Digitální posuvné měřítko INSIZE 150

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Digitální posuvné měřítko 150/0,01 mm INSIZE 1108-150W INSIZE měřítko s rozsahem měření 0-150 mm a s dělením po 0,01 mm. Délka spodních ramen je 40 mm... (více v detailu)
Hlavní město Praha
580
 Kč

Podobné inzeráty

Analytická digitální osobní váha Medisana BS A45 Bluetooth
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Analytická digitální osobní váha Medisana BS A45 Bluetooth s funkcí měření vody, tuku v těle, vyhodnocením svalové hmoty a kcal. Balení je nové nepoužité, záruka. Český návod. V Ostravě předám osobně,jinak Zásilkovna . Inzerát platí do vymazání . Specifikace: Rozměry: ca.30×30×2,3 cm Hmotnost: ca. 1,6 kg Nosnost: 180 kg Rozměry displej: cca 74 x 53 mm Batterie: 3 × 1,5 V (AAA) Přenos dat do aplikace VitaDock+ pro iOS a Android a VitaDock Online pomocí te... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
399
 Kč
Digitální posuvné měřítko Garant IP67
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím zánovní digitální posuvné měřítko(Šuplera) značky Garant s datovým výstupem, Rozsah měření: 150mm. Norma: ISO 13385 Přepínatelné rozlišení: mm / palce Hloubkoměr: rohový 3,7×1,3 Rozhraní: Rozhraní RS232C; Rozhraní USB Ochranná třída IP: ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500
 Kč
Alesis virtue AHP-1W bílé digitálni piáno
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám málo hrané bílé piano - má 160 stylů a 80 demo skladeb, polyfonii se 128 hlasy a dvěma reproduktory o výkonu 30 W (2 x 15 W) - dodává realistický zvuk a vynikající pocit při hře. Při výukovém režimu je klaviatura rozdělena na dvě části se stejným laděním a zvukem. Režim record umožňuje nahrávání a přehrávání skladeb. Zabudovaný metronom se snadným ovládáním disponuje nastavením tempa v rozmezí 30 – 280 BPM. K dispozici je efekt chorus, reverb a funkce pedal resonance. Pro připojení k mixpultu nebo zesilovači slouží stereo výstup s 6,3mm jack konektory. Výstup pro sluchátka obsahuje rovněž 6,3mm jack... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 400
 Kč
Digitální bezdotykový teploměr Microlife NC 100
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Digitální bezdotykový teploměr Microlife NC 100. Rychlé, hygienické a bezpečné měření teploty těla v rozsahu 34°C 42,2°C a předmětů v rozsahu 0°C 100°C. Doba měření cca 3 sekundy. Součástí balení je praktický ochranný vak. Bezkontaktní měření Mnohonásobné využití: měření teploty těla, předmětů a okolí. Technologie Silent GlowTM, lehká čitelnost Osvětlený displej/podsvícení Velmi velký LCD displej Paměť pro 30 měření Alarm horečky Podstavec a odkládací sáček Aut... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Odvlhčovač vzduchu GREE DAISY 40L
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Odvlhčovač vzduchu GREE DAISY 40L velmi málo používaný odvlhčovač vzduchu (cca týden), s velmi vysokým výkonem až 40l/d https://www.growshop.cz/katalog/detail/odvlhcovac-vzduchu-gree-daisy-40l? pohotovostní spotřeba energie pouze 0,5 W, režim natáčení, který umožňuje vertikální natáčení vzduchových lamel zařízení pro podporu cirkulace vzduchu v místnosti, 3 rychlosti ventilátoru, funkce připomenutí doporučeného čištění filtru, alarm nebo au... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Odvlhčovač vzduchu GREE DAISY 40L
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Odvlhčovač vzduchu GREE DAISY velmi málo používaný odvlhčovač vzduchu (cca týden), s velmi vysokým výkonem 40l/24h pohotovostní spotřeba energie pouze 0,5 W, režim natáčení, který umožňuje vertikální natáčení vzduchových lamel zařízení pro podporu cirkulace vzduchu v místnosti, 3 rychlosti ventilátoru, funkce připomenutí doporučeného čištění filtru, alarm nebo automatické zastavení před přeplněním nádrže na vodu, funkce časov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Digitální posuvné měřítko TESA "šuplera" 150 mm
Před 10 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Digitální posuvné měřítko TESA "šuplera" 150 mm
Karlovarský kraj
400
 Kč
Digitální žehlička na vlasy Plum Slim | Labor Pro
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám profesionální digitální žehličku na vlasy Plum Slim | Labor Pro. Použitá pouze několikrát. Pc 2000,- Možnost poslat Zásilkovnou. Vlastnosti: kvalitní turmalínový povrch žehlící plochy (rozměr žehlící ploch... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Kuchyňská váha Sencor SKS 5330
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Váha je úplně nová a originálně zabalená. Špičkově propracovaná kuchyňská váha Sencor SKS 5300 se skleněným povrchem pro snadnou údržbu a 4 senzory pro vyšší přesnost vážení se stane ozdobou každé kuchyně. Ultra slim design (výška pouze 14 mm) Skleněný povrch pro snadnou a hygienickou údržbu Extra velký LCD displej s kontrastním podsvícením Tvrzené bezpečnostní sklo Váživost do 5 kg Dotykové ovládácí senzory (beztlačítkový provoz s vysokou životností) Funkce nulo... (více v detailu)
Karlovarský kraj
365
 Kč
Posuvné měřítko digitální 150mm, Šuplera
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám posuvné měřítko digitální 150mm, Šupleru. Zánovní!!! V případě zájmu prosím SMS, zavolám zpátky.
Olomoucký kraj
200
 Kč
POSUVNE MEŘITKO
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabizim nove nepoužite digitalni LCD rozsah měřeni 0-150 mm ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
390
 Kč
Laserový měřič vzdálenosti 60m
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Odešlu na dobírku Osobní odběr na Praze 4 Dvakrát měř, jednou řež. Přestaňte používat staré metry a přejděte na moderní technologie s laserovým dálkoměrem.Výsledku dosáhnete mnohem snadněji a rychleji. Rozsah měření dálkoměru je od 5 cm do 60m s přesností měření ± 2 mm. Kromě měření délky ale přístroj zvládne proměřit také objem a obsah, sčítat a odčítat měřené hodnoty nebo například výpočet rozměr třetí strany pomocí Pyt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
599
 Kč
prodám PANASONIC SC-UA3E-K
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám PANASONIC SC-UA3E-K 4 roky steré hifi. PARAMETRY: Zvuk a reproduktory Zvuk Počet kanálů: 2 Výkon: 150 W na kanál (4 ohmy, 1 kHz, 30 % THD) Celkový výkon: 300 W RMS D.Bass Manuální ekvalizér: 3 pásma + surround Předvolby ekvalizéru Expanzivní zvuk, který zaplní celou místnost Funkce DJ: Jukebox (prolínání mezi písněmi) Funkce karaoke Reproduktory Dvoupásmový systém se 4 reproduktory (bassreflex) 4× 4cm výškový reproduktor 2× 13cm basový reproduktor Možnosti přehrávání CD-DA, CD, CD-R, RW Formát: MP3 včetně ID3 tag USB (až 32 GB) Bluetooth Ver 2.1 + EDR Tuner/příjem/v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Bezdrátová klávesnice - bílá, kovová, nízkozdvihová
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Velice příjemná a poctivě zpracovaná bezdrátová klávesnice s dosahem až 10m. Prakticky nepoužívaná (kolegyně byla zvyklá na NB :-) Osobní odběr Rubínová ulice, Praha, nebo Zásilkovna při platbě zálohy alespoň 100,- Kč předem. Klávesnice bezdrátová YENKEE YKB 2000CSWE WL TRIM Bezdrátová dobíjecí klávesnice TRIM Dobíjecí baterie a automatické vypnutí Nízký profil a tiché „scissor“ spínače Klávesnice plné velikosti a multimediální klávesy Dobíjecí klávesnice plné velikosti se spolehlivým 2,4GHz bezdrátovým připojením a provozním dosahem až 10 m. Tenké a eleg Klávesnice bezdrátová YENKEE YKB 2000CSWE WL TRIM Bezdrátová dobíjecí klávesnice TRIM Dobíjecí baterie a automatické vypnutí Nízký profil a tiché „scissor“ spínače Klávesnice plné velikosti a multimediální klávesy Dobíjecí klávesnice plné velikosti se spolehlivým 2,4GHz bezdrátovým připojením a provozním dosahem až 10 m. Tenké a elegantní tělo vyrobené z prémiových materiálů kombinované se špičkovými nůžkovými spínači pro pohodln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
444
 Kč
FORMÁTOVACÍ PILA -DIGITÁLNÍ UNIVERZÁLNÍ ODMĚŘOVÁNÍ
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Univerzální sada digitálního odměřování pro pravítko podélného řezu (šířky) na formátovací pily. Výška číslic na displeji = 16 mm !! Maximální rozlišení je 0,01 mm. Maximální rychlost polohování je 4 m/s. - Přesnost odměřování při 20°C: +/- 0,045mm / 1m - Snadná kalibrace odměřování. - Jednotka s displejem - bateriové provedení se snadnou výměnou. - Funkce Stand-by : při nečinnosti se displej vypne. Jednoduchá montážní sada Vám umožní ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 500
 Kč
Alesis virtue AHP-1W digitální piáno bílé
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám málo hrané bílé piano - má 160 stylů a 80 demo skladeb, polyfonii se 128 hlasy a dvěma reproduktory o výkonu 30 W (2 x 15 W) - dodává realistický zvuk a vynikající pocit při hře. Při výukovém režimu je klaviatura rozdělena na dvě části se stejným laděním a zvukem. Režim record umožňuje nahrávání a přehrávání skladeb. Zabudovaný metronom se snadným ovládáním disponuje nastavením tempa v rozmezí 30 – 280 BPM. K dispozici je efekt chorus, reverb a funkce pedal resonance. Pro připojení k mixpultu nebo zesilovači slouží stereo výstup s 6,3mm jack konektory. Výstup pro sluchátka obsahuje rovněž 6,3mm jack... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 400
 Kč
Digitální posuvné měřítko s LCD displejem.
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní pěkné digitální posuvné měřítko (šuplera) 150 mm s digitálním LCD displejem, včetně plastové krabičky. Nové, nevyužité, celokovové, přesnost 0,01 mm, dobré odečítání z displeje (velké číslice), včetně nové knoflíkové baterie AG13 1.5V. Předán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Křížový posuvný stůl s T drážkou pod vrtačku, frézu
Před 17 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nový zabalený Křížový pracovní stůl je vhodný pro všechny kutily, modeláře a ty, kteří potřebují přesné vrtání stolní vrtačkou nebo provádět různé malé frézovací operace na desetiny milimetru přesně. Výhodou stolu je možnost posuvu ve dvou osách (X,Y) pomocí šroubového ovládání na milimetr přesně. Pohyb jedné osy je 200 mm, druhé osy 50 mm. U posuvu je měřítko pro snadnější orientaci a na otočných kolečkách je též stupnice pro přesný pohyb posuvu obráběného materiálu. Vždy tak víte o kolik milimetrů nebo ce... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 050
 Kč
Kulma na vlasy Hot Tools Black Gold Curl Bar 25mm
Před 18 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
1x vyzkoušeno, jinak zcela nové, včetně krabice a veškerého příslušenství - ochranná tepluvzdorná podložka, ochranné rukavice, redukce do zásuvky, všechny návody, nevyužiji, tak posílám se slevou dál Vlastnosti: - průměr 25 mm - titanový povrch - pulsní technologie - erg... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 300
 Kč
Mechanický číselníkový výškoměr přístroj Mitutoy
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Mechanický číselníkový výškoměr (orýsovací) přístroj Mitutoyo No. 192-105, 0-1000 mm Klasický číselníkový výškoměr a orýsovací přístroj od značky Mitutoyo s dvouřádkovým displejem, posuvovým kolečkem, rozsahem měření 0-100... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 900
 Kč
Digitální posuvné měřítko
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zánovní digitální posuvné měřítko (šuplera) 0-150.. značky Mitutoyo.. Málo používaná..Vice info. emailem..
Moravskoslezský kraj
1 700
 Kč
Digitální video kukátko a zvonek do dveří
Před 43 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
1. S 2,4palcovým LCD displejem s rozlišením 320*240 můžete pohodlně sledovat dění před dveřmi. 2. Kamera s rozlišením 0,3 MP a úhlem záběru 90° vám umožní sledovat okolí dveří. 3. Napájení pomocí 4 baterií AAA výdrž až 180 dní 4. Vestavěná paměťová karta umožňuje kruhové ukládání až 91 f... (více v detailu)
Liberecký kraj
400
 Kč
Osobní váha Sencor SBS 7000
Před 44 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Váha Sencor SBS 7000 je vhodná nejen k měření hmotnosti, ale je možné jí použít i k měření tělesného tuku, vody a svalstva! Navíc má paměť až pro 8 osob. Používaná, velmi dobrý stav. Běžné známky mírného opotřebení. Osobní odběr: Praha 10 Bohdalec. V případě domluvy Karlín, Újezd nad Lesy nebo Pardubice. fitness váha k měření hmotnosti / tělesného tuku / vody / svalstva grafické zobrazení hladiny tuku ve 4 úrovních speciální mód pro a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
MOBILNÍ KLIMATIZACE DAITSU APD-12 ANT
Před 63 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nepoužívaná-zánovní !!!!! Původní cena 9995 Kč Popis Automatický odpar kondenzátu a zabudovaná nádržka plní pouze bezpečnostní funkci. Naklápěcí lamely Daitsu má i funkci swing, kdy se lamely při chlazení samostatně pohybují kývají. Nízká hlučnost, třída A, časovač Nízká hlučnost, energetická třída A a možnost naprogramovat si zapnutí či vypnutí klimatizace pomocí funkce časovač. Daitsu je španělská značka .Jednotky Daitsu se dováží do České republiky již... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 600
 Kč
KLIMATIZACE REMKO RKL 300 Eco S 3,1 kW
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Mobilní klimatizace REMKO RKL 300 Eco S- line 3,1 kW Použitá, ale plně funkční. Kvalitní Německá značka. Nízká hlučnost od 48 dB Aktuální prodejní cena za novou 20.330,- Kč Výkonná klimatizace vhodná do bytu či kanceláře do 90 m3. Výhodou je snadná manipulace a okamžitý provoz bez nutnosti instalace nebo montážních příprav. 4 otočná kolečka. Mobilní klimatizace RKL 300 Eco S-line se pyšní automatickým odvodem kondenzátu, takže se o něj nemusíte starat. Barva: stříbrná Chladící výkon... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty