Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Prodej, pozemek, OV, Bílina
Prodej, pozemek, OV, Bílina
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi pozemku situovaného v blízkosti centra města Bílina v ulici Litoměřická. Součástí prodeje jsou tři pozemky s celkovou výměrou 349m2. Na pozemku se nachází zbořeniště staveb. Pozemky jsou dobře přístupné z příjezdových komunikací z horní i spodní strany, inžený... (více v detailu)
Ústecký kraj
899 000
 Kč
Prodej, penzión, hotel, ubytovňa, apartmány, Podhájska
Prodej, penzión, hotel, ubytovňa, apartmány, Podhájska
ZNÍŽENÁ CENA !! Ponúkame na predaj útulný penzión v centre obce Podhájska na Slovensku /v obci sa nachádza známe termálne kúpalisko s jedinečnou liečivou vodou/ na pozemku o rozlohe 900 m2. Penzión má tri 3-posteľové izby jednu 4-posteľovú izbu, dva 4-posteľové apartmány a dve 1-posteľové izby. Všetky izby majú vlastnú kuchynku aj vlastnú kúpeľňu s WC. V zadnej časti penziónu sa nachádza v... (více v detailu)
5 850 000
 Kč
Prodej pozemků 3.222 m2  pro výstavbu domů, Hanušovice okr.
Prodej pozemků 3.222 m2 pro výstavbu domů, Hanušovice okr.
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím ke koupi pozemky, o celkové výměře 3.222 m2, je určen k výstavbě rodinných domů, v obci Hanušovice, okres Šumperk. Vhodné k výstavbě tří až čtyř rodinných domů, pozemek možno rozdělit. Nachází se v ulici na konci obytné zástavby směrem na Jeseník. V dosahu veškeré inženýrské sítě. Pozemek je umístěn na pěkném a dobře dostupném místě částečně kolem železniční trati. V územním plánu chváleno k zástavbě jako plocha smíšená venkovská, je v blízkosti řeky Branné, avšak mimo záplavovou zónu. Vhodné pro investora, na rozděle... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 849 000
 Kč
Prodej stavební pozemek, obec Tichov, CP 668 m2
Prodej stavební pozemek, obec Tichov, CP 668 m2
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji stavební pozemek v obci Tichov o CP 688 m2. Obec je vzdálená 6 km od města Valašské Klobouky, 17 km Vizovice, 19 km Slavičín, Vsetín a Zlín 30 km. Pozemek je určen ke stavbě rodinného domu a je přístupný z obecní, asfaltové cesty, veškeré ... (více v detailu)
Zlínský kraj
900
 Kč
Prodej, restaurace s pozemky, Rapotín
Prodej, restaurace s pozemky, Rapotín
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme prodej restaurace, pozemky a 6 chatek v Rapotíně. Celková výměra pozemků je 2 119 m2. V blízkosti se nachází Termální aquapark, lázeňský areál, Areál zdraví s dětským hřištěm, zámek Velké Losiny a nově postavenou Velkolosinskou pralinkárnu. V zimních měsících 9 km vzdálený Skiareál KOUTY se šestisedačkovou lanovkou, 9 km Skiareál Přemyslov se čtyřsedačkovou lanovkou, 15 km Červenohorské sedlo a v okolí 10 km spoustu dalších areálů. V létě turisti využíva... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 350 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek, Praha 9 - Horní Počernice, ul. U Z
Prodej, stavební pozemek, Praha 9 - Horní Počernice, ul. U Z
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím ke koupi stavební pozemek (30x24) o výměře 697 m2 v obci Horní Počernice. IS na pozemku (el., plyn, VV, kanalizace), zástavba RD, klidné místo (slepá ulice). Na pozemku jsou vylité betonové pásy (hloubka 1,3 m) a jsou hotové prostupy, projektová dokumentace (RD 5+kk s garáží, cca 200 m2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 790 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Pozemky pro bydlení, 1552 m2
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130510, Nabízíme exkluzivně k prodeji stavební pozemek v klidné části obce Raškovice, v lokalitě Trávníky směrem k obci Krásná. Pozemek má vlastní el. přípojku, vodovodní řád s možností napojení je přímo na okraji pozemku. Přístup k tomuto celodenně prosluněnému rovinatému pozemku je po obecní ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, rodinný dům, zahrada, Blatná, Frymburk
Prodej, rodinný dům, zahrada, Blatná, Frymburk
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Cena včetně právního servisu a provize RK., Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu se zahradou v obci Blatná, Frymburk. Jedná se o úspornou montovanou dřevostavbu z moderních materiálů (dřevovláknité desky Rigidur, ovčí vlna Insofleece) s dispozicí 5+kk, která nabízí: obývák s kuchyňským koutem o 21,1 m², dvě ložnice o 6,2 m² a 8,6 m², samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem v prvním nadzemním podlaží a dva pokoje o 8,3 m² a 12 m² ve vestavěném podkroví. K dispozici je též průchozí prosklená veranda o 14,5 m² s přístupem s obýváku u jižní strany domu. Součástí nabídky je též pěkná udržovan... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 950 000
 Kč
Prodej, pozemek, 34440 m2, Krušné hory - Jelení u Nových Ham
Prodej, pozemek, 34440 m2, Krušné hory - Jelení u Nových Ham
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zemědělský pozemek s celkovou plochou 34440m² v obci Nové Hamry v okrese Karlovy Vary. Tento pozemek má obrovský potenciál pro investory, kteří hledají výhodnou možnost investice. Díky vynikající poloze v části obce Jelení u Nových Hamrů ( Krušné hory), má tento pozemek neuvěřitelný potenciál např. pro pronájem, či k vlastnímu podnikán... (více v detailu)
Karlovarský kraj
49
 Kč
Prodej, rodinný dům, 2309 m2, Loučná u Lomu, ul. Tyršova ste
Prodej, rodinný dům, 2309 m2, Loučná u Lomu, ul. Tyršova ste
Nabízíme Vám k prodeji krásný rodinný dům ve velmi vyhledávané a lukrativní lokalitě v Loučné u Lomu, ulice Tyršova stezka. Dům je postaven z ytongu o průměru 45 cm. Při stavbě byly použity velmi kvalitní stavební materiály. V domě je podlahové vytápění a krbová kamna. Okna se skládají ze tří skel a jsou včetně venkovních automaticky ovládaných rolet. Dále jsou na střeše umístěny solární panely. Odpad je zde řešen septikem s filtrem, který propouští čistou vodu do pozemku. Na pozemku je kopaná kamenná studna. Součástí domu je garáž o velikosti ... (více v detailu)
17 500 000
 Kč
Prodej, zahrada, OV, Černčice, ul. Klostermannova
Prodej, zahrada, OV, Černčice, ul. Klostermannova
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi zahrady v osobním vlastnictví v obci Černčice v ul. Klostermannova. Zahrada s výměrou 380 metrů čtverečních se nachází v menší zahrádkářské kolonii v klidné části obce. Zahrada je rovinatá a oplocená ze tří stran. Sezónní pitná voda je k dispozici na pozemku. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
599 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Pozemky pro bydlení, 1236 m2
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130542, Nabízíme ke koupi lukrativní, mírně svažitý, stavební pozemek, který se nachází v Ostravě v části Martinov na ul. Martinovská. Inženýrské sítě jsou u pozemku, voda na pozemku. Dojezdové vzdálenosti jsou 3 min. k Obchodnímu Domu DUHA - Poruba, 6 min. Hypermarket Globus a 7 min. ul. Hlavní třída Ostrava Poruba. Ce... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, komerční/ubytování, 2400 m2, 69102 Velké Bílovice, B
Prodej, komerční/ubytování, 2400 m2, 69102 Velké Bílovice, B
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej, komerční/ubytování, 2400 m2, 69102 Velké Bílovice, Břeclav [ID 63783] Apartmány, byty, hotel, wellnes, lázně, klinika, školící středisko... to je jen malý výčet možností, který nabízí budova tvrze, později sýpky ve Velkých Bílovicích. Nemovitost se čtyřmi podlažími o celkové ploše více než 2 000 m2 se nachází v samotném centru vinařské oblasti. K nemovitosti je zpracována studie na 17 bytových jednotek o dispozici 2+KK a 3+KK a tři komerční prostory, s až dvaceti parkovacími místy. Navíc ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej, pozemky/bydlení, 589 m2, Velatice, Brno-venkov [ID 5
Prodej, pozemky/bydlení, 589 m2, Velatice, Brno-venkov [ID 5
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej stavebního pozemku s platným stavebním povolením, Brno – venkov, obec VelaticeProdej stavebního pozemku vč. stavebního povolení a projektu, Brno – venkov, obec Velatice. Stavební pozemek o CP 589 m2 se nachází v klidné části obce a nabízí více možností výstavby. Součástí prodeje jsou i 2 projekty na výstavbu RD, v ceně je i platné stavební povole... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 990 000
 Kč
Prodej, Pozemky pro bydlení, 1110 m2 - Žeravice, ev.č. 0203
Prodej, Pozemky pro bydlení, 1110 m2 - Žeravice, ev.č. 0203
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 0203 Adresa: Žeravice, parcela č. 155 Výměra pozemku: 1110 m2 Popis pozemku: V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji pozemek v klidné obci Žeravice u Kyjova. Na pozemku se nachází starý domek s číslem popisným 25, který je určen k demolici, což umožňuje novou výstavbu dle vašich představ. Odhadovaná cena demolice je 150.000,- Kč a majitel má možnost s demolicí pomoci. Další výhodou je funkční studna, kterou můžete využít pro zavlažování. V obci je vybudovaná kanalizace a veškeré inženýrské sítě jsou na pozemku. Sklep: Součástí pozemku je prostorný kvelbený sklep o délce 10m, který může sloužit jako místo pro posezení, skladování nebo jako vinný sklep. Poloha: Pozemek se nachází v obci a je vhodný pro výstav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 530 000
 Kč
Stavební pozemek, 685 m2, Svatoslav u Třebíče, 129195
Stavební pozemek, 685 m2, Svatoslav u Třebíče, 129195
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte pozemek pro stavbu svého domu ? Pojďte se se mnou podívat na stavební pozemek v obci Svatoslav u Třebíče. Pozemek je rovinatého charakteru o výměře 685 m2 a je určen k zastavění stavbou rodinného domu. Fantazii se zde meze nekladou, postavíte zde jak klasický bungalov, tak i dům se dvěma nadzemními podlažími, sedlovou nebo valbovou střechou. Zastavitelnost pozemku je 60 %, tzn. že zastavěná plocha domu může být až 400 m2 a umístění stavby spíše v západní části pozemku. Sítě v blízkosti. Pozemek je částečně oplocen plotem z betonových tvárnic a plotovek. Na pozemku je postavena pergola k posezení a demontovatelný dřevěný stánek. Dále je zde dětské hřiště, to může po dohodě za úplatu zůstat. V obci je ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 490 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 767 m2, Prostřední Bludovice
Prodej, stavební pozemek, 767 m2, Prostřední Bludovice
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Úvod: Hledáte chatu nebo stavební pozemek? Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupení majitele nabízí podsklepenou chatu na stavebním pozemku s oplocenou zahradou polorovinatého terénu. Velmi žádaná a klidná lokalita. Tato nabídka je dvousečná. Může oslovit zájemce o rekreační vyžití na chatě, nebo ty, kteří by si chtěli postavit nový rodinný dům. Stavební parcela je typu SB, tzn. plochy smíšené obytné. Výšková hladina nového domu je stanovena na 2. NP + podkroví. Zastavěnost 20%. Obdelníkový tvar o cca rozměrech 23 x 37 m. Přístup k nemovitosti z obecní komunikace. Chata byla postavena v 90.-tých letech. Základy jsou složeny ze šamotových cihel. Součástí interiéru je kuchyň se spotřebiči, ložnice a obývací pokoj ze kterého se vychází na balkónovou terasu (1,6 x 4.6 m). Všechny místnosti jsou pokryté borovicovými palubkami. Podkroví slouží především jako odkládací prostor. Plášť střechy je z kanadského šindele. Na zahradě rostou listnaté stromy a okrasné keře. Veškerý nábytek, spot... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 180 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 1700 m2, Mokřiny - Aš
Prodej, stavební pozemek, 1700 m2, Mokřiny - Aš
Nabízíme k prodeji krásný pozemek v rezidenční čtvrti obce Aš, okres Cheb. Tento atraktivní pozemek disponuje již vybudovanou základní deskou a připravenými sítěmi, což výrazně usnadňuje proces výstavby. Díky své rozloze 1700 m² a dostupnosti veškeré potřebné infrastruktury, poskytuje ideální prostor pro realizaci Vašeho bydlení snů. K parcele je možné koupit sousední pozemek 970 m2. Lokalita je klidná ... (více v detailu)
2 150 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 1928 m2, Petrov nad Desnou
Prodej, stavební pozemek, 1928 m2, Petrov nad Desnou
Před 18 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji projekt na stavbu celkem 6 bytových jednotek včetně stavebního pozemku o výměře 1928 m2. Projekt se skládá celkem ze 2 přízemních domů. V každé domě najdeme 3 bytové jednotky s dispozicí 2+kk. Celkem se tedy jedná o výstavbu 6 bytových jednotek. Veškeré inženýrské sítě se nachází hranici pozemku. Na ČEZ již byla podaná žádost o přípojku 6x25kW. Každá bytová jednotka má výměru 50m2. Součástí každého bytu bude také dlážděná terasa o výměře 20 m2, parkovací stání a cca 150m2 zahrady. Vytápění bude řešeno podlahovým vytápěním. Pro snížení provozních nákladů bude se pro každý byt počítá také s tepelným čerpadlem. Součástí prodeje jsou 2 stavební parcely 146/1 a 146/4 v k.ú. Petrov nad Desnou. Kompletní stavební projekt včetně položkového rozpočtu, stavební po... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 500 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 996 m2, Lískovec u Frýdek - Místek
Prodej, stavební pozemek, 996 m2, Lískovec u Frýdek - Místek
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi skladbu čtyř stavebních parcel určených k výstavbě rodinných domů, bytových domů nebo k výstavbě řadových domů v obci Lískovec u Frýdku - Místku. Výměry parcel - 840 m2, 996 m2, pozemky 983 m2 a 1221 m2 jsou již v rezervaci. Přípustné využití plochy BV: - stavby rodinných domů, stavby bytových domů pouze typu vila domy, řadové domy. - změna funkčního využití objektů stávající zástavby na rekreační objekty - stavby pro rodinnou rekreaci. max. výšková hladina zástavby 2 NP a obytné podkroví, bytové domy (vila domy) max. 2 NP a obytné podkroví nebo 3 NP bez obytného po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 420 280
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 2186 m2, Lískovec u Frýdek - Míste
Prodej, stavební pozemek, 2186 m2, Lískovec u Frýdek - Míste
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi parcelu k výstavbě rodinného domů, bytových domů nebo k výstavbě řadových domů v obci Lískovec u Frýdku - Místku. Výměra parcely - 840 m2, a jako bonus zdarma přidáme parcelu o výměře 1346 m2!! Celkem 2186 m2!! Přípustné využití plochy BV: - stavby rodinných domů, stavby bytových domů pouze typu vila domy, řadové domy. - změna funkčního využití objektů stávající zástavby na rekreační objekty - stavby pro rodinnou rekreaci. max. výšková hladina zástavby 2 NP a obytné podkroví, bytové domy (vila domy) max. 2 NP a obytné podkroví nebo 3 NP bez obytného podkroví ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 041 200
 Kč
Prodej, stavební pozemek, 1160 m2, Předměřice nad Labem
Prodej, stavební pozemek, 1160 m2, Předměřice nad Labem
Před 20 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek v obci Předměřice nad Labem, ul. Obránců Mírů. Celková plocha pozemku činí krásných 1160 m2. Inženýrské sítě na hranici. Koeficient zastavitelnosti 0,2, tedy až 232 m2. Pozemek se nachází v obytn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 500 000
 Kč
Pronájem, pozemek, 1300 m2, Hoštejn
Pronájem, pozemek, 1300 m2, Hoštejn
Před 21 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme primárně k pronájmu, případně i prodeji pozemek nebo jeho část o rozloze cca 1300 m2 v obci Hoštejn. Jedná se o trvalý travní porost. Velmi pěkné místo k rekreaci. Krásné a klidné prostředí, okolní příroda. Vhodné také např. pro chov ovcí či jiných hospodářských zvířat, případně umístění úlů, zahrádky apod. Hoštejn leží v údolí Moravské Sázavy v okrese Šumperk u hranice Pardubického kraje, avšak v Olomouckém kraji. Obec se n... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej, pozemek, 2442 m2,  Vrchoslav, Krupka
Prodej, pozemek, 2442 m2, Vrchoslav, Krupka
Před 24 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, pozemek, 2442 m2, Vrchoslav, Krupka.Nabízíme k prodeji stavební parcelu v klidné lokalitě obce Krupka, v části obce Vrchoslav, okres Teplice. Tato stavební parcela o celkové ploše 2 442 m² je ideální pro stavbu vašeho vysněného domova. Pozemek je situován v příjemném prostředí obklopeném přírodou poskytujícím maximální soukromí a klid. Na hranici pozemku jsou zajištěny inženýrské sítě, což usnadní připoje... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 350 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Pozemky pro bydlení, 515 m2
Před 27 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130611, Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi mírně svažitý stavební pozemek o výměře 515 m2. Dle územního plánu je určen pro výstavbu rodinného domu. Pozemek se nachází v klidné, okrajové části obce Pornice a nabízí příjemné prostředí pro bydlení. Vrchní část pozemku má šířku 10,51 m, zatímco spodní část je široká 8,94 m, což poskytuje dostatek prostoru pro projektování nové nemovitosti. Příjezdová cesta je asfaltová a vede až k ... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty