Maringotka Sedlovka

Maringotka Sedlovka
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Maringotka nebo Tiny House? Tento model spojuje klasický vzhled s moderními prvky. Díky sedlové střeše a velkému oknu nabízí nejen esteticky přitažlivý design, ale také více prostoru a přirozeného světla. Ideální pro celoroční užívání, Sedl... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Maringotka
Maringotka
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronajmu maringotku u Orlické přehrady mezi obcemi Vlastec a Oslov, okr. Písek. Vho... (více v detailu)
Jihočeský kraj
400
 Kč
Prodej, domy/rodinný, 127 m2, K zámku, Střelná, Košťany, Tep
Prodej, domy/rodinný, 127 m2, K zámku, Střelná, Košťany, Tep
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej, domy/rodinný, 127 m2, K zámku, Střelná, Košťany, Teplice [ID 60723] Elegance a komfort se spojují v tomto novém rodinném domě, který se nachází v úchvatné, zelené lokalitě, blízko lázeňskému městu Teplice. S dispozicí 4+1 a užitnou plochou 127 m2, tento dům vás přivítá svým prostorným obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem, třemi ložnicemi, dvěma moderními koupelnami (jedna s vanou, druhá s WC), chodbou a garáži. Dům je vybudován s důrazem na eleganci a kvalitu. Použité materiály zahrnují například špičkové velkoformátové dlaždice z Itálie a nádherné lišty z Belgie. Podlahové vytápění, klimatizace, systém rekuperace a příprava na fotovoltaiku zajišťují nejen komfort, ale také nízké náklady na bydlení. Bezpečnost je zaručena moderním bezpečnostním systémem. Francouzská okna zajišťují dostatek přirozeného světla a vzduchu. Nádhernou zahradu s výhledem do zelen... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000 000
 Kč
Podvozek Tiny house / maringotka
Podvozek Tiny house / maringotka
Před 12 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím prodej podvozku pro maringotku nebo Tiny house, podvozek je bez oje 7,1m dlouhý a 2,5m široký, má pevnou oj a nosný aretační hever. V polovině podvozku jsou dvě nápravy se zátěžovými koly, (jedno kolo má nosnost 1900Kg). Podvozek je určen... (více v detailu)
Ústecký kraj
119 000
 Kč
Maringotka
Maringotka
Před 75 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám maringotku Tinyhouse, velikosti 2,4x7,5x2,15, k celoročnímu užívání, plně vybavenou /kuchyně s prop... (více v detailu)
Zlínský kraj
500 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 127 m2 - Košťany.Elegance a
Prodej rodinné domy, 127 m2 - Košťany.Elegance a
Před 119 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 127 m2 - Košťany.Elegance a komfort se spojují v tomto novém rodinném domě, který se nachází v úchvatné Rezidenci Košťany, blízko lázeňskému městu Teplice. S dispozicí 4+1 a užitnou plochou 127 m2, tento dům vás přivítá svým prostorným obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem, třemi ložnicemi, dvěma moderními koupelnami (jedna s vanou, druhá s WC), chodbou a garáži. Dům je vybudován s důrazem na eleganci a kvalitu. Použité materiály zahrnují například špičkové velkoformátové dlaždice z Itálie a nádherné lišty z Belgie. Podlahové vytápění, klimatizace, systém rekuperace a příprava na fotovoltaiku zajišťují nejen komfort, ale také nízké náklady na bydlení. Bezpečnost je zaručena moderním bezpečnostním systémem. Francouzská okna zajišťují dostatek přirozeného světla a vzduchu. Nádhernou zahradu s vý... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 368 000
 Kč
Maringotky pro každého
Maringotky pro každého
Před 575 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Luxusní maringotka velikých rozměrů (8x3metry). Vhodná pro větší rodinu či rodinné oslavy. Máte vhodný pozemek a rádi byste si nechali postavit perfektní prostor pro setkávání? Jste větší společnost a na pronájmy jste již zanevřeli? Využijte našich ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
ZELENÁ MARINGOTKA
ZELENÁ MARINGOTKA
Před 157 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Maringotka pro víkendový i celoroční pobyt. Díky velkému prosklení je vhodná jako ateliér , fitnes studio, kadeřnický salon apod. Barevné provedení dle přání zákazníka Maringotku vyrábíme na zakázku po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty