MOTO RUKAVICE BOGOTTO FLINT 2XL

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
DOBRÝ DEN, PRODÁM SPORTOVNÍ MOTO RUKAVICE BOGOTTO, ČERNO-ZELENÉ BARVY, VELIKOST 2XL, 3xPOUŽITÉ, ŠPATNĚ ODHADNUTÁ VELIKOST, PROTO NA PRODEJ.... (více v detailu)
Liberecký kraj
900
 Kč

Podobné inzeráty

rukavice na motorku, moto rukavice, boty na motorku
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám rukavice a boty na motorku/enduro/ V TOP STAVU !! Velikost na foto. Volat, sms,na email nebudu reagovat ! V případě zájmu pošlu jakékoliv další foto na watsap. Pošlu kamkoliv na dobírku. Použito asi 5x,enduro již prodáno. boty s rychloupínáním -2500,-Kč (nové 3.300,-) rukavice(prává kůže) -1000,-Kč (nové 1.490.-) Detailní popis produktu Moto rukavice černé vám zaručí pohodlí i během delšího cestování. Ušity jsou bezpečnostními švy z anilinové hovězí kůže, která je na dlani zdvojená + opatřená protiskluzovým mat... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 000
 Kč
Rukavice OXFORD RP2, vel. S
Prodám nepoužité rukavice OXFORD RP2, vel. S. Nové, neježděné. RP-2 2.0 jsou sportovní rukavice ušité z kůže v kombinaci s podšitou dlaní z materiálu Amara. Pevný karbonový protektor kloubů s vystuženými panely na kloubech a člunkové kosti. Perforované panely zajišťují ventilaci i za teplého počasí. Konstrukce rukavic omezuje nepříjemné švy v oblasti prstů. Vnější plášť z prémiové kůže v kombinaci s materiálem Amara. Strečové panely konstrukce rukavic omez... (více v detailu)
790
 Kč
Motocyklové Rukavice RST Fulcrum černá- bílá
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zcela nové, pouze vyzkoušené, PC: 1999,-Kč, velikost L, UK 10. RST Fulcrum jsou zbrusu nové sportovní rukavice RST navržené s ohledem na jízdu v ulicích. Model Fulcrum je vybaven chrániči kloubů z uhlíkových vláken, prošívanými p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 190
 Kč
Dámské moto rukavice Held s goretex vel S nové
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Zateplené dámské rukavice se systémem GORETEX a zateplením 3M Thinsulate. Dlaňová část a prsty z kozinky. Hřbet rukavice doplněn reflexními prvky 3M Schotchlite. Ochrana kloubů potažena textilem. Vyslimený střih pro ženy. Pernamentní prodyšnost, od... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 200
 Kč
Dámské goretexové rukavice na moto Held vel S
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zateplené dámské rukavice se systémem GORETEX a zateplením 3M Thinsulate. Dlaňová část a prsty z kozinky. Hřbet rukavice doplněn reflexními prvky 3M Schotchlite. Ochrana kloubů potažena textilem. Vyslimený střih pro ženy. Pernamentní prodyšnost, odolnost vůči vodě a větru... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 350
 Kč
Moto rukavice Crivit vel. XL - nové, nepoužité
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nové nikdy nepoužité rukavice zn. Crivit (Lidl), velikost 10/XL. Důvod prodeje: nevhodný dar, resp. velikost. Původní cena 600 Kč. Doručení cestou Zásilkovny (+ 80 Kč) po platbě předem na účet, nebo osobní převzetí Nový Bydžov. Z orig. popisu výrobce: Kvalitní motorkářské rukavice s pravou kůží, větru a voděodolné zásluhou vnitřní membrány, ochrana prot... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
350
 Kč
Held kožené moto rukavice vel 9
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
nošené sportovní rukavice z kozí a klokaní kůže s perforací pro odvětrání pevné chrániče kloubů (tvrzený plas... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Moto rukavice Spartan, velikost L - voděodolné
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
1x použité - vyzkoušené. Velikost L. obšívka z kůže a polyesteru klimatická membrána dlouhá manžeta na suchý zi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Rukavice Germas L - dámské
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové rukavice Germas Jacky. Materiál: Hovězí premium-anilinová kůže. Karbonová ochrana kloubů Zesílená dlaň a hřbet ruky Ochrana dlaně Temperfoam - Materiál vyroben... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 190
 Kč
Dámské zimní Moto rukavice FIVE WFX District WP
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám rukavice koupené 11/2023 V BC v Praze na Orechu. Kupovala jsem na zimu - tedy hřejivé, zimní.. Černé dámské rukavice na moto Five WFX District WP Nevyhovují mi, nejsem na rukavice zvyklá - a vadí mi v citlivosti. jsou... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Nabízím dámské kožené moto rukavice Roleff vel 8/XSS
dámské moto celokožené rukavice vel 8/XXS značka Roleff, nové nenošené PC: 1199,- Rukavice Stuttgart jsou prvotřídní kožené rukavice se střihem, který je speciálně upraven pro ženy. Rukavice jsou velmi příjemné a dobře sedí na rukou. Díky dlouhé manžetě se suchým zipem je možné rukavice přizpůsobit. Jemný design květin pouze podtrhuj... (více v detailu)
699
 Kč
Dámské rukavice Klim woman´S adventure GTX short glove vel.L
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nové dámské rukavice z. Klim - adventures GTX short glove v černé variantě. Rukavice mají Goretex membránu. Možnost vyzkoušet v Praze. Parametry: - GORE-TEX - garance ŽE zůstanete V suchu - panely spojené V plné ploše - kozinka SE strečovými panely - chránič kloubů Z karbonu obšitý kůží - 5mm XRD® mĺkké chráničE POD tvrdým chráničEM kloubů - 5mm XRD® mĺkké chráničE NA dlani (obšití kůží) - chráničE NA prstech - vnitřní podšívka odvádĺj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Moto boty + rukavice
Před 41 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám motorkářské boty Street Racer Grid vel. 44 a motorkářské rukavice s karbonovou ochranou kloubů Shima STR-2 vel. m V... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 199
 Kč
Dámské goretex moto rukavice Held vel S
Před 52 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Zateplené dámské rukavice se systémem GORETEX a zateplením 3M Thinsulate. Dlaňová část a prsty z kozinky. Hřbet rukavice doplněn reflexními prvky 3M Schotchlite. Ochrana kloubů potažena textilem. Vyslimený střih pro ženy. Pernamentní prodyšnost, odolnost vůči vodě a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 350
 Kč
Zateplené moto rukavice Richa Cold Protect GTX 2XL
Před 376 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám málo nošené zateplené moto rukavice Richa Cold Protect GTX ve velikosti 2XL. Vlastnosti: - vyrobeny z nyspanu a kozí kůže - fleecová podšívka - voděodolná a prodyšná membrána GORE-TEX - CE TPR chrániče kloubů - dvojité zapínání na suchý zip - možnost ovládání mobilního telefonu/na... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 990
 Kč
Moto rukavice Nazran RX-8 vel. SX
Před 950 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Sportovní kožené rukavice, nejlepší z řady sportovních rukavic, vyrobené z hovězí kůže o tl. 0,6 , 0,8 mm, protektory KNOX pro snížení rizika zlomení zápěstí, spojení malíčku s prsteníčkem pro snížení rizika zlomení malíčkové hrany, plastové protektory kl Sportovní kožené rukavice nejlepší z řady spo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
Moto rukavice REVIT vel M
Před 208 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
2x oblečené , jsou mi velké. Délka od prostředníku 28 cm, šířka dlaň 11cm. Rukavice od značky REVIT, Jsou velmi prodyšné a použitá kombinace barvené kozí kůže jim dává extrémně pohodlné atributy. Tento model navíc nese vodotěsnou úpravu. Vlastnosti Nastavitelná manžeta na zápěstí Vnější šití Elastický povrch ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
999
 Kč
Macna Vortex kožené MOTO rukavice
Před 950 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
materiál: hovězí a kozí kůže podšívka: podšívka Bemberg protektory: R.I.S.C. chrániče kloubů a dlaně... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 400
 Kč
Scott DISTINCT 1 GT moto rukavice Lehké
Před 952 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
sportovní rukavice "DISTINCT 1 GT" od prestižního italského výrobce Scott Specifikace:Materiál: 70% měkká kůzlečí kůže (0.8mm tenká Nappa) + 30% Polyamid Vodě odolná digitálně zpracovaná kůže Pittards Velmi vzdušná, větru a vodě odolná GORE-TEX membrána Systém proti ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
REUSCH WORLDCUP WARRIOR R-TEX XT rukavice
Před 735 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Tyto nepromokavé závodní rukavice jsou vyrobeny v kombinaci materiálů z kozí kůže na dlani, materiálu softshel na vrchní straně a s ochranou kl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 900
 Kč
Rukavice na motorku Alpinestars GP Pro, vel. XL
Před 207 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám rukavice na motorku Alpinestars GP Pro, vel. XL. V zánovním stavu, neodřené, nepoškozené. Vnější vrstvu tvoří prémiová hovězí kůže v kombinaci s kozí kůží a dlaní vyrobenou z prémiové klokaní kůže, která je velmi odolná a jemná. Perforace na rukavicích zajišťuje optimální proudění vzduchu i za teplého počasí. Sháníte ještě nějaké moto oblečení? Podívejte se na všechny moje inzeráty. Odesílám po zaplacení poštovného předem. Popis od výrobce: Vlastnosti: 2 stahovací pásky na suchý zi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 300
 Kč
Moto rukavice
Před 129 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Motorkářské rukavice velikost L černé nové. Kvalitní rukavice s výbornou přilnavostí Ochrana proti nárazům integrovaný tvrd... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Moto rukavice Krawehl
Před 257 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodám kožené moto rukavice Krawehl, podšité. Šířka přes klouby cca 12,5 cm,... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty