Prodej bytu 4+1, 78 m², DV, Most, ul. J. A. Komenského

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 4+1 s užitnou plochou 78 m², umístěný v klidné části města Most. Tento byt se nachází v 1. podlaží panelového domu. Byt disponuje celkem 4 místnosti, které jsou připraveny poskytnout dostatek prostoru pro pohodlné bydlení pro celou rodinu. Nemovitost je v dobrém stavu a čeká na svého nového majitele, který ocení nejen její praktické dispozice, ale také příj... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 960 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 4+1, DV, 97 m², Most, ul. Josefa Ševčíka
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 v družstevním vlastnictví o užitné ploše 97 m², situovaný v klidné části města Most. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží osmipodlažního panelového domu s výtahem, který disponuje také podzemním podlažím. Nemovitost je v dobrém stavu, připravena k okamžitému nastěhování. Dispozice bytu nabízí dostatek prostoru pro rodinu a zahrnuje čtyři pokoje, kuchyň, dvě koupelny s WC a zasklenou lodžii. V k... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 521 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 66 m², Ostrava, ul. Výškovická
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji příjemný byt 3+1 s lodžií o užitné ploše 66 m², nacházející se v klidné části O-Zábřehu. Byt je situován v 7. patře panelového domu, který prošel kompletní revitalizací. Dispozice bytu zahrnuje tři samostatné pokoje, ideální pro přestavbu dle vašich představ. Výhodou je skvělá dostupnost všech služeb a MHD, což zajišťuje pohodlné bydlení. Byt je ve stavu dobrém, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 970 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 56 m², Louny, ul. 28. října
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkonem, který je v původním udržovaném stavu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Užitná plocha je 56 m². Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu, který celkově zahrnuje tři nadzemní a jedno podzemní podlaží. Di... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 290 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², DV, Chomutov, ul. Písečná
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný, kompletně po rekonstrukci byt 1+1 o velikosti 35 m², který se nachází v klidné části Chomutova. Tento světlý byt je umístěn v 2. patře panelového domu. Konstrukce budovy je panelová, což zajistí dostatečnou zvukovou izolaci a příjemné bydlení. Byt se skládá z jedné hezké a prostorné místnosti, kuchyně, chodby, koupelny a toalety. Okna vedou do klidného vnitrobloku s výhledem, který nepřeruší život města. Podzemní podlaží domu nabízí úložné prostory pro větší pohodlí a komfort... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Sokolov, ul. Marie Majerové
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji krásný byt 2+1, o užitné ploše 58 m², situovaný ve 13. patře panelového domu na sídlišti v Sokolově. Tento útulný byt je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak i pro páry či jednotlivce, kteří ocení moderní bydlení s nádherným výhledem na okolní krajinu. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, takže je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování. Nachází se v klidné části obce s ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 390 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Zlín, ul. Sokolská
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu zařízený byt 2+1 o užitné ploše 56 m², nacházející se ve vyhledávané a klidné části Zlína. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu o 4 patrech. Součástí bytu je komora a vestavěné skříně v ložnici, které poskytují dostatek úložného prostoru. Pronájem je včetně veškerého vybavení. K bytu ná... (více v detailu)
Zlínský kraj
19 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 81 m², Fulnek, ul. Řeznická
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem prostorného bytu 4+1 o užitné ploše 81 m², nacházející se v žádané lokalitě Fulnek, v centru obce. Byt je vybavený a je situovaný v cihlovém domě na prvním nadzemním podlaží. V bytě je samostatná toaleta a v koupelně sprchový kout. Interiér bytu tvoří 5 místností, které umožňují komfortní rodinné bydlení s dostatečně prostornými pokoji... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 570
 Kč
Prodej bytu 2+1, 56 m², Hradec Králové, ul. Čechova
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o celkové ploše 56 m², nacházející se ve 2. podlaží cihlového bytového domu v klidné části Hradce Králové, Pražského Předměstí, ul. Čechova. Byt prošel postupně částečnou rekonstrukcí a disponuje plastovými okny, zděným jádrem a zabezpečovacím systémem. Vytápění je zajištěno dálkovým rozvodem. K bytu náleží dva sklepy 8 m2 a lze využít plechovou garáž na pozemku o ploše 12 m². Oplocený areál nabízí soukromí, ve společných prostorách je k dispozici kočárkárna a kolárna. Lokalita zaručuje veškerou občan... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 450 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Příbor, ul. Dukelská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+1 v klidné části obce Příbor. Tento byt se nachází ve 3NP třípodlažního cihlového domu a nabízí užitnou plochu 58 m². Díky svému umístění v klidné části obce je ideální pro pohodlné bydlení. Byt je po moderní rekonstrukci a tak je připraven k okamžitému nastěhování. Skládá se ze dvou prostorných místností, s velkou kuchyní a pros... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 999 999
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m², Kynšperk nad Ohří, ul. J. K. Tyla
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 50 m² v klidné části Kynšperku nad Ohří. Tento byt se nachází v prvním patře cihlového domu a prošel kompletní a zdařilou rekonstrukcí, která zajišťuje moderní a komfortní bydlení. Byt je ve velmi dobrém stavu, což umožňuje okamžité nastěhování bez nutnosti dalších investic. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s jídelním koutem, ložnici, k... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 821 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 59 m², DV, Jirkov, ul. Pionýrů
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 59 m², nacházející se na 7. podlaží panelového domu v žádané části Jirkova. Jedná se o ideální investici, byt je v dobrém stavu a prodává se včetně stávajících nájemníků, což představuje ihned výnosnou příležitost pro nového majitele. Nemovitost je umístěna v klidné části sídliště, blízko veškeré občanské vybavenosti a zeleně. Byt je v původním stavu, což novému majiteli nabízí příležitost přizpůsobit si interiér dle vlast... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 150 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 76 m², Chomutov, ul. Zahradní
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Sháníte prostorné bydlení pro Vaší rodinu bez dalších investic? Představuji Vám prodej bytu v prvním patře panelového domu s výtahem, který se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Bytová jednotka prošla kompletní rekonstrukcí, což zajišťuje moderní a komfortní bydlení. Byt se skládá z předsíně, čtyř samostatných pokojů, k jednomu z nichž náleží lodžie a moderní kuchyně s kuchyňskou linkou na míru včetně spotřebičů. Koupelnové jádro je zděné a disponuje vanou, umyvadlem, WC je s... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 600 000
 Kč
Prodej DB 4+1, 87 m², Rokycany, ul. Boženy Němcové
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o užitné ploše 87 m² ve 2. patře panelového domu po revitalizaci. Byt se nachází v části Nového Města s výbornou dostupností. V těsné blízkosti naleznete supermarket Albert, základní školu, mateřskou školu a sportoviště. Nájezd na dálnici D5 je pouhých 5 minut jízdy. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, disponuje novou kuchyní a koupelnou. Výhodou je samostatná šatna v předsíni a ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 834 310
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 55 m², Zlín, ul. M. Knesla
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o užitné ploše 55 m², situovaný v klidné části Zlína. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží panelového domu o celkových čtyřech podlažích. Byt je v dobrém stavu a nabízí pohodlné bydlení pro jednotlivce nebo rodinu. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice a koupelnu s WC. K bytu náleží také sklepní prostor v podzemním... (více v detailu)
Zlínský kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 84 m², Hranice, ul. Galašova
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 4+1+jidelna v osobním vlastnictví ve městě Hranice na Moravě, který se nachází v 8.NP revitalizovaného panelového domu s výtahem. Bytová jednotka o výměře 84 m2 se skládá z vstupní chodby, koupelny, dvou samostatných toalet, čtyřech samostatných neprůchozích pokojů, kuchyně s oddělenou jídelnou a lodžie. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn dálkovodem. Součástí prodeje je také sklepní kóje. Jelikož se bytový dům nachází prakticky u centra města, je v blí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 918 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 65 m², Toužim, ul. Plzeňská
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 65 m², který se nachází ve 2. nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu v klidné části obce Toužim. Byt je situován na sídlišti, což zajišťuje výbornou dostupnost občanské vybavenosti – v blízkosti naleznete školy, školky, obchody i zdravotní středisko. Byt je v dobrém stavu a nabízí možnost okamžitého nastěhování nebo úprav podle... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 821 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 44 m², Zbůch, ul. Brigádnická
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 1+kk o užitné ploše 44 m², situovaný v klidné části obce Zbůch. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží cihlového domu. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a je ideální jak pro jednotlivce, tak pro páry hledající klidné bydlení s výbornou dostupností do Plzně. V bytě naleznete prostornou vstupní chodbu, koupelnu se sprchovým koutem a WC, místnost s kuchyňským koutem a odděleným prostorem pro spaní... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 650 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 38 m², Choceň, ul. Podhomolí
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi byt 1+1, 38 m² v obci Choceň. Byt je v osobním vlastnictví a je v původním udržovaném stavu, nachází se v 1. NP panelového domu v klidné lokalitě. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní centrální plynový kotel, který se nachází v domě. Dispozice: vstupní chodba, koupelna s WC, kuchyň a pokoj. Byt se nachází na jižní straně, což zajišťuje dostatek slunce. Byt má ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 735 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 127 m², Praha, ul. Pod Harfou
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme exkluzivní byt 3+kk o rozloze 84 m², s terasou 43 m². Nachází se v 1.NP zajímavého projektu Finep "Harfa Park" X3 v bezprostřední blízkosti říčky Rokytky s orientací na JZ. Byt je zcela nový, zařízen kuchyňskou linku včetně spotřebičů, na oknech příprava na el.předokenní žaluzie, v místnostech vinylová podlaha. Samozřejmostí je parkovací stání v ceně, druhé je možno dokoupit. Za převod družstevního podílu zaplatíte nyní 7.250.000 Kč. Nesplacená částka za anuitu je celkem 6.244.445 Kč a měsíční splátka anuity bytu včetně př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 250 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 50 m², Plzeň, ul. Bzenecká
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu příjemný a slunný byt o dispozici 2+kk a o výměře 50m², který se nachází v žádané lokalitě Plzně. Byt bude pronajímán bez vybavení, zůstane zde pouze kuchyňská linka a sporák. Parkovat lze zdarma na parkovišti před domem. Byt se nachází na 4. patře z celkem 4 podlaží. K bytu náleží sklep o velikosti 2m². V bytovém domě není výtah. Díky svému umístění zaručuje byt klidné a nerušené bydlení s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti a potřebnou infrastrukturou. 2 minuty chůze od domu s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 64 m², Vratimov, ul. Frýdecká
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 64 m², situovaný v klidné části obce Vratimov. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu, který je obklopen zelení, což zajišťuje příjemné a klidné bydlení. Nemovitost prošla před cca 14 lety rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu, což ji činí ideální jak pro vlastní bydlení, tak jako inves... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, 54 m², Třinec, ul. Krátká
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Příjemné bydlení v klidné části Třince s výhledem do zeleně. Hledáte bydlení s potenciálem úprav podle vlastních představ? Tento prostorný 2+1 o rozloze 54 m² se nachází v žádané lokalitě Třinec Terasa, na ulici Krátká blízko centra města. Je v původním stavu, což vám otevírá možnost rekonstrukce podle vašich potřeb. Nachází se ve 3. patře bez výtahu a k bytu patří sklepní kóje. Byt má nový, prostorný balkon (cca 4 m²) s nádherným výhledem do zele... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 57 m², Ostrava, ul. Cholevova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt v klidné části Hrabůvky poblíž Bělského lesa. Dům po celkové rekonstrukci, výměně oken, nová fasáda, nová střecha, výměna výtahu, rozvody v plastu. Samotný byt je po rekonstrukci, příprava na kuchyňskou. linku, v koupelně sprchovací kout, keramická dlažba a obklady. Na chodbě a v kuchyni plovoucí podlahy, v obývacím pok... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 699 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 53 m², Ostrava, ul. Sokolovská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme družstevní byt 2+1 se zasklenou lodžií nacházející se v žádané lokalitě Poruby, ul. Sokolovská. Byt se nachází v posledním patře 6patrového domu, což zaručuje klidné bydlení bez ruchu shora. K dispozici je zasklená lodžie, která nabízí příjemné místo k odpočinku s výhledem. Byt má zděné jádro z roku 2004, kdy proběhla částečná rekonstrukce. Na chodbě je vestavěná skříň sloužící jako malá komora pro různé, potřebné věci jako vysavač, žehlicí prkno apod. K bytu patří sklepní... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 590 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 51 m², Pardubice, ul. Železničního pluku
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dipozici 2+1 o užitné ploše 51 m², který se nachází v cihlovém domě v Pardubicích, ul. Železničního pluku. Byt je situován ve 3. nadzemním podlaží s celkovými třemi nadzemními podlažími a jedním podzemním. K bytu náleží dva sklepy. Dispozice bytu zahrnuje tři místnosti, které jsou prostorné a světlé, a nabízí tak příjemné bydlení. Byt je v původním, udržovaném stavu, což dá... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 750 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty