Řidič CE (tahačů) relace Německo (příp F-BeNe) a zpět

Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Přijmu spolehlivého a čistotného řidiče na tahač do Německa a zpátky. Víceméně stabilní práce. Preferuji formát krátký dlouhý týden, ale vše se dá upravit. Jedna pauza v týdnu vychází doma, možnost taktéž jezdit jen 3 až 4 dny v týdnu (jedno kolo) Vozidla E6 (Daf, Renault, Iveco, nebo MB - není volný) Parkování Hranice na Moravě v zabezpečenem areálu. Práce 1 Uničov - Gutersloh a zpět něco ( 95 ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60 000
 Kč

Podobné inzeráty

Řidič dodávky CZ-I a zpět
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče na plachtovou dodávku pro mezinárodní dopravu na cesty CZ-I a zpět s řidičským oprávněním typu B. Nový vozový park, automobily jsou vybaveny spaním, automobil ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Řidič Montér nábytku v Německu
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme volné místo na řidiče montéra nábytku. Práce pondělí až pátek víkendy volné. Vozidlo služební a i nářa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50 000
 Kč
Řidič MKD 12 tuna
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den kolegové, naše firma přijme na toto vozidlo Atego 12 tun automat řidiče pro jízdy do D,SK,HU.Jezdí se den venku a den doma.Může být i vnitro s denním návratem.Vozíme export prázdné obaly pro automotiv a zpět zboží převážně z té samé fabr... (více v detailu)
Středočeský kraj
47 000
 Kč
Ostraha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Bezpečnostní agentura přijme nové zaměstnance pro práci převážně v Praze.Zajisťujeme ostrahu v obchodech Billa ,rychlé občerstvení,pasáže, doprovody vlakových vagónů a ostraha odstavených vagónů .Práce ve dvanácti hodinových směnách krátký - dlouhý týden nebo dva dny ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Řidič Bolt , práce , skupina b , brigáda
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den , nabízím práci / brigádu u flotily pro Bolt . Lokalita : Ostrava + okolí Požadujeme : - slušné vystupování - věk 21 let - seriózní přístup - ideálně čistý rejstřík - žlutou kartu taxi služby - praxe výhodou ( ne podmínkou) - kauce dle dohody ( bez kauce po předchozí zkušenosti nenabíráme - může byt minimální ) Nabízíme : - seriózní a férové jednání - servisovaná a čistá vozidla - celoroční dálniční zná... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
60 000
 Kč
Řidič / řidička MKD
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dopravní společnost působící na trhu od roku 1994 přijmeme řidiče MKD na trasách CZ-DE, CZ-AT a zpět (občas i vnitro). Náš vozový park se skládá z tahačů Volvo FH4, návěsů s posuvnou podlahou a sklápěčů. Máme vlastní servis, čerpací stanici, myčku, atd. Přepravujeme volně ložené komodity především obiloviny, řepku, otruby, krmné mouky, sojové a řepkové šroty, rašeliny, dřevní štěpky, drc.gumu, palet.zboží, atd... Požadujeme: -řidičský průkaz C+E a kartu řidiče -svědomité zacházení se svěřenou technikou -spolehlivost, zodpovědné a slušné vystupování -praxe v MKD vítána (případně zaškolíme) -znalost a dodržování dob řízení a odpočinku -zdravotní a psychologické vyšetření -výpis z rejstříku trestů -výpis z registru ... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000
 Kč
Obráběč kovů - soustružník
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: personalistika@skoda-js.cz Požadujeme: SOU/SŠ obor strojní, čtení výkres.dokumentace, orientace v normách, znalost technologie obrábění a nářadí, pečlivost a zodpovědnost Zaměstnanecké výhody: o pracovní doba 37,5 hodiny týdně o týden řádné dovolené nad rámec zákoníku práce o 3 dny zdravotního volna... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ DODÁVKY mezinarodka DO 3,5 T 50 000 Kč/
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Řidič sk B FRIGO dodávka Hledáme řidiče skupiny B na Frigo dodávky do 3,5t 7-8 pal. Turnusové cesty celá EU - Turnusy ,3+1 týden nebo delší -dle potřeby. Vše je na dohodě. požadavky řp. sk B, Občan EU, znalost českého jazy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
55 000
 Kč
Přijmeme řidiče skupiny C, C+E z Olomouce a okolí
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny CE na pozici řidič VKD pro rozvozy obchodního řetězce v Olomouci. Řidiče čeká mzda 45.000-65.000Kč (dle odpracovaných hodin) Nástup možný ihned. Více info: ▪️ Hodinová mzda + veškeré zákonné příplatky. ▪️ Stravné v maximální výši sazby dle zákona. ▪️ Možná domluva na různých směnách, cyklech (5/2-6/1;4/2;3/3;krátký/dlouhý týden) ▪️ Vyplacení mzdy do 8. pracovního dne následujícího měsíce. ▪️ Měsíční příspěvek na penzijní připojištění (po odpraco... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
ČÍŠNÍK / SERVÍRKA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Co vás čeká: - obsluha klientů restaurace a zbylých prostor (bowling) - obsluha hostů restaurace - doporučení výběru pokrmů a nápojů hostům - příprava nápojů na baru - přijímání plateb v hotovosti nebo platebními kartami - provádění inventur na pracovišti - dodržování hygienických standardů a čistoty v restauraci Požadujeme: Stačí nám nadšení pro práci v gastro provozu, znalost českého jazyka a výpis z rejstříku trestů. Pokud máte navíc... (více v detailu)
Neuvedeno
Přijmeme řidiče skupiny C na rozvoz PB lahví po ČR
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Česká dopravní společnost TARATRANS s 30 letou působností na trhu přijme do svého týmu řidiče skupiny C pro rozvoz zboží pouze po ČR z SUŠICE. Výjezdy jednodenní, 1x týdně na dva dny, víkendy a svátky volné, hrubá mzda v rozmezí 48 až 50 tisíc Kč hrub... (více v detailu)
Jihočeský kraj
50 100
 Kč
Řidič sk. C, CE VNITRO sólo vozidlo
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Řidič sk. CE VNITRO Přijmeme řidiče vnitrostátní nákladní dopravy pro konkrétní vozidlo. Požadujeme: ŘP sk. C, CE profesní průkaz, psychotesty. Flexibilnost, spolehlivost. STANOVIŠTĚ VOZIDLA PARDUBICE. PO-PA volné víkendy návraty možné každý den. Profesionalitu a pečlivý přístup k práci a svěřeným hodnotám. Prosíme nejprve o telefonický k... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Přijmeme řidiče skupiny C nebo C E na rozvoz PB lahví po ČR
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Česká dopravní společnost TARATRANS s více jak 30 letou působností na trhu přijme do svého týmu řidiče skupiny C nebo CE pro rozvoz zboží pouze po ČR z Horky nad Moravou. Výjezdy jednodenní, nebo maximálně 1x týdně na dva dny, víkendy a svátky volné, hrubá mzda v rozmezí 4... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50 100
 Kč
KURÝR / ROZVOZ NÁKUPŮ super zákazníkům (MZDA 50 - 60.000)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Ráno si naložíš auto taškami a vyrazíš na příjemně naplánovanou trasu ze skladu v Horních Počernicích. Pak se vrátíš zpátky na sklad, abys vyrazil na další okruh, a po čtyřech kolečkách máš hotovo. Směny jsou flexibilní, a můžeš si tak vybrat volno dle potřeby – nejčastěji jedeš krátký a dlouhý týden. Očekáváme, že budeš makat alespoň 4 dny v týdnu (můžeš klidně i celý měsíc) a směny jsou celodenní. Většinou je to pohoda, ale občas narazíš na těžší nákup – nic hrozného, zvládnou to i silné holky. Nemusíš mít vlastní auto ani vybavení, stačí ti dobrá nálada a chuť pracovat. Je to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
Řidič na rozvoz potravin
Hledáme řidiče s C, profesním průkazem, ideálně z okolí Náchoda, k rozvozu potravin převážně po školních jídelnách v královehradeckém kraji s 12-ti tunovými nákladními auty. Jsme velkoobchod s potravinami z Velkého Poříčí a nabízíme: - zázemí tradiční a silné firmy - férovost, upřímnost a komunikaci - přís... (více v detailu)
48 000
 Kč
Přijmeme řidiče skupiny C na rozvoz PB lahví po ČR
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Česká dopravní společnost TARATRANS s 30 letou působností na trhu přijme do svého týmu řidiče skupiny C pro rozvoz zboží pouze po ČR z SUŠICE. Výjezdy jednodenní, 1x týdně na dva dny, víkendy a svátky volné, hrubá mzda v rozmezí 48 až 50 tisíc K... (více v detailu)
Plzeňský kraj
53 000
 Kč
Přijmeme řidiče skupiny C na rozvoz PB lahví po ČR
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Česká dopravní společnost TARATRANS s 30 letou působností na trhu přijme do svého týmu řidiče skupiny C nebo CE pro rozvoz zboží pouze po ČR z Horky nad Moravou. Výjezdy jednodenní, nebo maximálně 1x týdně na dva dny, víkendy a svátky volné, hrubá mzda v rozmezí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50 000
 Kč
Přijmeme řidiče skupiny C nebo C E na rozvoz PB lahví po ČR
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Česká dopravní společnost TARATRANS s 30 letou působností na trhu přijme do svého týmu řidiče skupiny C nebo CE pro rozvoz zboží pouze po ČR z Horky nad Moravou. Výjezdy jednodenní, nebo maximálně 1x týdně na dva dny, víkendy a svátky volné, hrubá mzda v rozmezí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50 500
 Kč
Pronájem místa na tetování - hledáme tatéry -tetovací studio
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáš místo na tetování nebo se porozhlížíš po jiných podmínkách? Ve studiu máme vícero míst a tak vždy hledáme potenciální zájemce o dlouhodobý pronájem, kteří preferují jasně dané podmínky a chtějí fungovat jako samostatný umělec/umělkyně. Za pronájem budeš mít zařízené schválené pracovní místo připravené k práci v krásném vybaveném studiu s klidnou ženskou atmosférou, které se nachází na Masarykově ulici v historickém centru... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500
 Kč
Řidič sk. C, Balíkovna Pardubice (náborový příspěvek 15 000,-Kč), přidejte se k nám!
Před 5 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáme řidiče Céčka Máš ještě mokrý řidičák od inkoustu? Nevadí! Vše tě naučíme. Nebo jsi naopak zkušený mazák co objel s návěsem 3x zeměkouli a máš už toho dost?Tak pojď jezdit pro nás! Jak to u nás vypadá? Přijdeš do práce, nafasuješ auto, naložíš a vyrážíš., Po návratu auto natankuješ a jdeš domů, čistá hlava., Cesty převážně kolem komína - nebudeš trávit týdny na cestách, každý den budeš doma., Vozový park značky Iveco, maximálně 19 tunová vozidla bez přívěsů., Práce je převážně v Pardubickém a Královéhradeckém kraji., Ideální pro čerstvé absolventy autoškol i zkušené mazáky., Když by se náhodou něco přihodilo, nevadí - pojištění na blbost jde za námi a technici na telefonu nikdy nespí., Naši řidiči nejsou servisáci, takže žádné složité opravy na krajnici. I na def... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Celoroční brigády řidič CE
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
!!Nabízíme brigády na cely rok!! Nabízíme: -libovolny výběr dnů v měsíci kdy chci jít do práce na měsíc dopředu. -výplata ihned po odjetí -v týdnu 2500-3500,- /den čistého -o víkendu 2... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Řidič ADR tř. 9 - Bitumen
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přijmeme řidiče na ADR cisternu. Práce dle dohody pondělí až pátek. V případě zájmu možno nastavit i jiný týden např. út-so, st-ne, dle dohody s dispečerem. Požadujeme: Řidičské oprávnění skupiny C +E, ADR průkaz ( skupina 9 ), digitální kartu řidiče, profesní způsobilost, psychotesty, chuť pracovat, spoleh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Řidič MKD Holandsko, Německo
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Česká pobočka holandské firmy se silným zázemím stabilní rodinné společnosti s dlouholetou tradicí s pobočkou v Brně a Poßnecku přijme pro rozšíření vozového parku řidiče C+E. Nabízíme: - turnusovou směnu na Českou smlouvu 2+2-zaklad mzdy 26.000,- CZK + 60 EUR denni dieta 3+1-základ mzdy 30.000,-CZK + 60 EUR denní dieta turnusovou směnu na Německou pracovní smlouvu 3+1-základ mzdy 2.200,-EUR + diety dle regionu měsíční cyklus-základ mzdy 2.600,-EUR+diety dle regionu Převážne se jezdí Německo, Holandsko Belgie - auta:Volvo + skříňový návěs, na německé pobočce Scania a DAF - Roční navýšení zakladní mzdy - letní a zimni prémie - hrazena cesta do zaměstnaní a zpět 45 Euro - Možnost spolupráce jen v letní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
65 000
 Kč
Řidič sk. C
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáme kolegu do naší party, který bude rozvážet naše mražené pečivo našim zákazníkům v rámci České republiky. My jsme MINIT a jsme jedním z největších výrobců a prodejců mražených pekárenských výrobků ve Střední Evropě, který má jeden z nejmodernějších výrobních závodů. * čtyřdenní pracovní týden podle rozvrhu, * VÍKENDY a SVÁTKY VOLNO, * nakládka zboží v Holubicích, okres Vyškov * výjezd a příjezd končí v Holubicích (každý den doma) * linky obsluhují jednočlenné i dvoučlenné posádky, * zodpovědnost... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Řidič sk. C
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Co říká SASAtrans, s.r.o. o pozici Jsme česká firma s dlouholetou tradicí, zabývající se vnitrostátní dopravou. SASAtrans,s.r.o. Příjme řidiče skupiny C: práce na plný pracovní úvazek pro vnitrostátní dopravu (pouze ČR) možná je i občasná výpomoc na dohodu jako střídač nakládka každý den v Nupakách jezdí ... (více v detailu)
Středočeský kraj
42 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty