Pronájem bytu 2+kk v Vysokém Mýtě; Vysokém Mýtu, ul. Litomyš

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+KK nacházející se v blízkosti centra Vysokého Mýta. Byt je kompletně zrekonstruován, veškeré zařizovací prvky jsou nové a čekají na nájemníka. Okna bytu směřují do ulice. Možnost parkování je na ul... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 2+kk Duchcov
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 2+kk v Duchcově v ul.Husova v 2NP. Byt se nachází v blízkosti náměstí. Byt je k dispozici od 1.11.2024 . Nájem je ve výši 8000,-, služby 700,-... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2kk(59,16m2),který se nachází v přízemí bytového domu na adrese Olomoucká2931/25 v Prostějově.Byt bude volný k 1.11.2024.Čistý nájem je 12 500 Kč + nkaso pro 2 osoby 4 750 Kč.V domě je dostupný inte... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Jako přímí majitel si dovoluji nabídnout dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+1 (přestavěného na 2+kk resp. příčka mezi kuchyní a obývákem byla odstraněna a byla vytvořena jedna velká místnost), který se nachází v klidné části Brandýsa nad Labem. Byt je v rodinném domě s vlastním vstupem z oploceného pozemku. Dispozičně nabízí vstupní předsíň, obývací pokoj a kuchyň, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Každá místnost má své okno včetně koupelny a WC. B... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronajem bytu 2+KK Vysoké Mýto
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Ponukam do pronajmu krasny slunecny byt ve VM, ulice Mánesova, u stareho pivovaru. 2+KK, Velky balko... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 82 m², Plzeň, ul. Zbrojnická
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem krásného bytu 3+1 o celkové výměře 82 m2, který se nachází ve 2. patře činžovního domu v Plzni, roh náměstím Republiky a Zbrojnické ulice. Byt prošel nákladnou rekonstrukcí a čeká ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
17 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Liberci, ul. Kunratická
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+kk v klidném rodinném domě, s vlastním vchodem a možností využití zahrady. Byt je v moderním stylu a je vhodný maximálně pro dvě osoby. Součástí bytu je také sušárna a spíž. Byt je velmi prakticky řešen, skládá se z dlouhé chodby ze které je přístup do každé místnosti z... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+kk 35m2.Max pro 2 os. bez psa a kočky. Samostatný vchod u rodinného domu. Venkovní terasa do zahrady. Byt je plně nově zařízený. Byt se nachází v Rychnově u Jablonce nad Nisou. Do Jablonce 5 min a do Liberce 1... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Ohrazenicích, ul. Sousedská
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk v klidné části obce Ohrazenice u Turnova. Tento cihlový byt se nachází ve 2. podlaží novostavby s celkem třemi nadzemními podlažími. S užitnou plochou 50 m² poskytuje ideální prostor pro pohodlné bydlení. Byt je světlý a vzdušný, s kvalitními materiály a moderními prvky. Lokalita Ohrazenice je známá svou klidnou atmosférou a do... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 000
 Kč
pronájem bytu 2+kk
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt 2+kk, 64m2 - včetně vybavení, viz foto. Byt v druhém patře, dům s výtahem. Blízko centru, cca 5min pěšky k autobus i vlak nádráží. Hned vedle škol... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pronájem bytu 2+kk Pronájem bytu 2+kk 35m2.Max pro 2 os. bez psa a kočky. Samostatný vchod u rodinného domu. Venkovní terasa do zahrady. Byt je plně nově zařízený. Byt se nachází v Rychnově u Jablonce nad Nisou. Do Jablonce 5 min a do L... (více v detailu)
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Praze, ul. Kramperova
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný a prostorný vybavený byt 2+kk o užitné ploše 65 m² v pražské čtvrti Kamýk. Byt se nachází v posledním 8. patře budovy s výtahem a zajišťuje tak nádherný výhled do okolí. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a koupelnu. Byt je k nastěhování od 1.10.2024. Díky sv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 001
 Kč
Pronájem bytu 2+kk Brno - Židenice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu krásný byt o dispozici 2+kk na ulici Vančurova v Brně Židenicích. Jedná se o klidnou jednosměrnou ulici v řadové zástavbě rodinných domů, vzrostlých stromů a bezproblémovým parkováním. Zároveň je velmi dobře dostupný do centra Brna (do 10 minut MHD, zastávka cca 100m od domu). Výborná dostupnost na dálnici D1 a dopravní uzel Stará osada. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost. Byt dispozice 2+kk o podlahové ploše cca 50 m2, nacházející se ve III. NP nového menšího bytového domu (kolaudace r. 2020). Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem je orientovaný na jižní stranu, což znamená, že bude vždy krásně slunný. Ložnice je samostatná a je orientovaná na sever, což znamená, že v létě bude v ložnici velmi příjemně. Koupelna se sprchovým koutem a WC. V bytě je ještě technický kout v předsíni, kde je umístěný plyno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Miletíně
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím pronájem bytu v Miletíně 2+kk, 55 m2 Byt je nový, zrekonstruovaný, nízké náklady na provoz - podlahové vytápění... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 50m2 v Poličce
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 1+1 50m2 v Poličce. Byt je nově zrekonstruován, ve druhém patře bytového domu. Z hlavní místnosti je pěkný výhled, v místnosti je funkční krb. Dům je zatep... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Pronájem krásného bytu 3+1 v rodinném domě se zahradou, ul.
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Mám pro vás naprostou bombu! Tenhle byt 3+1 v rodinném domě, který voní novotou a čeká jen na vás. Proč se vám tady bude žít skvěle: - Celý byt je designově zrekonstruován, před Vámi tu ještě nikdo nebydlel a voní tak nově, že si budete připadat jako na výstavě nábytku. - Byt je opravdu vzdušný a slunný, ale kdyby se vám zachtělo stínu, vhod přijdou rolety. - Kuchyňská linka je vybavena kvalitními spotřebiči a je tak prostorná, že se do ní vejde všechno Vaše kuchyňské náčiní, včetně těch padesáti mixérů, co jste dostali na svatbu. - K bytu náleží suchý a prostorný sklep o cca 12 m, kde můžete schovat všechno, co se nevejde do té obrovské kuchyně. Na kola a další věci Vám poslouží kůlna venku. - Nebudete mít problém s parkováním, ve dvoře je jedno parkovací místo a před domem druhé. - Můžete si posedět jak na... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 800
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 44m2
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
K pronájmu velice pěkný byt 2+KK s orientací oken do klidného vnitrobloku. Nachází se na ulici Francouzská v Brně, lokalita chůzí za 15 min v centru. Byt 44 m2 se k pronájmu nabízí částečně vybavený: kuchyňská linka s vestavěnými spotřebi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Praze, ul. Andersenova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu prostorný, pěkný byt 2+kk o velikosti 64 m² ve Štěrboholích. Jednotka se nachází ve druhém patře novostavby bytového domu s výtahem. Díky svému umístění máte krásný výhled a v těsné blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, obchodní centrum Europark, OBI, Fashion arena, pošta, banky, úřady, park Hrušov). Dispozice bytu: vstupní chodba, obývací pok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk Nová Cerekev
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Proinajmu byt 2+kk v Nové Cerekvi. Kauce 3x nájem. Cena bytu 6.800,-Kč + 2.500,- energie.
Kraj Vysočina
6 800
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Liberecká
Před 2 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme do podnájmu byt 2+kk v Jablonci nad Nisou v ulici Liberecká. Byt se nachází v 2.NP panelového domu, poblíž centra města. Nevybavený byt disponuje vstupní chodbou, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, kuchyní s el. sporákem, v... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 50m2 v Poličce
Před 1 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu byt 1+1 50m2 v Poličce. Byt je nově zrekonstruován, ve druhém patře bytového domu. Z hlavní místnosti je pěkný výhled, v místnosti je funkční krb. Dům je zatep... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 s balkonem, ul. Švermova, Olomouc
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází v cihlovém bytovém domě bez výtahu v atraktivní části města, mezi parkem a historickým centrem. S výměrou 80m2 nabízí pohodlné bydlení pro 1-3 osoby se zájmem o dlouhodobé bydlení. Pronajímá se nezařízený. V koupelně je k dispozici vana, v kuchyni linka, sporák s troubou. Výhodou jsou neprůchozí pokoje. Maji... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmu zařízený byt 2+kk v RD v centru Bojkovic. Bezproblémové parkov... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Dolní Rychnov, ul. Hřbitovní
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme do pronájmu byt o dispozici 1+kk. Bytová jednotka je před rekonstrukcí. Umožníme nájemníkovi okamžité nastěhování a rekonstrukci dle vlastních představ. Nájemník bude na stanovenou dobu zproštěn platby za nájem... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 000
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme do pronájmu cihlový byt o dispozici 1+1(50m²), který se nachází ve Šternberku na ulici ČSA. ✅️dispozice 1+1 ✅️výměra 50 m² ✅️umístěn ve 2.NP bez výtahu ✅️pronajímá se nezařízený ✅️vytápění plynovým kotl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 80 m², Ostrava, ul. Husovo náměstí
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prosluněný a prostorný byt 2+1, 80m2, ve 3.patře historické budovy v centru Ostravy na Husově náměstí. Byt má dva velké samostatné pokoje a rozlehlou kuchyň, která může snadno obsáhnout posezení obývacího typu, byt může být tedy využit buď jako 2+1, nebo jako 3+kk. Výhodou bytu je velká koupelna s vanou, WC je zv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 001
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty