Černo-červená motorkářská bunda Moto line styled by DiFi

Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Krásná červeno-černá motorkářská bunda, velmi kvalitní a propracovaná, má v pase pásek, kapsy jsou 2 náprsní velké, 2 velké klasické a vnitřní kapsa. Bunda má vnitřní odepínatelnou podšívku. Chrániče na ramenou a loktech. Na zádech kapsa na chránič, ale není součástí. Všechny jde vyndat a vyměnit. V top stavu, nádherná. Velikost na štítku je L, po... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

Černo-modrá motorkářská bunda Thermo Boy Polo
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Pěkná tmavě modro-černá motorkářská bunda, vybavená, má 2 náprsní kapsy, pak 2 klasické v pase (kapsa z vrchu i z boku), kapsu u zipu, vnitřní kapsy, a také velkou kapsu na zádech. V pase jsou pásky pro upravení velikosti. Na rukávech také cvočky. Je bez vnitřní vložky, je to teplejší verze. Chrániče na loktech, ramenech a záda. Vše jde vytáhnout, vyměnit. Málo nošená, vše nafoceno, stále... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 200
 Kč
Bunda moto RACE CAR vel. S
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
bunda RACE CAR - Motoaction car / Picton vel. S zapínání na zip a druky, rukávy zapínání na druky super stav-moc pěkná, frajerská, lehoučká 2 přední kapsy barva bílá - oranžová šířka v podpaží 46 cm šířka v pase 43 cm délka 51 cm délka rukávu o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
130
 Kč
Podzimní/jarní bunda
Před 1 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím v prodeji podzimní jarní bundu značky Track a Field. Barva bledě modrá. Bunda má postranní kapsy v límci je schována kapuce. Celková délka bundy měřeno od r... (více v detailu)
Olomoucký kraj
299
 Kč
Dámská / dívčí zimní lyžařská bunda zn. Loap vel. S
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dámskou / dívčí zimní lyžařskou bundu zn. Loap, uvedena je vel. S (spíše XS-S nebo 152-158-164). Bunda je v naprostém pořádku, je nošená jen párkrát na horách a je jako nová!!! Vodní sloupec 5000 mm a prodyšnost 5 000 g/m²/24h Celková délka od ramen vpředu 67 cm Celková délka od ramen vzadu 70 cm Šířka v pase 45 cm Šířka dole 52 cm Délka rukávu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Zimní / lyžařská bunda ICEPEAK
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
* nepromokavá bunda * vodní sloupec / prodyšnost: 10.000 : 10.000 * rozměry (viz. foto) * vel.: 42 / XL * šíře mezi průramky: 55 cm * délka od ramene dolů: 71 cm * délka rukávu od krku: 76 cm * stav: velmi dobrý * velice málo nošená, ale bunda jako nová * 2 přední kapsy, 1 vnitřní kapsa (síťovaná), 1 vnitřní na zip, 1 malá kapsa na klíč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
pěkná zelená bunda s kapucou NUGETT vel. L
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
super pěkná zelená bunda značková NUGGET vel, neváhejte a kupte, měřte viz foto, s kapucou a kapsami rozměry: průramky: 2x 60 cm, délka záda 76 cm, pas dole napůl do... (více v detailu)
Ústecký kraj
450
 Kč
Dívčí zateplená softshellová bunda zn. MARMOT, vel. XS
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dívčí černá zateplená softshellová bunda / kabát zn. MARMOT, vel. XS (příp. 152-158-164) Uvnitř příjemná chlupatá a hřejivá podšívka (jaro/podzim), dívčí projmutý střih, dvojcestný zip, lehce strečový softshellový materiál, po stranách dvě kapsy na zip. Celková délka od ram... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Dámská kožená moto bunda W-TEC Black Heart
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Měkká kozí kůže, pružné žebrované panely na bocích pro svobodnější pohyb, odnímatelná zateplená vložka, šité nápisy Black Heart vyjímatelné CE chrániče na loktech a ramenech příprava na zádový chránič (není součástí balení) odnímatelná vnitřní zateplující vložka (bez rukávů) 2 břišní kapsy na zip 2 hrudní kapsy na zip 1 vnitřní kapsa na suchý zip 1 vnitřní kapsa na suchý zip na zateplující podšívce neoprénové zakončení límce pružné žebrované panely na bocích rozšiřitelné konce rukávů pomocí zipu zapínání límce a rukávů na druk veš... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 490
 Kč
Zimní bunda C&A, vel. 104
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Krásná světlounce růžová bunda zn. C&A na zip a patentky. Kapuce s odepínatelným kožíškem, kapsy na zip, spousta roztomilých holčičích detailů. Oblečená asi 2x do divadla, na jednom r... (více v detailu)
Středočeský kraj
440
 Kč
Prodám bundu vel.128
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám bundu vel.128, kávové barvy. Bunda byla nošena, ale je v dobrém stavu. Jen v zadní části dole, je malý oranžový flíček. Bunda má kapuci na cvočky,... (více v detailu)
Středočeský kraj
70
 Kč
Nová moto kožená bunda MDM vel. S- křivák + zimní vložka
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nová moto kožená bunda MDM vel. S s odnímatelnou zimní vložkou. Celková délka:65cm , obvod hrudi:100cm, obvod pasu: max.90cm, délka rukávu od podpaží: 45cm, od ramene 65... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
Dámská softshellová bunda Dare2B UpSpring-nová-vel. S, L, XL
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Luxusní dámská softshell bunda s kapucou. Nastavitelné manžety, dvě kapsy na zip, podpažní větrací zipy, kapsička na zip na rukávu. Samozřejmostí je vodoodpudivý, nepromokavý, prodyšný, větruodolný materiál. Běžná cena: 1990 Kč VEL. S - Délka od ramen dolů 61 cm (zadní díl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490
 Kč
Pánská softshellová bunda Kilpi MILO-M, vel S
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Odolný softshellový materiál SIBERIUM 5000 SRC SS s vnitřní hřejivou fleecovou vrstvou ochrání zejména před chladem a větrem. Proto se hodí skvěle na podzimní procházky, nenáročné túry nebo na denní nošení. Odnímatelná kapuce je nastavitelná pomocí stahování a suchého zipu. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
NOVÁ Softshellová bunda KILPI Milo-j
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Velikost 122 NOVÁ s visačkou. Původní cena 1999,- viz. foto. Míry celková délka 50 cm, délka rukávů od kapuce 55 cm viz.foto. Krásné zářivé barvy. Je vyrobena z voděodolného, prodyšného, větruvzdorného materiálu SIBERIUM 5000 SRC SS. Bunda je celorozepínací s vysokým límcem, ochranou brady, pevnou, nastavitelnou kapucí. Rukávy jsou zakončeny pružným lemem, eliminoval se ramenní šev, rukávy jsou t... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
990
 Kč
Pánská bunda Crossfield Sportiv Line 52/L
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Skoro nenošená. Velikost 52/L. Zateplená, prodyšná, nepromokavá, větruodolná bunda, membrána 3000 mm, odepínací, nastavitelná kapuce, odnímatelný sněžný pás, kapsa na skipas na rukávu, nastavitelná šířka ma... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
REZERVACE Lyžařská souprava WINTER SKI vel. 134
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Luxusní dívčí zimní/lyžařská souprava WINTER SKI vel. 134. Barva tmavě šedá + svítivě zelená. V super stavu, jen na zadečku pár puštěných nitek. Souprava je hodně teplá. Bunda: odepínací kapuce, i kožešina je odepínací, rukávy s vnitřním elastickým nápletem s otvorem pro palec, regulovatelná šíře suchým zipem. Sněhový pás., spousta ... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Chlapecká bunda vel. 134/140
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Chlapecká bunda vel. 134/140 větrovka zapínání na zip 2 přední kapsy na zip chránič brady zelená značka Y.F.K. malá dírka u límce viz foto šířka 46 cm délka 53 cm délka rukávu od ramene 50 cm cena 140,- zásilkovna -... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90
 Kč
Revit Ignition 3 - motorkářská bunda pánská
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Používaná jednu sezónu, potom jsem z ní vyrostl. Velikost 56, velmi pěkný stav. Motorkářská třívrstvá plně větratelná bunda vyrobena z italské kůže a silné síťované tkaniny. Je vhodná do t... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Dětská bunda
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji velmi teplou dětskou bundu ve velikosti 128 bunda je na zip a má dvě postranní kapsy... (více v detailu)
Olomoucký kraj
240
 Kč
CHLAPECKÁ LYŽAŘSKÁ BUNDA
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám klučičí lyžařskou bundu CRIVIT PRO velikost 146/152.Sportovní zimní bunda CRIVIT PRO s moderním vzorem :-) Perfektní jako lyžařská / snowboardová bunda, ale i na běžné nošení. Větru a voděodolná se svařenými švy. Díky impregnaci BIONIC-FINISH® ECO odpuzuje vodu i nečistoty. - odepínací kapuce - vysoký stojáček s ochranou brady (uvnitř s hřejivou podšívkou) - prodloužená zádová část - dvě boční kapsy na zip - praktická kapsa na rukávu na skipas se zapínáním na zip - na konci rukávu vnitřní manžety s otvorem na palec - nastavitelný sněžný pás s neklouzavou gumou - vnit... (více v detailu)
Ústecký kraj
380
 Kč
NOVÁ závodní moto bunda HMK factory team s membránou
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nová profi závodní moto bunda od HMK USA factory team. Velikost Men's SM (míry na konci) vhodná i pro ženu. Pořizovací cena cca 300 dolarů. Včetně vysaček. 100% Nepromokavá, větruodolná a přitom prodyšná díky pokročilé membráně REISSA s trvalou funkčností. Vrchní materiál CORDURA. Vpředu velká klokaní kapsa, vzadu reflexní značka na patenty a suché zipy, reflexní proužky na rukávech. Celorozepínací na obou bocích až přes podpaží. Manžety a límec podšité fleecem, Podšívka vyrobena z měkké poly dty síťoviny. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900
 Kč
Černá zimní bunda H&M
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám jen párkrát nošenou teplou zimní bundu vel. 38/M z H&M ve výborném stavu, žádné vady ani poškození. Zapínání na zip a cvoky, kapsy na cvoky + dvě náprsní kapsy na z... (více v detailu)
Liberecký kraj
350
 Kč
Moto Bunda ALPINESTER BOGOTA 2, Vel. XL
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám špičkovou bundu na motorku ALPINESTER BOGOTA 2. Výborný stav. Málo používana. Téměř bez známek opotřebení. Viz foto. Velikost XL. Osobní odběr P6, odesílám pouze po platbě předem na účet. Bunda Bogota v2 je vysoce všestranná dobrodružná turistická bunda vyrobená z otěruvzdorné textilie. Obsahuje exkluzivní membránu DRYSTAR® Alpinestars pro zaručenou hydroizolaci. Tato bunda má také inovativní ventilační systémy a vynikající úroveň ochrany díky integrovaným chráničům loktů a ramen certifikovaných CE. Konstrukce z více materiálů s vysoce otěruvzdorným a pevným materiálem z hlavní skořepiny a podšívkou z více panelů pro pohodlí a odolnost. Vyjímatelná a vyměnitelná nepromokavá a prodyšná plná podšívka DRYSTAR® s podlepenými švy pro zajištění dlouhodobého odpuzování vody. Termická podšívka s dlouhým rukávem (100 g na těle, 80 g na rukávech) zajišťuje všestrannost a pohodlí bundy v chladných a horkých podmínkách a lze ji snadno odstranit pomocí snadno identifikovatelných červen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 400
 Kč
nová Dámská kožená bunda na moto Nazran Diego black
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dámská kožená bunda na moto Nazran Diego black - vel. L (38-40)- zakoupeno Bikers Crown. Bunda nová, nenošená. Původní cena Kč 6.290,- Svrchní materiál přírodní hovězí kůže. - podšívka z recyklované síťoviny - vybaveno CE certifikovanými chrániči level 2 na ramenou a loktech - příprava pro zádový pro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 990
 Kč
Ottimo vel: 44/46 - Tmavě zelená, kožená bunda na zip
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ottimo vel: 44/46 - Tmavě zelená, kožená bunda na zip - lehká, velmi příjemná PC: 3999 Kč Nádherná, lehká, měkoučká bunda z pravé kůže v temně zelené a moc pěkné barvě. Podšitá. 4x kapsa z toho 2x na zip + vnitřní kapsy. Límec větší. Možno stáhnout tkanicí. Barva je opravdu moc pěkná, tmavě zelená Kůže je lehoučká, měkká, bez zápachu, velmi pěkný kousek. Za zlomek ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
499
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty