Pronájem bytu 2+1 ve Veselí nad Moravou

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 2+1 v klidné části v centru ve Veselí nad Moravou nacházející se v přízemí čtyřpodlažního zatepleného bytového domu. Výměra bytu je 54 m2. Byt je vybaven ve standardu a novými spotřebiči: nová kuchyňská linka s vestavěnou pračkou, plynový sporák, digestoř, mikrovlná trouba. Oba pokoje jsou připraveny k okamžitému užívání. K bytu náleží dvě sklepní kóje. K dispozici je kolárna, prádelna, sušárna. Parkování je možno před bytovým domem. V okolí je dostupná veškerá občanská vybavenost. Byt je teplý, čistý, nově vymalovaný a ihned k dispozici. I... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 500
 Kč

Podobné inzeráty

Dlouhodobý pronájem Bytu 2+1 Veselí nad Moravou 83m2, 2.NP
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dlouhodobý pronájem Bytu 2+1 Veselí nad Moravou 83m2, 2.NP. Nájem činí 10.500,- Kč a to bez zálohy inkasa, které bude hrazeno vždy po skonče... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 s terasou
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
K pronájmu nabízíme zrekonstruovaný byt 2+1 s terasou. Byt je situován do 2. NP cihlového domu bez výtahu v ulici Jungmannova. Byt je prakticky uspořádaný a skládá se z prostorné vstupní chodby, světlé ložnice, koupelny s novou vanou, WC a novou koupelnovou sestavou s umyvadlem. Kuchyň, s novým kuchyňským koutem, je propojena s obývacím pokojem. Součástí bytu, je větší terasa s výhledem. Užitná plocha cca 80m2 Tent... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Pronajem bytu v Asi 2+1
Nabizim k pronajmu nove zrekonstruovany byt o dispozici 2+1 a vymere cca 80m2. By t se nachazi v cihlovem dome v centru mesta. Byt prosel kompletni rekonstrukci. Vytapeni zaji... (více v detailu)
12 000
 Kč
Byt 2+1 , Veselí
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám byt 2+1 58m2 Hutník. Reality nevolat !
Jihomoravský kraj
3 100 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Hlásné Třebaně
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu byt v Hlasné Třebaně 40 m2, který se nachází v RD, s balkonem. Byt je světlý a útulný. Blizko je vlak, který jezdi směrem Smích... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 55 m² - Pardubice, S. K.
Přidáno dnes - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 55 m² - Pardubice, S. K. Neumanna 102.Toužíte po moderním bydlení v blízkosti centra města s parkováním? Nově rekonstruovaný byt 2+1 s balkonem v ulici S. K. Neumana k dlouhodobému pronájmu je vybaven kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči včetně myčky nádobí, vestavěnou skříní a dvoulůžkem (bez matrací) v ložnici a skříňkami v obývacím pokoji. Koupelna disponuje sprchovým koutem a automatickou pračkou, toaleta je samostatná.... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 289
 Kč
Pronájem bytu 2+1 ve Vyškově
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmu nekuřácký byt ve Vyškově na ulici Na Vyhlídce. Byt se nachází ve 3.patře bez výtahu, jedná se o 2+1 o rozloze 58 m² se zaskleným balkónem s vyhlídkou až na radnici. Byt má zrekonstruovanou pěknou novou koupelnu i samostatnou toaletu, obyvací pokoj je vybaven včetně TV, v ložnici je pouze post... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Pronájem byt 2+1
Pronajmu byt 2+1 v původním stavu s balkónem. Lokalita CENTRUM (Kasární náměstí). Nájemné: ... (více v detailu)
17 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Uherský Brod
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodáme byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 (58 m2), který se nachází v 4. NP bytového domu. Dům prošel kompletní revitalizací ( nová střecha, výměna oken za plastová, zateplení, fasáda, lodžie ) – revitalizace vyplacena. Energetický štítek domu „C“. Byt je ve velmi dobrém stavu se zrekonstruovaným zděným bytovým jádrem, koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Topení a oh... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 200 000
 Kč
Pronájem BYTU 2+1 ulice Kamenná
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o velikosti 2 + 1 na adrese Ulice Kamenná, Část obce Chomutov. Jedná se o družstevní byt v panelovém domě v dobrém stavu. Byt se nachází na 3. podlaží z celkových 8 podlaží. Nachází se zde předsíň, zděné koupelnové jádro se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, kuchyň s kuchyňskou linkou a pokoj ve kterém najdeme oddělenou ša... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 900
 Kč
Pronájem bytu v Duchcově 2+1
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pronajmu hezký slunný byt 2+1 55 m2 v Duchcově,4. patro až nahoře, zateplený panelový dům, nová fasáda. V bytě nízké náklady na bydleni, cena 13000,- ... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Pronajem bytu 2+1
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím pronájem.bytu 2+1 výměře 61 m v Děčíně 1, Duchcovska ul. 2.patro bez výtahu, klidný dům. V bytě nyni probiha částečná rekonstrukce, plastová okna s žaluziemi, nový el.sporak, nové vnitřní dveře, umakartové jádro nové tapety, výmalba. Kuchyňská linka starší. Byt z větší části plně zařízen, kompletní ložnice, jídeln... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500
 Kč
Pronájem, Byty 2+kk, 54,9m2 - Veselí nad Moravou
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 03012 Moderní 2+kk byt k pronájmu na náměstí 24. dubna v Veselí nad Moravou nabízí komfortní bydlení v novostavbě. Celková plocha bytu činí 55 m2 s balkónem o velikosti 3 m2. Byt se nachází na 1. patře cihlového domu a nabízí ústřední plynové topení. K dispozici jsou až 2 parkovací místa na parkovišti před domem. Byt je částečně zařízený, což zvyšuje jeho praktičnost a pohodlí. Ideální pro jednotlivce či páry hledající moderní a útulné bydlení v centru města. Nechte se okouzlit touto atraktivní nabídkou! Pronajímáme vyb... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Rokycanech
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Pronajmu pěkný a čistý byt 2+1, po rekonstrukci z roku 2019, částečně zařízený, v přízemním podlaží, včetně sklepa, bez balkonu, klidná část Rokycan v blízkosti c... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 64 m2
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den pronajmu byt v zatepleném bytovém domě po rekonstruk... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem domu nebo bytu
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Rodina s dětmi (Bělorusko) pronajme dům nebo byt 4+1 nebo 4+kk v Hradci Králové (nejlépe oblast Slezského Předměstí nebo blízké okolí, protože děti chodí do školy poblíž), v současné době platíme služby za 3+kk ve výši 5000 Kč (světlo, voda, plyn) - všechny s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem byty 2+1, 58 m2 -.Podnájem bytu 2+1 s
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 58 m2 -.Podnájem bytu 2+1 s balkónem na ulici Sokolovská v Ostravě Porubě. Byt se nachází v 1 patře. V bytě jsou částečně plovoucí podlahy (v ložnici a obývacím pokoji), zánovní kuchyňská linka, koupelna a to... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Pronajem bytu 2+1 v Dobřanech
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pronajmu byt 2+1 v Dobranech.od primeho majitele Pro vice informaci volejte. Dekuji.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
PRONÁJEM BYTU 2+1 SOKOLOV - Závodu Míru
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+1 v Sokolově, dlouhodobě. Vyvýšené přízemí (1. patro). Byt je zrekonstruovaný, čistý a slunný. Vhodný pro ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
13 000
 Kč
Pronájem byt 2+1, 73㎡
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu rekonstruovaný byt 2+1 s balkónem 2 m2 do vnitrobloku, podlahová plocha 70 m2, situovaný ve 3. patře secesního domu, v Praze 1 - Starém Městě, v ul. V Kolkovně. V bytě je plně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, pračkou, myčkou. V rohu kuchyně je komora 1 m2. Z kuchyně dvojité dveře se vstupem na balkon do vnitrobloku. Koupelna se sprchovým koutem. Samostatná toaleta. Byt se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 999
 Kč
Pronajem bytu 2+1 Hradec Králové - pro firmy
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Byt je vhodný pro agenturní ubytování nebo větší skupinu 5 osob. ... ... ... Hradec Králové Třebeš Byt ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
200
 Kč
Pronájem světlého bytu 2+1 46 m2 s lodžií v Děčíně
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem světlého bytu 2+1 o celkové podlahové ploše 46 m2 s lodžií 5 m2 v ulici Severní, Děčín IV - Letná. Byt se nachází v 1. NP bytového domu. Disponuje hlavní předsíní, která umožňuje vchod do všech místností. Obývací pokoj orientovaný na severní stranu zajistí příjemné trávení času v letních dnech. Ložnice s okny orientovanými na východ sousedí s kuchyní s vchodem do zasklené lodžie. Toaleta je oddělena od koupelny, kde se nachází vana. V místě bydlišt... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem podkrovního bytu 2+1 Nový Bydžov
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+1 po celkové rekonstrukci v Novém Bydžově o velikosti 66 m2. Byt se nachází v podkroví zděného bytového domu a je vybaven kuchyňskou linkou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Karlovarská
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný a prostorný byt 2+1 o užitné ploše 60 m², nacházející se v klidné části obce Mariánské Lázně. Byt je umístěn v 5. patře smíšeného domu bez výtahu, což zajišťuje maximální soukromí a minimální ruch. Byt je ve výborném stavu a disponuje třemi místnostmi - dvěma pokoji a kuchyní. Standardní dispozice umožňuje nejen pohodlné bydlení, ale také efektivní využití prostoru k vašim potřebám. Nemovitost je ideální pro jednotlivce, mladý pár nebo menší rodinu hledající ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 000
 Kč
pronájem bytu 2+1
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 na ulici Šárka. Byt se nachází v 1.podlaží, má výměru 65m2. K bytu náleží ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty