hledáme mechanik/montér - NĚMECKO

hledáme mechanik/montér - NĚMECKO
Dobrý den, hledáme jednoho člověka na projekt ve městě Saarwellingen na dlhodobo. jedná se o práci v uzavřených prostorách, kde se skládá průmyslový stroj pod vedením supervisora. ne... (více v detailu)

Podobné inzeráty

zámečník montér - Stuttgart, Německo
zámečník montér - Stuttgart, Německo
Na zakázku do Německa hledáme zámečníka montéra. Jedná se o opravy lisů. Požadujeme: - otevřená živnost - praxe - auto Nabízíme: - odměna 24 EUR/Nh + příspěvek na ubytování 2EUR ke každé odpracované hodině. - možnost vyplacení z... (více v detailu)
110 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Tesári Nemecko 30€/h
Urgentne 2x Tesar do Nemecka Hodinovka 30€/h Fakturácia 14/14 Mesačne Hod - 164h Miesto - Herzberg Am Harz Pracovná doba - od pondelka do štv... (více v detailu)
5 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Dva zámečníky s TIG ( bez certifikátu) do DE
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáme ihned 2 zámečníky . Černá ocel + občas nerez, zároveň občas stěhování TIG, práce na hale, 50 hodin týdně , 24,-€/hodina, ubytování hrazené v pracovní den, letecké součástky -... (více v detailu)
Karlovarský kraj
600
 Kč
Svářeč(tig) +potrubář(přípravář)
Svářeč(tig) +potrubář(přípravář)
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme práci v Chemnitzu(Německo) na denní dojíždění nejlepé pro kluky z Ústeckého kraje. Dvojice svářeč + potrubář( přípravář) jeden z dvojice, domluvit se potřebnou němčinou pro práci. Práce je garantovaná do konce roku a následně po spokojenosti dlouhodobá práce. Svařuje se černý material (... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
SVÁŘEČ TIG - NĚMECKO - NEJSME PERS. AGENTURA
Přijmeme na spolupráci zkušené svářeče TIG do Německa Potrubí nerez DN 40-200 černá DN 80-250 Info : Práce na živnost Frankfurt , Německo Kdy: ihned a dlouhodobě Ubytování zabezpeče... (více v detailu)
Práce Německo-zedníky,sádrokartonáře,tapetáře.
Práce Německo-zedníky,sádrokartonáře,tapetáře.
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáme spolehlivé zedníky pro zakázky v Německu. - Zedníky, Obkladače, Sádrokartonáře, tapetáře. - Práce i se strojem na omítku. Pouze OSVČ s praxí Nástup je možný ihned. Požadavky: - Živnostenský list - A1 (pomůžeme i vyřídit) - Freistelung (pomůžeme vyřídit) - Základní nářadí. - Praxe v oboru. -... (více v detailu)
Ústecký kraj
100 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Obkladaci Německo
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Hledame až 6 obkladačů !!! NĚMECKO!!! MESTO:Norimberk Start: po domluvě okamžitý. 6x obkladač jednotlivci i party . Pokud se ozve parta je možné zapůjčení výkonného překladače (na jiných stavbách fungujici) Výplaty 4000-5500 záleží na více okolností Fakturace a výplaty 7/7 Fir... (více v detailu)
Ústecký kraj
120 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Kabelsketal - 2x Svářeč 141 FM3
Dobrý den, do města Kabelsketal(DE) přijmeme formou více prací na OSVČ/HPP 2x Svářeč 141 FM3 Pracovní náplň: Příprava a následné svařování potrubí do DN200 - chlazení. !!!NJ PODMÍNKOU!!! Požaduji: - nástup od 16.09.2024 na týden a následně se od 23.09.2024 přejede do města Leuna. - samostatnost - spolehlivost - praxe v oboru - nářadí ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Práce v Německu
Jsme dlouholetá česká firma která zajištuje již 8 let dlouhodobou a stabilní práci pro české řemeslníky. Hledáš stabilní celoroční práci s jistotou výplaty každý týden pak si tu správně. Hledáme nové spolupracovníky na pozice Sádrokartonář Obkladač Zedník Máme zakázky po celém Německu. Zařizujem... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledáme účetní na poloviční úvazek
Hledáme účetní na poloviční úvazek
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, do naší společnosti přijmeme účetní na poloviční úvazek. Požadujeme: - samostatnost a předchozí zkušenost s kompletním vedením účetnictví v ČR - spolehlivost, diskrétnost, reprezentativní vystupování při jednání s klienty - flexibilitu - znalost práce se systémem MacOS (bude přidělen pracovní iMac) - znalost ruštiny nebo ukrajinštiny na komun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Salzgitter - 1x Svářeč 141 AL
Dobrý den, do města Salzgitter(DE) přijmeme formou více prací na OSVČ/HPP 1x Svářeč 141 AL Pracovní náplň: Svařování konstrukcí (hliník). Práce na hale Požaduji: - nástup od 09.09.2024 práce na 2-3 měsíce - samostatnost - spolehlivost - praxe v oboru - nářadí vlastní - platná A1 - nářadí vlastní - základ Nabíz... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Mnichov - 2x Svářeč 141 FM3 2x Potrubář
Dobrý den, do města Mnichov (DE) přijmeme formou více prací na OSVČ/HPP 2x Svářeč 141 FM3 2x Potrubář Pracovní náplň: Příprava a následné svařování černého potrubí do DN200, sváry podléhají RTG. !!!NJ PODMÍNKOU!!! Požaduji: - nástup 09.09.2024 cca na 2-3 měsíce. - samostatnost - spolehlivost - praxe v oboru - nářadí vlastní - platný for... (více v detailu)
Neuvedeno
Práce v Německu - montáž protipožárních sprinklerových syst.
Práce v Německu - montáž protipožárních sprinklerových syst.
Nabízíme práci pro montéry regálů a konstrukcí, stejně jako stabilních hasících zařízení - sprinklerů v Německu - práci nabízíme jednotlivcům i dvojicím. Zaškolení na montáž sprinklerů probíhá ve školícím centru na Slovensku v Prievidzi. Požadujeme zkušenosti s montážními pracemi a schopnost práce ve výškách. Výhodou jsou zkušenosti s ovládáním pracovních plošin. Aspoň jeden montér z dvojice se musí umět dohodnout na stavbě německy. Práce je na hlavní pracovní poměr, pod německou pracovní smlouvou. Nástupní mzdové podmínky od 2980 € - brutto (podle zkušeností, dovedností a ovládání německého jazyka), k tomu placené ubytování. Dále vánoční prémie a příspěv... (více v detailu)
74 500
 Kč
PlaceholderNo Image
POTRUBÁŘ - NĚMECKO - TÝDENNÍ SPLATNOST - IHNED
Přijmeme na spolupráci zkušené potrubáře do Německa Potrubí  nerez DN 15-200                 černá DN 80-250 není potřeba němčina Info :   Práce na živnost Lipsko , Nemecko Kdy: ihned do konce roku Uby... (více v detailu)
Neuvedeno
Lešenáři / Stavba lešení Německo / Schwandorf
Lešenáři / Stavba lešení Německo / Schwandorf
Firma BruxBau hledá 2 schopné, šikovné zámečníky / lešenáře na stavbu lešení pro soukromé domy a haly do města 92421 Schwandorf kousek od Plzeňského kraje. Náplň práce: Přeprava lešení, montáž a demontáž lešení v rodinných domech, bytových domech a průmyslových objektech. Požadavky: ŘP.sk. B 1 x pracovní němčina Termín: 16.09.- 04.10.2024 na zkoušku, možnost prodloužení do roku 2025 Hodiny: 40 - 45h / týden... (více v detailu)
100 000
 Kč
2 obkladače Německo
2 obkladače Německo
2 špičkoví obkladači; včetně jednoho, který mluví německy! Musí být schopni pracovat samostatně. Doba trvání: cca 2–3 týdny Činnost: pokládka obkladů a dlažeb, novostavba, koupelny a chodby Formáty: 30x60 a 60x60 Pracovní doba: Po–Pá: 07:00–16:00 V sobotu nelze pracovat! S vozidlem a nářadím! Požadavky: - Musí být k dispozici kompletní dokumentace (živnostenský list, potvrzení o osvobození od daně, formulář A1, ) - Volná kapac... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Foukaná izolace - práce v NĚMECKU - Hamburk
DLOUHODOBÁ PRACOVNÍ NABÍDKA V NĚMECKU - PRÁCE S FOUKANOU IZOLACÍ Pro práci v severním Německu hledáme pracovníka, který je manuálně zručný. Praxe vítána, ale není nutná - zaučí Vás. Budete pracovat ve dvojici s rodilým Němcem - skvělá příležitost si zlepšit německý jazyk :-) Mzda je 21 až 24 EURO na hodinu. Nutnost řidičský průkaz B a německý jazyk na pokročilejší úrovni. Příspěvek 15 EURO denně ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledame nemecky mluviciho montera pro prace v Nemecku
Před 14 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledame nemecky mluviciho montera pro prace v Nemecku. Prace na zivnost, fakturace klidne po par dnech, splatnost faktur ihned. Ubytovani zabezpecene a hrazene koncovym zakaznikem. Nutnost mit Formular A1 pro prace v Nemecku. Zkusenosti z montazi nutne. Nevyhnutna plynula n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
150 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledame nemecky mluviciho montera na zivnost do Nemecka
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledame nemecky mluviciho montera pro prace v Nemecku. Plynula nemcina nevyhnutna! Prace na zivnost, fakturace klidne po par dnech, splatnost faktur ihned. Ubytovani zabezpecene a hrazene koncovym zakaznikem. Nutnost mit Formular A1 pro prace v Nemecku. Zkusenosti z montazi nutne. Nevyhnutna plynula nemcina... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledame az 2 nemecky mluvici monteri pro prace v Nemecku
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledame nemecky mluviciho montera,nebo i dva pro prace v Nemecku. Prace na zivnost, fakturace klidne po par dnech, splatnost faktur ihned. Ubytovani zabezpecene a hrazene koncovym zakaznikem. Nutnost mit Formular A1 pro prace v Nemecku. Zkusenosti z montazi nutne. Nevyhnutna plynula nemcina, jelikoz ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150 000
 Kč
Lešenáři - Německo
Lešenáři - Německo
Před 15 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáme lešenáře s praxí, ustálené party ale i pomocníky na dlouhodobé projekty na území NĚMECKA. Informace o pracovním místě: • Nástup ihned • Počet pracovních hodin: 45-50h týdně • lešenář 20-22€ • pomocník 17-19€ • Znalost Německého & Anglického jazyka výhodou • Fakturace 14/14 Zaměstnanecké výhody, benefity: • Plně hrazené ubytování • Turnusy: 4+2 (mož... (více v detailu)
Pardubický kraj
110 000
 Kč
zámečník - Německo
zámečník - Německo
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
ZÁMEČNÍK Německá firma FORSTER STAHL - Weiden 50 km z Rozvadova Nástup možný dle domluvy Jedná se o ocelové konstrukce - přípravářské práce pro svářeče, podle výkresů. Svařování CO2. Nutné logick... (více v detailu)
Plzeňský kraj
120 000
 Kč
Práce Německo
Práce Německo
Nabízíme práci pro živnostníky v Německu s nástupní hodinovou sazbou 20 EUR/hod. ✅ Zajištěné a zaplacené ubytování ✅ Práce převážně na střechách, zednické práce, bourací práce, zahradnické práce. ✅ Odjezd **každou neděli ✅ Turnusy 3... (více v detailu)
Neuvedeno
ZÁMEČNÍK A PŘÍPRAVÁŘ NĚMECKO RAKOUSKO
ZÁMEČNÍK A PŘÍPRAVÁŘ NĚMECKO RAKOUSKO
NABÍDKA PRÁCE pro zámečníky a přípraváře svářeče v Německu na dlouhodobé zakázky u partnerů ve stavebnictví. Hlavní náplní práce je měření, příprava, broušení materiálů a dílů, řezání apod. Pro více informací o konkrétních aktuálních zakázkách a místech výkonu práce nás prosím kontaktujte. Hledáme také pracovníky s dobrou úrovní němčiny. Přijímáme jednotlivce i celé série. Mzda od 20-26 €/hod + hrazené ubytování Německý jazyk je výhodou, ale není podmínkou (pro účastníky je podmínkou). Možnost práce i v sobotu 50-65 hodin týdně Nástup ihned nebo po vzájemné dohodě Místem výkonu práce je celé území Německa ( záleží na konkrétní smlouvě) Podmínky: Práce na živnost A1 (pomůžeme vám s vyřízením) Vlastní základní nářadí Vlastní automobil (ne... (více v detailu)
140 000
 Kč
VODAŘ RAKOUSKO A NEMECKO
VODAŘ RAKOUSKO A NEMECKO
NÁSTUP IHNED! Dobrý den, nabízíme práci pro vodáře - instalatéry do Rakouska a Německa na dlouhodobé zakázky se stabilními partnery. Jedná se o práci především s vodou, topením a sanitou. Přijmeme jednotlivce i ucelené partie Mzda od 20-26€/hod + hrazené ubytování Německý jazyk výhodou ne podmínkou Možnost pracovat v sobotu Nástup ihned nebo po vzájemné dohodě Místo práce je celé území Rakouska a Německa (záleží na konkrétní zakázce) pro více info nás kontaktujte Podmínky: Práce na živnost A1 (pomůžeme vybavit) Vlastní základní nářadí Vlastní auto (případně možnost pronájmu) Seriózní přístup Výhody: Fakturace a splatnost... (více v detailu)
140 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty