Pronájem bytu 2+kk, 55 m², Liberec

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk v úplně nově postaveném domě v centru Liberce na Perštýně. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlové budovy s celkem 4 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím. Byt o výměře 55 m² zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a ložnici, obě místnosti mají přístup na velký balkon o ploše 11 m². Kuchyně je vybavena lednicí, troubou se sklokeramickou deskou a myčkou. Byt je ve velmi dobrém stavu a přip... (více v detailu)
Liberecký kraj
20 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2+kk, 67 m², Praha
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+kk o užitné ploše 67m² v klidné části Běchovic, pouhé 3 minuty pěšky od vlakové zastávky s výbornou dostupností do Prahy. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu a je v nadstandardním stavu, nově vymalovaný a příjemně vybavený. Sklep přímo u bytu poskytuje dostatek úložného prostoru. Aktuálně je byt pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 890 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 55 m², Plzeň, ul. alej Svobody
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu příjemný a slunný byt o dispozici 2+kk a o výměře 55m², který se nachází v žádané lokalitě Plzně. Byt je částečně vybavený. K bytu náleží prostorný balkon o velikosti 13m² z kterého je krásný výhled na celou Plzeň. Parkovat lze zdarma na parkovišti za domem. Byt se nachází na 4. patře z celkem 4 podlaží. V bytovém domě není výtah. Díky svému umístění zaručuje byt klidné a nerušené bydlení s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti a potřebnou infrastrukturou. 2 minuty chůze od domu se nachází tramvajová za... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 43 m², Havířov, ul. Okružní
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+1 o velikosti 43 m² ve vyhledávané a klidné části obce Šumbark. Byt se nachází v 3. podlaží panelového domu s celkem šesti nadzemními podlažími a jedním podzemním. Tento byt s praktickým uspořádáním prostor nabízí tři místnosti, které jsou ve velmi dobrém stavu a připravené k okamžitému nastěhování. Nemovitost je situována v poklidné části Šumbarku s dostatečnou občanskou vybaveností v dosahu, což zajišťuje pohodlné bydlení. V blízkosti se nacházejí školy,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 84 m², Klatovy, ul. K Čínovu
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu o dispozici 2+kk a užitné ploše 84 m², situovaného v pátém nadzemním podlaží novostavby bytového domu s bezbarierovým vstupem a výtahem, v klidné části města. Byt je částečně zařízený, je zde kuchyňská linka se sporákem a myčkou. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou lodžii, která poskytuje výhled na panorama šumavského podhůří. V chodbě, obývacím pokoji a kuchyňském koutu je položena plovoucí podlaha, v ložnici koberec.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 47 m², Plzeň, ul. Bzenecká
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu příjemný a slunný byt o dispozici 2+kk a o výměře 47m², který se nachází v žádané lokalitě Plzně. Byt bude pronajímán bez vybavení, zůstane zde pouze kuchyňská linka a sporák. Parkovat lze zdarma na parkovišti před domem. Byt se nachází na 4. patře z celkem 4 podlaží. K bytu náleží sklep o velikosti 2m². V bytovém domě není výtah. Díky svému umístění zaručuje byt klidné a nerušené bydlení s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti a potřebnou infrastrukturou. 2 minuty chůze o... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím krásný plně zařízený pronájem bytu v Trutnově na ulici Slévárenská na středním předměstí Byt je po rekonstrukci s menšími zvířátky nemame problém nájemné včet... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 700
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 122 m², Strakonice, ul. Palackého nám.
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem krásného podkrovního bytu 4+kk v centru Palackého náměstí ve Strakonicích. Byt se nachází ve 4. patře hezkého udržovaného bytového domu o celkem pěti jednotkách, který prošel v roce 2015 rekonstrukcí. Byt je částečně vybaven, je zde kompletní kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěná trouba, lednice. Podlaha je pokryta dlažbou, plovoucí podlahou a kobercem. V koupelně je prostorná rohová vana a toaletní skříňka nad umyvadlem. Dobrá poloha domu v centru města s veškerým ob... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem byty 2+kk, 60 m2 -
Kód zakázky: 64932, K pronájmu nabízíme vzdušný a světlý byt v ulici Valtická v klidné části Vinic. Jedná se o byt 2+kk o výměře 60 m2. Byt se nachází ve 3. patře a nabízí vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení. Skládá se z chodby, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a samostatné ložnice. K bytu také náleží balkon, sklep a parkovací stání. Byt bud... (více v detailu)
pronájem bytu
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronájem bytu 2+kk o velikosti 47m v bytovém domě v Kamenici nad Lipou od 1.11.24 Kontakt na 721604536
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk, 49 m2, Hradiště, Ústí nad Labem
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2+kk v nově zrekonstruovaném domě v centru města Ústí nad Labem, v ulici Hradiště, pár metrů od obchodního centra Fórum. Dům je po celkové rekonstrukci, včetně plastových oken a nového výtahu. Veškerá občanská vybavenost, vše přímo v míst... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 300
 Kč
Prodej bytu 2+1, 43 m², Ostrava, ul. Polská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+1 s užitnou plochou 43m², nacházející se v 11. podlaží panelového domu s 12 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím na sídlišti v části obce Poruba. Byt disponuje třemi místnostmi a je v dobrém stavu. Ideální volba pro ty, kteří hledají klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Okolí nabízí dostatek zeleně, obchodů, škol i sportovních z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
pronájem bytu
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dlouhodobý pronájem bytu 2+kk o ploše 47m2 v bytovém domě v Kamenici nad Lipou, Pronájem 8500 + 4000/energie),
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Jako přímí majitel si dovoluji nabídnout dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+1 (přestavěného na 2+kk resp. příčka mezi kuchyní a obývákem byla odstraněna a byla vytvořena jedna velká místnost), který se nachází v klidné části Brandýsa nad Labem. Byt je v rodinném domě s vlastním vstupem z oploceného pozemku. Dispozičně nabízí vstupní předsíň, obývací pokoj a kuchyň, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Každá místnost má své okno včetně koupelny a WC. B... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Dobrý den pronajmu byt 2+1 65m2 v zatepleném bytovém domě po rekonstrukci.Parkování před domem
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, V Brance, Humpolec
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
+popl. 3600, , Dovoluji si nabídnout k podnájmu bytovou jednotku s dispozicí 2+kk a podlahové ploše 53 m², která se nachází v ulici V Brance, Humpolec. Byt s označením 4B se nachází ve druhém nadzemním podlaží a má následující dispoziční členění: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, ve které je již zabudována varná deska, trouba a digestoř. Najdete zde také prostor pro vaši myčku a lednici. V obývacím pokoji je připraven vývod od televizní antény. Koupelna je vybavena vanou, WC, umyvadlem a radiátorem. Je zde připraveno místo pro vaši pračku a sušičku. Vytápění domu je řešeno centrálně přičemž rozvod tepla je veden podlahovým t... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 100
 Kč
pronájem bytu
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Pronájem bytu 2+kk o velikosti 47m v bytovém domě v Kamenici nad Lipou od 1.11.2024 Ostatní na telefonu 721604536
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem bytu
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 1 + 1, 60 m2,sklep,zahrada,možnost parkování v garáži u domu nájem - 7 000.-Kč, + energie, kauce 2 x nájem
Karlovarský kraj
7 000
 Kč
pronájem bytu 1+kk v Písku
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 1+kk v ulici Pražská v Písku. Byt se nachází ve třetím patře zděného domu bez výtahu. Nabízí se včetně veškerého vybavení. Rozkládací sedací souprava, stůl, židle, skříňky. Kuchyňská linka s lednicí, mikrovlnou troubou, myčka nádobí. Koupelna s ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+KK Liberec Doubí
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Dlouhodobý pronájem bytu 2+kk (42 m2) ve 2 nadzemním podlaží bez výtahu Liberci Doubí. Výborná lokalita v blízkosti MHD, škola i školka. Součástí bytu je kuchyňská linka se sporákem a digestoří, jídelní stůl a dvě barové židle, dvě šatní vestavěn... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk Povel
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 1+kk, 30 m² v přízemí bytového domu, koupelna s vanou, kuchyňská linka s el.troubou a lednicí, d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, V Brance, Humpolec
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
+popl. 3600, , Dovoluji si nabídnout k podnájmu bytovou jednotku s dispozicí 2+kk a podlahové ploše 53 m², která se nachází v ulici V Brance, Humpolec. Byt s označením 10B se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží a má následující dispoziční členění: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, ve které je již zabudována varná deska, trouba a digestoř. Najdete zde také prostor pro vaši myčku a lednici. V obývacím pokoji je připraven vývod od televizní antény. Koupelna je vybavena vanou, WC, umyvadlem a radiátorem. Je zde připraveno místo pro vaši pračku a sušičku. Vytápění domu je řešeno centrálně přičemž rozvod tepla je veden podlahovým topením. Z... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 100
 Kč
Pronájem bytu 1+1
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 1+1, Sokolov, ulice Alšova, 4. patro, výtah. Byt je částečně vybavený. Cena pronájmu 8.000 Kč + ene... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu v Husovicích
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 1+1 na ul. Husovické. Jedná se o byt v přízemí. Byt se nachází v domě s vnitřním nádvoří a venkovním po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
PRONÁJEM BYTU 2+KK, ZADNÍ LUHY, ZLÍN
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Útulný podkrovní byt 2+kk po nově provedené rekonstrukci o ploše 62 m² v domě po revitalizaci. Dispozice a vybavení: Kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči značky Bosch (lednice s mrazákem, trouba, varná deska, myčka, mikrovlnná trouby, digestoř), pohovka, obývací stěna, Smart TV Samsung, stůl 2x, židle 4x. V dalším pokoji jsou 2 noční stolky, vestavná skříň, manželská p... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 900
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Hořanská, Praha 3
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu byt ul. Hořanská, Praha 3 Žižkov - 2+kk, 50 m2, 2NP, sklepní kóje. Byt je zrekonstruovaný a plně vybavený. Společné prostory po rekonstru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty