Prodej bytu 2+1 u moře, Qerret, Durrës, Albánie

Byt se nachází ve velmi vyhledávané turistické oblasti Qerret, u Jaderského moře, Durrës. Je součásti komplexu, v novostavbě vybavené výtahem. Je ... (více v detailu)
2 625 000
 Kč

Podobné inzeráty

Byt 1+1 s výhledem na moře, Plazh-Iliria, Durrës, Albánie
Byt se nachází ve velmi vyhledavané oblasti u Jaderského moře Plazh, v jeji casti Iliria, Durrës. Nabízí veškeré zazemí pro pohodlný život. Je situovaný v 9. patře apartmanové budovy s výtahem. Celková užitná výměra bytu je 80 m2, čistá obytná plocha je 72.... (více v detailu)
Na prodej dvoupatrová Vila u moře, Golem, Durrës, Albánie
Dvoupatrová vila na prodej se náchazí ve velmi vyhledavane oblasti Golem, Durres, v rezidenci "Dream Village", jen 150 m od Jaderského moře. Má celkovou stavební plochu 108,5 m2 a celkovou výměru pozemku 143,5 m2 a 1,53 m2 spolecne plochy na vnitřní komunikaci. Vila má navic investice včetně klimatizace, parket a interiérových dveří. První patro vily je uspořádáno do: prostorné ložnice se samostatnou kuchyní,... (více v detailu)
Neuvedeno
Příležitost 2 podkrovní byty u moře, Golem,Durres, Albánie
Tyto podkrovní byty 3+1 jsou nabízeny k prodeji, n á ch á z í se ve velmi vyhledavané oblasti Golem, Durrës, pouze 100 m od Jaderskeho moře. Byty se nachází v komplexu s dobrou spravou, zelení, parkováním a ostrahou. Jsou situovaný v 4. patře apartmanové budovy, bez výtahu. Cele 4. patro je skladano pouze z tech 2 prostornych pokrovních bytu. Oba nemovitosti maji totozne parametry... (více v detailu)
Neuvedeno
Podkroví s krasným výhledem na moře, Shkembi Kavajes, Durrës
Podkrovní byt 1+1 se nachází v oblasti Shkembi i Kavajes, v novostávbě vybavené výtahem, v první linii k moři. Celková užitná výměra bytu je 72 m2 a čistá obytná plocha je 67 m2. Skládá se z 1 ložnice, obývacího pokoje,... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v Mostě
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt v osobním vlastnictví v dobrém stavu o dispozici 2+1, nacházející se v 1. patře bytového domu v klidné části města Most, na adrese Obránců míru 2885/16. Byt o výměře 55 m2 je ideální pro mladé rodiny, které hledají klidné bydlení, nebo jako investiční příležitost. Dispozice: prostorný ob... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 590 000
 Kč
1+1 na prodej poblíž moře, Shkëmbi i Kavajës, Durrës, Albáni
1+1 byt na prodej je ve 3. patře pětipodlažní budovy v jedné z nejvyhledavanějších oblastí Shkëmbi i Kavajës, Durrës, Albanie Pouze 100 metrů od Jaderského more Celková užitná výměra bytu j... (více v detailu)
2 050 000
 Kč
Prodám byt 2+1 Okružní ČL
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám prostorný byt o dispozici 2+1, výměře 54m ve 3. nadzemním podlaží domu s výtahem. K dispozici obývací pokoj, kuchyně, ložnice. Byt je po rekonstrukci v loňském roce, kdy došlo k výměně oken a renovaci koupelny. Byt je připraven ihned k nastě... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 995 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 47m2 Jablunkov ČS Armády
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej slunného bytu (směrován na západ) ve 3 patře ul ČS. Armády v Jablunkově, 2 min od Mariánského náměstí. Byt prošel rekonstrukcí, bytový dům je zateplený, bez... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 850 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Praze, ul. Andersenova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu prostorný, pěkný byt 2+kk o velikosti 64 m² ve Štěrboholích. Jednotka se nachází ve druhém patře novostavby bytového domu s výtahem. Díky svému umístění máte krásný výhled a v těsné blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, obchodní centrum Europark, OBI, Fashion arena, pošta, banky, úřady, park Hrušov). Dispozice bytu: vstupní chodba, obývací pok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 110 m² Vítězná
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme do pronájmu zařízený byt o velikosti 2+1 v osobním vlastnictví. Spodní patro bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, kuchyni a koupelnu. Kuchyně je vybavena moderními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru, navíc zde je špíz. Horní patro bytu slouží jako ložn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 500
 Kč
REZERVACE: Byt 2+1 v osobním vlastnictví
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodáme byt 2+1 v osobním vlastnictví v Liberci - Vratislavicích nad Nisou (adr. Zámecký vrch 1400/20). Byt je o velikosti 57 m2 a nachází se v 5. patře panelového domu (s výtahem). Součástí bytu jsou 3 balkónky a náleží k němu i úložný prostor (komora), do které je vstup ze společné chodby na patře. V tomto roce proběhla v celém bytě výměna oken. Z obývacího pokoje a ložnice je krásný výhled. Okolo ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 500 000
 Kč
Prodej byt 3+1, 115㎡
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Zprostředkujeme Vám prodej prostorného bytu 3+1 o velikosti 98m2, který se nachází ve velmi žádané lokalitě - náměstí Čs. legií. Prostorové uspořádání bytu je následující: vstupní hala se vstupem na lodžii, prostorná kuchyň s jídelním koutem, koupelna, komora, samostatná toaleta, obývací p... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 890 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Sokolově, ul. Závodu míru
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte byt v Sokolově? Máme tu pro Vás jedinečnou příležitost v podobě tohoto krásného, čistého a útulného bytu. Byt je v zatepleném panelovém domě s výtahem. Pro více informací Z... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 250 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví v Olomouci, byt 2+1 OV
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Klidné bydlení a nízké náklady. 2 hlavní přednosti bytu 2+1 o velikosti 61 m2 v osobním vlastnictví. Tento pěkný byt k rekonstrukci dle vašich představ najdete ve 3. patře panelového domu se zděnými příčkami. Skvěle se hodí pro nákup investičního bydlení a to zejména díky neprůchozím pokojům, dvěma balkonům. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s el. sporákem, digestoří, troubou i myčkou. Předností bytu je obývací pokoj se vstupem na prostorný balkón, ze kterého je vidět Olomouc. Sledovat z něj západy slunce bude Vaší oblíbenou činností. V bytě je útulná ložnice s šatnou a vstupem na druhý balkón, který je situovaný do zeleně. Ideální místo pro nerušené nedělní snídaně. Koupelna je oddělená od WC. Najdete v ní vanu i místo na pračku a sušičku. Vše spojuje... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 890 000
 Kč
Dům Čiovo s kotvištěm pro loď v druhé linii moře, 30 m od mo
Referenční číslo: CB_2031/139 Realitní kancelář Relax Properties si Vám dovoluje nabídnout k prodeji rodinný dům, který se nachází v druhé linii u moře pouhých 30 m od moře v oblíbené lokalitě na ostrově Čiovo u Trogiru v Chorvástku. Na ostrov vede volný most. K prodeji je výborný rodinný dům s parkovištěm, který se nachází v atraktivní lokalitě, v druhé řadě od moře, s otevřeným výhledem na moře. V ceně domu je kotviště pro loď a také soukromá loď k němu. Nemovitost má celkovou obytnou plochu 101 m² a nachází se na pozemku o rozloze 475 m². Nemovitost se rozkládá na dvou podlažích a má 4 ložnice a 3 koupelny. Dům je obklopen prostornou zahradou, kterou zdobí středomořské rostliny, vytvářející příjemné prostředí pro trávení času venku u moře. Dům se rozkládá na dvou podlažích. V prvním patře se nachází: dvě ložnice, koupelna, kuchyň s jídelnou a obývací pokoj se vstupem na velkou terasu. Ve druhém patře jsou další dvě ložnice, koupelna, kuchyně s jídelnou a obývací pokoj se vstup... (více v detailu)
15 127 088
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Karviné, ul. Závodní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej bytu 2+1 po rekonstrukci v klidné části Karviné. Nabízíme k prodeji velmi dobře udržovaný byt 2+1 o užitné ploše 51 m², který se nachází ve 3. patře panelového domu se šesti nadzemními podlažími. Dům je vybaven výtahem a je umístěn v příjemné lokalitě obklopené zelení. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, která zahrnuje novou kuchyňskou linku se sporákem a moderní plovoucí podlahy a omítky v pokojích. K dispozici jsou tři místno... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 430 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 60 m2 Tělocvičná, Plzeň
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velmi pěkný a světlý byt o dispozici 2+1 v žádané a klidné části města Plzně, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží udržovaného bytového domu. Celková užitná plocha bytu je 60 m a díky své výhodné poloze nabízí komfortní bydlení s perfektní dostupností ke všem potřebným službám a občanské vybavenosti. Popis bytu: Byt se skládá z prostorné a světlé obývací místnosti, útulné ložnice, praktické kuchyně s moderní kuchyňskou linkou a koupelny s vanou, toaletou s úložným prostorem. Dále je zde předsíň s vestavěnými skříněmi, které poskytují dostatek místa pro úschovu věcí. Byt prošel průběžnými rekonstrukcemi a je ve velmi dobrém technickém stavu, připravený k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších investic. K bytu náleží i dva velmi prostorné sklepy. Dům a lokalita: Bytový dům, v němž se byt nachází, je rovněž po pravidelné revitalizaci proběhla výměna oken, renovace střechy, zateplení domu a opravy společných pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 690 000
 Kč
Prodej byt 3+kk, 95㎡
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme nadstandardně vybavený světlý designový byt, který se nachází v novostavbě residence Zahálka v jedinečné a klidné lokalitě Praha 4 – Modřany, vedle golfového hřiště a stezky podél vody. Byt 3+kk o celkové ploše 95 m2 s terasou a krásným výhledem do okolí. Ideální dispoziční řešení bytové jednotky nabízí obývací pokoj, ložnice,dětský pokoj, koupelna s vanou a wc, samostatná toaleta, prostorná předsíň s vestavěnou skříní. Pro relaxaci a společenská setkání je k dispozici terasa, na kterou je vchod z obývacího pokoje i ložnice. Terasa je vybavena žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Bezpečnost a komfort zajišťují bezpečnostní dveře, dřevěná dubová podlaha s výbornými tepelnými vlastnostmi a rekuperační systém. Energetická náročnost budovy je B a byt má... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 790 000
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Dostupný je byt o velikosti 2 kk nacházející se v přízemí cihlového domu na adrese Litovelská, Uničov. Jedná se o vybavení nevybavený byt s plochou 40 metrů čtverečních. Pro vytápění bytu je k dispozici krb nebo přímotopy. Byt se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, samostatné ložnice a koupelny. Může být ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají klidné bydlení v útulném prostředí. Součástí bytu je společná zahrada ve dvorním traktu. V případě zájmu je byt dostupný ihned. Nájemn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 4+KK, 138m2, Borová, Ho
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+KK, který se nachází ve druhém patře novostavby domu z roku 2019, v klidné a vyhledávané lokalitě Hostivic v ulici Borová. Dispozičně je byt řešen vstupní chodbou 8,37m, ze které se vchází do samostatného dětského pokoje 11,95m a ložnice 12,77m. Dále je zde koupelna s vanou 4,36m a sprchovou zástěnou, toaleta 1,89m je samostatně. Na chodbě je umístěna velká vestavěná skříň. Z druhé části chodby se vchází do obývacího pokoje s kuchyňským koutem 36,28m, který je plně vybaven vestavěnými spotřebiči a sklokeramickou varnou deskou a barem s ostrůvkem. Z obývacího pokoje se dostaneme na prostornou terasu 43,50m, na kterou je vstup i z ložnice. Do posledního pokoje 12,20m, který je aktuálně upraven na pracovnu, se vchází přímo z obývacího pokoje. Na chodbě se dále nachází komora 4,80m. V celém bytě je dřevěná plovoucí podlaha. Koupelna, chodba, komora a WC mají keramickou dlažbu. Okna v bytě jsou dřevěná ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 500 000
 Kč
Pronájem, byt 3+kk, 94 m², Praha 9 - Střížkov, ul. Zakšínská
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 3+kk o velikosti 94 m² v klidné části obce Střížkov. Tento světlý byt se nachází v 5. patře novostavby skeletové konstrukce s celkem 6 nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu, samostatné WC a chodbu. K bytu náleží také parkovací místo. Byt se nachází v katastrál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
36 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Litovli, Gemerská ul.
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej družstevního bytu 2+1 s balkonem v Litovli na Gemerské ulici. Prostorný byt se nachází v 1.patře 5-podlažního bytového domu a má celkovou užitnou plochu 57 m2. Dispozice bytu je velmi praktická, předsíň nabízí propojení mezi dvěma samostatnými pokoji, kuchyní a sociálním zařízením a má dostatek prostoru pro úložná místa a vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je vstup na balkon s pěkným výhledem, samostatná ložnice potom poskytne dostatek soukromí. Dále je v bytě kuchyň s kuchyňskou linkou a menší spíží, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Vytápění bytu je zajištěno dálkově, což znamená efektivní a ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 740 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 3+1 s lodžií a šatnou
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemám zájem o spolupráci s RK!! Prodej bytu 3+1 v Teplicích- Proseticích o rozloze 73m2 s lodžií a šatnou. Byt je po kompletní rekonstrukci v družstevním vlastnictví a prodává se kompletně zařízen.V bytě jsou dvě ložnice, obývací pokoj, koupelna s WC, šatna,kuchyně se zabud... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 199 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², Praha 4 - Modřany, ul. Štolcova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivně nabízíme okouzlující prakticky řešený byt 3+kk s balkonem (užitná plocha 70,8 m² + balkon 4,2 m²), který se nachází ve 2. NP novostavby s výtahem. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (27,3 m²), dvě ložnice (12,8 a 11,1 m²), koupelnu s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC, komoru na pračku a sušičku a chodbu s velkou vestavěnou skříní. Na čtvercový zastřešený balkon je vstup z obývacího pokoje. Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči (indukční varná deska, trouba, myčka, lednice s mrazákem) a vestavěnými skříněmi. Orientac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 290 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví v Hodoníně, byt 3+1 OV
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme byt 3+1 v OV s balkónem o rozloze cca 65 m2 ve vyhledávané lokalitě ulice Lesní ve městě Hodonín. Byt se nachází v 1NP ze 5NP panelového domu s výtahem. Náklady na bydlení cca 5.500,- Kč Bytový dům prošel revitalizací, zateplení domu a plastové okna. Byt je v původním stavu. Dispozice bytu: - vstupní chodba se šatnou - obývací pokoj s balkónem - kuchyň - dětský pokoj - ložnice - koupelna s vanou - samostatn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 530 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty