Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Prodej domu v obci Květušín
Prodej domu v obci Květušín
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Pokud hledáte klidnou lokalitu k bydlení či rekreaci, dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout k prodeji rodinný dům 4+1 o výměře 90m2 v obci Květušín k.ú. Polná na Šumavě. Jedná se o částečně zrekonstruovaný dům, plastová okna, zateplení 15cm. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizeci, vytápění kotlem na dřevěné brikety. K domu náleží zahrada o výměře 248m2. Obec Květušín se nachází v turisticky oblíbené oblasti Lipenska, 2 kilometry od rybníku Olšina, který má rozlohu 1... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 650 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 70 m² - Svitavy - Lány
Prodej bytu 3+kk, 70 m² - Svitavy - Lány
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Zahájen prodej bytů v nově postaveném bytovém domě na ulici Kapitána Jaroše. Dvoupodlažní bytový dům nabízející čtyři nové bytové jednotky s dispozicemi 3+kk. Před domem vyhrazena 4 parkovací místa pro nové majitele. Jestliže vás tato nabídka zaujala, ozvěte se a zašlu vám odkaz na webovou stránku nemovitosti, kde najdete více informací. Prodávající si vyhrazuje právo v... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 850 000
 Kč
Prodej garáže 19 m2 Na Výhoně, Hodonín
Prodej garáže 19 m2 Na Výhoně, Hodonín
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte garáž pro Váš automobil nebo uskladnění sezonních věcí? Nabízíme k prodeji zděnou garáž v lokalitě za Černým mostem v Hodoníně. Jedná se o řadovou, cihlovou stavbu s vlastním pozemkem. Garáž prošla rekonstrukcí: krytina IPA, okapy pozink, vymalována, vrata zabezpečena 1x petlice, 2x FAB. V případ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
465 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 165m2, Aš
Prodej, rodinný dům, 165m2, Aš
Nabízíme k prodeji rodinný dům v atraktivní části obce Aš. Tento cihlový řadový dům nabízí skvělý potenciál pro investory, kteří hledají výhodnou investici s dobrou návratností. Dům disponuje celkem 4 bytovými jednotkami - 2+1 a 1+1, v přízemí se nachází kancelář s možností předělání na byt. Díky své výhodné poloze a rozloze parcely 165m² nabízí zahrada s možností využití pro bydlení či podnikání. Stav objektu je dobrý, zastavěná plocha činí 79m² a užitná plocha nabízí velkorysých 316m². Odpad je řešen kanalizací a přívod plynu je zajištěn plynovodem, což přináší další komfort pro budoucí uživatele. Dům j... (více v detailu)
4 500 000
 Kč
Prodej, RD 7+kk, Třešňová ul., Kadaň
Prodej, RD 7+kk, Třešňová ul., Kadaň
V královském městě Kadaň nabízíme k prodeji velmi prostorný, samostatně stojící dům o třech nadzemních podlažích, s garáží pro dvě auta, zimní zahradou, zastřešeným vytápěným bazénem a pergolou, nacházející se na dobré adrese města. Dům disponuje celkem 7 pokoji a kuchyňským koutem, dvěma koupelnami, dále již zmiňovanou garáží pro 2 auta, technickou místností s kotlem a zásobníkem na ohřev vody, je zde prádelna a sušárna a nechybí šatny či centrální vysavač, zavlažovací systém zahrady a venkovní, manuálně ovládané zatemňovací rolety. Vytápění nemovitosti je řešeno dálkovým vytápěním či kotlem na dřevo, ohřev vody so... (více v detailu)
15 000 000
 Kč
Prodej RD o velikosti 129 m2 na pozemku o velikosti 406 m2,
Prodej RD o velikosti 129 m2 na pozemku o velikosti 406 m2,
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o velikosti 129 m2 ve městě Dašice u Pardubic. K nemovitosti patří pozemek o velikosti 406 m2. Jedná se o krajní řadový dům, který je koncipován jako 2+1. V přízemí domu se nachází dva světlé pokoje, kuchyň, koupelna a WC. Prostorná půda se nabízí pro půdní vestavbu a tím rozšíření obytných částí domu. Součástí nemovitosti jsou dále prostory, které mohou sloužit jako dílna, dále další koupelna s vanou, kterou lze využít např. jako prádelnu a samostatná garáž. Oplocený pozemek nabízí nerušené soukromí, pro odpočinek a rela... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 182m2 Dobrá, Frýdek Místek , pozemek 6
Prodej rodinného domu 182m2 Dobrá, Frýdek Místek , pozemek 6
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím Vám podsklepený rodinný dům, s dílnou, s garáží a s užitnou plochou 182 m2, a to na pozemku 687 m2, Dobrá, Frýdek Místek. Dům je zděný, v přízemí je vstupní předsíň, kuchyně, jídelna, dva samostatné pokoje, obývací pokoj, koupelna, WC zimní zahrada, v prvním patře jsou dva samostatné pokoje, velká půda. Na půdě je vyzděná podlaha, na střeše je krytina z eternitových šablon, ve sklepě jsou místnosti na uložení potravin a technická místnost. Podlahy v domě jsou betonové, okna jsou plastová. Topení v domě je na tuhá paliva nebo na plynový kotel, na pozemku je... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 200 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, Jirkov, Chomutovská ul.
Prodej, rodinný dům, Jirkov, Chomutovská ul.
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dům v centru obce Jirkov, okres Chomutov. Jedná se o patrový cihlový objekt s plochou parcely 451m² a zastavěnou plochou 260 m². Vytápění je zajištěno ústředním plynovým vytápěním. Parkování možné na pozemku s vlastními vjezdovými vraty. Zahrada s pergolou a venkovním krbem. Vzhledem k dispozicím tu lze spojit bydlení s podnikáním, případně vybudovat více bytových jednotek, což umožňuje flexibilní využití prostoru. Tato nemovitost je ideální investiční příležitost s ohledem na její potenciál a výhodnou polohu v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, včetně školy, š... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, dvůr, zahrada
Prodej rodinného domu 3+1, dvůr, zahrada
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nově nabízíme ve výhradním zastoupení majitelů rodinný dům o dispozici 3+1 v obci Prosenice. Tento dům je v podílovém vlastnictví. Tento podíl je o velikosti tohoto celého domu, který je jeden ze tří, tj. s jedním číslem popisným. Dům mám samostatný vstup a je samozřejmě neprůchozí s ostatními dvěma domy. Za domem je dvůr s garáží a zahrada s dřevěnými přístřešky a skleníkem. Vjezd do dvora je velkými dvoukřídlými vraty i pro další dva sousední domy. Zdivo domu je cihlové, střecha sedlová pokrytá eternitovými šablonami. Okna plastová včetně bezpečnostních vstupních dveří a podlahy betonové. Dům má v zadní části zastřešenou a uzavřenou verandu, kde je zdroj tepla. Za ní je me... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 690 000
 Kč
Investiční byt 2+1, 54m2, Konstantina Biebla, Most
Investiční byt 2+1, 54m2, Konstantina Biebla, Most
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji investiční byt o dispozici 2+1 v přízemí oploceného domu. Bytová jednotka je v původním, velmi udržovaném stavu s dlouhodobě platícím, bezproblémovým nájemníkem. K dispozici ihned. Bližší informace u makléře nabídky. ev.č.: 8437 třída energetické ná... (více v detailu)
Ústecký kraj
950 000
 Kč
Investiční či vlastní bydlení v centru města Lovosice
Investiční či vlastní bydlení v centru města Lovosice
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o velikosti 1 + 1 s velkým potenciálem investice, nacházející se na adrese Žižkova č. p. 453/21, v části obce Lovosice, okres Litoměřice. Tento cihlový byt v osobním vlastnictví se nachází v prvním podlaží třípodlažního domu a nabízí podlahovou plochu 45,95m² a užitnou plochu 43,55m². Jedním z hlavních lákadel pro investory je v současnosti pravidelně platící nájemnice se smlouvou do konce roku, která má zájem i do dalších let. Případně pro vlastní bydlení dostupný od ledna 2025. Atraktivní lokalita s výhodnou p... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 790 m²
Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 790 m²
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji právě zrekonstruovaný vícegenerační celo podsklepený rodinný dům o dispozici 6+kk ve stavu před dokončením. Tento cihlový dům nabízí luxusní bydlení na samostatné parcele o rozloze 790m² s celkovou zastavěnou plochou 110m² a užitnou plochou 250m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dům je umístěn v atraktivní lokalitě v ulici Klímkova, naproti Ostravské Zoo. Dům disponuje třemi samostatnými patry s koupelnou s wc a dále podkrovní místností, využitelnou jako úložný prostor. V přízemí se nachází předsíň se vstupem do prostorného obývacího pokoje s kuchyní, dále pak koupelna se sprchovým koutem a wc. Podlahy jsou z leštěného mramoru a okna jsou antracitové trojskla. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu. V prvním patře se nachází chodba a dva prostorné pokoje a dále koupelna se sprchovým koutem a masážní vanou. V... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 včetně podkroví v Jičíně
Prodej bytu 3+1 včetně podkroví v Jičíně
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nadstandardní bytové prostory v domě v památkové zóně Jičína – ulice Pod Koštofránkem. Dům je ve velmi dobrém stavu, bytové prostory prošly rekonstrukcí. Dispozice bytu je 3+1 : z chodby je vstup do plně vybavené kuchyně s jídelnou, dále je zde obývací pokoj a ložnice se šatnou. Místnosti jsou průchozí. Dále je zde studentský pokoj, který je přístupný z chodby i kuchyně. V koupelně je sprchový kout, toa... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu 80m2, Lanžhot, okres Břeclav
Prodej rodinného domu 80m2, Lanžhot, okres Břeclav
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům z roku 1960 v části obce Lanžhot, okres Břeclav. Tento řadový dům s 3 pokoji a přízemním uspořádáním nabízí obrovský potenciál pro investici. S celkovou zastavěnou plochou 83m², užitnou plochou 80m² a parcelou o rozloze 143m², tato nemovitost láká svými možnostmi pronájmu a výhodnou polohou. Pokud se rozhodnete využít nemovitost čistě k rekonstrukci, tak vám v rámci financování můžeme pomoci získat dotaci z nového dotačního programu s názvem „Oprav dům po babičce", který pokryje 50 % způsobilých výdajů a obdržet můžete i finanční bonusy – a to vše ještě před samotnou renovací (celkem až 1 milión korun). Na detaily se neváhejte zeptat. I přes současný stav objektu je zde skrytý skvělý potenciál pro výstavbu mod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem garáže 14 m²
Pronájem garáže 14 m²
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu garáž o velikosti 14 m² v Třinci . Garáž je suchá, má novou střechu a ocelová vrata s bezpečnostním zámkem, v garáži s nachází montážní kanál. K dispozici ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1 s prostornou půdou a zahrádkou na
Prodej rodinného domu 4+1 s prostornou půdou a zahrádkou na
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům 4+1 ideální pro investory, který se nachází na adrese Josefa Hory v části Prostějov-Vrahovice. Tato nemovitost představuje jedinečnou šanci na výnosnou investici díky přeměny podkroví a rozdělení obytných podlaží až na 4 samostatné bytové jednotky a to bez nutnosti větších dispozičních změn. Tento dům s prostornou půdou, rozsáhlými sklepy a krásnou zahradou, nabízí nespočet možností. Zahrada má status stavebního pozemku, což umožňuje výstavbu dalšího objektu dle vašich představ a preferencí. Nemovitost je napojena na kanalizaci a plynovod, taktéž je vybavena ústředním plynovým topením. Dostupná doprava je zajištěna vlakem, dálnicí, silnicí, MHD... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 990 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+kk, pozemek 576m2, Tlučná u Plzně
Prodej, rodinný dům 4+kk, pozemek 576m2, Tlučná u Plzně
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji novostavbu o dispozici 4+kk v obci Tlučná u Plzně. Na stavbu jsou použity nadstandardní materiály a prvky jako jsou venkovní žaluzie, luxusní dlažba a obklady velkoformát, mramor či onyx, vinilové podlahy, podlahové topení, větší množství zpevněných ploch okolo domu, porotherm cihly (nebo ekvivalent), kameninový obklad na domu (viz foto), telepné čerpadlo,klimatizační jednotky v každé místnosti, nezámrzný venkovní kohout a další. Stavba prvních tří domů se chílí ke konci a začíná vystavba dalších tří. Do doby dokončení hrubé stavby je možné si z předvybraných materiálů upravit design domu (obklady, dlažby a vinil). Dokončení stavby prvních tří domů je plánované na začátek roku 2025. Domy jsou umístěny v pos... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 160 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 5+2, 391 m2, Podbořany, ul. Kadaňská
Prodej, rodinný dům 5+2, 391 m2, Podbořany, ul. Kadaňská
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Podbořany, v tiché ulici Kadaňská. Tento smíšený řadový dům o dvou jednotkách se nachází ve velmi dobrém stavu a nabízí 5 a více prostorných pokojů. Celková užitná plocha domu je 168m², zatímco zastavěná plocha činí 105m² a parcela má rozlohu 165m². Tento dům je ideálním místem pro rodiny s dětmi, protože se nachází v bezpečné a klidné čtvrti. Je vybaven akorátní zahradou, která je ideální pro hrátky s dětmi, pěstování různých plodin, sklízení ovoce z ovocných stromů. Díky dvěma jednotkám je možnost bydlet vícegeneračně, což je výhoda. Vybavení domu je částečně zařízené. Dům napojen na ve... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 800 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 2309 m2, Loučná u Lomu, ul. Tyršova ste
Prodej, rodinný dům, 2309 m2, Loučná u Lomu, ul. Tyršova ste
Nabízíme Vám k prodeji krásný rodinný dům ve velmi vyhledávané a lukrativní lokalitě v Loučné u Lomu, ulice Tyršova stezka. Dům je postaven z ytongu o průměru 45 cm. Při stavbě byly použity velmi kvalitní stavební materiály. V domě je podlahové vytápění a krbová kamna. Okna se skládají ze tří skel a jsou včetně venkovních automaticky ovládaných rolet. Dále jsou na střeše umístěny solární panely. Odpad je zde řešen septikem s filtrem, který propouští čistou vodu do pozemku. Na pozemku je kopaná kamenná studna. Součástí domu je garáž o velikosti ... (více v detailu)
17 500 000
 Kč
Mečíř, pronájem novostavby rodinného domu 135 m2 na pozemku
Mečíř, pronájem novostavby rodinného domu 135 m2 na pozemku
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k pronájmu novostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk na 135 m2 s pozemkem 650 m2 v obci Mečíř, okres Nymburk. Dispozice: přízemí - ložnice, koupelna se sprchovým koutem, technická místnost, spíž, obývací pokoj s kuchyňským koutem. Patro - ložnice, dětský pokoj. Dům je podlahově vytápěný tepelným čerpadlem monoblok, příprava na krbové kamna. Na zahradě se nachází terasa o velikosti 20 m2, kůlna 15 m2 a parkovací stání pro 2... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 51m² + terasa 32m2, ul. Mošnova, Praha 5
Pronájem bytu 2+kk, 51m² + terasa 32m2, ul. Mošnova, Praha 5
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu pěkný byt 2+kk, o ploše 51m2 + terasa 32m2, v 5. patře v cihlovém domě, ulice Mošnova, Praha 5 - Smíchov. Dům je situován ve svahu, vzhledem k hlavnímu vchodu do domu je byt v 1. podlaží. Byt je kompletně vybavený, většinou nábytkem na míru. Obě místnosti jsou vybaveny klimatizačními jednotkami. K dispozici je terasa o ploše 32m2, která poskytuje skvělý výhled a možnost relaxace venku. V koupelně je vana a toaleta. Na podlahách dlažba a plovoucí podlaha. Pakování před domem na modré zóně. Skvělá dopr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
32 900
 Kč
Prodej, garážové stání, 19 m2, Chomutov, Bezručova ul.
Prodej, garážové stání, 19 m2, Chomutov, Bezručova ul.
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Podzemní garážové stání v centru města v družstevním vlastnictví. Vjezd do podzemních garáží v bloku bytových domů ulice Bezručova, jedná se o zadní rohové garážové parkování, které je odděleno drátovým plotem. Nyní obsazeno platícím... (více v detailu)
Ústecký kraj
370 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 70 m2 v obci Tlučná u Plzně
Prodej bytu 2+1, 70 m2 v obci Tlučná u Plzně
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji byt v OV o dispozici 2+1, 70 m2 v 1. NP cihlového domu bez výtahu v obci Tlučná, okr. Plzeň - sever. Dispozice bytu: vstupní chodba, kuchyně (orientace na J), ložnice (orientace na V), obývací pokoj (orientace na V), koupelna s vanou a WC. V suterénu domu jsou součástí také 2 sklepy (8 a 5 m2). Parkování před domem. Vytápění a ohřev vody zajišťuje 24 kW plynový turbo kotel. V do... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 290 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 59m2, Konstantina Biebla, Most
Prodej, byt 2+1, 59m2, Konstantina Biebla, Most
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme bytovou jednotku v původním, udržovaném stavu. Nachází se v prvním nadzemním podlaží s eurovýtahem. Byt má zánovní koupelnu obloženou keramickým obkladem, novou kuchyňskou linku a je kompletně vymalován. Podlahy v pokojích jsou pokryty parketami, v ostatních místnostech původní dlažba. Výhodou jsou nízké náklady na bydlení, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 150 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 Ústí nad Labem, Mojžíř
Prodej bytu 1+1 Ústí nad Labem, Mojžíř
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt v Ústí nad Labem na sídlišti Mojžíř. Byt je v dobrém stavu. Je vhodný zejména pro investora , výnos z nájmu cca 6.500,- Kč měsíčně. V případě zájmu mohu zajistit i kompletní správu. O pronájmy je zde poměrně velký zájem. V blízkosti zastávka MHD, škola, školka, obchody, služby, dostatek parkovacích míst. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
540 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty