Prodej bytu 4+1 v Teplicích, ul. Prosetická

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
V Teplicích nabízíme prostorný družstevní byt o velikosti 4+1, který je skvělou volbou jak pro velkou rodinu, tak i pro ty, kteří chtějí využít jeho potenciál jako investici do pronájmu nemovitosti (je možné domluvit se se současným majitelem na pokračování jeho bydlení formou nájmu) Byt se pyšní třemi samostatnými pokoji a kuchyní chytře spojenou s obývacím prostorem . Dispozice bytu je velmi praktická, ať už pro rodinné bydlení, kde si každý člen rodiny najde svůj koutek, nebo pro vytvoření nájemního bydlení například pro studenty. Aktu... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 490 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2 +1 dr.vl., ul.Osvobození, Orlová-Lutyně
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte nové bydlení v jedné z žádaných lokalit v Orlové Lutyni? Pak jste tu správně a koukněte na naší novou nabídku: Nabízíme prodej prostorného bytu 2+1 dr.vl. na ulici Osvobození, Orlová-Lutyně. Bytová jednotka s celkovou plochou 56,60 m2 je umístěna v panelovém domě s výtahem po celkové revitalizaci. Bytová jednotka s balkónem je umístěna ve 4NP/8. Samotný byt prošel celkovou rekonstrukcí odpovídající současným trendům bydlení a prodáván bude včetně zařízení bez dalších nutných investic. Měsíční náklady na bydlení činí 3.608.-Kč včetně dlouhodobé zálohy na opravy ve výši 1.606.-Kč. Koupi tohoto b... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej Bytu 4+1 v Karvine-8 naproti Rehab.sanatoria
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám družstevní byt 4+1 ,74m2 po částečné rekonstrukci v Karviné Hranicích přímo naproti rehabilitačního sanatoria Darkov. Byt je plně zařízený, zděná koupelna, nové okna, síň a kuchyň dlažba. Zbytek plovoucí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 780 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 61 m², DV, Chomutov, ul. Skalková
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte investici nebo bydlení pro rodinu? Potom jste tu správně! Máme pro vás tuhle výbornou nabídku družstevního bytu ve Skalkové ulici v Chomutově. Byt má 61m2 a jeho dispozice je 3+1. Byt je sice v původním, ale za to udržovaném stavu. Proběhly zde menší úpravy, jádro je obložené obklady a dlažbou. Na podlaze jsou položena lina. Je zde možnost upravit si bydlení dle vlastní... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 439 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 55 m², Šumperk, ul. J. z Poděbrad
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný, právě zrekonstruovaný byt 2+1 o užitné ploše 55 m², nacházející se v klidné části obce Šumperk. Byt je umístěn ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu s jedním podzemním podlažím.Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj, kuchyň, prostornou ložnici se vstupem na balkon, koupelnu a samostatné WC. Byt nabízí světlé a vzdušné bydlení. Nemovitost skvěle kombinuje výhody klidného bydlení s dobrou dostupností všech... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 799 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Kojeticích, ul. Korálkova
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní a slunný byt 3+kk o užitné ploše 79m² v novostavbě v klidné části obce Kojetice u Prahy. Byt se nachází v přízemí a prvním nadzemním podlaží malého cihlového bytového domu. Výhodou této nemovitosti je prostorná zastřešená terasa a krásně udržovaná okrasná zahrada, kde najdete klid a pohodu. Další předností je komora na uskladnění nejen kol. Díky tepelnému čerpadlu a nízkým nákladům na bydlení ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 450 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Náchod, ul. Kamenice
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáte bydlení v Náchodě? Nabízíme Vám k pronájmu stylově zrekonstruovaný byt 1+1 přímo v centru města. Tento prostorný byt o užitné ploše 40 m² nacházející se v druhém patře cihlového domu slibuje kombinaci komfortního bydlení a široké občanské vybavenosti. Interiér bytu prošel rekonstrukcí a díky tomu nabízí moderní domov pro pár i... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Prodej nájemního domu, Varnsdorf, ul. Mozartova
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Moderní bytový dům v atraktivní lokalitě Varnsdorfu nabízí pohodlné bydlení pro každého. V současné době jsou k dispozici čtyři byty různých velikostí: dva byty 1+1 o velikosti 43 m2, jeden byt 1+1 o velikosti 48 m2 a prostornější byt 2+1 o rozloze 60 m2. Navíc máme plány na výstavbu dalších bytových jednotek v obytném podkroví, čímž rozšíříme nabídku možností bydlení. K dispozici je také zahrada o rozloze 350 m2, která nabízí ... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 34 m², Jirkov, ul. Krušnohorská
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej bytu 1+1, 34m², Jirkov - sídliště. Nabízíme k prodeji světlý byt 1+1 o užitné ploše 34m², nacházející se ve 4. podlaží sedmipodlažního panelového domu v Jirkově. Tento byt je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají útulné bydlení v klidné části obce. Byt prošel výmalbou, je čistý a připraven k okamžitému nastěhování. Absence kuchyňské linky umožňuje novému majiteli vybrat si za... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 120 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Písku, ul. třída Přátelství
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+1, o celkové užitné ploše 64 m², nacházející se ve čtvrtém patře panelového domu, ve vyhledávané lokalitě města Písek. Tento udržovaný byt má skvělou polohu v klidné části sídliště, skvělý stav, který ihned umožňuje pohodlné bydlení bez nutnosti dalších investic. Dispozice bytu zahrnuje tři místnosti a kuchyni s jídelní částí. Panelová konstrukc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 850 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Ostrava, ul. Lumírova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví s podlahovou plochou 28 m² a nádhernou lodžií. Byt je v nejvyšším, 14. patře, což zaručuje nejen klid, ale také mimořádný výhled na malebné Beskydy a okolní zeleň. Interiér je v dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování, či pronájmu bez nutnosti dalších investic. Tento byt je ideální také pro investory, kteří si chtějí zajistit stabilní příjem díky nízkým n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 980 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 90 m², Opava, ul. Mírová
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v centru obce Opava. Byt se nachází ve starší cihlové zástavbě Disponuje třemi neprůchozími pokoji, které zajišťují soukromí pro jeho obyvatele. K bytu náleží i podíl na zahradě, která poskytuje příjemný prostor k relaxaci. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, tudíž nabízí možnost okamžitého bydlení. Součástí je prostorný sklep a podíl na půdním prostoru přímo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 250 000
 Kč
Prodej prostorného bytu 4+1 po rekonstrukci s lodžií v Plzni
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme v Plzni – Bolevci (ul. U Jam) na prodej prostorný byt o výměře 82 m2, který se nachází v 6. patře (předposledním) kompletně revitalizovaného bytového domu s výtahem. Byt prošel v r. 2012 vkusnou rekonstrukcí a je nabízen vč. vybavení a zařízení na fotografiích. Výhodou jsou samostatné, neprůchozí pokoje, dále pak prostorná lodžie o výměře 6 m2 a šatna na konci předsíně. O... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 562 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40 m², Česká Lípa, ul. Komenského
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+kk v panelovém domě na sídlišti v České Lípě. Byt se nachází v nejvyšším patře s úžasným výhledem na okolí. Byt je v dobrém stavu. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici a koupelnu s WC. Ideální pro páry, jednotlivce nebo jako investiční příležitost. Výhodou je lokalita s veškerou občans... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 150 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Rakovníku ul. V Jamce
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1/L. Byt se nachází v 7. NP a aktuálně je v domě instalovaný nový výtah. Byt je stále obývaný a proto v dobrém stavu. V průběhu let byly v bytě dělané úpravy a provozní opravy. Jsou zde nové dveře vč. zárubní, snížený strop s led svítidly v chodbě... Tento byt má ideální orientaci světových stran. Pokoje na východ- vzbudí vás ranní slunce a obývací pokoj s... (více v detailu)
3 850 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 65 m², Ústí nad Labem, ul. Hornická
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 3+1 v Ústí nad Labem, konkrétně v lokalitě sídliště Hornická - Stará. Bytová jednotka o ploše 65 m² se nachází v 5. nadzemním podlaží panelového domu, který prošel kompletní revitalizací, je zateplený, energetickým štítkem označen za úsporný, udržovaný a čistý. Byt v původním stavu v osobním vlastnictvím poskytuje skvělý potenciál k úpravám podle vašich představ. Dispozice bytu zahrnuje předsíň, kuchyň, ložnici, obývací poko... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 590 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ostravě, ul. Polská, 43 m2
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+1 s užitnou plochou 43m², nacházející se v 11. podlaží panelového domu s 12 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím na sídlišti v části obce Poruba. Byt disponuje třemi místnostmi a je v dobrém stavu. Ideální volba pro ty, kteří hledají klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Okolí nabízí dostatek zeleně, obchodů, škol i sportovních z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1, 63 m², Prostějov, ul. Italská
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 63 m², který se nachází ve 6. podlaží bytového domu s výtahem na ulici Italská v Prostějově. Byt disponuje velkou lodžií, která nabízí krásný výhled, a dále sklepem a kolárnou pro bezpečné uložení kol. Dům prošel nedávno revitalizací, má celkem 8 podlaží a nachází se v žádané lokalitě s kompletní občanskou vybaveností v těsné blízkosti. Byt má výhodnou orientaci na východ a západ, což zajišťuje příjemné osvětlení během celého dne. Parkování v okolí domu ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 980 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Novém Městě na Moravě; ul. Sportovní
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji mezonetový byt 2+1 o užitné ploše 80 m² ve velmi dobrém stavu. Nachází se v klidné části Nového Města na Moravě, což zaručuje tiché a pohodové bydlení. Byt je situován ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu, který zahrnuje celkem dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží. Dispozice bytu nabízí obývací prostor, kuchyň, koupelnu a WC a další pokoj po schodech z masívu v patře. Bydlení je ideální pro menší rodinu nebo pár. Parkování je zajištěno u domu a každý vlastník má možnost využívat kouse... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 441 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 s lodžií v Čáslavi
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 4+1 s lodžií o celkové ploše 83 m² ve zvýšeném přízemí čtyřpatrového panelového domu bez výtahu, který se nachází v klidné části Čáslavi, v těsné blízkosti historického centra. Dispozice: 4+1 + lodžie, podlahová plocha: 83 m² včetně lodžie (lodžie 5,2 m²), sklep: 4,5 m², podlaží: Zvýšené přízemí, parkování: Na přilehlých parkovištích, společné prostory: prostorná kočárkárna v domě. Byt je v původním stavu, ideální pro rekonstrukci podle vlastních představ. Koupelna a toaleta v umakartovém jádře, původní okna, štukové omítky. Na lodžii je dlažba. V bytě je zaveden plyn na vaření, vytápění je centrální z blízké výtopny. Byt se nachází v domě s energe... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 600 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 37 m², Petrovice
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný byt 1+kk (37m²) v klidné části obce Petrovice. Jedná se o atraktivní bydlení s vynikajícím umístěním, které ocení zejména ti, kteří pracují v Německu a hledají bydlení které by jim umožnilo snadné dojíždění do práce. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží ze dvou a prošel kompletní rekonstrukcí. Díky své lokalitě byt nabízí ideální kombinaci pohodlí a praktičnosti - nachází se v bezprostřední blízkosti přírody, a přesto v dosahu ve... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 150 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Havlíčkově Brodě, ul. Trocnovská
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Stále hledáte svůj vysněný byt, ale máte rádi stylové a komfortní bydlení v moderní designu a zároveň chcete, aby dům stál v klidné části města. Nabízíme Vám slunný byt ve zvýšeném přízemí orientovaný na jih a západ o dispozici 2+1, výměře 58 m2 v nově zrekonstruovaném domě, který se nachází ve velmi žádané a klidné lokalitě Havlíčkova Brodu. O vytápění a ohřev teplé vody se stará plynový kotel. Součástí tohoto bytu je komora na chodbě. Velkou výho... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 469 000
 Kč
Prodej byty 4+1, 101 m2 - Varnsdorf.Prodej
Před 4 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 4+1, 101 m2 - Varnsdorf.Prodej nadstandardně velkého bytu 4+1 na dobré adrese s privátním parkovacím místem. Balkón, sklep, výtah. Vhodné jako pohodlné bydlení pro rodinu i za účelem pronájmu, protože ve Varnsdorfu... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 790 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 77 m², Letohrad, ul. Sokolovská
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji přízemní prostorný byt 3+kk o celkové ploše 77 m² v oblíbené a klidné lokalitě města Letohrad. Téměř za rohem se nachází mateřská škola. Centrum města, obchodní zóna, základní škola v docházkové vzdálenosti. Ve volném čase jistě oceníte blízkost koupaliště, cyklostezky Letohrad-Žamberk či obory Bažantnice. Byt je orientován na severozápad. V posledních letech prošel dílčími úpravami, včetně kompletní rekonstrukce kuchyně v roce 2020. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Velkou výhodou tohoto bytu je nadstandartní množství úložných... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 67 m², Česká Lípa, ul. Ústecká
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 67m² v České Lípě, umístěný v 2. podlaží osmi podlažního panelového domu situovaného na klidném sídlišti. Byt disponuje dvěma samostatnými pokoji, prostorným obývacím pokojem a kuchyní s místem i pro jídelní kout. K bytu náleží prostorná lodžie, ideální pro posezení a relaxaci. Nemovitost je v původním stavu, připravena k případným úpravám dle Vašich představ. V domě je také sklep... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 345 200
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 64 m², Praha, ul. Názovská
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Chcete spojit komfortní bydlení s chytrou investicí? Tento moderní byt 2+kk o rozloze 64 m² v 6. patře vás nadchne! Prostorný balkon s dechberoucím výhledem je ideální pro ranní kávu či večerní relax. K bytu je možné přikoupit garážové stání, což je v Praze neocenitelný bonus. Byt je světlý, je zde velký obývací prostor s kuchyní s přímým vstupem na balkon, chodba s dostatkem úložného prostoru, prostorná ložnice a krásná koupelna s vanou a samostatná toaleta. Byt je vzdušný a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty