Pronájem bytu 1+1, 32 m², Kunčice

Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytové jednotky o dispozici 1+1 o celkové výměře 32 m² v obci Kunčice u Nechanic. Jedná se o byt určený k rekonstrukci. Dokončovací práce budou na nájemníkovi s tím, že nemusí hradit žádnou akontaci a výše nájmu b... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 1+1, 37 m², Kunčice
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytové jednotky o dispozici 1+1 o celkové výměře 37 m² v obci Kunčice u Nechanic. Jedná se o byt určený k rekonstrukci. Dokončovací práce budou na nájemníkovi s tím, že nemusí hradit žádnou akontaci a výše nájmu b... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 33 m², Kunčice
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytové jednotky o dispozici 1+1 o celkové výměře 33 m² v obci Kunčice u Nechanic. Jedná se o byt určený k rekonstrukci. Dokončovací práce budou na nájemníkovi s tím, že nemusí hradit žádnou akontaci a výše nájmu b... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme do pronájmu cihlový byt o dispozici 1+1(50m²), který se nachází ve Šternberku na ulici ČSA. ✅️dispozice 1+1 ✅️výměra 50 m² ✅️umístěn ve 2.NP bez výtahu ✅️pronajímá se nezařízený ✅️vytápění plynovým kotl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 500
 Kč
pronájem bytu
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme do pronájmu cihlový byt o dispozici 1+1(50m²), který se nachází ve Šternberku na ulici ČSA. ✅️dispozice 1+1 ✅️výměra 50 m² ✅️umístěn ve 2.NP bez výtahu ✅️pronajímá se nezařízený ✅️vytápění plynovým kotle... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36 m², Plzeň, ul. Těšínská
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o celkové ploše 36 m², situovaný ve vyhledávané lokalitě Doubravka. Nemovitost se nachází na 6. podlaží z celkových 8 v panelovém domě. Byt je před rekonstrukcí, což je skvělá příležitost pro nové nájemníky upravit si ho podle svých představ i potřeb. Majitel požaduje 18.000,- Kč jako vratnou kauci. Měsíční nájem činí 12.000,- Kč včetně energií. Odměna RK 12.000,- Kč + 21% DPH. K nastěhování od 1.6.2024. Byt disponuje jednou ložnicí a obytným prosto... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Semily-Řeky
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Pronajmu světlý byt 1+1 v panelovém domě v Semilech-Řekách na ulici Jizerská. Byt je v dobrém stavu a nachází se na 8. patře s výtahem. Byt má celkovou plochu 35 m2 a nabízí možnost parkování před domem. K dispozici je také sklepní kóje. Měsíční nájemné činí 8950 Kč, záloha na poplatky je... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 950
 Kč
Pronájem bytu 1+1 (37,1 m2)
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o podlahové ploše 37,1 m2. Bytová jednotka se nachází ve 2NP s výtahem ve Francouzské ulici v Plzni na Slovanech, v cihlovém domě s dálkovým ohřevem vody a topení. Stav... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Vsetín, ul. Zahradní
Přidáno dnes - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 v centru Vsetína. Nachází se ve 2. patře cihlového domu bez výtahu. Bytový dům prošel rekonstrukcí (natřená střecha, zateplená fasáda, plastová okna). K bytu náleží sklep, který je zahrnut v ceně nájmu. Byt je v původním, zachovalém stavu, připraven k okamžitému nastěho... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 30 m², Jablonec nad Nisou, ul. Na Výšině
Přidáno dnes - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem zrekonstruovaného, slunného bytu 1+1 v Jablonci nad Nisou. Byt se nachází v 8.NP panelového domu. Z předsíně vstup do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Kuchyň s el. sporákem a prostorem pro pračku. Prostorný pokoj se vst... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 45 m², Bělá pod Bezdězem, ul. Tyršova
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
**Pronájem bytu 1+1 v Bělé pod Bezdězem** Nabízíme k pronájmu prostorný byt o dispozici 1+1 a užitné ploše 45 m², situovaný ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části Bělé pod Bezdězem. Byt prošel rekonstrukcí a nabízí velký obytný prostor, malou zařízenou kuchyňskou linku, koupelnu, samostatnou toaletu a velkou šatní skříň ve vstupní chodbě. Ozdobou bytu je balkon s jihovýchodní orientací a výhledem do zeleně. V oknech jsou instalované venkovní lamelové rolety. Dům poskytuje kompletní zázemí včetně sklepní kóje, společné kolárny a sušárny. Parkování je pohodlně dostupné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 900
 Kč
Pronájem bytu 1+1 Moravská Ostrava
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronajmu hezký byt 1+1 v Ostravě na ulici garažní u pivovaru.Byt po nedávné rekonstrukci.Televize, lednička, vestavěné spotřebiče jako myčka... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Pronájem byty 1+1, 33 m2 - Blansko, ev.č. 00184
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00184 Nabízíme Vám k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 1+1 s přibližnou výměrou 33 m2 v Blansku. Byt leží ve čtvrtém podlaží zrenovovaného (zateplení, fasáda, výtah) bytového domu s výtahem. Samotná jednotka nyní prochází celkovou rekonstrukcí - podlahy, omítky, nová koupelna. Nájemník bude mít k dispozici kuchyni vybavenou linkou, sporákem, ledničkou i pračkou, pokoj s manželskou postelí, z něhož lze vyjít na balkon s výhledem i na dětské hřiště. Nově obložená koupelna je vybavena vanou. V předsíni jsou umístěny vestavěné skříně řešící tolik potřebné úložné prostory. K bytu dále náleží sklep a možnost využívat společných prostor v suterénu. Vozid... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Byt 1+1, 35 m2, Rokytnice nad Jizerou
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji byt 1+1 o výměře 35 m² + sklep v Horních Rokytnicích 649. Osobní vlastnictví, v dobrém stavu. V blí... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 41 m2, Moravská Ostrava, ul. Repinova
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem prostorného bytu dispozice 1+1 v blízkosti centra Ostravy. Byt se nachází ve 2. patře cihlové budovy. V bytě je instalována kuchyňská linka s pračkou, jinak není zařízen. K domu náleží menší zahrádka, kde si lze vychutnat ranní kávu, případně odpolední posezení. V mezipatrech domu jsou balkóny, které lze rovněž využít. Majitel preferuje dlouhodobý nájem, přičemž preferuje zájemce s doložitelným... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 , 46 m2, St.Město-Kopánky
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 1+1 , 46 m2, St.Město-Kopánky Prostorný byt s balkonem po kompletní, velmi pěkné rekonstrukci, včetně omítek, v přízemí čtyřpodlažního bytového domu. Byt je vybaven kuchyňskou linkou na míru, spižní skříní a vestavnou ša... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 500
 Kč
Pronájem velkého bytu 1+1 ulice Karlova 87 m2, zařízený, par
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem velkého bytu 1+1 ulice Karlova 87 m2, zařízený, parkování na parkovišti majitele ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Náchod, ul. Kamenice
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení v Náchodě? Nabízíme Vám k pronájmu stylově zrekonstruovaný byt 1+1 přímo v centru města. Tento prostorný byt o užitné ploše 40 m² nacházející se v druhém patře cihlového domu slibuje kombinaci komfortního bydlení a široké občanské vybavenosti. Interiér bytu prošel rekonstruk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem příjemného bytu 1+1, ul. Slavníkovců
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Když se máš nastěhovat do nájmu, tak velmi často vidíš, kdo tam bydlel před tebou. A často to není žádná velká podívaná. Když to pak umocní tvá představivost, smrdí to lehkou mrkvičkou. Jednou se zdá, že tam bydlel majitel tabákový plantáže, jednou ředitel prasečáku a nakonec třeba někdo, koho si ani představit nechceš. Málokdy se stává, že si představíš idylickou pohádkovou bytost. Ikdyž třeba taková Zloba taky umí udělat pěknej svinčík a domu by sis ji klidně nastěhoval. Tento byt je jeden z těch případů, kdy to majitelům s nájemníkem moc nevyšlo a tak mi zavolali. Loučili jsme se s tím, že až to bude ve vůni, tak mi zavolají znovu. Přiznávám, že mě dost překvapili. Poprvé když mi fakt zavolali a podruhé, když otevřeli dveře. Při další návštěvě jsem si totiž uměl představit hodně věcí a žádná z nich nebyla vyloženě špatná. Byt je kompletně zrekonstruovaný a to s plnou parádou. Plně vybavená kuchyň , kterou tady na míru napasoval stolař, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Prodej bytu 1+1, 35 m², Praha, ul. Prouzova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Pokud již jste hostitelem na Airbnb nebo plánujete investovat do nemovitosti s okamžitou návratností, pak je Vám tato nabídka ušitá na míru. Tento kompletně zařízený 1+1 je na Airbnb zavedený a již dlouhodobě aktivně a velmi úspěšně pronajímaný. Současní majitelé se nebrání předat zkušenosti a informace o provozu, aby nový majitel mohl v pronájmu nadále úspěšně a bez přestávky pokračovat. Nemovitost je v osobním vlastnictví a disponuje 35 m². Boiler je nový, o teplo se starají vafky. Byt se nachází v 2. nadzemní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 100 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 (37,1 m2)
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o podlahové ploše 37,1m2. Bytová jednotka se nachází ve 2NP s výtahem ve Francouzské ulici v Plzni na Slovanech, v cihlovém domě s dálkovým ohřevem vody a topení. Stav a vybavení, viz foto. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Teplé, 61 m2, ul. Školní
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu podkrovní slunný byt 2+1 po celkové rekonstrukci. Nachází se ve druhém patře, nad bytem je společná půda k sušení prádla. Vytápění je buď plynovým kotlem a radiátory nebo kamny na tuhá paliva. K užívání je připraven také velký sklep. Měsíční nájemné činí 10.000 Kč, zálohy za vodu, odpad, os... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 35 m², Chodov, ul. Osadní
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+1 s užitnou plochou 35 m², situovaný ve 3. patře panelového domu na sídlišti v obci Chodov, ulice Osadní. Bytová jednotka je vhodná k rekonstrukci dle představ nového majitele, případně k bydlení. V blízkosti se nachází zeleně, parky, školy, školky, obchody, restaurace a veškeré služby potřebné pro každodenní život. Te... (více v detailu)
Karlovarský kraj
900 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 35 m², Litoměřice, ul. Vrchlického
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+1 o užitné ploše 35 m², který se nachází ve 3. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části Předměstí, královského města Litoměřice. Byt je určen k celkové rekonstrukci, což vám umožňuje přetvořit jej dle vlastních představ a potřeb. Nemovitost se skládá ze dvou místností a je ideální volbou pro ty, kteří hledají startovací bydlení nebo investiční příležitost v poklidné loka... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 199 000
 Kč
Byt 1 + 1, 1+1, 42 m2, Nový Jičín, Do konce Října
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám svůj byt 1+1 v NJ - 42 m2 na ul. Nádražní 37. Cihlový 3-patrový dům o 9ti bytech. Jedná se o byt v horní patře. Vyšší stropy. Dům je bez dalších investic. Je v pořádku. Jako jeden z mála domů - NEMÁ žádný ÚVĚR a ani žádnou splátku. Na vše bylo vždy našetřeno předem. Dům je v loňském roce podřezán nerezovými plechy a nainjektován. Estetická úprava zvenčí proběhne odvětrávanou fasádou v létě. Peníze máme. úvěr netřeba. Na každý byt navíc máme na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 888 666
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36 m², Svitavy, ul. Svitavská
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o výměře 36 m², který se nachází v 6. nadzemním podlaží bytového domu na ulici Svitavská ve Svitavách. Byt je ve velmi zachovalém stavu. Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu, koupelnu spojenou s WC, kuchyň s jídelním koutem a ložnici. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny centrálně, což poskytuje komfortní bydlení po celý rok. K bytu náleží sklepní kóje, která poskytuje dostatek úložnéh... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty