VENKOVNÍ SCHODY

Před 1 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Venkovní 4 - patrové schodiště se střechou a okapem. Povrch všech prvk... (více v detailu)
Karlovarský kraj
290 000
 Kč

Podobné inzeráty

Rám patrové postele Ikea SVÄRTA
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám rám patrové postele Ikea SVÄRTA 90x200 cm. Postel je již rozložená a připravena k převozu. Manuál ke stažení zd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Schody stavební
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, Prodám stavební schody. Materiál borovice. Výborný pomocn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 000
 Kč
Venkovní spárovací hmota ŠEDÁ 150 kg
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím venkovní sparovací hmotu ŠEDOU 150 kg, která zbyla po obložení plotu. Koupeno v květnu. Skladováno vždy ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Dřevěný přístřešek na auto, posezení, pergola...
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme výrobu dřevěných konstrukci (altánů, pergol, garážových stání, přístřešků pro auta) ze sušeného, hoblovaného smrkového KVH profilu o rozměru 120/120, 140/140 mm, vše čepované + šroubované. Výška vstupu je 2,2 m, rozměr stojen je 120/120 mm, vaznice 120/120 mm, diagonální vaznice 2 x 60/120 mm, krokev 60/120 mm. Přesah střechy je 200 mm, uhel 15 stupňů. Varianty dřevěných konstrukcí: - různá velikost a půdorys - různé tvary střech, střešních krytin a materiálů na oplechování - různé typy případných bočních výplní - různé typy povrchové úpravy přístřešek na ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Zateplená psí bouda
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám velmi málo používanou psí boudu. Je dřevěná, zateplená ze všech stran, vč. podlahy i střechy 5cm polystyrenem. Střecha je zcela odnímatelná. Vnitřek je oddělen na předsíň s prahem a větší část. Přední vstup je opatřen vchodovou clonou. Vnější rozměry 110x70x70c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Venkovní nástěnná světla
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám venkovní nástěnná světla na dům, či chatu. 7 kusů, vše by mělo být bez problému plně funkční, prodej z důvodu výměny za nové. Cena je uvedena za všech 7 kusů. V případě kusového prodeje cena... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Dainese Racing 4 vel.56
vyrobeno z bielastické tkaniny S1 a tutu hovězí kůže 2 vnitřní kapsy a 2 vnější kapsy připraveno pro dvoudílný chránič hrudníku (není součástí balení) kapsa pro dodatečnou montáž chráničů páteře G1 nebo G2 reflexní prvky systém zapínání bundy a kalhot nastavitelný krk a pas pr... (více v detailu)
5 000
 Kč
venkovni schody
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám 8ks venkovních schodů-nášlapů. Rozměr 110x30x8cm.Cena za jeden schod 1200kč. Při rychlém jednání sleva.
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Venkovní světlo Philips 16900/87/16
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám venkovní světlo Philips 16900/87/16, IP44, 230V, 13W, včetně originální úsporné ž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Střešní krytina BESK
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme českou betonovou střešní krytinu BESK s aktuální slevou 57% na základní tašku + 26% na všechny kompletační doplňky. Krytina splňuje normu ČSN EN 490, výrobce poskytuje záruku na tašky 30 let, 15 let na doplňky, minimální životnost 80 let. Zdarma Vám provedeme výpočet střechy dle projektu nebo zadaných rozměrů střechy, doprava paušálně 3 500 kč + DPH až na místo stavb... (více v detailu)
Pardubický kraj
24
 Kč
ERIBA TRITON TOURING kuchyň topení, Top Stav
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
R.V.: 1991, autochladnička, CD přehrávač, autorádio, měnič 220V, panoramatická střecha, USB, AUX, sprcha, markýza, solární panel, zadní mlhovka. Obytný přívěs v pěkném stavu a mimořádném designu po velkém servise, po kompletní renovaci, očištění a nástřiku ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
250 000
 Kč
Prodej apartmánu 4+kk, 111 m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. Dům je již rozdělený na jednotky a tento apartmán disponuje vlastní saunou a vířivkou. Patří k němu část terasy s přímým vstupem z obytné části. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 750 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 111 m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. Dům je již rozdělený na jednotky a tento apartmán disponuje vlastní saunou a vířivkou. Patří k němu část terasy s přímým vstupem z obytné části. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 750 000
 Kč
stojan na lakování, stojan, lakování
Ponúkam stojany na lakovanie a transport materiálov, dielcov... Na výber máte z viacerých typov: - jednostranné, obojstranné - noznicové rozťahovacie - pevné s rúrou ..... Všetky produkty majú masívnu konštrukciu, sú vyrábané na CNC, čím je zaručená presnosť všetkých prvkov konštrukcie. Stojany je možne po práci zložiť do minimálnych rozmerov vďaka čomu Vám nezaberajú miesto na pracovisku. Každú tyč je možné po uvoľnení poistnej skrutky vytiahnúť, čím získate väčší rozostup medzi jednotlivými policami. Každé koliesko má nosnosť 200 kg, ľahká manipulácia.... Nakoľko máme viac typov stojanov, viac info rád poskytnem emailom alebo telefonicky. Stojan na lakovanie SLP-250R-500-2K - 427 Eur bez DPH Stojan na lakovanie SLP-250R-500-4K - 736 Eur bez DPH Stojan na lakovanie SLP-250R-2x500-2K - 676 Eur bez DPH Stojan na lakovanie SLP-250R-2x500-4K - 1236 Eur bez DPH Stojan na lakovanie SLP-250R-800-2K - 516 Eur bez DPH Stojan na lakovanie SLP-250R-800-4K - 8... (více v detailu)
Neuvedeno
Textilní kombinéza Alpinestars Andes V3 Drystar 52/54 L
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodavam z duvodu zmeny moto a absolutniho nevyuziti, mel jsem na sobe asi petkrat. Textilni kombineza od znacky Alpinestars model Andes V3 Drystar ve velikosti - 52/54 L. Idealni na postavu 180/190 cm. Je malo pouzita, celkove velmi dobry stav bez chyb a poskozeni. Vybavena trivrstvym systemem s odnimatelnou vodeodolnou a prodysnou klimatickou membranou DRYSTAR a nabizi zvyseny komfort pri jizde diky ventilacnim otvorum na hrudi, zadech a predklokti. Vicematerialova vnejsi vrstva s rip-stop povrchovou upravou zvysujici odolnost proti roztrzeni a zesilene panely na inkriminovanych mistech v oblasti loktu a ramen, vodeodolna prodysna a odnimatelna klimatick... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 500
 Kč
Stůl venkovní ZDARMA
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Daruji za odvoz venkovní stůl, na povrchu dlažba, domácí výroba, odolný. Tel. 723 726 654
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej restaurace v Meziboří
Nabízíme k prodeji komerční nemovitost v obci Meziboří, která v současné době slouží jako restaurace, ale může být využita k mnoha jiným podnikatelským záměrům. Nemovitost má 2 podlaží, v přízemí je vstup, skladové a chladící prostory s bočním vstupem do objektu a schodiště do 2. NP. V patře se nachází prostorná restaurace se sociálním zařízením, herna /kulečník /, kuchyň, salónek, skladové prostory a kancelář. K restauraci pa... (více v detailu)
4 150 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 43 m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. V objektu je 8 samostatných apartmánů a další nebytové prostory. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky. Celý objekt je vytápěn ekonomicky tepelným čerpadlem. V doje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 450 000
 Kč
Venkovní schody
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám 8ks venkovních schodů-nášlapů. Rozměr 110x30x8cm.Cena za jeden schod 1200kč. Při rychlém jednání sleva.
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Prodej rodinného domu, 93 m², Sviadnov, ul. Horní
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji luxusní rodinný dům s krytou terasou a parkovacím stáním pro 4 auta. Jedná se o výjimečný dům, který zcela odpovídá nejmodernějším trendům jak v oblasti designu, tak i kvality interiérového vybavení. Je naprosto ideální pro rodiny s dětmi, tak i pro jednotlivce. Prodává se včetně veškerého vybavení a příslušenství, mezi které patří prostorná kuchyň s vestavěnými spotřebiči (Bosch a AEG) včetně kávovaru, barové posezení pro dvě osoby, jídelní stůl až pro 8 osob, velmi prostorná koupelna s vanou a sprchovacím koutem, poh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 41 m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji apartmán 2+1 v nedávno vystavěném apartmánovém domě, na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. Objekt je rozdělený na jednotky, je zde 8 apartmánů plus další nebytové prostory. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky. Celý objekt je vytápěn ekonomicky tepelným čerpad... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 050 000
 Kč
Rodinný dům, Věrovany, 3508-1111
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
RD který je založen na kamenných a betonových základech jen z části dodatečně izolovaných proti zemní vlhkosti. Konstrukční systém je stěnový, zdivo převážně cihelné z části smíšené, stropní konstrukce polospalné, střecha sedlová s dřevěným krovem, krytina plech, do konstrukce střechy jsou vložená střešní okna Velux, které ovšem již jeví známky nezvratného poškození. Klempířské konstrukce kompletní, hromosvod chybí, sousední domy jsou vyšší. Výplně otvorů okna dřevěná zdvojená i dvojitá stáří nad 30let, jen okno s balkonovými dveřmi v podkrovním pokoji je nové plastové. Vchodové dveře v ocelové zárubni ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 600 000
 Kč
Domeček pro děti Junior s dovozem ČR i SR
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rozměr domku s terasou 230x178 cm Rozměr samotného domu 174x150 cm Výška samotného domečku 150 cm (možnost zvednutí) Pískoviště pod domečkem 174x150 cm se čtyřmi sedátky, 250 cm skluzavkou, třemi okny s plexisklem uzavřené z vnitřní strany západkou, krytou terasou. Rozměr domečku: - délka 230 cm - šířka 178 cm - výška 280 cm - výška podlahy od země 125 cm - plocha podlahy v domečku 2,6 m2 - plocha střechy 5,35 m2 - plocha terasy 1,3 m2 - dveře 100 x 45 cm - tři okna 40 x 40 cm - tloušťka stěn 20 mm - tloušťka podlahy 20 mm - tloušťka střechy 20 mm - rozměr sloupků 10 cm x 10 cm - rozměr vzpěr a schodů 10 cm x 5 cm - hmotnost domečku asi 450 kg - stře... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
29 999
 Kč
Prodej bytu 2+1, 81 m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. Dům je již rozdělený na jednotky, je zde je 8 apartmánů plus další nebytové prostory. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky. Celý objekt je vytápěn ekonomicky tepelným čerpadl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 550 000
 Kč
Rodinný dům, Lety, id3537
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Tržní odhad:8.655.000 Kč Jedná se o samostatně stojící, přízemní, podsklepený rodinný dům s půdním prostorem. Budova je pravděpodobně založena na základových pasech. Konstrukce budovy je zděná a její stavebně – technický stav je odpovídající průměrné údržbě. Schodiště do půdního prostoru je ve velmi špatném stavu. V roce 2020 byl rodinný dům zatopen (pod stropy 1. NP). Od té doby dům prochází modernizací. Střecha budovy je sedlová s krytinou z betonových tašek. Na střeše jsou žlaby se svody. Klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu. Součástí střechy je komín. Okna domu jsou plastová s dvojsklem a z části i dřevěná. Vchodové dveře domu jsou dřevěn... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 770 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty