Prodej pozemek Bydlení

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Investice. Pozemek k zástavbě v rezervě. Úvaly u Prahy. výměra 7064 m2, určeno pro budoucí zástavbu, bydlení v rodinných domech, městské a příměstské. Pro zájemce doložíme aktualizovanou územně plánovací informaci z června 2023. Hlavní využití: - bydlení v rodinných domech a přímo související stavby, zařízení a činnosti, vybavenost a služby místního charakteru přípustné využití: - pozemky staveb pro bydlení typu rodinného domu - pozemky staveb pro rodinnou rekreaci - pozemky občanské vybavenosti pro obsluhu řešeného území - pozemky veřejných prostranství, veřejné a soukromé zeleně - pozemky dopravní a technické infrastruktury pro obsluhu řešeného území. Podmíněně přípustné využití: - pozemky staveb výroby a služeb (charakteru drobná a řemeslná výroba, výrobní a nevýrobní služby), za podmínky, že svým provozováním a technickým zařízením nenaruší užívání staveb a zařízení ve svém okolí a nesnižují kvalitu okolního prostředí a svým charakterem a kapacitou nezvyšují dopravní zátě... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 700 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej pozemku k bydlení v Synčanech
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pozemek určený ke stavbě rodinného domu v obci Synčany u Rosic. Pozemek je přímo v obci, ze silnice má zajištěný příjezd a leží mezi sousedními zahradami. Všechny inženýrské sítě se nacházejí v blízkosti pozemku. Pozemek je ideální volbou pro ty, kdo hledají bydlení na klidné... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 490 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Klenovicích
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Exkluzivní Nabídka Pozemku pro Rodinné Bydlení, Klenovice !!! Nabízíme k prodeji jedinečný pozemek o celkové rozloze 3 941 m², umístěný na okraji malebné obce Klenovice u Soběslavi, což zaručuje klidné a pohodové bydlení v srdci české přírody. Pozemek se skládá ze dvou částí - 1 293 m² je určeno v územním plánu pro zástavbu rodinných domů, což představuje ideální příležitost pro stavbu vašeho vysněného domu s prostornou zahradou nebo realizaci projektu více obytných jednotek. Druhá část po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 665 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Plasích,
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek k bydlení o rozloze 609 m², situovaný v klidné části obce Plasy. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají harmonii mezi přírodou a dostupností městské infrastruktury. Pozemek se nachází v malebném prostředí, které poskytuje dostatek soukromí a klidu, přesto je dobře dostupný a v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Stav pozemku je velmi dobrý, což umožňuje rychlé zahájení výstavby vašeh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 831 000
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Opravdu výjimečná příležitost získat nádherný stavební pozemek pár kroků od vstupu do Průhonického parku. Pozemek je zasíťován a poskytuje maximální soukromí. Lze rozdělit až na 3 parcely. K pozemku majitel nabízí i projekt se stavebním povolením na krásnou, prostornou vilu. Nový vlastník ale nemusí te... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemek Bydlení
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme na prodej pozemek určený k výstavbě, o rozloze 1299 m2 v obci Nebílovy, okr. Plzeň - Jih. Jedná se o soubor pozemků číslo: 960/33, 960/32, 960/39. Nachází se na kopci, na kraji obce. Je mírně svažitý a s nádherným výhledem do okolní přírody. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku, upravená, zpevněná příjezdová cesta. Pozemek je ideální pro zájemce, kteří hledají bydlení v klidné lokalitě s velmi dobrou dojezdovou vzdáleností do Plzně. Obec Nebílovy leží v okrese Plzeň-jih, 16 km jižně od Plzně, 11 km severovýchodně od Přeštic a 11 km severozápadně od Blovic. Rozkládá se v Plze... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 700
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Opravdu výjimečná příležitost získat nádherný stavební pozemek pár kroků od vstupu do Průhonického parku. Pozemek je zasíťován včetně kanalizace a poskytuje maximální soukromí. K pozemku majitel nabízí i projekt se stavebním povolením na krásnou, prostornou vilu. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 500
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Lamperticích
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej pozemku v Lamperticích. Jihovýchodně lehce svažitý pozemek je podle Územního plánu určen k výstavbě RD či chalupy venkovského typu. Pozemkem prochází vodovodní řád, na hranici rovněž sloup el vedení. Odpady musí být řešeny samostatnou ČOV s přepadem do vsaku Pokud hledáte opravdu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 900 000
 Kč
Prodej pozemku Horní Bečva
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi pozemek ke stavbě domu o výměře 754 m v malebné horské obci Horní Bečva. Tento pozemek nabízí nejen hezké výhledy na okolní krajinu, ale také široké možnosti pro volnočasové aktivity. Pozemek se nachází v zastavitelném území a dle územního plánu spadá do ploch pro bydlení individuální a je tak je ideální pro stavbu rodinného domu či rekreačního objektu. Veškeré možnosti využití nejdete v přiložené fotogalerii. Pozemek o rozměrech cca 16 x 41m je přístupný z obecní komunikace, je ze tří stran op... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 690 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1 325 m²
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek v klidné lokalitě obce Sentice v okresu Brno venkov o velikosti 1325m². Jedná se o dvě sousedící parcely č. 590 a č. 594. Na pozemku se nachází zděná chata, na pozemek je přivedená voda a připravená přípojka na kanalizaci, inženýrské sítě s možností připojení. Pozemek je rovinatý s kvalitn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 892 500
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout zcela výjimečný stavební pozemek v Novém Bydžově, který je ojedinělou investicí a který je cca 800 metrů od náměstí. Pozemek je rovinatý , ze dvou stran lemován ulicemi, se skvělým přístupem s panelovou cestou napříč pozemkem. Dle katastru nemovitostí je pozemek veden jako ostatní plocha a manipulační plocha, to znamená, že celý pozemek nemá evidovaný BPEJ (ochranu zemědělské půdy). Dále pozemek nemá evidovaný žádný jiný způsob ochrany nemovitosti, ani omezení vlastnického práva. Na pozemku se nacházejí dvě stavby. Jedna o ZP 80 m2 je zděná, vedena jako bu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 900 000
 Kč
prodej pozemku
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek, pro různou stavbu i pro menší firmu. Pozemek se nachází v ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Na prodej pozemek určený k výstavbě bytových, nebo rodinných
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
, Na prodej v exklusivním zastoupení lukrativní stavení pozemek určený k výstavbě bytových, rodinných domů, případně nerušící komerce o celkové ploše 7310 m² v Písku, Pražské předměstí. Pozemek lze rozparcelovat i na jednotlivé menší plochy o výměrách např. okolo 1000 m² viz. studie na obrázcích. U Robinsona jsou plochy smíšené obytné městské (SM-M) a) převažující účel využití - bydlení v bytových domech městského charakteru v kombinaci s obslužnou sférou a nerušící výrobní činnosti převážně místního významu b) přípustné - bytové i rodinné domy - zařízení veřejné administrativy a správy, pobočky a úřadovny peněžních ústavů - kulturní zařízení 29 - předškolní a školská zařízení včetně ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 546 900
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Tupadlech; Tupadlích
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám jedinečnou příležitost ke koupi pozemku určeném k výstavbě rodinného domu o rozloze 1170 m², situovaného v malebném katastrálním území Tupadly. Tato lokalita nadchne svou svažitou polohou, nabízející okouzlující a nekonečný výhled na krásy Kokořínska. Pozemek si vás získá především svým zasazením do tajemného skalního okolí a nerušené přírody Máchova kraje, jež je ideálním místem pro milovníky klidu a přír... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 700 000
 Kč
Na prodej pozemek určený k výstavbě bytových, nebo rodinných
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
, Na prodej v exklusivním zastoupení lukrativní stavení pozemek určený k výstavbě bytových, rodinných domů, případně nerušící komerce o plochách od 1000 m² do 8510 m² v Písku, Pražské předměstí. Pozemek lze rozparcelovat i na jednotlivé menší plochy o výměrách např. okolo 1000 m² viz. studie na obrázcích. U Robinsona jsou plochy smíšené obytné městské (SM-M) a) převažující účel využití - bydlení v bytových domech městského charakteru v kombinaci s obslužnou sférou a nerušící výrobní činnosti převážně místního významu b) přípustné - bytové i rodinné domy - zařízení veřejné administrativy a správy, pobočky a úřadovny peněžních ústavů - kulturní zařízení 29 - předškolní a školská zařízení vč... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 212 880
 Kč
Prodej pozemku pro bydlení s RD k demolici, 416 m2 - Bohusl
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 120039JK-1 V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme pozemek s rodinným domem v malebné obci Bohuslavice u Kyjova. Tato zajímavá nemovitost, i když v současné době vyžaduje demolici, představuje skvělou příležitost pro novou výstavbu a realizaci Vašich bytových či investičních plánů. Rodinný dům se nachází na pozemku s uliční šířkou přibližně 19 metrů a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1189 m², Hromnice
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme pozemek k bydlení v obci Hromnice o velikosti 1189 m². Rozdělený na stavební parcelu o velikosti 889 m2 a podílu na příjezdové cestě. Parcela se nachází na okraji obce. Jedná se o plochu bydlení venkovského charakteru. Je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 222 014
 Kč
Prodej stavebního pozemku v obci Chvaleč
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej stavebního pozemku st. 1011 v obci Chvaleč v okrese Trutnov. Celý pozemek o velikosti 27,3 m2 je zastavěn jednopodlažní nepodsklepenou stavbou s pultovou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
25 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení 4842 m², Topolná
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení o rozloze 4842 m² v katastrálním území Topolná. Tato parcela se nachází v klidné části obce, což zaručuje příjemné prostředí a dostatek soukromí. Pozemek je v dobrém stavu a je vhodný pro investici či jako místo pro realizaci vašich představ k bydlení. Díky poloze ... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 050 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 21109 m2, Bžany
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Zajímalo by Vás zainvestovat své peníze do projektu výstavby domů k bydlení a hledáte pozemek v klidném prostředí v blízkosti lesa, s výhledem na panorama lesů? Toto vše Vám nabízí pozemek na okraji obce Bžany. Zároveň budete mít velké město a napojení na dálnici D8 v krátkém časovém dojezdu. Slunný pozemek o celkové výměře 21.109 m je dle územního plánu určen pro stavby k bydlení - samostatné rodinné domy, případně řadové domy. Pozemek je možno dle dohody a potřeby oddělit geometrickým plánem. V obci Bžany je kanalizace. Na pozemku nejsou aktuálně žá... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 665 400
 Kč
Prodej pozemků pro komerční účely
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji scelenou manipulační plochu v areálu bývalého zemědělského družstva v Tučapech. Pozemky se nachází v územním plánu jako Plochy výroby a skladování. Veškeré stavby jsou již odstraněny, tudíž vznikl úplně volný prostor k ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k výstavbě v Libině
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme prodej částečně oploceného pozemku, vhodného k výstavbě pro bydlení, nebo rekreaci. Pozemek má celkem 1495m2, z toho 193m2 je vedeno... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 360 000
 Kč
Prodej pozemku 4595 m2 Podřezov, Vamberk
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáte pozemek pro stavbu rodinného domu nebo developerský projekt? V takovém případě Vám exkluzivně představuji pozemek na prodej. Rozloha 3003 m2 určený pro zástavbu s krásným výhledem. Město Vamberk se nachází 7 km od Rychno... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
794
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Aši
Před 4 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení o rozloze 912 m², který se nachází v blízkosti centra města. Tento pozemek poskytuje jedinečnou příležitost pro výstavbu vašeho vysněného domova v klidném prostředí s veškerou infrastrukturou v blízké d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 394 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 4613 m², Zámostí-Blata, ul. zamost
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velice nestandardní stavební pozemek se svým vlastním lesem přímo navázaným na stavební pozemek o celkové rozloze 4613 m² situovaný na okraji malebné obce Zámostí. Tento pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu, chalupy či jiného bydlení dle vašich představ. Lokalita nabízí klidné prostředí s krásným výhledem na okolní přírodu, zároveň je dobře dostupná do centra obce, či do centra Českého ráje a města Jičín... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 800 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3 538 m², Varnsdorf
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit rovinatý pozemek o rozloze 3 538 m² na kraji malebného města Varnsdorf. Tento pozemek je jako stvořený pro výstavbu Vašeho vysněného domu nebo pro provozování menšího podnikání, které by nerušilo okolí. Sítě infrastruktury jsou dostup... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 752 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty