Prodej rodinného domu, 4+1, 225 m2, Svitavy

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 4+1, o celkové rozloze pozemku 225 m2, který se nachází v centru města Svitavy. V domě je vstupní chodba se schodištěm do přízemí a do I. NP. V přízemí je malá chodba, ze které vejdete do koupelny s WC, ložnice, a kuchyně, ze které vcházíte do dalšího pokoje. V I. NP jsou 2 pokoje, samostatné WC, a prostorná půdní místnost, se schody na půdu, ze které je možné vybudovat podkrovní bydlení. K dispozici je také prostorný sklep a zahrádk... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 250 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 100 m², Traplice
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Máme pro vás připraven útulný rodinný dům v obci Traplice u Uherského Hradiště. Dům má dispozici 3+1 a nachází se na pozemku o celkové rozloze 1673 m², včetně zastavěné plochy. Nemovitost je napojena na inženýrské sítě, jako jsou plyn a kanalizace, a přípojka vody je umístěna před domem. Dům je připojen na vlastní studnu, která je pravidelně udržována. Střecha byla rekonstruována v roce 1994, okna jsou dvojitá a dům je částečně zateplen. Nemovitost je určena ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 266 m², Skašov
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný třípodlažní rodinný dům v klidné části obce Skašov. Tato nemovitost s užitnou plochou 266 m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení i odpočinek. Dispozice domu s obestavěným prostorem cca 840 m3 : Suterén - dílna, technická místnost, sklep a další 2 volné místnosti, 1. nadzemní podlaží s balkónem - kuchyň s jídelnou a spíží, obývací pokoj, ložnice, koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatné WC, 2. nadzemní podlaží - tři pokoje, jedna menší hobby místnost, koupelna s vanou, samostatné ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Louňovice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části malebné obce Louňovice. Tento samostatně stojící cihlový dům o dvou nadzemních podlažích nabízí celkem 6 místností, které poskytnou dostatek prostoru pro rodinný život. Užitná plocha domu činí 190 m², což zajišťuje komfortní bydlení i pro vícečlennou rodinu. K domu náleží také terasa s krásnou vzrostlou zahradou s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 786 m², Hejnice
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi dvougenerační rodinný dům v obci Hejnice. Dispozice 1. NP: vstupní chodba, vnitřní chodba, WC, koupelna, kuchyň s obývacím pokojem, dva dětské pokoje. Dispozice 2. NP: terasa, WC, koupelna, dvě ložnice a dětský pokoj. Dům je celý podsklepen. Náleží k němu udržovaná zahrada a prostorná garáž. Parkování je možné na pozemku nebo na ulici. Příjezd je z obecní zpevněné komunikace. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva, ohřev vody bojler. Dům je napojen na veřejný vodovod, odpady jsou svedeny do žumpy. V obývacím pokoji s... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 995 000
 Kč
Prodej rodinného domu 160 m², pozemek 1 044 m²
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej domu 3+1, s pochozí půdou a solárními panely v žádané obci Spořice. Dům leží na pozemku o celkové ploše 1044 m2. V přízemí domu je vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a wc, technická místnost s kotlem 800L, obývací pokoj a kuchyně se vstupem na terasu. V patře domu jsou dva prostorné pokoje, z nichž jeden má svou š... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 264 m², Tachlovice, ul. Sportovní
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný, moderní rodinný dům v nadstandardním provedení o dispozici 6 +1+ prostorná zimní zahrada, dům s celkovou plochou 264 m2, lze využít jako dvougenerační. Samostatně stojící dům je obklopen udržovanou, vzrostlou, okrasnou zahradou. Dům je vytápěn plynovým kotlem, je napojen na veškeré sítě. Dispozice: v přízemí pokoj, technická místnost se sprchou, samostatné WC, obývací pokoj s krbem a vstupem na zahradu je otevřen do kuchyně s jídelním koutem. Schodišt... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 159 m², Herink
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v klidné části obce Herink nabízíme k prodeji moderní rodinný dům o dispozici 4+1 s užitnou plochou 159 m² v žádané lokalitě Herink. Tato jednopodlažní cihlová novostavba v bloku vám poskytne veškerý komfort moderního bydlení. Dům je vybaven rekuperační jednotkou a klimatizací, což přispívá k jeho energetické úspornosti. Dům se nachází na pozemku o rozloze 341 m² a je ideální pro rodinný život... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Louňovice
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části malebné obce Louňovice. Tento samostatně stojící cihlový dům o dvou nadzemních podlažích nabízí celkem 6 místností, které poskytnou dostatek prostoru pro rodinný život. Užitná plocha domu činí 190 m², což zajišťuje komfortní bydlení i pro vícečlennou rodinu. K domu náleží ta... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Hoslovice
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům s dvěmi bytovými jednotkami o dispozici 2+1 a 3 kk o užitné ploše 180 m². Tento cihlový dům se nachází na pozemku o celkové rozloze 549 m². V přízemí se nachází garáž, kotelna a sklad paliva. Budova má tři nadzemní podlaží. V prvním nadzemním podlaží jsou 2 pokoje, kuchyň, koupelna a samostatné WC. V třetím nadzemním podlaží jsou 3 samostatné pokoje a 1 menší místnost využitelná jako šatna nebo komora . Stav nemovitosti ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 98 m², Myslkovice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+kk v srdci obce Myslkovice, s potenciálem pro tvůrčí přestavbu a vlastní vizi bydlení. Nemovitost se nachází na rohovém pozemku o velikosti 144 m² s celkovou užitnou plochou 98 m². Dům je obyvatelný, ale spíše ve stavu vhodném k rekonstrukci, což dává novým majitelům příležitost přetvořit tento prostor dle ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 117 m², Habartov, ul. Černého
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu s menší zahradou, který si Vás získá svým praktickým uspořádáním. V domě proběhla výměna plynového kotle a plastových oken s izolačními dvojskly. V přízemí je obývací místnost, kuchyň a koupelna, v patře dvě ložnice a menší místnost vhodná jako pracovna nebo, díky rozvodu vody, jako druhá koupelna. Dům je z 1/2 podsklepený. Vytápění a ohřev vody zajišťu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 94 m², Kokořín - Šemánovice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupě samostatně stojícího rodinného domu 2+kk o užitné ploše 94 m², situovaného na klidném okraji obce Šemanovice v malebném CHKO Kokořínsko. Dům, který je připravený na celkovou rekonstrukci, je postaven z kamene a nachází se na pozemku o rozloze 1 410 m².V přízemí domu naleznete dvě prostorné místnosti s kuchyňským koutem, zatímco v podzemním podlaží najdete sklep ideální pro uskladnění potravin či vína. Objekt disponuje tak... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 210 m², Sobotín
Před 2 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní rodinný dům 5+kk v klidné lokalitě Sobotín. Tato nemovitost na samostatném pozemku o velikosti 2019 m² nabízí 210 m² užitné plochy rozložené do dvou nadzemních podlaží. V přízemí najdete prostornou obývací halu doplněnou o krb, plně vybavenou kuchyň, jídelnu, technickou místnost a dvojgaráž. Druhé patro skýtá tři pokoje, ložnici a koupelnu s hydromasážní vanou a sprchovým koutem. Dům je kompletně zateplen a měsíční náklady ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Petřvald, ul. Závodní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům na klíč s pozemkem o velikosti 1097 m² v žádané lokalitě města Petřvald, na ulici závodní. Moderně a vkusně řešená stavba s velkou zahradou zaručuje ideální zázemí pro rodinné bydlení. Na dům je již vyhotoven projekt se stavebním povolením. Tento projekt je možno ještě změnit. Dům je navržen v energetické třídě B - velmi úsporná, což jeho vlastníkům přinese výrazně nižší provozní náklady. Vysoká kvalita použitých materiálů ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 113 m², Abertamy, ul. Vodárenská
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte kouzelný domeček na horách? Máme pro vás rodinný dům, který se nachází v malebné horské obci Abertamy, ve Vodárenské ulici. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo v přírodě, ale zároveň chtějí mít na dosah ruky veškeré sportovní a rekreační aktivity, které Krušné hory nabízejí. Dům stojí na pozemku o celkové ploše 528 m², přičemž zastavěná plocha činí 98 m². V přízemí najdete vstupní předsíň, spojovací chodbu se schodištěm, kuchyň a dvě obytné místnosti. Mezipatro je vybaveno toaletou, vstupem do sklepa a vchodem do staré ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk, 315 m², Dříteč
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji novostavbu cihlového rodinného domu 4+kk v Dřítči, malebné lokalitě s rychlým spojením do Pardubic (15min) i Hradce Králové (20min). Nemovitost se nachází na klidném udržovaném, rohovém pozemku o celkové ploše 315 m² s přípravou na terasu a parkováním před domem (4 místa). Dům o užitné ploše 90 m² na dvou nadzemních podlažích nabízí pohodlné bydlení. Přízemí tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem do zahrady, WC, a technická místnost. V patře se nachází dětský pokoj, ložnice, pracovn... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 94 m², Nymburk, ul. Dlabačova
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme dvougenerační bydlení. Jedná se o dva domy o dispozici 3+1 a 1+kk v klidné části Nymburka. Celý komplex prošel v roce 2017 velmi zdařilou a rozsáhlou rekonstrukcí. V přízemí hlavního domu se nachází chodba, ze které je vstup do koupelny a do prostorného obývacího pokoje s kuchyní, což tvoří velký a světlý prostor. Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do patra, kde jsou dva samostatné pokoje. Menší domek disponuje vstupní chodbou se vstupem do koupelny s toaletou a velkým ob... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 399 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Mukařov
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v klidné části ob Mukařov. Předmětem prodeje je 17/20 nemovitosti. Tento dvoupodlažní dům dispozici 4+1 nabízí celkovou užitnou plochu 96 m² a je situován na prostorném pozemku o výměře 982 m². Dům je postaven z kombinace materiálů, které zajišťují jeho stabilitu a dlouhou životnost. Nemovitost se nachází v katastrálním území Mukařov u Jiviny. Stav domu je dobrý, což poskytuje možnost o... (více v detailu)
4 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 125 m², Lochovice
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu o CP 461 m2 s jedinečnou atmosférou v klidné části obce Lochovice a s výbornou dostupností na dálnici. Dům je o dispozici 3+1 a je zde možno vybudovat i prostornou půdní vestavbu. Celkový stavebně technický stav budovy je velmi dobrý, dům je suchý, krov střechy je v naprostém pořádku, stejně tak ostatní statika budovy. Okolo roku 1995 probě... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 195 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 154 m², Dobřany, ul. Sokolovská
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme vám prostorný rodinný dům v obci Dobřany. Tento cihlový dům o dvou nadzemních podlažích a jednom podzemním podlaží je skvělou příležitostí jak pro rodinu, tak pro investory. Disponuje dvěma bytovými jednotkami, které jsou o dispozici 2+1 a obě disponují balkónem. Dům má také prostornou půdu, kde můžete vybudovat další obytné místnosti popř. další bytovou jednotku. Podzemní podlaží zahrnuje prostorný sklep o ploše 47 m² a garáž o celkové ploše 36 m2. Zahrada o velikosti 655 m² nabízí možnost relaxace. Pro vaše poh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 081 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Jaroměřice
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům k dokončení započaté rekonstrukce, nacházející se v klidné části obce Jaroměřice. Tato samostatně stojící cihlová nemovitost nabízí komfortní bydlení na sedmi místnostech rozložených do dvou nadzemních podlaží. Celková užitná plocha činí 130 m², což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu rozloženého do 5 samostatných pokojů, z toho 4 jsou neprůchozí. Na fotografiích není kuchyňská linka, bude však nová a bude součástí prodeje včetně spotřebičů v ceně. Nad domem j... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 5+1, Velké Karlovice
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji poctivě stavěný rodinný dům s garáži, sklepem, hospodářskou budovou a zahradou (710m2) v malebném prostředí Velkých Karlovic. Zděný dům byl zkolaudován v roce 2000 a je v udržovaném stavu. Suterénu domu, krom garáže, 2 menších sklepních místností a kotelny, dominuje stylová společenská místnost s krbem s výměníkem, který je jedním ze zdrojů vytápění. Dalšími je plynový kotel a kotel na tuhá paliva. V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj, kuchyň, komora, koupelna a WC. Z kuchyně je vchod na příjemnou terasu, kde se na... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 217 m², Sulice
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v obci Sulice, vzdálené jen 15 minut od Prahy. Tato krásná nemovitost se nachází v klidné části obce Želivec a nabízí ideální prostředí pro rodinný život. Dům má 2. nadzemní a 1 podzemní podlaží, s užitnou plochou 217 m² a celkovou plochou pozemku 1088 m². Dispozice zahrnuje 7 místností včetně dvou obývacích pokojů a tří neprůchozích ložnic. Komfort domu zvýrazňuje balkon po celé délce domu, zimní zahrada s podlahovým vytápěním, prostorná garáž, b... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 495 146
 Kč
Prodej rodinného domu, 105 m², Bílence
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji patrový rodinný dům o zastavěné ploše 105 m2 na pozemku 662 m2 v klidné obci Bílence. V prvním podlaží se nachází předsíň, koupelna s toaletou, kuchyňský kout a prostorný obývací pokoj, ze kterého je volný průchod do ložnice. V patře se nachází prostorná obytná místnost se dvěma balkony. Zátop a ohřev teplé vody se řeší kotlem na tuhá paliva. Odvod odpadních vod je řešen septikem. Na dům také navazuje terasa s posezením. Na zahradě se nachází vybavená letní kuchyně, dílna, kotelna, prostor na úschovu dře... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 681 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 171 m², Bílina, ul. Vítězná
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Pohodlné a klidné bydlení v domě se zahradou, terasou a garáží o dispozici 3+1 a 3+kk užitné ploše 171 m² v Bílině. Dům byl postaven v roce 1930, v přízemí domu se nachází chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, spíží a s praktickým oknem vedoucím na zahrádku, pokoj, ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem a toaletou. Po schodišti se dostaneme do patra, ve kterém jsou 3 samostatné neprůchozí pokoje a dále kuchyně s terasou o výměře 7 m² a spíž. Najdeme zde koupelnu s vanou, sprchovým koutem, podlahové vytápění a toaletu. Na zahradě je st... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 950 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty