Prostorný byt 3+1 po rekonstrukci v Letňanech

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízím krásný zrekonstruovány byt v Praze Letňanech s ideální dispozici a skvělou dostupností do centra. Nemovitost je v osobním vlastnictví. Jedná se o bytovou jednotku 3+1 s lodžií (67 m2)nacházející se ve čtvrtém patře jedenácti podlažního domu s výtahem. K nemovitosti náleží sklepní prostor o velikosti 2 m2 nacházející se v prvním podzemním podlaží. Byt sestava z prostorné vstupní haly s velkou vestavěnou šatní skříni , koupelny s vanou, samostatného WC, vybavené kuchy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 390 000
 Kč

Podobné inzeráty

Byt 3+1 po rekonstrukci (67m2) Letnany
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ve výhradním zastoupení nabízím krásný zrekonstruovány byt v Praze Letňanech s ideální dispozici a skvělou dostupností do centra. Nemovitost je v osobním vlastnictví. Jedná se o bytovou jednotku 3+1 s lodžií nacházející se ve čtvrtém patře jedenácti podlažního domu s výtahem. K nemovitosti náleží sklepní prostor o velikosti 2 m2 nacházející se v prvním podzemním podlaží. Byt sestava z prostorné vstupní haly s velkou vestavěnou šatní skříni , koupelny s vanou, samostatného WC, vybavené kuchyně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 390 000
 Kč
Byt 3+1 po rekonstrukci lokalita Letnany
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ve výhradním zastoupení nabízím krásný zrekonstruovány byt v Praze Letňanech s ideální dispozici a skvělou dostupností do centra. Nemovitost je v osobním vlastnictví. Jedná se o bytovou jednotku 3+1 s lodžií nacházející se ve čtvrtém patře jedenácti podlažního domu s výtahem. K nemovitosti náleží sklepní prostor o velikosti 2 m2 nacházející se v prvním podzemním podlaží. Byt sestava z prostorné vstupní haly s velkou vestavěnou šatní skříni , koupelny s vanou, samostatného WC, vybavené kuchyně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 390 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Uherském Brodě
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1 v Uherském Brodě, byt má zděné jádro po rekonstrukci vč. koupelny, WC, kuchyně, na chodbě jsou vestavěné skříně viz. foto, k bytu náleží lodžie a sklep, u domu prostorné parkovišt... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Brno - Černá Pole, 3+1 byt po rekonstrukci k prodeji
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji v atraktivní a žádané brněnské městské části Černá Pole zrekonstruovaný byt s dispozicí 3+1 o výměře 70 metrů. Je možné hned bydlet bez zásahů. Byt je v osobním vlastnictvím a nevázne na něm žádné břemeno ani zástava. Jak bylo zmíněno, byt je 3+1, tzn 3 samostatné místnosti, samostatná kuchyň, koupelna a wc. Ze 2 pokojů je přístup na zasklenou lodžii s pěkným výhledem na okolí. Součástí bytu je sklep cca 8 metrů. Dále je možnost využití kolárny/kočárkárny. S parkováním v okolí nebývá problém. V tomto menším bytovém domě je i výt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Nabízím prostorný byt o dispozici 3+1 s velikostí 106 m²
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme prostorný byt o dispozici 3+1 s velikostí 106 m² + lódžie, sklep a jedno parkovací stání. Fotografie bytu zašu na vyžádání možná osobní prohlídka kdykoliv. Dům prošel kompletní revitalizací, výměna... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000 000
 Kč
Byt 3+1, Domažlice, 62 m2
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
, Podlažní byt o dispozici obytných prostor 3+1 s balkónem a příslušenstvím situovaný ve 3. patře zděného bytového domu v klidné zastavěné části města. Byt zbudovaný v roce 1967 a je doporučen ke kompletní rekonstrukci o celkové výměře užitné podlahové plochy 62,7 bez lodžie, situován ve IV. NP (3. patro) zděného bytového domu bez výtahu s celkem deseti bytovými jednotkami. K bytu náleží možnost užívání veškerých společnýc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Rád bych Vám zde nabídl prodej dobře udržovaného bytu 3+1 v osobním vlastnictví s užitnou plochou 72,14 m2 a celkovou podlahovou plochou 79,82 m2. Prostorný a světlý byt je velmi dobře dispozičně řešený s možností jednoduché přestavby na 4+1. K bytu dále náleží balkón a dvě sklepní kóje pro uskladnění vašich věcí. Parkování je zajištěno před budovou. Byt je po kompletní starší i novější rekonstrukci včetně vybavení a všech spotřebičů k okamžitému nastěh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronajmu byt 3+1 v Pelhřimově ulice Táborská
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronajmu byt 3+1 OV po rekonstrukci v 6NP s lodžii sklepní k... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Byt 3+1 Velká Štáhle, 130m2, po rekonstrukci
Prodám velký byt 3+1 po rekonstrukci v byt. domě v obci Velká Štáhle u Rýmařova, 130m... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 v Praze, ul. Zdiměřická
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Našim klientům nabízíme ke koupi byt dispozičně řešený jako 3+1 v revitalizovaném panelovém domě v atraktivní lokalitě Praha 4 - Chodov. Nemovitost se nachází ve druhém nadzemním podlaží a je okny orientovaná na východ a na sever. Byt je po kompletní rekonstrukci a je rozdělen na obytnou (Ložnice a Dětský pokoj) a užitnou část (Obývací pokoj, Jídelna a Kuchyň s oknem). V případě potřeby je možné upravit dispoziční řešení a rozšířit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 890 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 3+1 ve 4bytovém,cihlovém domě v Budiměřicích č.p.114. Služ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 500
 Kč
Veliký prostorný byt s výhledem na klidném místě
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej družstevního bytu 3+1+L, velikost 82m v Dubí,, ul. Tovární, 4. patro, klidné prostředí, nádherný výhled na město Teplice a do přírody. Byt je veliký a benefit je, že si ho uspořádáte, jak chcete. Lodžie, prostorný sklep. Klidná lokalita, Krásné prostředí se školou, školkou v blízkosti. Možnost mnoha okružních pěších výletů. Rodina si tento byt zamiluje a plně užije. Prostorná chodba se šatnou, toaleta a koupelna zvlášť, koupelna bude potřebovat předělávku dle představ majitele, dětský pokoje je veliký, Velký... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 830 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 s lodžií v Karlových Varech - Staré Roli
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
vč. právního servisu a provize RK, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 3+1 s lodžií v Karlových Varech - Staré Roli. Bytová jednotka o celkové ploše 68,6 m² se nachází ve 4. patře zatepleného panelového domu s novým výtahem a je po rekonstrukci. Má vyzděné bytové jádro s novou koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Pokoje jsou neprůchozí. příslušen... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 499 000
 Kč
BYT 3+1 Ov-Poruba, OSVL,lodžie po rekonstrukci
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
K prodeji byt 3+1 a to na nejlepším možném místě v Porubě , kde máte vše, nač si vzpomenete v blízkosti a to na ulici Miroslava Bajera, přímo u známého obchodního centra DUHA! Byt je v osobním vlastnictví, nachází se v 3/8Np, se zasklenou lodžií. Podhlahová plocha je 68m2 a nachází se již v revitalizovaném panelovém domě, kde nechybí zateplení, plastová okna, nová veškerá vnitřní instalace a výtah.K bytu samozřějmě patří i sklepní místo. B... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 790 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, DV, Bílina, ul. Jižní
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi družstevního bytu 3+1 situovaného v okrajové části Bíliny v ulici Jižní. Byt, který se nachází ve druhém podlaží cihlového domu bez výtahu, je v původním, velmi udržovaném stavu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ nových majitelů, nebo ihned k bydlení. Byt s celkovou plochou 76m2 se skládá z prostorné předsíně, obývacího pokoje, kuchyně, ložnice a dětského pokoje. Z jednoho pokoje je vstup na prostornou lodžii pře... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 769 000
 Kč
prodej bytu 3+1 Olomouc
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám byt 3+1 v Olomouci-Neředíně na ul.Kmochova.Byt se nachází v 8podlaží panelového domu o velikost... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu v Třebíči
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 3+1 v Třebíči. Prostorný byt je vhodný pro větší rodinu, která hledá pohodlné a klidné bydlení. Byt s lodžií má samostatné prostorné a neprůchozí pokoje, je kompletně zařízený. Výše měsíčn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronajem bytu 3+1
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Pronajmu dlouhodobě byt 3+1 cca 80m v okrajové klidné časti Rychnova nad Kn. Dum je po celkové rekonstrukci. U domu parkovaní , zahrada a poseze... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 500
 Kč
Moravská Třebová, byt 3+1
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme prostorný družstevní byt 3+1 v původním stavu, který se nachází v revitalizovaném panelovém domě s nádherným balkónem a možností převodu do osobního vlastnictví. Vytápění bytu je ústřední dálkové. Jádro je umakartové původní, ale funkční. Okna dřevěná zdvojená. Co činí tento byt výjimečným? Původní stav je výhodou, nikoliv omezením. Představte si možnost vytvořit si svůj vlastní unikátní prostor podle vlastních představ! Původní stav bytu nabízí kreativním nadšencům možnost proměnit tento domov na míru svým požadavkům. Odrazte svou osobnost a vytvořte si prostor, který bude plně odrážet váš jedinečný životní styl. Revitalizova... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Poděbradech, ul. Studentská
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt 3+1 s balkónem, užitnou plochou 86 m² situovaný v srdci Poděbrad, pouhých 10 min chůze na kolonádu. Tento byt se nachází v prvním nadzemním podlaží cihlového domu, který celkově disponuje třemi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají bydlení v centru města s veškerým občanským vybavením na dosah. Nemovitost je před rekonstrukcí, což nabízí s... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 190 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 72 m², ul. Hrusická okr. Praha 4
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prostorný byt 4+1 s lodžií a sklepem na prodej v Záběhlicích. Nabízíme k prodeji slunný byt 4+1 o celkové užitné ploše 72 m², nacházející se ve velmi vyhledávané klidné části obce Záběhlice. Byt je umístěn ve 4. podlaží osmipodlažního udržovaného panelového domu s výtahem, který nedávno prošel kompletním zateplením. Dispozice bytu zahrnuje 4 prostorné místnosti a kuchyň, byt disponuje také lodžií s krásným výhledem do parku, která poskytne skvělý prostor pro relaxaci. Byt je v půvo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 750 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 3+1 s lodžií a šatnou
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemám zájem o spolupráci s RK!! Prodej bytu 3+1 v Teplicích- Proseticích o rozloze 73m2 s lodžií a šatnou. Byt je po kompletní rekonstrukci v družstevním vlastnictví a prodává se kompletně zařízen.V bytě jsou dvě ložnice, obývací pokoj, koupelna s WC, šatna,kuchyně se zabud... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 199 000
 Kč
Brno - Černá Pole, 3+1 byt po rekonstrukci k prodeji
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji v atraktivní a žádané brněnské městské části Černá Pole zrekonstruovaný byt s dispozicí 3+1 o výměře 70 metrů. Je možné hned bydlet bez zásahů. Byt je v osobním vlastnictvím a nevázne na něm žádné břemeno ani zástava. Jak bylo zmíněno, byt je 3+1, tzn 3 samostatné místnosti, samostatná kuchyň, koupelna a wc. Ze 2 pokojů je přístup na zasklenou lodžii s pěkným výhledem na okolí. Součástí bytu je sklep cca 8 metrů. Dále je možnost využití kolárny/kočárkárny. S parkováním v okolí nebývá problém. V tomto menším bytovém domě je i výt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 v Kynšperk nad Ohří
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízím podnájem bytu v Kynšperku nad Ohří. Byt je o velikosti 90m2 (3+1) ve čtyř bytovém domě v cent... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 101 m2 -.Nabízíme k prodeji
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 101 m2 -.Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 3+1 v obci Hradec Králové na Pouchově s perfektní dostupností na MHD a vlastní zahradou o rozloze 123m2. Tento prostorný byt je ideální jak pro mladou rodinu, tak pro investora. Byt se nachází v rodinném domě o dvou bytových jednotkách s vlastním vc... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 490 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty