Reproduktor Lamax Beat Street ST-1

Reproduktor Lamax Beat Street ST-1
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám úplně nový, pouze rozbalený reproduktor Lamax Beat Street ST-1. Moderní technologie, kvalitní stereo zvuk a stylový design, to je reproduktor Lamax Beat Street ST-1, který v sobě snoubí tolik funkcí, kolik si jen dokážete představit. Využít jej můžete nejen k bezdrátovému přehrávání hudby, ale také jako rádio, handsfree či power banku. K přenosu hudby využívá bezdrátovou technologii Bluetooth 2.1, která je kompatibilní i se staršími telefony, takže okruh jeho spokojených uživatelů bude opravdu široký. Jako zdroj hudby však může posloužit také audio kabel, Micro SD karta, USB zařízení či FM rádio. Je ideální pro každého, kdo chce mít kvalitní hudbu vždy po ruce, ať už doma, na cestách nebo venku. Díky kompaktním rozměrům a dlouhé výdrži baterie je skvělým společníkem na každou akci. Specifikace: – Špičkový zvuk: Dva hlasité stereo reproduktory p... (více v detailu)
Před 2 dny
Pardubický kraj
700
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám velmí zachovalý reproduktor Lamax
Prodám velmí zachovalý reproduktor Lamax
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi zachovalý reproduktor Lamax - bez škrábanců.
Před 3 dny
Hlavní město Praha
500
 Kč
Bluetooth reproduktor Lamax  PartyBoomBox 500
Bluetooth reproduktor Lamax PartyBoomBox 500
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám bluetooth reproduktor Lamax PartyBoomBox 500. Reproduktor koupený před necelým ... (více v detailu)
Před 3 dny
Ústecký kraj
2 500
 Kč
Přenosný reproduktor Buxton BBS 7700 v záruce
Přenosný reproduktor Buxton BBS 7700 v záruce
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji přenosný reproduktor Buxton BBS 7700 v záruce do 31.3.2025, stav viz foto. /24069/ Objednávky zasíláme i na dobírku. Popis: - přenosný reproduktor - výkon 50 W -... (více v detailu)
Přidáno včera
Olomoucký kraj
1 100
 Kč
Reproduktory Logitech Z207 Black s Bluetooth připojením
Reproduktory Logitech Z207 Black s Bluetooth připojením
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám používané reproduktory Logitech, hrají pořád stejně jako nové. Skvělé pokud si chcete jen př... (více v detailu)
Před 4 dny
Plzeňský kraj
900
 Kč
BLUETOOTH BEDNA LAMAX PARTY BOOMBOX 300
BLUETOOTH BEDNA LAMAX PARTY BOOMBOX 300
Přidáno včera - BAZOS
Nabízím k prodeji bluetooth bednu lamax. Díky bezdrátové technologie Bluetooth můžete jednoduše streamovat hudbu z chytrého telefonu - Vytvořte si tu správnou klubovou atmosféru pomocí světelných efektů - Voděodolnost I... (více v detailu)
Přidáno včera
1 999
 Kč
Libratone Zipp přenosný reproduktor
Libratone Zipp přenosný reproduktor
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Představte si něco, co není obvyklé. Libratone Zipp se pohybuje všude kam jdete s vámi . Baterií napájený a dokonale přenosný. PlayDirect umožňuje bezdrátové přehrávání kdekoliv – i bez WiFi sítě. Plně funkční. Funkce PlayDirect znamená bezdrátový zvuk, který můžete začít používat hned po vybalení, protože nepotřebuje žádnou síť Wi-Fi. Jednoduše stiskněte tlačítko přehrávání na svém iPadu, iPhonu, iPodu touch nebo počítači Mac a streamujte hudbu. Streamujte zvuk ve vysoké kvalitě bezdrátově ze svého zařízení iOS do reproduktoru Libratone Zipp bez ztráty zvukové kvality. Technologie AirPlay také umožňuje sestavit hudební systémy pomocí aplikace iTunes. Vyberte si ze tří potahů reproduktoru z barevné italské vlny – reproduktor má barvu podle vaší nálady. Vyměníte je snadno a rychle, stačí ro... (více v detailu)
Přidáno dnes
Liberecký kraj
1 190
 Kč
Přenosný bluetooth reproduktor s mikrofonem, dálkovým ovládá
Přenosný bluetooth reproduktor s mikrofonem, dálkovým ovládá
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bezdrátový reproduktor disponující funkcí TWS pro spárování dvou zařízení najednou, dobrým zvukem, LED světelným efektem a samozřejmě bezdrátovou technologií Bluetooth. Hudbu můžete streamovat i prostřednictvím USB portu, TF paměťové karty, nebo přes klasických linkový vstup. ... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
730
 Kč
Dokovací Reproduktor Bose SoundDock Series III iPhone/iPod
Dokovací Reproduktor Bose SoundDock Series III iPhone/iPod
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ. Mažu ihned po prodeji. Cena je pevná. Nerezervuji. NA DOBÍRKU PO UHRAZENÍ POŠTOVNÉHO PŘEDEM NA ÚČET = 100 Kč balíkovna nebo 120 Kč zásilkovna Dokovací reproduktor Bose SoundDock Series III přináší kombinaci malých rozměrů a patentovaného akustického designu pro jasný a širokopásmový zvuk. Konektor Lightning kompatibilní s iPhone pro přehrávání hudby a nabíjení, zvukový vstup Aux 3,5 mm jack, dálkový ovladač pro pohodlné ovládání. Stvořeno pro výkon. Vyrobeno pro nejnovější modely iPhone a iPod. Digitální hudební systém SoundDock® Series III umožňuje přehrávat hudbu z jakéhokoliv iPhone nebo iPod zařízení s konektorem Apple Lightning, a vychutnejte si to s kvalitním zvukem Bose®.Patentovaný akustický design přináší jedinečnou kombinaci malých rozměrů a osvědčeného výkonu. Pohodlí dálkového ovládání umožňuje ovládat reproduktor a základní funkce iPhonu nebo iPodu včetně procházení playlistu... (více v detailu)
Přidáno dnes
Liberecký kraj
1 999
 Kč
Reproduktor Lamax
Reproduktor Lamax
Před 9 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám úplně nový reproduktor Lamax PartyBoomBox 300w s dvouletou zárukou.
Před 9 dny
Kraj Vysočina
2 000
 Kč
Digitální a internetové rádio Hama DIR3200SBT (nerozbalené)
Digitální a internetové rádio Hama DIR3200SBT (nerozbalené)
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám digitální a internetové rádio Hama DIR3200SBT. Nové, nerozbalené. Barva černá. Cena nyní 3700 Kč (původní cena 5000 Kč). Originální popis: "Digitální a internetové rádio Hama DIR3200SBT je vybavené vším potřebným pro přehrávání vaší oblíbené hudby. Elegantní moderní design ovládacího panelu s 2,8" barevným displejem skvěle doplňují dva 5W reproduktory potažené tkaninou. Stylové rádio je uzpůsobeno pro příjem a přehrávání rádiových stanic přes klasické FM pásmo. Dokáže ale také naladit moderní rádiové vysílání DAB/DAB+ v digitální kvalitě. Užívejte si poslech regionálních stanic bez rušení. Toto šikovné rád... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
3 700
 Kč
Reproduktor CARNEO STREET DRAGON 3 EXTREME
Reproduktor CARNEO STREET DRAGON 3 EXTREME
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Reproduktor CARNEO STREET DRAGON 3 EXTREME - se slevou, nové, nepoužité, prodávám z důvodu nevyužití, kontakt 702978640
Před 8 dny
Hlavní město Praha
1 290
 Kč
Pronomic E-215 MA reproduktor s Bluetooth
Pronomic E-215 MA reproduktor s Bluetooth
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Aktivní reproduktor vhodný na malé oslavy nebo párty grilovačku. Lze připojit USB nebo SD kartu s hudbou nebo si rovnou propojit mobilní telefon nebo tablet přes Bluetooth připojení a přehrávat hudbu bezdrátově. Pronomic je německý výrobce hudební techniky. Napájený ze sítě 230V (klasický PC kabel). Vlastnosti: Basový reproduktor: 15" (381 mm) Výškový reproduktor: 1,0" kompresní měnič SPL: 120 dB Výkon: 120 wattů (RMS) / 250 wattů (špičkový) Mikrofonní vstup (XLR nebo 6,35 mm jack) Linkový vstup (RCA nebo XLR) Přehrávač médií pro USB a SD paměťová m... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
3 600
 Kč
40 cm velký bluetooth reproduktor
40 cm velký bluetooth reproduktor
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
40cm velký párty reproduktor, bluetooth, FM rádio, karaoke mikrofon S přenosným párty reproduktorem máte hudbu ve svých rukou. Zabudovaná baterie s kapacitou 1800 mAh vám umožní uspořádat večírek téměř kdekoliv. K dispozici je FM rádio nebo připojení chytrého telefonu, počítače či jiného zařízení přes bluetooth. Prostřednictvím karaoke mikrofonu si tak můžete zazpívat vaše oblíbené písně. S led podsvíceným displejem a světelnými efekty si užijete tu pravou a nekonečnou zábavu. Součástí balení je také dálkový ovladač pro pohodlné přepínání hudby i během tance. Klíčové vlastnosti a technické parametry: - Model: ZQS 4239 - TWS funkce – True Wirelles Stereo: možnost spárování 2 reproduktorů pro stereo... (více v detailu)
Před 5 dny
Ústecký kraj
750
 Kč
CLARION CZ100E , MP3 , AUX , CD.....
CLARION CZ100E , MP3 , AUX , CD.....
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Beat EQ pro uživatelsky přizpůsobitelný zvuk Beat EQ nabízí nejen tři přednastavené ekvalizační vzory ― BASS BOOST, IMPACT a EXCITE ―, ale umožňuje vám volně přizpůsobovat hladinu a rozsah hlubokých, středních i vysokých částí každého vzoru. Podle žánru hudby můžete přizpůsobit zvuk přesně podle svého gusta, a tak ještě prohloubit svůj poslechový zážitek. Dolní propust pro subwoofer Po zapnutí dolní propusti (LPF) budou zadanými výstupy procházet pouze nízkofrekvenční signály, což přispěje k vynikajícímu výkonu, je-li připojen subwoofer. Pokud v systému máte subwoofer nebo jej plánujete přidat Přední dvoukanálový pomocný vstup Konektor pro pomocný vstup je umístěn na přední straně jednotky pro zajištění snadného přístupu. Jednoduše ... (více v detailu)
Před 6 dny
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
Televize Panasonic TX-43LS500E, Full HD Smart 43" 108cm TV
Televize Panasonic TX-43LS500E, Full HD Smart 43" 108cm TV
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová televize Panasonic TX-43LS500E. Původní cena 15´490,-Kč. V záruce do 30. června 2026. Získejte více ze svého televizoru Zjednodušte si cestu k zábavě pomocí Android TV. Přístup k více než 400.000 filmům a seriálům z jednoho místa. Ovládejte televizor hlasem pomocí Google. Zobrazte malý displej na velkou obrazovku Přecházejte mezi telefonem, tabletem nebo notebookem na televizor během okamžiku. S funkcí Chromecast built-in™ můžete vysílat všechny své oblíbené filmy, seriály, aplikace, hry a další přímo do svého televizoru. Zažijte akci v jasu Naše panely Bright Panel zajišťují, že diváci mohou zažít akci tak, jak to režisér zamýšlel, bez ohledu na světelné podmínky. Společnost Panasonic může díky využití své technologie LCD zaručit ohromující jas a ostrou vizuální kvalitu, perfektní pro každou místnost. Přináší přirozené barvy na TV obrazovku Speciální čip pro zpracování obrazu HD Colour Engine přináší na obrazovku přirozené barvy. Úchvatné televizní pořady, filmy a hry oživnou... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
7 300
 Kč
Bezdrátový reproduktor HP - nový
Bezdrátový reproduktor HP - nový
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
HP 350 Bezdrátový reproduktor - stříbrná/černá Mějte hudbu vždy s sebou. Poslouchejte hudbu nebo vezměte hovor s Bluetooth reproduktorem od HP, který Vám umožní být vždy připraveni na cestách. Nejnovější technologie Bluetooth 5.0 zajistí stabilní a rychlé připojení k Vašemu zařízení. S voděodolno... (více v detailu)
Před 9 dny
Jihomoravský kraj
249
 Kč
Bezdrátový reproduktor LAMAX Sounder2
Bezdrátový reproduktor LAMAX Sounder2
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nevyužitý, plně funkční bezdrátový reproduktor LAMAX Sounder, kompletní bale... (více v detailu)
Před 11 dny
Jihočeský kraj
970
 Kč
Soundbar Polk Magnifi Max SR černý 5.1 400W, Bluetooth
Soundbar Polk Magnifi Max SR černý 5.1 400W, Bluetooth
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový výkonný soundbar Polk Magnifi Max SR s celkovým výkonem 400W. Původní cena 19´990,-Kč. V záruce do 29. června 2026. Dokonale realistický prostorový zvuk Ať už posloucháte hudbu, sledujete film, nebo se díváte na zprávy, s tímto audio systémem se vždy dočkáte vynikajících zvukových parametrů. Výkon sestavy je totiž skvělých 400 W a zárukou kvality je i patentovaná technologie SDA. Ta se zde stará o optimální rozložení zvuku do celého prostoru. Krásně čisté dialogy O to, abyste si dosyta užili nejen scénickou hudbu, ale i filmové dialogy, se stará moderní technologie VoiceAdjust. Jejím úkolem je precizní vyladění mluveného slova. Můžete se tak těšit na krásně čisté dialogy, které jsou za všech okolností dokonale srozumitelné. To oceníte při sledování filmů, seriálů či zpravodajských pořadů, ale i třeba při poslechu rádia či audioknih. Rozumí si s ovladačem vaší televize Díky technologii Polk Smart Remote můžete soundbar Polk Magnifi Max SR obsluhovat dálkovým ovladačem, který nál... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
11 300
 Kč
Pioneer N-P01 PD-P01 SX-P01
Pioneer N-P01 PD-P01 SX-P01
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
-PIONEER N-P01 AUDIO NETWORK STREAMER BT SPOTIFY WIFI LAN -Compact Disk Player Pioneer PD-P01 -Stereo Receiver SX-P01 Kompaktní komponentový systém Pioneer P1 složený z CD přehrávače, Hi-Fi síťového audio přehravače Pioneer N-P01 a stereofonního přijímače s pevným hliníkovým čelním panelem, zesilovačem ve třídě D, konstrukcí s přímým přívodem energie, D/A převodníkem 192 kHz/32 bitů a režimem Source Direct pro zážitky z poslechu čistého zvuku. -Prostě to nemá chybu!!! Jeden z nejlepších systémů ve své třídě... Reprobedny nejsou k dispozici, jen tři uvedené komponenty. Včetně 2x originál dálkového ovladače Vysoká kvalita z kompaktního a dokonale postaveného systému. Užívejte si poslechu CD, Rádia, MP3/WMA složek z připojeného USB paměťového zařízení nebo iPodu/iPhone. Tyto mikro komponenty dostaly do vínku jen tu nejlepší techniku, která je pro tuto kategorii k dispozici, CD přehrávač využívá služeb EL transformátoru pro zajištění dokonale tichého provozu a je schopný upscalingu p... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
18 800
 Kč
Reproduktor Lamax Storm 1
Reproduktor Lamax Storm 1
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Jedná se o reproduktor značky Lamax Typ : Storm 1 Je vodě odolný Vydrží až 15hodin hran... (více v detailu)
Před 12 dny
Královéhradecký kraj
850
 Kč
Reproduktory Logitech Z313
Reproduktory Logitech Z313
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
reproduktory • oddělené ovládání hlasitosti • samostatný subwoofer + 2× satelit • výkon RMS 25 W • vstup pro sluchátka • frekvenční rozsah 48 Hz až 20 kHz • rozměry subwooferu 22 × 15 × 22,8 cm • rozměry satelitu 8,1 × 8,9 × 14,6 cm Ve výborném top stavu, plně funkční a originál balené. Doprava 79 Kč Popis: Z reproduktorů Logitech Z313 se dostane muzika do každého domácího zákoutí a okamžitě vás zbaví šp... (více v detailu)
Před 11 dny
Moravskoslezský kraj
899
 Kč
Nový reproduktor Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
Nový reproduktor Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám nový pouze vyzkoušený reproduktor Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior. Kožený přenosný reproduktor zakoupený v Německu, kvalitní značky Bennett & Ross. Plně funkční. Více originál foto. Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior Bluetooth reproduktor Blackmore Junior od Bennett & Ross ukazuje dobrý vkus po stránce zvuku a designu. Kompaktní box nabízí sofistikovaný zvukový systém s připojením Bluetooth, portem microSD a připojením Aux. Integrovaná dobíjecí baterie zajišťuje, že si hudbu můžete užít i mimo zásuvky. To vše v mimořádně atraktivním koženém provedení s vysoce kvalitními komponenty. Blackmore Junior přináší prvotřídní hi-fi zvuk s hudebním výkonem 20 wattů – souhra výkonných reproduktorů a basreflexu vykouzlí prvotřídní hudební požitek ve vašem domě, na zahradě nebo kdekoli jinde. Celkem tři přesné otočné ovladače hlasitosti, basů a výšek také nabízejí možnost dokonalého přizpůsobení zvuku příslušnému prostředí. Blackmore Junior má Bluetooth® přij... (více v detailu)
Před 11 dny
Zlínský kraj
1 500
 Kč
Reproduktor lamax
Reproduktor lamax
Před 15 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Reproduktor LAMAX Beat Sentinel SE-1 je odolný proti prachu, stříkající vodě a dešti. Má bytelnou konstrukci a bohaté pogumování, zvládne tak i náročné výjezdy do terénu. Ve tmě oceníte jeho multifunkčnost: je totiž vybavený integrovanou svítilnou. Přenosný reproduktor LAMAX Beat Sentinel SE-1 s digitálním FM rádiem podporuje formáty MP3/WAV a umožňu... (více v detailu)
Před 15 dny
Ústecký kraj
600
 Kč
Reproduktor CARNEO STREET DRAGON 3 EXTREME - se slevou
Reproduktor CARNEO STREET DRAGON 3 EXTREME - se slevou
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Reproduktor CARNEO STREET DRAGON 3 EXTREME - se slevou, nové, nepouž... (více v detailu)
Před 15 dny
Hlavní město Praha
1 290
 Kč
Bluetooth reproduktor Tenmiya BT-A66
Bluetooth reproduktor Tenmiya BT-A66
Před 15 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bluetooth reproduktor Tenmiya BT-A66 Bluetooth reproduktor A66 s 30W a konfigurací čtyř reproduktorů s hlasitým stereo zvukem. Dva výškové a dva basové reproduktory, jedinečná struktura dutiny reproduktoru poskytují prvotřídní akustický zvuk. Super basy s méně než 1% celkovým harmonickým zkreslením. Výkonný 4.2 Bluetooth čip usnadňuje připojení jakýchkoli zařízení s bluetooth, funguje skvěle s chytrými telefony. Kabelové připojení k PC, TV a dalším zařízením bez Bluetooth s 3,5 mm audio jackem. Bluetooth reproduktor A66 má vestavěnou 4000 mAh dobíjecí lithiovou baterii, která může při plném nabití hrát nepřetržitě 10 hodin. Pohodlná rukojeť a odnímatelný ramenní popruh, reproduktor si můžete vzít kamkoli. Reproduktory s barevnými RGB světly mohou dát vaší párty vzrušující atmosféru, vhodnou pro domov, tělocvičnu, dvůr, kempování, bazén, pláž. Klíčové vlastnosti: AUX line-in připojení Přehrávání hudby z TF/SD karty Přehrávání hudby z USB flash disk... (více v detailu)
Před 15 dny
Ústecký kraj
699
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty