře panelového domu a je po nedávné rekonstrukci, což nabízí příjemné a moderní bydlení. Byt je skvěle dispozičně řešený a využívá každý metr užitné plochy efektivně. Díky rekonstrukci se můžete těšit na aktualizovaný interiér, který zahrnuje nov... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 s garáží, 68 m², Moravská Třebová
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáte byt pro svou rodinu v Moravské Třebové, navíc s garáží a na klidném místě? Tak pro Vás tato novinka bude jako šitá na míru. Nabízíme Vám ke koupi prostorný, slunný byt 3+1, 68 m², v Moravské Třebové, v klidné lokalitě - Pod Hamry. Byt je v původním stavu, ale je ihned k nastěhování. Náleží k němu balkon, sklep, garáž 18 m² a podíl na společných prostorách domu. Byt se nachází ve 2. NP cihlového bytového domu. Další předností je vlastní plynový kotel, kter... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 085 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Kroměříž, 72 m², ul. Velehradská
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5555, BO! reality Vám nabízí k pronájmu prostorný byt 3+1 o rozloze 72 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě Kroměříž na ulici Velehradská. Byt je ve velmi dobrém stavu a částečně vybavený pro budoucí nájemce. Dispozice bytu zahrnuje tři prostorné pokoje, plně vybavenou kuchyň s lednicí, chodbu, koupelnu a samostatné WC. Vytápění je zde řešeno centrálním kotlem pro celý objekt, který zajišťuje také ohřev vody. Byt disponuje dvěma výtahy pro pohodlný přístup a společnou prostornou lodžií na patře. Dále náleží k bytu sklep a společné prostory které nabízejí další možnosti využití. Tato bytová jed... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej pěkného bytu 3+1 Hlubočky
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej bytu 3+1 Hlubočky, Na Orátě Nabízíme k prodeji moderní byt v osobním vlastnictví o dispozici 3 + 1 s výměrou 63 m², situovaný v klidné lokalitě Hlubočky na Orátě. Byt prošel v roce 2008 rekonstrukcí. V kuchyni se nachází kuchyňský stůl a pěkná kuchyňská linka, ideální pro rodinná setkání. V koupelně je rohová vana, perfektní pro relaxaci po náročném dni. Na chodbě je vestavěná věšáková sestava, která nabízí praktické úložné možnosti, a v pokojích najdete vestavěné skříně pro maximální využití prostoru. V celém bytě jsou plovoucí podlahy, které dodávají prostoru elega... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 s balkonem ve Slavičíně
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízím ke koupi panelový byt 3+1 ve 3. NP ze 4 pater, na ulici Dlouhá 674 ve Slavičíně. Byt je o dispozici 3+1 s balkonem a velikosti 75,5 m2. K bytu náleží také sklep. Velkou předností tohoto bytu je jeho zcela původní stav, který ulehčí novým majitelům rekonstrukci dle jejich vlastních představ, bez předchozích zásahů. Byt se bude prodávat novému majiteli kompletně vyklizený a čistý. Dalším velkým benefitem je, že je bytový dům již po revitalizaci, zateplený a má plastová okná se sítěmi proti hmyzu. Parkování je možné před bytovým dom... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej, byt 3+1 83m, Sokolov ul. S
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky 3+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 83 m s balkónem, obec Sokolov, ul. Slavíčkova. Bytová jednotka je v původním, ale velmi zachovalém stavu s plastovými okny a nachází se v 7. patře panelového domu s výtahem. K bytu náleží sklepní kóje. Lokalita obce S... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 300 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 74 m² Spáčilova, Kroměříž
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Bo! reality Vám nabízí k prodeji byt o velikosti 3 + 1 na ulici Spáčilova ve městě Kroměříž. Tento byt, nacházející se v osobním vlastnictví, prošel nedávnou rekonstrukcí, čímž nabízí svým obyvatelům pohodlné bydlení. Byt se nachází na 1. podlaží 6-podlažního domu a disponuje podlahovou plochou 72 m². K dispozici je i balkon o velikosti 2 m² a sklep o rozloze 1 m², který poskytuje dostatek úložného prostoru. V objektu je dostupný výtah. Vytápění je zajištěno ústředn... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Evropská
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velice pěkný byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+kk v klidné a velice žádané lokalitě Praha 6 - Vokovice. Byt s užitnou plochou 25 m² (včetně vlastní lodžie 3 m² se vstupem ze společné chodby) prošel v roce 2014 zdařilou rekonstrukcí, nachází se v šestém patře zrevitalizovaného bytového domu se dvěma výtahy a náleží k němu také sklepní kóje v suterénu domu. Jedná se o velice vyhledávanou lokalitu, kombinující bezprostřední blízkost přírodního parku Šárka s nepřebernými možnostmi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v centru Brna
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví v Brně, který se nachází ve třetím patře cihlového domu s výtahem s plochou interiéru 48 m². Byt je jednopodlažní, má 3 samostatné pokoje a je vybaven kuchyňskou linku se spotřebiči Whirpool a Electrolux. Součástí koupelny jsou zařizovací předměty značky Grohe nebo také Willerroy Boch. Koupelna je obložena keramickými velkoformátovými obklady se vzorem onyxu. Tato nemovit... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 750 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 72 m², Štětí, ul. Lidická
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 3+1 celkové užitné ploše 72 m² v centru Štětí, katastrální území Štětí I. Byt se nachází v 8. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Dispozice bytu zahrnuje prostý obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň, koupelnu, oddělené WC a chodbu. Byt je v dobrém stavu a nabízí dostatek prostoru pro rodinné bydlení. Výhodou této nemovitosti je její umístění v srdci obce, které poskytuje veškerou občanskou vybavenost v docházkové vzdá... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 375 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty