Chránič těla 661 Vapor na kolo a motorku enduro FR DH

Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chránič těla 661 Vapor na kolo a motorku enduro FR DH velikost S, téměř nepoužitý. Certifi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

Chránič páteře na kolo ci motorku
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Chránič páteře na kolo ci motorku a vel. m. Sam mam 185cm a je mi těsný.
Jihočeský kraj
490
 Kč
Skladné chrániče kolen na motorku a skůtr O´Neal REDEEMA
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
+++NEJSKLADNĚJŠÍ CHRÁNIČE NA MOTORKU - LEVEL 2!+++ +++MOŽNOST RYCHLÉHO ODEJMUTÍ PŘES BOČNÍ ZIP+++ Konstrukce se zipem, výborné odvětrávání, inteligentní hmota, anatomické tvarování, vhodné na celý den. Chrániče kolen - O´NEAL Redeema - černá Novinkou pro rok 2022 jsou tyto skvěle zpracované chrániče kolen vhodné na Trail, All-Mountain, Enduro, skútry, klasické motorky či Downhill. Chrániče O´NEAL Redeema využívají anatomický tvar, který skvěle padne a neomezuje i na celodenních vyjížďkách. Protektory chrániče jsou vyrobeny z inteligentní IPX hmoty, která při nárazu ztvrdne a skvěle rozkládá energii po celé ploše. Velkou výhodou je tenké provedení, které umožňuje chránič vozit pod kalhotami. Aby chrániče dr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
899
 Kč
Chránič zad do bundy na motorku vel. M
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím chránič zad pro vložení do motorkářské bundy. Značka: Sas-Tec Úroveň ochrany 2 3D-Protector z viskózní elastické měkké pěny s vynikajícími hodnotami absorpce nárazů: Zbytková síla podle EN 1621-2 pod 7 kN (mezní úroveň 2: 9 kN). Anatomicky dokonale přizpůsobený a sotva znatelný. Špičková technika pro větší... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Chránič těla na motorku Alpinestars, vel. L
Před 42 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám chránič těla na motorku, čtyřkolku Alpinestars Bionic Action V2, vel. L, barva: černý. Nepoužitý, neježděný. Viz foto. Konstrukce chrániče z prodyšné antibakteriální textilie. Vysoce prodyšný a přizpůsobivý zádový a hrudní dvoudílný protektor s technologií konstrukce CELL. Ochrana v oblasti hrudi, zad, ramen a loktů. Integrovaný nastavitelný ledvinový... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 500
 Kč
Bunda na motorku Roleff Liverpool, vel. M
Před 114 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám bundu na motorku Roleff Liverpool, vel. M, barva: černá. Nepoužitá, nová, ještě s cedulkou. Dlouhá textilní bunda, vyrobená z lehkého a vysoce odolného z materiálu Kodra 500D. WindTex membrána, odolná proti větru, nepromokavá a prodyšná, větrací zipy v přední části. Odnímatelná termo vložka. Odnímatelné chrániče na ramenou a lok... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty