Mulčovač stranový - Novelo 180

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Výbava : - Závěs kat.1 - Výškově nastavitelné plazy - Samočistící opěrný válec - Automatické napínání řemenů - Převodovka s volnoběžkou - Mechanicky tlumič nárazů - Protiostří Technická specifikace : - Pracovní záběr : 180 cm - Celk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Mulčovač - Omarv Cuneo 600P
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Výbava : - Mechanické zajištění pro transport - Závěs kat.2-3 - 2 protiostří - Výškově nastavitelný plaz - Samočistící válec s extra zesílenými ložisky - Převodovka s volnoběžkou - Centrální mazání s automatickým napínáním řemene Technická specifikace : - Pracovní ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Mulčovač stranový - Omarv Torino 200
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Výbava : - Závěs kat.2 - Výškově nastavitelné plazy - Samočistící opěrný válec - Centrální mazací bod - Převodovka s volnoběžkou - Hydraulický posun s mechanickým zajištěním - Hydropneumatické odpružení - Mechanická pojistka Technická specifikace : - Pracov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Mulčovač - Omarv Cuneo 280HH
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Typ "HH" značí : Tažený + tlačený , hydraulicky posuv do stran Výbava : - Závěs kat.2 - Výškově nastavitelné plazy - Dvojitý plášť 5 mm - Demontovatelný válec - Samočistící opěrný válec - Centrální mazací bod - Automatické napínání řemenů Technická specifikace : - Pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Mulčovač - Omarv Cuneo 280H (kola)
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Typ "H" značí : tažený + hydraulický posuv do stran Výbava : - Závěs kat.2 - Výškově nastavitelné plazy - Dvojitý plášť 5 mm - Opěrná kola 10.80.12 - Samočistící opěrný válec - Centrální mazací bod - Automatické napínání řemenů Technická specifikace : - Pracovní... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Mulčovač FCN 120 ZOOMLION
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
MULČOVAČ FCN-120 Mulčovač se sběrem je kompaktní a mnohostranně využitelný stroj vhodný pro plošné mulčování v lehkých podmínkách. • Mulčovač je opatřen rotorem z prvotřídní oceli, který je dynamicky vyvážen. • Rotor je osazen tepelně zušlechtěnými kladivy, které jsou vytvarovány tak, aby docházelo k lepšímu sacímu efektu a dokonalejšímu plnění sběrného koše. • Vyklápění a zavírání koše je ovládáno hydraulicky přímo z alotraktoru. Hydraulický válec je dvojčinný což umožňuje nechat koš otevřený a tím pomulčovaný materiál nesbírat. • Mulčovač je poháněn pomocí kloubové hřídele s doběhovou spojkou, která spoju... (více v detailu)
Liberecký kraj
63 000
 Kč
Mulčovač Del Morino FUNNY 132
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tříbodový závěs, kategorie I. Převodovka 540 ot/min s volnoběžkou Přenos síly na hřídel pomocí dvou řemenů, šroubové napínání Rotorová hřídel s noži “Y” nebo kla... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Mulčovač Müthing MU-C 140
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám mulčovač Müthing MU-C 140 profesionální zadní mulčovač pro výkony traktorů do 35 hp Skladový stroj se zárukou Pracovní záběr 1,40 m Počet nožů 24 Vyrobeno z vysoce kvalitní oceli QSt/E Zesílená převodovka od roku 2016 3 bodový závěs kategorie I. Převodovka s integrovanou volnoběžnou spojkou pro 540 ot/min (volitelně 1000 ot/min) "M" lopatková kladiva pro vysokou kvalitu mulčování při nižší potřebě příkonu Hardoxové plazy výměnné Spi... (více v detailu)
Středočeský kraj
105 243
 Kč
Mulčovač Müthing MU-M 300 Vario
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám mulčovač Müthing MU-M 300 Vario pro traktory od 75 do 160 PS Skladový stroj se zárukou. • Pracovní záběr 300 cm • Počet kladiv 26 • Z vysokojakostní oceli QSt/E pro přední - nebo zadní agregaci s tříbodovým závěsem kat. II • Hydraulický stranový posuv: 56 cm • Převodovka s integrovanou volnoběžnou spojkou a pohonem pro 1 000 ot/min • Automatické napínání klínového řemene • Vysoce kalené kladívka M DURAX, kované ze speciální oceli • Rotor s klidným chodem vybavený speciálně tvarovanými, spirálově uspořádanými držáky nástrojů • Šroubovací lišta pro krátké drcení, sys... (více v detailu)
Středočeský kraj
323 766
 Kč
PŮDNÍ MULČOVAČ L5-250
Před 1111 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Stroje ze skupiny L5-250 jsou největšími zařízeními vyráběnými společností REMET CNC. Jedná se o speciálně navržené stroje pro těžkou práci s cílem vyhovět potřebám profesionálů a pro práci se středně a vysoce výkonnými traktory. Tato verze mulčovačů je vybavena speciální převodovkou, která zajišťuje perfektní otáčky rotoru pro dokonalé mulčování a broušení pařezů v zemi do pracovní hloubky 50 cm. Stroj rekultivuje půdu, přičemž ji připraví pro následnou výsadbu bez nutnosti dalších úprav. Model L5-250 s pracovní šířkou 2500 mm je určen pro práci s traktory o minimálním výkonu 190 HP při otáčkách hnací hřídele - 1000 ot/min. Stroj byl navržen pro povrchové práce, je schopen rozdrtit kmeny stromů o maximálním průměru 400 mm. Pracovní mechanismus s průměrem rotoru 600 mm, vybavený sadou 78 kovaných vyměnitelných frézujících zubů se zvýšenou pevností díky použití slinutých karbidových destiček s možností rychlé demontáže pomocí dvoušroubového zámku. K přeno... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 249 645
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty