Pokoj v Brně-Žabovřesky BRÁFOVA

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmu pokoj v samostatném bytě,v rodinném domě.Zařízený pokoj ,koupelna a wc v bytě.Nepožadujeme kauci a nejsme ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

pronájem bytu 1+kk v Orlové
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pronájem bytu 1+kk + zasklená lodžie, sklep, 4. patro, zařízený...pouze pracujícím... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
pronajem pokoje
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
pronajmu pokoj
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
pronajmu pokoj 20m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmu pokoj pro 1 osobu v čistém nekuřáckém RD v Brně Řečkovicích. Má samostatný vchod. V pokoji je nábytek viz foto. Společné prostory - kuchyň, koupelna, WC,chodba - pro max 3 osob... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Pronájem byt 3+1 Nové Město nad Metují
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 3+1 v Novém Městě nad Metují, Malecí. Byt o výměře 57,40 m2 je ve 4 NP bez výtahu. Okna jsou plastová, ve dvou pokojích s žaluziemi. Vytápění bytu a ohřev vody je centrální. V pokojích jsou nové podlahy, je zde nové osvětlení a nové dveře. Byt je... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 550
 Kč
Pronájem pokojů
Kód zakázky: , Nabízím pronájem pokojů v rodinném penzionu ve vesnici Ohaveč. Jedná se o dvoupodlažní dům. Je možnost využít penzion k oslavám všeho druhu. K pronájmu je apartmán 38m2, který je plně vybaven a je včetně sociálního zařízení. Dále je k pronájmu 2 lůžkový pokoj- 9m2. 3 lůžkový pokoj- ... (více v detailu)
Pokoj v bytě 3+1
Přidáno dnes - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu pro pracující/studující slečnu neprůchozí pokoj v bytě 3+1 ul. Nerudova, Pardubice. V jednom pokoji již jedna slečna b... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 300
 Kč
Pronájmù samostatný menší pokoj v Petrové nad Desnou.
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
K pokoji náleží kuchyňská linka plné zařízená ,hned oproti pokoje. Zdílené WC a prádelna se sprchou.Venku je k dyspozici per... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor, Chválkovice, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme vám pronájem nebytových prostor v přízemí cihlového domu na ulici Chválkovická. Jedná se o tři místnosti, kde byl tichý provoz (švadleny atd.). K prostorám je příjezd z veřejné k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Pronajmu pokoj v Mladé Boleslavi
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu zařízený neprůchozí pokoj v bytě 3+1 I. kat. v Mladé Boleslavi. V každém pokoji bytu je pouze jeden nájemník, zařízená kuchyň, koupelna s pra... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Hodkovice nad Mohelkou
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 2+1 + balkon v Hodkovicích nad Mohelkou o velikosti 61 m2 .Byt se nachází ve 4 patře panelového domu,který je umístěn v příjemné docházkové vzdálenosti od všech důležitých bodů občanské vybavenosti. Byt nabízí vstupní chodbu s šatnou,kuchyň s kumbálem ,koupelnu s toaletou, dětský pokoj s balkónem a obývací pokoj s ložni... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 000
 Kč
Pronájem 1+KK v centru Č.Budějovic
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronajmu větší 1+KK v centru Č. Budějovic v České ulici ve 2. patře. Velikost 39,5 m2, předsíň s vestavěnou skříní 6 m2, obytná místnost 22,5 m2, kuchyň s linkou 4 m2, WC + sprc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem pokoje 18m2
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k pronájmu prostorný pokoj o výměře 18 m² v bytě 3+1 na ulici Nad Lesním divadlem v Praze. Byt má celkovou plochu 79 m² a je plně vybavený. Nájemci mohou využívat společné prostory, jako je kuchyň s jídelnou, koupelna s pračkou, samostatná toaleta a ša... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 600
 Kč
Pronájem pokoje v domě, 18 m2, zahrada k dispozice
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
+popl. 1500, , pronájem pokoje o celkové ploše 18 m² v 1. patře rodinného domu. Dům se nachází v ulici Dr. Filipa v Poděbradech. V pronájmu je zahrnuto sdílení pokoje, kuchyně, 2 x WC, 2 x koupelna, zahrada, zahradní domek, skleník. Možné i na krátkodobý ( v řádech měsíců ) nájem. Pokoj je vybavený. Lze i něco dokoupit. Nebo možnost využití vlastního nábytku. Vychované snášenlivé zvíře povoleno, ale jen pouze na zahradě ( pes + kočka ). Do domu nesmí. Na zahradě je domeček, který by se dal využít jako kotec. VOLNÉ IHNED. Ubytování je vhodné pro nenáročného klienta. Malý pokoj pokoj je určen pro maximálně 1 osobu, velký p... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Pronájem bytu v ubytovaícim zařízení , Starý Kolín
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem bytu na statku ve Starém Kolíně. Byt má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, WC, umyvadlem a pračkou. Kuchyň je vybavená el. dvouvařičem, ledničkou a mikrovlnnou t... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Pronájem pokoje MLADÁ BOLESLAV❗️❗️
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
1 POKOJ STÁLE DOSTUPNÝ!!! Dobrý den, pronajmu pokoj v rodinném domku v ulici Pražská v Mladé boleslavi, Dům je vybavený koupelnou, záchodem, kuchyní, ledničkou a da... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Pronájem 1+1 v Prostějově
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronajmu 1+1 ve 2.patře cihlového domu. K dispozici kuchyňská linka včetně spotřebičů, nová koupelna, šatna, na mezipatře ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 500
 Kč
Spolubydleni
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
S přítelem a dcerou hledáme spolubydlícího do pokoje v Jihlavě ulice Cihelna 1. Byt je v 6 patř... (více v detailu)
Kraj Vysočina
16 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 44 m², Nová Ves
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o užitné ploše 44 m² v Nové Vsi u Plzně. Byt je umístěn v přízemí cihlového rodinného domu. V bytě najdete prostorný pokoj, samostatnou kuchyň, koupelnu a toaletu a vstupní chodbu. Jako další úložný prostor muze sloužit půdní prostor. Možnost užívání společné zahrady. Nemovitost je v dobrém stavu, připravena k okamžitému nastěhování. Tento byt na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 500
 Kč
Pronájem pokoje 22 m²
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme ke spolubydlení pěkný pokoj v bytě v rodinné vilce v klidné části Prahy 10 – Strašnic. V dalších dvou pokojích již bydlí dva spolehliví a pohodoví spolubydlící. Pokoj měří cca 22m2, cena včetně popl. 10 tis. Kč., pro dva 13tis. Kč (je možné přidat druhou postel). V pokoji jsou ved... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Spolubydlení v rodinném domě
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
SPOLUBYDLENÍ Nabízíme do pronájmu pokoj s balkonem v bytě, pro pohodového muže - nekuřáka s pracovní smlouvou. Bydlení je v rodinném domě u lesa v klidné části Liberce-Starý Harcov. P... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 4+1 Zlín 5
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 4+1 o celkové velikosti 76m2 ve Zlíně na ulici Luční, vhodný pro studenty. Kuchyně je vybavená kuchyňskou linkou, sporákem, lednicí. Koupelna je vybavená automatickou pračkou. 3... (více v detailu)
Zlínský kraj
16 000
 Kč
Studenský pokoj
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den , nabízím pronájem pokoje v rodinném domě( novostavba) v okrajové část... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Slavičín
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Od listopadu nabízím k pronájmu byt 3+1 ve Slavičíně. Bez vybavení. Po rekonstrukci. Požaduji kauci ve výši... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 74 m2 Pod Vrchem, Mělník
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajměte si prostorný byt 3+1 s balkonem v klidné lokalitě na Mělníku, konkrétně v ulici Pod Vrchem. Je ideální pro rodinu nebo pár, kteří hledají pohodlné a prostorné bydlení. Byt nabízí tři samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu a WC které je samostatné, přičemž součástí je i prostorný balkon. Byt je vybaven dle přiložených fotografií v inzerci, s výjimkou dětské postele. Tento byt, který je ihned k nastěhování a nachází ve 4. patře bez výtahu. Finanční podmínky ... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
Pronájem 2+KK v Lukově
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ráda bych Vás provedla a představila Vám k pronájmu bydlení v rodinném domě v obci Lukov. Hezké bydlení po celkové rekonstrukci, to vše nabízí k pronájmu byt 2+KK v rodinném domě o velikosti cca 34 m². Nachází se na ul. Hradská. Co Vás může zajímat: • bydlení je volné od 1.8.2024 • vhodné pro dva Nájemce • možnost využití zahrady k posezení (dle domluvy s majitelem) • byt je zařízen • parkování u domu • obývací po... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty