Prodej rodinného domu, 94 m², Kokořín - Šemánovice

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupě samostatně stojícího rodinného domu 2+kk o užitné ploše 94 m², situovaného na klidném okraji obce Šemanovice v malebném CHKO Kokořínsko. Dům, který je připravený na celkovou rekonstrukci, je postaven z kamene a nachází se na pozemku o rozloze 1 410 m².V přízemí domu naleznete dvě prostorné místnosti s kuchyňským koutem, zatímco v podzemním podlaží najdete sklep ideální pro uskladnění potravin či vína. Objekt disponuje tak... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 200 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 105 m², Bílence
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji patrový rodinný dům o zastavěné ploše 105 m2 na pozemku 662 m2 v klidné obci Bílence. V prvním podlaží se nachází předsíň, koupelna s toaletou, kuchyňský kout a prostorný obývací pokoj, ze kterého je volný průchod do ložnice. V patře se nachází prostorná obytná místnost se dvěma balkony. Zátop a ohřev teplé vody se řeší kotlem na tuhá paliva. Odvod odpadních vod je řešen septikem. Na dům také navazuje terasa s posezením. Na zahradě se nachází vybavená letní kuchyně, dílna, kotelna, prostor na úschovu dře... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 681 500
 Kč
Prodej rodinného domu, Mukařov
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v klidné části ob Mukařov. Předmětem prodeje je 17/20 nemovitosti. Tento dvoupodlažní dům dispozici 4+1 nabízí celkovou užitnou plochu 96 m² a je situován na prostorném pozemku o výměře 982 m². Dům je postaven z kombinace materiálů, které zajišťují jeho stabilitu a dlouhou životnost. Nemovitost se nachází v katastrálním území Mukařov u Jiviny. Stav domu je dobrý, což poskytuje možnost o... (více v detailu)
4 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 94 m², Nymburk, ul. Dlabačova
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme dvougenerační bydlení. Jedná se o dva domy o dispozici 3+1 a 1+kk v klidné části Nymburka. Celý komplex prošel v roce 2017 velmi zdařilou a rozsáhlou rekonstrukcí. V přízemí hlavního domu se nachází chodba, ze které je vstup do koupelny a do prostorného obývacího pokoje s kuchyní, což tvoří velký a světlý prostor. Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do patra, kde jsou dva samostatné pokoje. Menší domek disponuje vstupní chodbou se vstupem do koupelny s toaletou a velkým ob... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 399 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 4+1, 225 m2, Svitavy
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 4+1, o celkové rozloze pozemku 225 m2, který se nachází v centru města Svitavy. V domě je vstupní chodba se schodištěm do přízemí a do I. NP. V přízemí je malá chodba, ze které vejdete do koupelny s WC, ložnice, a kuchyně, ze které vcházíte do dalšího pokoje. V I. NP jsou 2 pokoje, samostatné WC, a prostorná půdní místnost, se schody na půdu, ze které je možné vybudovat podkrovní bydlení. K dispozici je také prostorný sklep a zahrádk... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 159 m², Herink
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v klidné části obce Herink nabízíme k prodeji moderní rodinný dům o dispozici 4+1 s užitnou plochou 159 m² v žádané lokalitě Herink. Tato jednopodlažní cihlová novostavba v bloku vám poskytne veškerý komfort moderního bydlení. Dům je vybaven rekuperační jednotkou a klimatizací, což přispívá k jeho energetické úspornosti. Dům se nachází na pozemku o rozloze 341 m² a je ideální pro rodinný život... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 217 m², Sulice
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v obci Sulice, vzdálené jen 15 minut od Prahy. Tato krásná nemovitost se nachází v klidné části obce Želivec a nabízí ideální prostředí pro rodinný život. Dům má 2. nadzemní a 1 podzemní podlaží, s užitnou plochou 217 m² a celkovou plochou pozemku 1088 m². Dispozice zahrnuje 7 místností včetně dvou obývacích pokojů a tří neprůchozích ložnic. Komfort domu zvýrazňuje balkon po celé délce domu, zimní zahrada s podlahovým vytápěním, prostorná garáž, b... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 495 146
 Kč
Prodej rodinného domu, 199 m², Černovice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v Černovicích u Kunštátu. Tento dům se nachází v klidné části obce a nabízí dostatek prostoru pro rodinný život i relaxaci. Dispozice je velmi prakticky řešena a budete si zde ihned připadat jako doma. Užitná plocha činí 199 m² a skládá se z 5 ložnic, prostorného obývacího pokoje s krbem, jídelny se vstupem na terasu, kuchyně, koupelny, prostorné garáže s technickou místností, k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Louňovice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části malebné obce Louňovice. Tento samostatně stojící cihlový dům o dvou nadzemních podlažích nabízí celkem 6 místností, které poskytnou dostatek prostoru pro rodinný život. Užitná plocha domu činí 190 m², což zajišťuje komfortní bydlení i pro vícečlennou rodinu. K domu náleží také terasa s krásnou vzrostlou zahradou s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Lenešice
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej zděného podsklepeného patrového rodinného domku 3+1, s obytnou plochou 110 m2, v obci Lenešice u Loun, cca 60 km od Prahy. Dům po rekonstrukci v r 2023. V 1.NP se nachází kuchyň s novou kuchyňskou linkou a jídelním koutem, nová koupelna se sprchovým koutem a toaletou, prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu s posezením a grilem. Z obývacího pokoje vede schodiště do 2. NP, kde je ložnice, dětský pokoj, koupelna s toaletou a vanou, která je připravena pro dokončení rekonstrukce. Dům zateplen polystyrenem tl. 12 cm, omítka v lepid... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Nezdice
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nízkoenergetickou novostavbu v klidné části Nezdic nad Úhlavou. Disponuje 4 místnostmi rozloženými na 2 nadzemních podlaží. Cihlová konstrukce zajišťuje trvanlivost a kvalitu bydlení, podlahové topení na tepelné čerpadlo zaručuje příjemné a ekonomické vytápění. K nemovitosti náleží rozsáhlý pozemek o velikosti 2223 m², který nabízí příležitosti pro vaše zahrádkářské záměry nebo prostor pro relaxaci a hry s dětmi. Užitná plocha domu je 100 m²... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 046 840
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1435 m², Hranice
Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek o rozloze 1435 m² v katastrálním území Hranice u Aše. Tento pozemek se nachází v klidné části obce, ideální pro ty, kteří hledají poklidné a tiché místo pro svůj nový domov. Parcela se nachází u zpevněné příjezdové cesty a poskytuje skvělou příležitost pro výstavbu rodinného domu či rekreačního objektu. V okolí je veškerá občanská v... (více v detailu)
2 520 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Traplice
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Máme pro vás připraven útulný rodinný dům v obci Traplice u Uherského Hradiště. Dům má dispozici 3+1 a nachází se na pozemku o celkové rozloze 1673 m², včetně zastavěné plochy. Nemovitost je napojena na inženýrské sítě, jako jsou plyn a kanalizace, a přípojka vody je umístěna před domem. Dům je připojen na vlastní studnu, která je pravidelně udržována. Střecha byla rekonstruována v roce 1994, okna jsou dvojitá a dům je částečně zateplen. Nemovitost je určena ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Louňovice
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části malebné obce Louňovice. Tento samostatně stojící cihlový dům o dvou nadzemních podlažích nabízí celkem 6 místností, které poskytnou dostatek prostoru pro rodinný život. Užitná plocha domu činí 190 m², což zajišťuje komfortní bydlení i pro vícečlennou rodinu. K domu náleží ta... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Jaroměřice
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům k dokončení započaté rekonstrukce, nacházející se v klidné části obce Jaroměřice. Tato samostatně stojící cihlová nemovitost nabízí komfortní bydlení na sedmi místnostech rozložených do dvou nadzemních podlaží. Celková užitná plocha činí 130 m², což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu rozloženého do 5 samostatných pokojů, z toho 4 jsou neprůchozí. Na fotografiích není kuchyňská linka, bude však nová a bude součástí prodeje včetně spotřebičů v ceně. Nad domem j... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk, 315 m², Dříteč
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji novostavbu cihlového rodinného domu 4+kk v Dřítči, malebné lokalitě s rychlým spojením do Pardubic (15min) i Hradce Králové (20min). Nemovitost se nachází na klidném udržovaném, rohovém pozemku o celkové ploše 315 m² s přípravou na terasu a parkováním před domem (4 místa). Dům o užitné ploše 90 m² na dvou nadzemních podlažích nabízí pohodlné bydlení. Přízemí tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem do zahrady, WC, a technická místnost. V patře se nachází dětský pokoj, ložnice, pracovn... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 245 m², Druztová
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Druztová s nádherným výhledem na okolní les. Tento dvojpodlažní cihlový dům poskytuje dostatek prostoru pro větší rodinu či vícegenerační bydlení. Dům disponuje celkem 12 místnostmi, zahrnuje tři bytové jednotky s dispozicí 5kk, 4kk, 2+1. Stav nemovitosti je dobrý a nabízí užitnou plochu o velikosti 250m². Dům je napojen na studnu, vytápění kotlem na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem, odpad sveden do septiku. Na hranici pozemku je plyn a v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 145 m², Jindřichův Hradec
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní rodinný dům 5+1 v klidné části obce Jindřichův Hradec a to v ulici Francouzských legií. Stavba z cihly se rozkládá na celkové užitné ploše 145 m² a je situována na pozemku o rozloze 702 m². Skládá se z jednoho podzemního a dvou nadzemních podlaží. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva a lokální krbová kamna. V 1.NP najdeme kuchyň, obývací pokoj, ložnici, koupelnu a WC. V patře se nach... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Srní
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící rodinný dům na okraji malebné obce Srní. Tento dům se smíšenou konstrukcí disponuje celkem 5 místnostmi rozdělenými do dvou nadzemních podlaží a jednoho podzemního podlaží. Celková užitná plocha domu činí 150 m². Dům se nachází na pozemku o výměře 451 m² a je v dobrém stavu, připravený k okamžitému n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Třebíč, ul. Branka
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodej cihlového rodinného domu v klidné části Třebíče Nové Město, na pozemku o rozloze 225 m2. Objekt nabízí velikost 5+1, předzahrádku, menší dvůr a garáž. Vytápění je plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. Dům je vhodný k... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 98 m², Myslkovice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+kk v srdci obce Myslkovice, s potenciálem pro tvůrčí přestavbu a vlastní vizi bydlení. Nemovitost se nachází na rohovém pozemku o velikosti 144 m² s celkovou užitnou plochou 98 m². Dům je obyvatelný, ale spíše ve stavu vhodném k rekonstrukci, což dává novým majitelům příležitost přetvořit tento prostor dle ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Kraslice, ul. Říční
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabídka rodinného domu v Kraslicích. Velmi prostorné stavení, s dispozicí 3+1 o celkové užitné ploše 170 m2, se nachází na klidném místě, ale zároveň poblíž veškeré občanské vybavenosti. Každý z pokojů v 1. patře má vlastní, velkou šatnu. O vytápění se starají krbová kamna a klimatizace. Pokud pracujete, nebo plánujete zaměstnání v zahraničí, německé hranice jsou vzdálené cca 3 km. Díky výborné dojezdové vzdálenosti do N... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 330 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 210 m², Sobotín
Před 2 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní rodinný dům 5+kk v klidné lokalitě Sobotín. Tato nemovitost na samostatném pozemku o velikosti 2019 m² nabízí 210 m² užitné plochy rozložené do dvou nadzemních podlaží. V přízemí najdete prostornou obývací halu doplněnou o krb, plně vybavenou kuchyň, jídelnu, technickou místnost a dvojgaráž. Druhé patro skýtá tři pokoje, ložnici a koupelnu s hydromasážní vanou a sprchovým koutem. Dům je kompletně zateplen a měsíční náklady ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 500 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2 649 m², Rumburk
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení o rozloze 2 649 m², situovaný na okraji malebné obce Dolní Křečany. Tento prostorný pozemek představuje ideální příležitost pro ty, kteří sní o vlastním domě obklopeném klidem a přírodou, přesto s výbornou dostupností do okolní infrastruktury. Parcela se nachází v lokalitě s dobře udržovaným stavem a je dle územního plánu... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 850 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 5 299 m², Rumburk
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení o rozloze 5 299 m², situovaný na okraji malebné obce Dolní Křečany. Tento prostorný pozemek představuje ideální příležitost pro ty, kteří sní o vlastním domě obklopeném klidem a přírodou, přesto s výbornou dostupností do okolní infrastruktury. Parcela se nachází v lokalitě s dobře udržovaným stavem a je dle územního plánu vho... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 680 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 111 m², Kouřim, ul. Ptačí ryneček
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi hrubou stavbu rodinného domu v malebném městečku Kouřim, zasazeném do památkově chráněného území. Dům se nachází v klidné části obce, pár kroků od centra, a poskytuje ideální podmínky pro pohodlný rodinný život. Stavba je umístěna na vlastním pozemku o rozloze 417 m². Celková užitná plocha domu činí 111 m². Nemovitost se skládá z pěti místností rozložených... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 100 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty