pronájem domu

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
dobrý den. dva slušní a pracovití lidé hledají rodinný domek k pronájmu .nejlépe na malé vesnici nebo samotě se zah... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Máš problém s bydlením?
Před 4 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nemajetné ženě z ukrajinské vesnice nabízím bezplatné bydlení ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem rodinného domu
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Pronájem rodinného domu 4+1 s garazi a zahradou ve vesele u Děčína
Ústecký kraj
30 000
 Kč
Pronájem čtyř bytů 2+kk v novostavbě se zahradou v Uničově
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
-----Pronájem čtyř bytů v novostavbě se zahradou v Uničově----- Byty pro slušné a pracující nájemníky k dlouhodobému nájmu, kteří chtějí hezky bydlet a to v novostavbě nízkoenergetického (PENB B) domku se čtyřmi byty a to se zahradou přes 400m2 navíc 5min pěšky od centra města na ulici Stromořadí. Jedná se o byty 2+kk kde dva jsou v přízemí s přímým vstupem na zahradu a dva... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
Nabízím pronájem chaty
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem chaty Amálka Chalupa je pro 12 lidí Nachází jse Kunčice pod Ondřejníkem krásné přírodě Kousek ski areál opálená Hospoda marelak vyhlášená restaurace na placky Pes povolen Čeladná je 2km Taky blízko různé tipy na výlet pro děti Pro děti jsou na zahradě hračky Skluzavka Taky dě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Pronájem čtyř bytů 2+kk v novostavbě se zahradou v Uničově
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, hledám slušné a pracující nájemníky, kteří chtějí hezky bydlet a to v novostavbě nízkoenergetického (PENB B) domku se čtyřmi byty a to se zahradou přes 400m2 navíc 5min pěšky od centra města na ulici Stromořadí. Jedná ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v RD
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Naše realitní kancelář pronajímá byt 2+kk v novém rodinném domku o výměře 30 m2 v hezké a klidné lokalitě Třinec-Tyra. Nájem činí 15... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem rodinného domu 3+1, Bohumín - Skřečoň, 90m2
Hledáte klidné bydlení v přírodě, ale zároveň s dostupností do města? Nabízíme Vám pronájem rodinného domu o dispozici 3+1 v osobním vlastnictví v Bohumín-Skřečoň. Domek je původní, starší, ale velmi prostorný, nová plastová okna, disponuje cca 90 m2. K dispozici je zahrada, stodola, sklep a jiné úložné prostory. U domu lze zaparkovat až 4 auta. Vytápění plynovým kotlem a dále krbovými kamny, na kterých lze i vařit. Dostupnost pár minut do centra Bohumína a 15 minut do Ostravy, v blízkosti domu se nachází škola a školka, autobusové a vlakové ... (více v detailu)
12 000
 Kč
Bučovice - pronájem
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím dlouhodobý pronájem (novostavba) RD o dvou samostatných bytových jednotkách 2+kk (cca 50 m²). Nachází se v klidné okrajové části města Bučovice, v blízkosti škol. Každý byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou a kompletně zařízenou koupelnou. Vše je zcela nové, viz foto. K dispozici je společná vstupní chodba a uzavřený dvůr s možností posezení pod pergolou. Pouze pro dlouhodobý pronájem... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem domku + zahrada 3+1 Lipník nad Bečvou 73 m2
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájem domku + zahrada 3+1 Lipník nad Bečvou 73 m2 Pronájem , částečně zrekonstruovaný domek v Lipníku nad Bečvou , místní části Loučka 89 - velikost 73 m2 Cena 16tisíc + inkaso vytápění automatický kotel (na pelety... (více v detailu)
Olomoucký kraj
16 000
 Kč
Pronájem domu
Dobry den, mladá rodina se dvěma dětmi (10 let a 1 rok) hledá k dlouhodobému pronájmu dům s zahradou v Ústí nad Orlici a blízkém okol... (více v detailu)
13 000
 Kč
Pronájem domu 4+1 se zahradou
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Realitní kancelář 3P Bydlení Teplice Vám v zastoupení majitele nabízí k dlouhodobému pronájmu rodinný dům dispozičně řešený jako 4+1 o velikosti 105 m². K domu patří zahrada o velikosti 250m² s pergolou, dílnou a bazénem. Dále dvě parkovací místa a samostatný vjezd na dálkové ovládání. V přízemí se nachází pouze úložný prostor a chodba. V prvním patře pak kuchyně, koupelna, tři pokoje a šatna. Ve druhém poschodí nalezneme půdní prostor upravený na dětský pokoj nebo pracovnu. Dům poskytuje dostatek úložného prostoru. Ohřev teplé vody a vytápění zajišťuje plynový kotel. V bytě aktuálně ještě není kuchyňská linka a vestavěná skříň - zařídí se po domluvě s majitelem nebo si může zajistit nájemník podle svých... (více v detailu)
Ústecký kraj
22 000
 Kč
Pronájem pěkného domu v Nučicích
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dlouhodobý pronájem velmi hezkého rodinného domu se zahradou a krytým parkovacím stáním v klidné části obce Nučice. Rodinný dům o dispozici 4+1 a obytné ploše 146 m2 nabízí v přízemí předsíň, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou včetně pračky a sušičky, velkou kuchyň se spotřebiči a prostorný obývací pokoj s novými krbovými kamny a vstupem na zahradu. V patře naleznete koupelnu s vanou a tři pokoje. Dům je prakticky a útulně řešen. Nemovitost se pronajímá částečně vybavená nábytkem jako na fotografiích. Součástí pronájmu je i zahrada a krytá plocha u domu, kde je možno parkovat. Vytápěno plynovým kotlem a rozvod radiátory. Štítek PENB není dodán, proto je uváděna třída G. Měsíční náklady na bydlení: Nájemné 30.000,- Kč, zúčtovatelné zálohy na energie a vodu 10.000,- Kč. Nájemce hradí kauci ve výši 80.000,- Kč nejpozději ke dni podpisu nájemní smlouvy. Veškerá občanská vybaven... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Prodej zahrady, 200 m2, obecní vlastnictví, Chomutov
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu o velikosti 200 m², která se nachází na okraji obce Chomutov v zahrádkářské kolonii Mír. Jedná se o přenechání nájemní smlouvy, jelikož zahrada je ve vlastnictví města Chomutova. Na zahradu je přivedena užitková voda a je zde dřevěný zahradní domek s praktickou pergolou. Pozemek je ideální pro ty, kteří hledají místo k odpočinku od každodenního ruchu města, či jako příjemnou základnu pro své zahradničení. Díky své poloze a dobrému sta... (více v detailu)
Ústecký kraj
399 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Ústí nad Labem, ul. Rozkošná
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Představuji Vám ideální investiční příležitost se čtyřmi bytovými jednotkami, každou s dispozicí 2+1. Byty mohou poskytovat komfortní a moderní bydlení pro jejich budoucí nájemníky. Dvě bytové jednotky jsou již obsazené nájemníky. Nebo rodinné bydlení s krásnou zahradou a zahradním domkem za domem, který poskytuje ideální místo pro odpočinek, grilování a trávení času s rodinou a přáteli. Tato nemovitost nabízí strat... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 549 000
 Kč
Pronájem rodinný dům v klidné části HB vhodný pro osm lidí
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronájem rodinný dům v klidné části HB vhodný pro osm až deset lidí (4+1, velké pokoje). Dům je kompletně v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
24 000
 Kč
Prodej domu Říčany - Doubek
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dům se nachází ve velmi dobrém stavu a nabízí částečnou vybavenost, což umožňuje okamžitý přesun do nového domova bez starostí. K dispozici je zastřešené parkovací stání pro dvě auta. Díky svému umístění a prostorné zahradě je tento dům ideální pro r... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 490 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 21 m², Hradec Králové, ul. Na Zahrádkách
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk, 21m², Věkoše. Nabízíme k pronájmu nový minidomek v zahradě v klidné části Hradci Králové. Tento krásný minidomek se nachází v zahradě a díky skvělé izolací poskytne úsporné bydlení. Domek je vybaven pro pohodlné bydlení. Kuchyně je spojena s obývací částí, spaní je řešeno ve zvýšeném patře, a samozřejmostí je... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 900
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 74 m2, Nový Bor
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Pronajmu byt 3+1 v horním patře rodinného domu s prostornou zahradou, která je k dispozici včetně možnosti pěstování zeleniny, ovoce ze stromů, využití venkovní pergoly s grilem. Parkovat lze přímo před domem. V domě je sklep a na zahradě garáž, které lze jednotlivě také pronajmout. Byt je vytápěn plynovým kotlem. V koupelně je záchod, bidet a pračka. Kuchyň ... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 65 m², Pozdeň
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte rodinný dům s velkým pozemkem v malebné obci? Na prodej rodinný dům o podlahové ploše 65m2 s možností využití půdy o rozloze dalších 15 m², v malebné obci Pozdeň. K domu náleží zahrada s rozlohou 1561 m2, která skrývá různé možnosti využití. Dům je ve stavu vhodném k rekonstrukci, dle vašich představ. Jeho hlavní výhodou je, že je suchý a má pevné základy, což z něj činí skvělou investici pro ty, kteří hledají bydlení s možností přizpůsobení podle vlastních představ. Na zahradě se nachází dílna pro kutily nebo řemeslníky a také chlívky, které jsou vhodn... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+kk 81 m² ve Lhotě
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu 3+kk v klidné části Plzně 10 - Lhota. Dům se zastavěnou plochou 81 m², stojící na pozemku o rozloze 402 m² byl postaven v roce 2017. V domě se nachází vstupní chodba a tři neprůchozí místnosti - prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelní částí, dále dva neprůchozí pokoje. Z chodby vstupujeme rovněž do koupelny s vanou, sprchovým koutem a toaletou, druhá toaleta je samostatná. I díky technické místnosti a komoře v domě a přístavku/zahradnímu domku (15 m²) je zde dostatek úložného prostoru. Nem... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu s halou k podnikání, Hořátev
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v malebné obci Hořátev S radostí vám představujeme výjimečnou příležitost ke koupi rodinného domu v malebné obci Hořátev. Tento nádherný dům nabízí vše, co si můžete přát pro pohodlné a moderní bydlení. Dům s užitnou plochou 240 m² se pyšní prostorným interiérem, krásnou zahradou s jezírkem a velkou dílnou o rozloze 442 m². Cena této exkluzivní nemovitosti je 12 450 000 Kč. - 2011: Zateplení fasády, nová střecha - 2019: Rekonstrukce 1. patra - dlažby, obklady, skříně, podlahy, stropy, nová okna Dispozice: 1. nadzemní podlaží: - 2 pokoje - Prádelna - 2x sklad - Koupelna - Technická místnost 2. nadzemní podlaží: - Prostorná chodba - 2 pokoje - Obývací pokoj s kuchyní - Koupelna - Spíž - Balkon 3. nadzemní podlaží: - Prostorná chodba - galerie - 3 pokoje - Obývací pokoj Další vybavení a služby: - Na zahradě se nachází krásné jezírko s rybami, které dodává domu jedinečnou atmosféru klidu a relaxace. - K domu náleží velká dílna o rozloze 442 m², ideální pro k... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 1 997 m²
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v Dolních Domaslavicích – dvougenerační bydlení v klidné a atraktivní lokalitě Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v malebné obci Dolní Domaslavice, která se nachází v bezprostřední blízkosti Beskyd a Žermanické přehrady. Tento dvougenerační dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají klid, soukromí a příjemné bydl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 798 000
 Kč
Pronájem novostavby luxusního rodinného domu v obci Průhonic
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Soccer reality vám exkluzivně nabízí k pronájmu luxusní nový rodinný dům v žádané lokalitě Průhonice u Prahy. Dvoupodlažní novostavba s garáží pro dvě auta a velkorysou zahradou se nachází v klidné ulici v projektu novostaveb Park Resort Průhonice. V prvním podlaží ze vstupní chodby projdeme do prosluněného obývacího pokoje s moderní kuchyňskou linkou, krbem s výstupem na terasu a do zahrady. Pokoj pro hosty s vlastní koupelnou skýtá d... (více v detailu)
Středočeský kraj
120 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Vlčí Habřině
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v centru obce Vlčí Habřina. Tento samostatně stojící dům s cihlovou konstrukcí skýtá pohodlí a příjemný standard bydlení. Dům je rozložen do 2 nadzemních podlaží, s celkovou užitnou plochou 144 m². Nemovitost je v původním udržovaném stavu. Pozemek o rozloze 450 m² poskytuje dostatek prostoru pro zahradu i další venkovní aktivity. K dispozici je ... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 700 000
 Kč
Pes z útulku
Před 4 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Krásný Gass hledá milující domov,kde bude právoplatným členem.Gass je usměvavé zlatíčko,velmi přátelský pejsek k lidem i pejskům.Rád si hraje,na procházce je poslušný a lehko ovladatelný.Ze všeho nejvíc miluje lidský kontakt,pohlazení,pomazlení.Novému páníčkovi... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty