Prodej atypického bytu, 73 m², Klatovy, ul. Zahradní

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atypický byt s balkonem v klidné části obce Klatovy. Tento jedinečný byt o užitné ploše 73 m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Bytový dům, kolaudovaný v roce 2003, má pouze 3 bytové jednotky a sousedící pozemky i komunikace jsou ve vlastnictví města. Součástí prodeje je i podíl na společném prostoru domu a pozemku. Vytápění i ohřev vody zajišťuje kondenzační plynový kotel, okna jsou plastová, zdivo Ytong, střecha pokrytá betonovými taškami Bramac, veřejný vodovod a kanalizace, parkování u domu. Dispozice: vstupní chodba do domu - ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 200 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej atypického bytu, 85 m², Uherské Hradiště
Máme pro Vás připraven mezonetový byt o dispozici 3+kk s balkonem, nacházející se v Jarošově u Uherského Hradiště, na ulici Pivovarská. Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu a jeho orientace na východ a jihozápad zajišťuje dostatek slunečního světla. Hlavní dominantou bytu je otevřený prostor kuchyně, který je spojen s jídelnou a obývacím pokojem s funkčním krbem. Z obývacího pokoje je přístup na balkon, odkud je krásný výhled na řeku Moravu a Buchlovské hory. Dřevěné schody vedou z obývacího pokoje do ložnice majitelů v podkroví. Byt byl navrž... (více v detailu)
5 550 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 57 m², Jablonec nad Nisou, ul. Zelená
Před 2 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
**Prodej nebytového prostoru s možností přestavby na 2+kk o 57 m², Jablonec nad Nisou, ul. Zelená** Nabízíme ke koupi nebytový prostor (sklad), vhodný k vybudování bytové jednotky 2+kk o velikosti 57 m². Tento prostor se nachází v suterénu zděného bytového domu ve velmi vyhledávané a klidné lokalitě Jablonce nad Nisou, v ulici Zelená. Výhodou je vlastní vchod ze zahrady, která je ve společném vlastnictví bytového domu. S... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 200 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, OV, 73 m2, Chomutov, ul. Březenecká
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím Vám k prodeji atypický mezonetový byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 a výměře 73 m2 se dvěma velkými zasklenými lodžiemi, který se nachází ve výškovém domě tzv. Experimentu v nejvyšším patře. V horní části bytu se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou vybudovanou na míru a prostorný obývací pokoj se sádrokartonovým podhledem s velkým oknem a se vstupem na lodžii, odkud je nádherný výhled na město. V dolní části bytu je pak ložnice, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 77 m², Kopřivnice, ul. Pod Morávií
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 nacházející se v Kopřivnici, ul. Pod Morávií. Tento byt s možností převodu do osobního vlastnictví ke konci roku 2025 je umístěný ve druhém podlaží panelového domu po revitalizaci. Podlahová plocha bytu je 73,1 m² a velikost zasklené lodžie je 4,41 m². V roce 2018 proběhla rekonstrukce koupelny a kuchyně. Bytové jádro je zděné a kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s varnou deskou a vestavěnou troubou. K bytu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 399 000
 Kč
Prodej podílu rodinného domu, 282 m², Sedlnice
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji ideální 1/2 rodinného domu v klidné části obce Sedlnice, která zahrnuje samostatnou přízemní bytovou jednotku 3+1. Součástí prodeje je i podíl na rozlehlém pozemku o celkové výměře cca 1850 m², což poskytuje dostatek prostoru pro zahradu či další aktivity. Tato nemovitost představuje skvělou ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk o rozloze 109 m2, Kladno
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Byt 3+kk v osobním vlastnictví o rozloze 109 m2 v centru Kladna, ul.Komenského. Jedná se o bytovou jednotku ve 2. patře-(3NP) bytového domu, skládá se ze zádveří, obývacího pokoje spojeným s kuchyní, dvou pokojů, koupelny a samostatným WC, šatní místnosti, chodby a dvěmi oddělenými technickými místnostmi, jedna s kotlem a bojlerem a druhá jako skladovací prostor se vstupem ze společné chodby. Byt je příjemně světlý, orientace oken v obývacím pokoji a jednoho pokoje... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 465 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 73 m², Fulnek
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 73 m², nacházející se ve třetím nadzemním podlaží panelového domu v klidné části obce Fulnek - Jerlochovice. Tento světlý a vzdušný byt v domě s pouze pěti bytovými jednotkami je ve velmi dobrém stavu, disponuje čtyřmi místnostmi a je ideální volbou pro rodinné bydlení. K bytu náleží sklep o velikosti 5m2 a je zde možnost využití kočárkárny, kolárny a sušárny, vše umístěno v příze... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 212 m², Kunovice, ul. Pod Valy
Nabízíme k prodeji krásný řadový rodinný dům v klidné části obce Kunovice u Uherského Hradiště. Tento cihlový dům o dvou nadzemních podlažích disponuje celkem čtyřmi prostornými místnostmi a nabízí užitnou plochu 212 m², ideální pro rodinné bydlení. Součástí domu je také balkón, který poskytuje příjemný výhled do okolí. Pozemek o rozloze 416 m² s bazénem nabízí dostatek... (více v detailu)
7 490 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 78 m², Kadaň, ul. Husova
Sháníte dispozičně větší bydlení v klidné lokalitě? Představuji Vám prodej bytu 4+1 v osobním vlastnictví ve třetím patře nízkopodlažního panelového domu bez výtahu. Bytová jednotka o celkové užitné ploše 78 m² je v původním, skvěle udržovaném stavu. Dispozice bytu nabízí předsíň, kuchyni a čtyři samostatné pokoje, z nichž jeden disponuje lodžií. Koupelna je původní umakartová s částečným keramickým obložením, obsahující vanu, umyvadlo a společné WC. Úložné prostory zahrnují komoru v bytě i v mezipatře a sklep v suterénu. Na ... (více v detailu)
2 521 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 70 m², Uherské Hradiště, ul. 1. máje
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům v klidné části obce Mařatice, která je žádanou lokalitou v Uherském Hradišti. Tento řadový dům je udržovaný ve velmi dobrém stavu. Dispozice domu je 3+1 s užitnou plochou 70 m², což poskytuje dostatek prostoru pro rodinné bydlení. Dům je situován na pozemku o rozloze 129 m², což zahrnuje i menší zahrádku, ideální pro relaxaci nebo pěstování květin. Díky své polo... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 790 000
 Kč
Prodej restaurace se zázemím
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Přímý majitel nabízí k prodeji většinovou část bytového domu (61%), nacházejícího se v Brněnské ulici v Moravské Třebové. Předmětem nabídky je v přízemí bytového domu restaurace, ve 2. NP bytová jednotka, půdní a ostatní společné prostory bytového domu (61%) a zahrada přístupná přímo z terasy bytové jednotky. Restaurace o užitné ploše 125 m2 je v současnosti pronajata a nájemcem úspěšně provozována. Má samostatný vchod přímo z Brněnské ulice. Byt o užitné ploše 182 m2 se nachází ve 2. nadzemním podlažím. Přístup k bytu je hlavním vchodem, který svou šíří a výškou umožňuje i vjezd dodávkových vozidel do vnitřního dvora. Dále vystupujeme schodištěm bytového domu do 2. NP. Po vstupu do bytu Vás přivítá prostorná Chodba, z které můžete vstoupit přímo do většiny místností. Po levé straně najdete samostatné WC, Koupelnu s umyvadlem. Vlevo na konci chodby se nachází Technická místnost v níž... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 176 m², Karlík, ul. Karlická
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní nízkoenergetickou dřevostavbu v CHKO Český kras, obci Karlík u Dobřichovic. Tento krásný atypický dům, na jehož návrhu se podílel i Petr Suske s týmem SEA Architekt, je nyní koncipován jako 3kk s koupelnou v podkroví, prostornou kuchyní v přízemí a otevřeným obývacím pokojem se vstupem na zastřešenou terasu plus další 2kk v přízemí s velkou koupelnou a proskleným přístavkem, též se vstupem na terasu/zahradu. Dům tak lze užívat jako dvougenerační, či s odděleným prostorem... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 73 m², Mladá Boleslav, ul. Jičínská
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 3+1 o celkové ploše 73 m² v Mladé Boleslavi, situovaný v posledním 7. patře s krásným výhledem na město. Byt je částečně zrekonstruovaný, disponuje dvěma balkony, koupelnou spojenou s WC. Nachází se v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, včetně škol, obchodů a restaurací, v docházkové vzdálenosti. U domu je k dispozici vyhrazené parkování pouze ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Praha, ul. Ve Výrech
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Představujeme Vám rodinný dům v klidné části obce Řeporyje, který svou pozicí nabízí výhody klidného bydlení s plným soukromím. Nemovitost se skládá ze dvou samostatných bytových jednotek, což otevírá široké možnosti využití pro velkou rodinu preferující společné bydlení, ale s potřebou soukromí. První jednotka nabízí kuchyň spojenou s obývacím pokojem, koupelnu v přízemí a tři pokoje v patře. Druhá jednotka je rozvržena s kuchyní a třemi pokoji v přízemí, zatímco v patře se nachází čtyři pokoje a další kuchyň.K... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+kk, 1238 m², Tuněchody, okr. Chrudim
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům ve výstavbě v klidné části obce Tuněchody. Tento dvoupodlažní dům nabízí ideální příležitost pro ty, kteří si chtějí dokončit bydlení podle vlastních představ. Dispozice domu zahrnuje v přízemí samostatnou bytovou jednotku 3+kk před finálním dokončením. V patře se nachází bytová jednotka v hrubé stavbě s možností dispozičních úprav, které lze přizpůsobit vašim potřebám. Dům je postaven na pozemku o celkové rozloze 1238 m², což poskytuje dostatek p... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu 269 m2, Hřibiny-Ledská
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáte místo, kde se klidné bydlení snoubí s prostorným zázemím pro podnikání či koníčky? Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost v srdci obce Hřibiny, která vás okouzlí svou atmosférou a možnostmi využití. Tento rodinný dům se nachází v klidné části obce a poskytuje ideální kombinaci pohodlí a prostoru. Příjezd k domu je zajištěn přímo z hlavní silnice, a hned po vjezdu vás přivítá rozlehlý dvůr. Samotný dům nabízí čtyři velké místnosti, které jsou plné světla a prostoru. Z útulné verandy vstoupíte do chodby, která vás zavede do velkolepého obývacího pokoje o rozloze 60 m s nádhernými klenutými stropy. Ložnice disponuje funkčním krbem, ideálním pro zimní večery. Kuchyně má přímý vstup do suchého sklepa s vlastní studánkou, což přidává domu kouzlo a praktičnost. Další pokoj je připraven k využití podle vašich představ. V domě je vše potřebné pro pohodlné bydlení plynové topení, užitková voda ze studny a kuchyňská voda z vodovodního řádu. Kanalizace je zajištěna dvojím způsobem se... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 815 m², Čelákovice, ul. Dělnická
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám velký rodinný dům se zahradou o CP 815 m2 o dvou samostatných bytových jednotkách, které mají samostatný vstup z terasy. Nabízí se zde možnost vybudování třetí bytové jednotky z prostorů nad garáží, která by také disponovala samostatným vstupem. Každá bytová jednotka disponuje třemi pokoji, kuchyní, koupelnou a WC. V 2.NP se také nachází prostorná prádelna. Dům s ideálním využitím pro dvě a více rodin nebo pro více početnou rodinu. Na pozemku se dále nachází dí... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000 000
 Kč
Prodej skladu, 125 m², Prostějov, ul. nám. T. G. Masaryka
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej prostoru v první patře historického domu v Prostějově. Prostor je ve dvorní přístavbě domu, plocha o velikosti 125m2. Nyní je využíván jako sklad. Je možno provést přestavbu na bytovou jednotku nebo kancelářský prosto... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej chaty, 11 m², Havířov, ul. U Lipek
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velmi dobře udržovanou chatu s idylickou zahradou o celkové ploše 324 m², situovanou v klidné části obce Bludovice. Tato malebná nemovitost spojuje v sobě kouzlo soukromého útočiště s využitím pro rekreaci a vlastní pěstování ovoce a zeleniny. Chata s dřevěnou konstrukcí a užitnou plochou 11 m², terasou a dalšími obslužnými prostory je optimálně dimenzovaná pro relaxační využití, nabízející dostatečné pohodlí a útulno. Nemovitost má vyřešené samostatné WC a sprchu. Celkový technický stav chaty i zahrady je hodnocen jako velmi dobrý, což vykresluje peč... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
972 600
 Kč
Prodej bytu 3+1, 91 m², Zlín, ul. Přílucká
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 91 m², nacházející se v klidné části města Zlína - ulice Přílucká. Byt je umístěn ve 4. nadzemním podlaží panelového domu a díky svému umístění nabízí krásný výhled do okolí a dostatek přirozeného světla. Jednotka disponuje prostornou vstupní chodbou na kterou navazuje komora, WC, obývací pokoj a kuchyně s jídelním koutem a disponuje také dvěma balkóny. Byt prošel částečnou rekonstrukcí... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 1465 m², Plzeň, ul. Křimická
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej komerčního pozemku o celkové výměře 1465 m2, který je dle územního plánu vhodný na výstavbu bytového domu se nachází na okraji Plzně v městské části Skvrňany, ul. Křimická. Pozemek je v nově vznikající lokalitě pro moderní bydlení kde lze stavět až... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 911 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 61 m², Liberec, ul. Vítězná
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+kk v klidné části Liberce. Tento prostorný byt o užitné ploše 61 m² se nachází ve 3. patře cihlového domu s celkem 7 nadzemními podlažími. Byt nabízí 2 místnosti s kuchyní, koupelnou s WC a jedno WC samostatné, z obývacího pokoje je vstup na vlastní terasu, byt je ideální pro pohodlné bydlení. Vlastní garážové stání pod domem nabízí komfortní parkování. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, což zaručuje ... (více v detailu)
Liberecký kraj
19 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Třebíč, ul. Branka
Před 2 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej cihlového rodinného domu v klidné části Třebíče Nové Město, na pozemku o rozloze 225 m2. Objekt nabízí velikost 5+1, předzahrádku, menší dvůr a ga... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 200 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor 104 m², ul. Mochovská, Hloubětín
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5628, Pronájem obchodního prostoru 104 m² v Hloubětíně, ulice Mochovská. Prostory se nachází v prvním nadzemním podlaží se vstupem přímo z ulice. Jedná se o moderní prostorné prostory v novostavbě cihlového domu, kde první přízemí je určeno právě k... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 550 m², Žatec, ul. Čeradická
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s osmi místnostmi ve vyhledávané klidné části města Žatec. Tento samostatně stojící třípodlažní cihlový dům se nachází na velkém pozemku o rozloze 1627 m² a poskytuje ideální prostor pro vícegenerační bydlení.Dům má užitnou plochu 550 m² a je částečně po rekonstrukci. Veškerý materiál potřebný k dokončení dalších úprav je již k dispozici, což umožňuje budoucím ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty