Voliera pro ptaky 1x1x2m

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Praha 5 - Kazin: Voliera pro ptaky 1x1x2m. Evtl. muzu i dovezt z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč

Podobné inzeráty

Praha 5 - Kazin: tri nadherne barove stolicky z masivu - buk
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Praha 5 - Kazin: 3 nadherne barove stolicky z masivniho bukoveho dreva vyrobene na zakazku. Vyska od podlahy k s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Praha 5 - Kazin: zavarovaci sklenice 150 Ks, retro, CSSR
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Praha 5 - Kazin: Zavarovaci sklenice, 110ks 0,7 ltr a 40ks 0,3 ltr. Evtl. muzu i dovezt, za 5,- Kc/km.
Hlavní město Praha
300
 Kč
postel 180x80 buk masiv drevo zluta design z 1970
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Praha 5 - Kazin: Postel 180x80cm z roku 1970 vyrobena na miru sikovnym truhlarem z masivniho 20mm bukoveho dreva, rozmer 180x80. Je jiz rozebrana, pripravena na odvoz. K vyzvednuti ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Ptačí voliéra
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám voliéru pro papoušky. Velice silná a pevná konstrukce. Aktuálně je na betonovém základu. K prodeji pouze ta jedna pravá voliéra (vyznačeno červenou čárou). Rozměry: d: 24... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 500
 Kč
Zateplený kurník + voliéra
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Kurník je určen až pro cca 15 slepic s rozměry 175/110/150 cm a 5 metrová voliéra 175/520/150cm a je zateplený 4 cm polystyrenem po obvodu a ve střeše, v podlaze 6 cm, vnější obložení palubkami, vnitřek MDF desky,střecha krytá asfaltovou lepenkou. Kurník je vybaven žebříčkem, 2x větrací výsuvné okénko, snůšková část se třemi boxy s odklopným víkem. Dvířka pro slepice jsou s automatickým otviranim na svět... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Velká ptačí klec, voliéra 125 x 80 x 52 cm
Před 2 dny - SBAZAR
Prodám minimálně používanou kovovou voliéru na kolečkách o rozměrech: - výška 125cm bez koleček (+ 10 cm kolečka) - šířka 80 cm - hloubka 52 cm Do... (více v detailu)
2 300
 Kč
Dvoupatrová králíkárna
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Daruji králíkárnu Metra 117cm z borovice. Má dvě patra a průlez s rampou, která umožňuje obě patra propojit. Obsahuje pozinkované šuplíky, které lze pro snadné čištění vyjmout. Střecha je otevíratelná. Některé části jsou ožvýkané, některé rohy zabarvené lehce močí (viz foto), plechové šuplíky vykazují na některých... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
PTAČÍ KLEC, VELKÁ
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodávám velkou ptačí klec, např. pro Kakadua a podobně velké ptáky, je možno ale i pro malé. (Rozměry klece přidávám pod text). Chovala jsem v ní dva své Agapornise, aby měli pro sebe více místa. Důvod prodeje je, že moji papoušci šli k novému majiteli z důvodu změny mé životní situace a já už jim nemohla dát život, jaký si zaslouží a pouštět je každý den ven, proletět se. Tuto klec obývali necelý půl rok a nyní jen stojí a neslouží svému účelu. Klec je umytá v horké jarové a octové vodě... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 900
 Kč
Dámské kotníkové boty s kožíškem – vel. 37
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velikost - udávaná vel. 37; foto i s metrem. Materiál - bohužel označení chybí; (další kousek, který pomáhám prodávat kamarádce; nejsem si jistá, zda se však jedná o pravou kůži, zřejmě ne, ale hezky dělané). Údržba - dohledat na internetu, děkuji. Stav - viz foto; (velmi dobrý, lehké známky opotřebení, ale ne moc nošené – viz foto podrážky a podpatky; kamarádka uvedla, že měla max. 3x na sobě - není zvyklá na podpatky, i když jsou pouze nízké). Popis - dámské, černé zimní botky s kožíškem nejen na zimu, na tkaničku a přezku, na nižším podpatku,… Info - další kousek, který pomáhám prodávat kamarádce, třeba udělají radost některé z Vás, … INFO prosím čtěte,děkuji: -SMS+WhatsApp = kdykoliv -pouze slušní a vážný zájemci,jinak blokuji -nereklamuji - bazar,ne E-shop -platí aktuální ceny/nabídka OSOBNÍ ODBĚR V LOVOSICÍCH nebo: -platba předem na můj účet -poštovné/balné není zahrnuto -zboží balím do krabic... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Maccioni – dáms. italské kožené boty – vel. 38
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velikost - udávaná vel. 38; foto i s metrem. Sedí i na mou vel. 38. Materiál - bohužel označení chybí; (další kousek, který pomáhám prodávat kamarádce; jedná se o pravou kůži). Údržba - dohledat na internetu, děkuji. Stav - viz foto; (velmi dobrý - dobrý, jsem perfekcionistka, proto dávám stav dobrý, ale pro někoho může být velmi dobrý, raději udávám horší stav, než ve skutečnosti třeba pro někoho může být, jsem detailistka; kamarádka uvedla, že měla párkrát na sobě, na to, že mají vyšší podpatek, tak velice pohodlné, zipy v pořádku, někde lehce odřené, možná zapotřebí vyčistit, běžně opotřebené, ale ne moc nošené, uvedla - vysoká PC, stav zohledněn na ceně). Popis - dámské, kožené, bíločerné kotníčkové boty na podpatku, kvalitní zpracování z pravé kůže, na šněrování a na zip v zadní části boty, velice zajímavě řešené, zipy v pořádku i tkaničky v perfektním stavu, boty dělají opravdu hezkou nohu, vypadají elegantně i sportovně, vhodné i k džínám, italská značka,… Info - další kous... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Cizokrajní ptáci
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Cizokrajní ptáci 50 Kč. Osobně obec Petrohrad, posílám poštou nebo zásilkovnou při platbě předem. Při zájmu možno dov... (více v detailu)
Ústecký kraj
50
 Kč
Fretka, Potkan, Cizokrajní ptáci
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Fretka 40 Kč. Potkan 40 Kč. Cizokrajní ptáci 50 Kč. Osobně obec Petrohrad, posílám poštou nebo zásilkovnou při platbě předem. Při z... (více v detailu)
Ústecký kraj
40
 Kč
MiniDisc minidisk prémiové řady SONY PRISM, MAXELL PLATINUM
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nevolat a nepsat SMS (telefonní číslo není funkční ), používejte pro komunikaci klasicky formulář pod inzerátem přes mail. Děkuji Uvolňuji několik desítek minidisků exkluzivních řad, ze své sbírky. Jedná se o raritní minidisky, vhodné i do Vaší sbírky SONY PRISM PRODEJ PRO MALÝ ZÁJEM UKONČEN V nabídce je řada exkluzivních minidisků SONY PRISM - které se u nás neprodávaly (to balení na foto, nerozbalených kusů, již není k dispozici) Nepoškrábaný a zachovalý minidisk ve skvělém stavu - sloužil jen k archivaci nahrávky a nebyl opakovaně používán - byl jednou nahraný. Krabičky má z měkčeného plastu (podobného jako u DVD krabiček), tudíž jsou velmi odolné proti poškození pádem, prasknutí a tlumí nárazy na minidisc médium uvnitř uloženého. i krabičky jsou ve velmi dobrém stavu. Součástí je i vnitřní nepoužitý řádkovaný list (viz. foto) pro popis obsahu uloženého na médiu (nahrané nahrávky ). Často jsou v nabídkách prodávány minidisky bez těchto listů (možno dodat i s použitým listem se z... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Voliéru včetně šestnácti kanárků
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám vnitřní voliéru 195x195x55 cm, se třemi odděleními s průlezy, kompletně zařízená pro odchov. Voliéra je upravená ze šatní skříně. Momentálně je v ní ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
17 000
 Kč
Gina Mariolano - dáms. kožený kabát s podšívkou – vel. 38
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Velikost - udávaná vel. 38 a sedí i na mou vel. 38; foto i s metrem. Materiál - uvedený materiál: 100% kůže (vysoce kvalitní kůže, nejsem si jistá, ale myslím si, že se jedná o jehněčí, velice příjemná měkká pohodlná kůže); podšívka 100% polyester. Údržba - čistit samozřejmě ve specializované čistírně nebo speciálními prostředky přímo na kůži (make-up apod.); najdete-li make-up, způsobeno při focení inzerce, tak se moc omlouvám, se zbožím stále manipuluji, ale čistá – nekuřácká domácnost, zboží uloženo v plastovém boxu, doporučuji nechat vyčistit, děkuji. Stav - viz foto; (pod knoflíky – kůže lehce ošoupaná, knoflíky možná by bylo lepší lépe přišít, a nebude tolik vidět, uvnitř kabátu jsem si všimla lehce na podšívce poničené - žmolky, vše nafocené; jinak kabát vypadá velice dobře; vyšší pořizovací cena, stav zohledněn na ceně). Popis - velice příjemný a kvalitní kožený černý kabát s podšívkou, měkká pohodlná kůže, má dvě šikovné kapsy na ruce, v zadní části rozparek, uvnitř kabátu... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500
 Kč
Voliera
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nepoužitý materiál na stavbu ptačí voliery o velikost... (více v detailu)
Plzeňský kraj
40 000
 Kč
Jorkšírský teriér
Před 8 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
" Moje jméno je Ben a jsem tak trochu jorkšír v XL vydání, ale na mojí roztomilosti mi to nic neubírá. Moje váha je 11 kilo, jsem menší střeďáček a vcelku aktivní a živoučký kluk. Bude mi 6 let a v útulku jsem byl prý už kdysi jako štěně, nedávno jsem byl nalazen a ve stejném útulku jsem nyní strávil pár měsíců, ale už se o mě nikdo nepřihlásil. Jestli něco nejvíc miluju, tak to jsou lidi, zbožňuju úplně všechny lidské bytosti, jsem hodně společenský, přátelský a všechny lidi nadšeně vítám. Rád se mazlím, tulím se ke svému člověku, samozřejmě, že nejraději v posteli. Venku jsem velmi aktivní, všechno mě tuze zajímá a mám mor rád výlety, procházkly i cestování. Nemám problém s autem ani MHD, každá cesta je pro mě zábava a zážitek, který si užívám bez problémů. Venku se s pejsky seznamuju bez problémů, nevadí mi společné venčení a určitě bych si rád venku i s kámošema pohrál a dováděl. Doma je to trochu horší, no znáte to : "Můj dům, můj hrad" takže jako psí spolubydlící nejsem zrov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Border kolie
Před 8 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Dior / Dio/ Diorek - roční chlapeček, který zatím neměl příliš štěstí  Diorka jsme k nám převzali 1.9.2024 . Jako štěně si ho majitel pořídil s vidinou merle potomků a výdělku ke své původní fence. Bohužel se mu ani příliš nevěnoval a vlastně si Dio rostl sám od sebe bez přílišného vedení. Neměl dostatek pohybu, hraček ani se mu nesnažil nijak jinak zaměštěňat hlavičku a zpracovat jeho energii.  Aby doma moc nečůral a nekálel tak místo častého venčení mu velmi omezoval přísun stravy i vody. Když byl Diovi skoro rok, nastaly majiteli psychické problémy a pejsek šel k jeho rodině.  Dior neměl kam jinam jít, a jelikož byl nevybity, plný energie a zmatený, doma s  malými dětmi to příliš nezvladali  a tak byl přes den uvazaný na zahrade s kosikem, aby nepřekoudal vodítko a neutekl z neoplocene zahrady. Na noc ho brali domu.  Původně jsme neměli v plánu Dia brát fyzicky k nám, pouze pomoci najít nový domov. Ale vzhledem ke všem výše uvedeným skutečnostem jsme ho umístili do naši dočasné ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Výroba voliéra, klec, dům pro ptáky nebo papoušky, dřevěná.
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Výroba dřevěná voliéra je krásná a zajišťuje dostatek prostoru pro vaše opeřené přátele, je vhodná pro papoušky a jiné ptáky. Voliéra je nová, originálně zabalená se zárukou, možné odeslat na dobírku za 298,- do 2. dne. Rozměry: 83 x 63 x 162 cm. Voliéra je vyrobena ze dřeva a ošetřena nátěrem, díky kterému je odolná proti povětrnostním vlivům. Ve voliéře jsou namontované tři bidýlka v různých výškách, které jsou také ze dřeva a slouží pro ptáky jako dosedací plochy. Na předn... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 299
 Kč
Ptačí voliéra
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám voliéru pro papoušky. Velice silná a pevná konstrukce. Aktuálně je na betonovém základu. K prodeji pouze ta jedna pravá voliéra (vyznačeno červenou čárou). Rozměry: d: 24... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 000
 Kč
Kapotáž Suzuki GSX-R 600
Před 17 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Část kapotáže 2006-2007 (K6-K7)Stav patrný z fotek.Pište raději na m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Fender Standard Telecaster levoruký 2018 Sunburst MIM
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodávám Levoruký Fender Standard Telecaster 2018 Sunburst Made in Mexico. Je to nádherný kytarový kousek s krásným čistým tónem, dohmat je téměř perfektní, krk je v pořádku, celkově v perfektním stavu až na pár ťuknutí, kterých bych si kdybych jí pečlivě neprohlížel před prodejem jinak ani nevšiml. Podotýkám že kytara je levoruká. Kdysi jsem si ji koupil se záměrem, že se budu učit i na levou ruku, jelikož jsem sám levák, ale už několik let předtím jsem se učil na pravorukou a už jsem se nikdy nezvládl naučit zpět na... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 500
 Kč
Jawa / ČZ
Před 17 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Víko spojky na malou Kývačku 125 ,175.Stav je patrný z fotek. Nejsem moc n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
350
 Kč
DĚTSKÁ POSTÝLKA
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
PRODEJ POSTÝLKY,SUPER STAV,PEVNÁ,SLAMNÍČEK ČISTÝ.ŠUPLÍČEK VYTAHOVACÍ.UPROSTŘED PŘEDNÍ ČÁSTI JSOU DVĚ LEHCE VYNDA... (více v detailu)
Hlavní město Praha
990
 Kč
Rottweiler, rotvajler, RTW s PP – KE KRYTÍ
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím ke krytí 9letého chovného, mohutného rottweilera s PP – CHAMPIONA ČR – třída vítězů: Výborný 1, CAC; OTEC (Dvojnásobný světový vítěz – IFR WORLD CHAMPION 2012, IFR WORLD CHAMPION + BOB 2009): Burning des Princes d'Aragone; DĚDA: klubový vítěz ADRK – Ben vom Langen Grund. BEZ DYSPLAZIE kyčlí i loktů – RTG: 0/0; BONITACE: B4 (zvlášť velký), H1a, K2, L5, M1b, O4/povaha 5 – splnil. Nejkrásnější, největší rottweiler s nejkrásnější, největší hlavou dle tvrzení mnoha lidí při setkáních na procházkách v Praze :-). UMÍ NAKRÝT VELKOU i MALOU FENKU. Relevantní je nakry... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty