Prodej bytu 4+1, 90 m², Praha, ul. Rytířova

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Chcete bydlet v blízkosti lesa v Praze 4? Nabízím k prodeji prostorný byt 4+1 o celkové užitné ploše 90 m², který se nachází v Praze 4 Kamýk, ul. Rytířova. Byt je situován v 7. patře panelového domu po revitalizaci. Dispozice bytu zahrnuje čtyři samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu, WC a zasklenou lodžii o ploše 5 m², která nabízí příjemné posezení s výhledem na les, k bytu náleží sklep. Byt je určen k rekonstrukci, což Vám poskytne možnost úprav podle vlastních představ, pro představu přikládám vizuali... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 950 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 3+1, 66 m², Praha, ul. Valentova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o celkové ploše 66 m², situovaný v 11. patře panelového domu v žádané lokalitě Praha Chodov. Byt se nachází v klidné části, kde je veškerá občanská vybavenost a skvělé dopravní spojení. Interiér bytu je v dobrém stavu, což umožňuje okamžité nastěhování bez nutnosti dalších investic. Díky rozumnému rozložení místností nabízí samotný byt komfortní bydlení, kde kromě tří pokojů najdete i útulnou kuchyň se vs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 680 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Praha, ul. Sicherova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Byt 2+kk o podlahové ploše 41 m², který v sobě spojuje výhody bydlení v bytě, ale pohodlím dokáže nahradit i menší rodinný dům a to hlavně díky terase s dřevěnou pergolou a dvěma zahrádkami o ploše 100 m², na kterých pohodlně vybudujete například i bazén. Součástí bytu je dále osmimetrový balkon a garážové stání pro jedno auto. V chodbě bytu je praktická dvoumetrová vestavná skříň, která vyřeší veškeré nutné úložné prostory. Koupelna disponuje pohodlnou vanou se sprchovou stěnou a pračkou. Z prostorného obývacího pokoje o výměře 22 m² se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, Havířov, ul. Akátová
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 46 m², umístěný v klidné části obce Šumbark. Byt se nachází ve 3. podlaží panelového domu s výtahem. Byt je ideální k rekonstrukci dle vaších představ, jelikož v něm jsou pouze příčky, což umožňuje změnit dispozici podle potřeby. Součástí bytu jsou nové interiérové dveře, plastová okna, nová šatní skříň v předsíni, kuchňská l... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 280 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 65 m², Praha, ul. Na Valentince
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní loftový byt 1+kk o užitné ploše 65 m² v novostavbě situované v atraktivní části Smíchova. Tento stylový byt se nachází v prvním nadzemním podlaží sedmipodlažní novostavby bytového domu a je ideální volbou pro investici pro dlouhodobý i krátkodobý pronájem, či i vlastní bydlení. Vyniká kvalitními materiály, litými podlahami a podlahovým topením. Součástí bytu je i kuchyňská linka. Díky patru na spaní je prostor efektiv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 970 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 97 m², Praha, ul. Na Valentince
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní loftový byt 1+kk o užitné ploše 97 m² v novostavbě situované v atraktivní části Smíchova. Tento stylový byt se nachází v prvním nadzemním podlaží sedmipodlažní novostavby bytového domu a je ideální volbou pro investici pro dlouhodobý i krátkodobý pronájem, či i vlastní bydlení. Vyniká kvalitními materiály, litými podlahami a podlahovým topením. Součástí bytu je i kuchyňská linka. Díky patru na spaní je prostor efektivně využit, což přináší komfort a útulnost.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 470 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 67 m², Praha, ul. Makovského
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte prostorný a moderní byt v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra? Pak se nechte okouzlit touto bytovou jednotkou 3+kk+L o celkové ploše 62 m², která prošla kompletní rekonstrukcí a nabízí vše, co si můžete přát. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2.50 m² a lodžie o celkové ploše 3,18 m². Celý byt je zařízen s důrazem na detail a vyzařuje nadčasovou eleganci. Dominantou interiéru je jasanové dřevo, které se prolíná celým prostorem a vytváří útulnou a harmonickou atmosféru. Vybavení b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 670 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 73 m², Lubná
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt po rekonstrukci s dispozicí 4+1, který se nachází ve dvougeneračním cihlovém rodinném domě v obci Lubná u Kroměříže. Byt o užitné ploše 73 m² je umístěn v horním podlaží domu a nabízí prostorné světlé pokoje a terasu. Součástí prodeje je podíl na zahradě o celkové výměře 544 m². Nemov... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 76 m², Kladno, ul. Ukrajinská
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 76 m², který se nachází v klidné lokalitě Kročehlav s lesem hned za domem. Byt prošel v roce 2021 kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala nové rozvody, příčky, bytové jádro, novou kuchyni, vinylové podlahy, SDK podhledy a další. Dveře i veškeré detaily v interiéru byly provedeny s důrazem na kvalitu a moderní design. Zasklená lodžie o velikosti 6 m² nabízí úchvatný výhled na okolí, díky umístění bytu v 10. patře. Byt disponuje prostornou vstupní chodbou a velkou koupelnou, poskytující vysoký komfort byd... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 790 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 53 m², Slavkov u Brna, ul. Zlatá Hora
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 53,81 m², nacházející se ve velmi žádané a klidné části Slavkova u Brna. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží ze 4 celkem a je výborně dispozičně řešen. Tento byt se skládá ze dvou samostatných místností o rozměrech 12,06 m² a 16 m², které jsou světlé a příjemné, vhodné jak k odpočinku, tak pro práci z domova. Součástí nemovitosti je také kuchyně 11,45 m², předsíň 7,25 m², WC 0,93 m², koupelna 2,65 m², komora 0,96 m², spíž 0,24 m² a balkon 2,27 m². Nemovitost se nachází v klidné části sídliště, což zaručuje klidn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 190 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 65 m², Litoměřice, ul. Družstevní
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk o užitné ploše 65 m², nacházející se v klidné části obce Předměstí v Litoměřicích. Tento cihlový byt je situován v 1. podlaží čtyřpodlažního domu na sídlišti, což zajišťuje snadný přístup a zároveň dostatek soukromí .Byt je v dobrém stavu a nabízí ideální příležitost k úpravám dle vlastního vkusu. S celkem čtyřmi místnostmi poskytuje dostatek prostoru pro rodinné bydlení nebo jako investiční příležitost.... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 300 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 87 m², Praha, ul. Zvěřinova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk v klidné části pražské čtvrti Strašnice. Tento prostorný byt o užitné ploše 87 m² se nachází ve druhém nadzemním podlaží novostavby s celkem deseti podlažími. Bytová jednotka je ideální pro rodinné bydlení a zahrnuje tři místnosti, z nichž jedna je kuchyňský kout spojený s obývacím pokojem. Vysoký standard bydlení doplňuje balkón, ideální pro relaxaci a odpočinek. K byt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 102 m², České Budějovice, ul. Osiková
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální byt pro život nebo investici? Nabízíme k prodeji pěkný zděný byt 3+kk v osobním vlastnictví o užitné ploše 102 m² s terasou a parkovacím stáním, ve velmi žádané lokalitě Mladé, ulice Osiková, v Českých Budějovicích. Tento byt je situován ve 4. NP (3. patro), orientován na severovýchod. Dispozice bytu zahrnuje - prostornou chodbu, koupelnu s rohovou vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, dětský pokoj, ložnice, moderní kuchyň propojená s obývacím pokojem, který má přímý vstup na prostorn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 68 m², Mirotice, ul. Stroupežnického
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk, o užitné ploše 68 m², v klidné části obce Mirotice. Tento byt se nachází v 1 patře zděného domu. Dispozice zahrnuje dvě samostatné místnosti, které poskytují dostatek prostoru pro rodinu nebo pár. Moderní kuchyňský kout je součástí prostorného obývacího pokoje, dále máme koupelnu s vanou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 960 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 60 m², Praha, ul. Smržových
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt s dispozicí 2+kk o čisté obytné ploše 60 m² s balkónem 8 m², situovaným v klidné části čtvrti Vysočany. Tento světlý a prostorný byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží aktuálně dokončené novostavby s celkovým počtem 8 nadzemních podlaží. Byt disponuje dvěma místnostmi a je ideální pro pohodlné bydlení jednu osobu nebo páru. K dispozici je také sklep v 1. podzemním podlaží. Lokalita Vysočany nabízí veškerou občans... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 77 m² s garáži, Sušice, ul. Volšovská
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o užitné ploše 77 m² i s garáží o ploše 17 m² . Garáž je součástí bytového domu a nabízí budoucímu majiteli komfortní parkování. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlového domu v klidné části obce Sušice II, v katastrálním území Sušice nad Otavou. Tento byt je ideální pro rodinu hledající pohodlné bydlení v příjemném prostředí sídliště. Dispozice bytu zahrnuje 5 místností, které nabízejí dostatek prostoru pro každodenní život. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 390 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 75 m², Praha, ul. Chodská
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný slunný byt 2+1 s prostornou halou, situovaný v původním činžovním domě v prestižní lokalitě Královských Vinohrad, na Chodské ulici. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu s celkem 6 nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Celková užitná plocha bytu činí 75 m², k dispozici je také sklep o velikosti 4 m². Byt je v původním stavu a nabízí možnost kompletní rekonstrukce dle vlastních představ. Součástí prodeje je podíl na nebytovém prostoru, který zajišťuje pravidelný roční příjem. Výhled do klidného vnitrobloku a veškerá občansk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 4+kk, 65 m², OV, ul. Družstevní, Litoměřice
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk o užitné ploše 65 m², nacházející se v klidné části obce Předměstí v Litoměřicích. Tento cihlový byt je situován v 1. podlaží čtyřpodlažního domu na sídlišti, což zajišťuje snadný přístup a zároveň dostatek soukromí .Byt je v dobrém stavu a nabízí ideální příležitost k úpravám dle vlastního vkusu. S celkem čtyřmi místnostmi poskytuje dostatek prostoru pro rodinné bydlení nebo jako investiční příležitost.... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 300 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, Praha, ul. Vozová
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný byt 3+kk o užitné ploše 89 m², situovaný v atraktivní lokalitě Vinohrad, v centru obce. Byt se nachází v 5. patře cihlového domu s výtahem. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v srdci města s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Prostorný a světlý interiér bytu nabízí moder... (více v detailu)
Hlavní město Praha
31 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 75 m², Děčín, ul. Dvořákova
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt o užitné ploše 75 m², nacházející se v Děčíně, ul. Dvořákova. Tento byt se nachází v 7. patře panelového domu s výtahem. Mezi přednosti tohoto bytu patří klidná lokalita, kvalitní kuchyňská linka či balkón s krásným výhledem. Byt je v dobrém stavu a poskytuje ideální zázemí pro rodinné bydlení. Lokalita nabízí klidné prostředí s veškerou občanskou... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 470 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 80 m², Praha, ul. Moskevská
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji výjimečný moderní a prostorný byt 3+kk o podlahové ploše 80 m², který se nachází v žádané a vyhledávané lokalitě Prahy 10 - Vršovice. Byt prošel kompletní velmi nákladnou rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. Dispozice bytu zahrnuje velkou a prostornou vstupní chodbu, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem - kuchyňská linka je vybavena veškerými vestavěnými spotřebiči, dva samostatné pokoje, koupelnu s vanou, WC a bidetem, druhé samostatné WC. Byt se prodává kompletně zařízený. Velkou předností této nemovitosti je je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 33 m², Teplice, ul. Krajní
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný družstevní byt 1+kk o celkové užitné ploše 33 m², který se nachází ve 2. patře revitalizovaného panelového domu v Teplicích, v části Prosetice, ul. Krajní. Byt je v dobrém stavu, ideální jak pro jednotlivce, tak pro mladý pár hledající svoje první společné bydlení. Umístění v sídlišti nabízí veškerou občanskou vybavenost v dosahu, jako jsou obchody, školy, školky, zdravotnické z... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 170 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 93 m², Praha, ul. Živonínská
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem prostorného bytu 3+kk v Újezdě nad Lesy. Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o užitné ploše 93², nacházející se v klidné části obce Újezd nad Lesy. Byt je situován v 8. nadzemním podlaží panelového domu a je v bezvadném stavu. Bytová jednotka disponuje světlým obývacím pokojem propojeným s moderní kuchyní, dvěma prostornými ložnicemi a koupelnou s vanou. Parkování je možné před domem. Lokalita nabízí veškerou ob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 78 m², Praha 9, Letňany, ul. Letovská
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o ploše 66 m² s prostornou terasou 12 m², nacházející se ve 3. patře cihlového domu se 7 nadzemními podlažími v oblíbené lokalitě centra obce Letňany. Byt je ve velmi dobrém stavu a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem se vstupem na terasu, dvou samostatných pokojů, koupelny s vanou, sprchovým koutem, toaletou a samostatná toaleta. K bytu náleží komora na patře 1,6 m² a parkovací stání v domě. Dům byl postaven v roce 2016. Možnost převzetí hypotéčního úvěru s výh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 930 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 96 m² s park. stáním, Praha, ul. V dolině
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o užitné ploše 75 m², který se nachází na klidném místě v Praze - Michli. Byt je situován ve 4. patře osmipodlažního domu s výtahem, dokončeného v roce 2009, a vyniká 2 lodžiemi a 1 krytým balkónem o celkové ploše 21 m², které poskytují nádherný výhled do okolí. Při navrhování bytu byl šikovně využit každý metr, důkazem je pohodlný obývací pokoj s výstupem na krytý balkón, dvě velké ložnice, každá se svou vlastní lodžií, klimatizace, koupelna, samostatné WC a praktická š... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 950 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 53 m², Zbýšov, ul. čtvrť Padělky
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 o užitné ploše 53 m², nacházející se ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Zbýšov u Oslavan. Byt je situován na sídlišti, což zajišťuje výbornou dostupnost k veškerým občanským službám a dopravě. Nemovitost je určena k rekonstrukci (vyjma koupelny) což vám nabízí jedinečnou příležitost upravit si bydlení podle vlastních představ a potřeb. V bytě se nachází dvě pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 550 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty