PRODÁM NOVÝ KLEŠŤOVÝ MULTIMETR

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Multimetr Peakmeter PM2118 klešťový AC/DC. Zcela nový, nevybalený. Nejlépe osobní předání v Berouně ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Klešťový digitální multimetr
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám klešťový multimetr , klestak je nový .
Středočeský kraj
400
 Kč
Prodám krimpovací kleště Weidmüller PZ 16 NOVÝ
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám NOVÝ krimpovací kleště dutiny na kabely 6 do 16 mm² Weidmüller PZ 16 9012600000 Krimpovací kleště na dutinky s plastovým límcem i bez něj. Slouží k vro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 999
 Kč
Prodám klešťový multimetr Chauvin Arnoux F205
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám klešťový multimetr Chauvin Arnoux F205, TRMS měření AC-DC proudů, Proud: 600A AC/1000A DC, Napětí: 1000V AC/DC, CAT IV... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
Morris - dáms. nové luxusní tílko s perličkami – XS/S?
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velikost - udávaná vel. 2, ale odhaduji XS/S; na mou vel. M menší; foto i s metrem. Vždy fotím i s přiloženým metrem, pevný metr při focení někdy vyskočí, na začátku proto vypadá přesah, pouze optický klam, důležitá míra na konci metru. Materiál - uvedený materiál – 100% rayon - což znamená umělé hedvábí – viskóza? Údržba - uvedeno prát - ruční praní. Zcela nové, nenošené, neprané. Stav - viz foto; (zcela nové, nenošené, již bez visačky, leží mi pouze ve skříni, pořizováno na mou vel. M, bohužel mi je malé). Popis - velice krásné, elegantní, decentní tílko s perličkami, barva podšívky bílá a vrchní část tílka taková krémová/smetanová, perličky bílé lesklé, ramínka se dají nastavit, moc krásné, třeba do společnosti,… Info - zcela nové, nenošené, mě bohužel malé, vyšší pořizovací cena, velice ráda doporučuji … INFO prosím čtěte,děkuji: -SMS+WhatsApp = kdykoliv -pouze slušní a vážný zájemci,jinak blokuji -nereklamuji - bazar,ne E-shop -platí aktuální ceny/nabídka OSOBNÍ ODBĚR V LO... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Prodám nový zabalený multimetr
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nový, ve slídě zabalený multimetr GETI GM33B. Parametry viz foto. Včetně kabelů. V original krabičce.
Ústecký kraj
250
 Kč
Moschino - dáms. nové boty na klínku – vel. 37
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Značka/označení - Love Moschino. Velikost - udávaná vel. 37; foto i s metrem;(pomáhám s prodejem kamarádce, která zvolila nevhodnou vel.; i když jsem boty obula – viz foto, jsou mi malé; bohužel já mám vel. 38). Materiál - označení na obuvi; model vyroben s kombinací přírodní kůže a textilního materiálu; (vysoká pořizovací cena - přes 5000,- Kč). Údržba - dohledat na internetu, děkuji. Stav - viz foto; (zcela nové, nenošené, již bez krabice, proto dávám do stavu pouze nové). Popis - skutečně nádherné, moc hezký kousek, krásně a kvalitně zpracované, sandály na klínku, boty na zapínání, černé s bílým puntíkem, z boku kovová zlatá srdíčka, velice elegantní, hezky drží nohu v botě. Info - pomáhám s prodejem kamarádce, která zvolila nevhodnou vel.; i když jsem boty obula – viz foto, jsou mi malé; bohužel já mám vel. 38, kdyby mi nejen seděla vel., ale také kdybych botky měla kam vzít, nechala bych si je, jsou nádherné, snad uděláme radost některé z Vás, která unosí, moc ráda doporuč... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500
 Kč
Multifunkční kleště Leatherman Rebar NOVÉ včetně koženéhodra
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nepoužité multifunkční kleště Leatherman Rebar včetně koženého pouzda na pásek (běžná cena kleští cca 2 500Kč, pouzdra cca 500K... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 999
 Kč
Klešťový multimetr DT-9701
Před 136 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Zánovní, málo používaný klešťový multimetr CEM DT-9701, včetně měřících šňůr, teplotní sondy, návodu a pouzdra. Přístroj je fu... (více v detailu)
Liberecký kraj
650
 Kč
PRODÁM nový v origil.balení MULTIMETR Typ DT-830B
Před 241 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
PRODÁM nový nepoužitý v origil.balení PROFI MULTIMETR Typ DT-830B CENA: 449
Hlavní město Praha
449
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty