Prodej pozemku k bydlení, 1799 m², Holasovice

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Loděnice. Tato nemovitost se nachází na samostatném pozemku o rozloze 1799m². Nemovitost je ve špatném stavu, což poskytuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají projekt k rekonstrukci a přizpůsobení dle vlastních představ. Dům se nachází v klidné a přátelské lokalitě, která nabízí klidné bydlení s dobrým spojením na hlavní dopravní trasy. Do Opavy se dostanete za 15. minut, do K... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 50 m², Holasovice
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Loděnice. Tato nemovitost se nachází na samostatném pozemku o rozloze 1799m². Nemovitost je ve špatném stavu, což poskytuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají projekt k rekonstrukci a přizpůsobení dle vlastních představ. Dům se nachází v klidné a přátelské lokalitě, která nabízí klidné bydlení s dobrým spojením na hlavní dopravní trasy. Do Opavy se dostanete za 15. min... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 1074 m², Kozojedy
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme do prodeje atraktivní stavební pozemek o celkové rozloze 1074 m², který se nachází ve velmi žádané a klidné lokalitě Kozojedy. Představuje ideální místo pro realizaci vašeho snu o vlastním domově. Nemovitost se nachází v klidné části obce Kozojedy, pouhých několik minut jízdy autem od města Kralovice, kde se nachází veškerá občanská vybavenost. Tato ob... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 550 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 826 m², Hrob
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o rozloze 826 m² v klidné části obce Hrob. Tento pozemek k bydlení je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné místo pro výstavbu rodinného domu s možností vytvoření vlastní oázy klidu. Lokalita nabízí výhody venkovského bydlení s dobrou dostupností do centra města... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 342 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 563 m², Čeložnice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme stavební pozemek k výstavbě rodinného domu. Pozemek je mírně svažité konfigurace směrem k východu, ul. šíře cca 10 m. Na pozemku se nachází dřevěná chata s jedním nadzemním podlažím, zastřešení je sedlovou střechou, má zastavěnou plochu 27 m2. Chata je ve velmi dobrém technickém stavu, je vhodná jak k rekreaci, tak jako výhodné zázemí pro stavebníky budoucího rodinného domu na pozemku. Pozemek se v celé své výměře dle platného územního plánu obce nachází v zast... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 090 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Odry
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části Pohoř na samostatném pozemku o velikosti 545 m². Dům má cihlovou konstrukci a skládá se ze dvou nadzemních podlaží, jednoho podzemního podlaží a celkem čtyř místností, které byly obývány. Celková užitná plocha nemovitosti je 120 m², avšak je zde přilehlá stavba, která by mohla sloužit jako bydlení pro druhou rodinu, prostory k podnikání, apod... Tato část však není zapsána ani zkolaudována. Objekt je určen k rekonstrukci nebo demolici, aby zde stála stavba dle vašich představ. Na pozemku se nachází ještě druh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 499 999
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1873 m², Květov
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o velikosti 1873 m², nacházející se v malebné a klidné části obce Květov. Tento pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu nebo rekreačního objektu a nabízí perfektní rovnováhu mezi klidem venkova a dostupností městské infrastruktury. Pozemek se nachází ve velmi dobrém stavu, připravený k okamžitému zahájení výstavby.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 925 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1601 m², Černousy
Nabízíme exkluzivně k prodeji pozemek k bydlení o rozloze 1601 m², situovaný na okraji obce Černousy. Tento rovinatý pozemek s dobrým přístupem, celodenním slunečním svitem, nabízí ideální podmínky pro výstavbu rodinného domu. Na pozemku je stavební buňka, el. sloupek, přívod veřejného vodovodu. Součástí prodeje je schválená, stavební dokumentace s povolením pro RD typu "L" o velikosti 3+kk, kůln... (více v detailu)
1 990 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 581 m², Varnsdorf
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivně situovaný pozemek k bydlení o ploše 581 m² v katastrálním území Studánka u Rumburku. Pozemek se nachází v žádané a klidné části obce, což představuje ideální prostředí pro Vaše budoucí bydlení. Lokalita nabízí krásný výhled a blízkost přírody, zároveň s dobrou dostupností do Rumburku pro veškerou občanskou vybavenost. Stav pozemku je hodnocen jako dobrý, což umožňuje b... (více v detailu)
Ústecký kraj
480 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3430 m², Bystřany
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím Vám prodej slunného pozemku určeného k bydlení. o výměře 3430m², v obci Bystřany u Teplic. Na hranici pozemku se nachází el. přípojka. Velikost pozemku Vám za... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 200 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1388 m², Frenštát pod Radhoštěm
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji slunný, rovinatý pozemek, který se nachází v klidné části města. Dle územního plánu je pozemek určen k výstavbě rodinného domu. Přístup je k pozemku zajištěn po obecní komunikaci. Inženýrské sítě - voda-studna, kanalizace-vlastní čistička odpadních vod+vsak. Skvělá lok... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 140 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Krušovice, ul. Louštínská
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný dvougenerační rodinný dům v klidné části obce Krušovice, pouhých 3 minuty od nájezdu na dálnici D6, což zajišťuje skvělou dostupnost do Prahy. Dům disponuje 2 nadzemními a 1 podzemním podlažím, celkem nabízí 7 místností a poskytuje dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo dvougenerační bydlení. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a situována na pozemku o velikosti 366m² s užitnou plochou 150m². Dům se nachází v samos... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Ostrava, ul. Televizní
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji úžasnou novostavbu moderního rodinného domu v klidné části obce Lhotka u Ostravy. Dům s dispozicí 4kk o užitné ploše 120m² nabízí dostatek prostoru i světla. Dům je samostatně stojící na pozemku o rozloze 354m², což poskytuje dostatek prostoru k venkovnímu posezení i aktivitám s ratolestmi. Dispozice domu je velice praktická a promyšlená, ideální pro rodinné bydlení. V prvním nadzemním podlaží se nachází předsíň s technickým zázemím, prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a úložný prostor pod schodištěm. Druhé nadzemní podlaží nabízí další tři ložnice, v jedné... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1082 m², Praha 6, ul. Bělohorská
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Za přivedení kupce nabízí majitel odměnu 1.000.000,- Kč na ruku. Nabízíme k prodeji velice lukrativní stavební pozemek v exkluzivní lokalitě Pražského Břevnova, na dosah centra města. Jedná se o exkluzivní příležitost pro realizaci Vašeho vysněného domova nebo jiného rezidenčního projektu na pozemku o rozloze 1082 m². Tato lokalita poskytuje výjimečnou kombinaci klidného bydlení s vynikající dostupností do centra Prahy a třeba i na letiště Václava Havla. Pozemek nabízí dle platného územního plánu velmi široké možnosti vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
52 500 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1300 m², Cholina
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme pozemek v obci Cholina o ploše 1300m2. Pozemek má tvar nepravidelného obdélníku o rozměru přibližně 70x17 metru. Obec se nachází 7 km od Litovle a 21 km od Olomouce se základní občanskou vybaveností, MŠ, obchodem, obecním úřadem. V územním plánu obce je poze... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 330 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 7762 m², Úštěk
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej pozemku k bydlení – Investiční příležitost v Habřině u Úštěku. Nabízíme k prodeji rozsáhlý pozemek o výměře 7762 m² v klidné části obce Habřina u Úštěku. Tento pozemek představuje ideální investiční příležitost pro výstavbu rodinných domů s vypracovaným projektem na rozdělení parcel na šest částí, cestu a osvětlení. Pozemek je ve velmi dobrém stavu. Lokalita je skvěl... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 142 m², Dobřany, ul. U Radbuzy
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Dobřany, ideální pro ty, kteří hledají soukromí a klid. Tento cihlový dům o dispozici 5+1 je rozložen do dvou nadzemních podlažích a nabízí užitnou plochu 142 m². Součástí domu je také krytá lodžie vhodná pro zimní zahradu nebo jako atelier, zateplená pultová střecha a sklep s pramenem, který dříve sloužil k napouštění bazénu. Na pozemku o velikosti 740 m² se nachází další studna využívaná na zalévání zahrady. Dům je tři roky prázdný... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 565 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 932 m², Horní Čermná
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o celkové rozloze 932 m², v klidné části obce Horní Čermná. Podle platného územního plánu obce Horní Čermná, je pozemek vedený jako BV - bydlení venkovské. Vhodný k výstavbě rodinného domu. Lokalita nabí... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 195 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 222 m², Světlá Hora
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej 1/35 pozemku o velikosti 222 m2, který se nachází v obci Světlá Hora. Dle územního plánu vedeno jako plochy smíšené obytné. Více informací Vám rádi po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
81 480
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3200 m², Hrabyně
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku v atraktivní lokalitě obce Hrabyně o celkové výměře 3200 m2. viz. foto BI-Z9 je doporučena k realizaci staveb, Pozemek je téměř rovinatý s dobrý dojezdem v klidné části obce, na okraji zástavby rodinných domů. Pozemek není zasíťovaný, avšak sítě se nachází na hranic... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1 400 m², Příbor, Klokočov
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivní nabídka pro ty, kdo hledají klid a přírodu! Prodáváme pozemek k bydlení na okraji Příbora. Ideální místo pro stavbu rodinného domu snů s dostatečným prostorem pro zahradu, relaxaci i rodinné aktivity. Pozemek se nachází v klidné části na okraji obce, což zajišťuje souk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Fulnek
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovolte mi představit Vám tuto novostavbu, která byla postavena jako bungalov s dispozicí 4+kk, garáží a venkovním stáním. Nachází se v obci Jestřabí, v klidném prostředí a blízkosti přírody. Dům ještě není po kolaudaci, proto nemá číslo popisné. Pozemek na kterém dům stojí má ideálních 753 m2 a sousedí s velmi přátelskými sousedy. V případě zájmu o koupi Vám rádi pom... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 210 m², Vysoké Pole
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Vysoké Pole. Dům stojí na samostatném pozemku o velikosti 700 m². Disponuje užitnou plochou 210 m², rozloženou do dvou nadzemních a jednoho podzemního podlaží. Celkem 7 místností nabízí dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo pracovnu či ateliér. Objekt postavený z kvalitní cihly je ve velmi dobrém stavu – připravený k bydlení bez nutných okamžitých investic. Díky umístění v klidné čá... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 89 m², Svatý Jan nad Malší
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům na polosamotě ve Svatém Janě nad Malší o dispozici 2+1, který je doplněn samostatným apartmánem s vlastní koupelnou. Nemovitost se vyznačuje nízkou energetickou náročností třídy "C". Dům je prodáván včetně kompletního vybavení, přičemž většina nábytku je z masivního dřeva vyrobena na míru. K domu náleží tři stáje, prostorná krytá terasa s ohništěm a samostatná uzavřená společenská místnost vybavená kamny. Užitná plocha domu činí 89 m², nebytové prostory zaujímají 132 m² a velkorysá zahrada má rozlohu 1726 m²... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000 000
 Kč
Prodej RD 4+2, 160 m², pozemek 1150 m², Boční,Hradec Králové
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej patrového, cihlového, rodinného domu s garáží v ulici Boční. Dům stojí na parcele 1150 m2 a má dvě bytové jednotky 2+1, kde má každá cca 80 m2. Další třetí bytovou jednotku 2+1 s koupelnou lze jednoduše vybudovat propojením dalších dvou místností. V 1.NP vstupní chodba, koupelna s vanou, WC, komora, obývací pokoj, kuchyň a ložnice. Ve 2.NP chodba, koupelna se sprchovým koutem, WC, dva pokoje, obývací pokoj, kuchyň a ložnice, vedle které je také WC. Celý dům je podsklepený. Nemovitost je ve velmi dobr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu 157 m2, s pozemkem 1.471 m2 - Roztyly
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej jedinečného pozemku o celkové výměře 1.471 m², s domem o podlahové ploše 157 m², ve velmi žádané lokalitě Roztyly u Nechranické přehrady. Dům se skládá v prvním nadzemním podlaží, prosklená veranda, chodba, dva neprůchozí pokoje, velmi prostorný obývací pokoj, kuchyně, komora, sklípek, koupelna s wc. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází připravený půdní prostor k dalšímu využití pro bydlení. Pokud hledáte bydlení v klidném prostředí, obklopené přírodou, tak právě tato nemovitost je pro Vás tou prav... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 490 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty