Perlinka r85

Perlinka r85
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Perlinka armovací tkanina R85 (50m2). Je nejpoužívanější tkaninou pro výztužnou vrstvu vnitřních omítek, zateplovacích systémů a při renovaci fasády. Armovací tkanina velmi důležitá pro kvalitní a pevnou finální vrstvu omítky vašeho domu. Vysoce kvalitní sklo-vláknitá armovací mřížka pro profesionální použití. Výrobky jsou osvědčenou značkou na trhu. Technické parametry: Role ... (více v detailu)
Před 3 dny
Plzeňský kraj
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

Scott Dual Raid DP vel.L bunda modro šedá
Scott Dual Raid DP vel.L bunda modro šedá
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Bunda DualRaid DP je nejlepší volbou pro dlouhé výjezdy, kde odolnost, ventilace a pohodlí jsou nutností. Společně s odnímatelnou vodě a větru odolnou 3 - vrstvou membránou DRYOsphere dokážete nastavit bundu do jakýchkoliv povětrnostních podmínek. Bunda Dualraid Dryo je vybavena chrániči D3O® na ramenou a loktech. Bundu lze doplnit o volitelné chrániče na hrudi a také vložit zádový chránič. možné další velikosti na dotaz KONTRUKCE Tenká polyamidová tkanina s odnímatelnou vodě a větru odolnou 3-vrstvou membránou DRYOsphere SLOŽENÍ Svrchní materiál: 94% polyamid, 5% kůže, 1%polyester Membrána: 100% polyurethan Podšívka: 100% polyester Izolace: 100% polyester ZATEPLENÍ Pohodlná a vzdušná podšívka s velmi dobrým odvětráním 3D síťoviny Odnímatelná, lehká, větru a vodě odolná, vzdušná 3-vrstvá DRYOsphere membrána s 80gr výplní Dexfil® PŘIBLIŽN... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Perlinka 145 g, 160 g
Perlinka 145 g, 160 g
Před 54 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Armovací tkanina (perlinka) ze skelného vlákna vhodn k vyztužení vnějších zateplovacích systémů. Perlinka se používá pro zateplení všech typů staveb , zejména rodinných domů i občanských a průmyslových staveb. Dostupná v... (více v detailu)
Před 54 dny
Středočeský kraj
715
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty