Pronájem bytu 2kk - Na Radouci

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
K pronájmu Vám nabízím byt o dispozici 2+kk,který se nachází v 3. Patře bytového domu v Mladé Boleslavi - Na Radouči. Dispozice tohoto bytu: vstupní chodba, koupelna s vanou, s WC a umyvadlem, kuchyň s kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, obývací část a samostatný pokoj... (více v detailu)
Středočeský kraj
21 500
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu v Bechyni 3+1
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem bytu 3+1 bez vybavení v Bechyni v Písecké ulici u rybnika. Ce... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 52 m2, Louny
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji cihlový byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v Lounech, ulice Přemyslovců. Jedná se o bytovou jednotku s podlahovou plochou cca 52 m2, přičemž k bytu dále náleží dvě sklepní kóje v suterénu domu. Byt je situovaný ve třetím nadzemním podlaží bytového domu bez výtahu. Dispoziční řešení bytu: vstupní chodba, samostatná toaleta, koupelna s vanou a ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 590 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v rodinném domě ve Velkých Bílovicích
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
včetně záloh na energie, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem bytu 1+kk 25m² v přízemí rodinného domu ve Velkých Bílovicích. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna se sociálním zařízením a obývací pokoj spojený s kuchyňských koutem. Byt je plně vybaven a je k dispozici od 1.10.2024. Nájemné činí 12.000,-Kč včetně energií, internetu, televize a je splatné vždy měs... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v rodinném domě ve Velkých Bílovicích
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
včetně záloh na energie, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem bytu 1+kk 27m² v přízemí rodinného domu ve Velkých Bílovicích. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna se sociálním zařízením a obývací pokoj spojený s kuchyňských koutem. Byt je plně vybaven a je k dispozici ihned. Nájemné činí 12.000,-Kč včetně energií, internetu, televize a je splatné vždy měsíc p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pronajmu byt 2+kk 44m2. Volný od 1.1. 2025. V centru města Česká Třebová, 50 metrů od Billy. Chodba, obývák s kuchyňským koutem, ložnice, WC a sprcha. Byt je po rekonstrukci, nachází se v přízemí rodinného domku, k dispozici malá zahrádka a dvor... (více v detailu)
Pardubický kraj
14 000
 Kč
Pronájem 2kk
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 2kk ve Velkém Luhu, okres Cheb, 75m2, parkování,zahrada,gril,topení el. kotl... (více v detailu)
Karlovarský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 pod hradem Karlštejn, ev.č. N07562
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. N07562 K nastěhování ihned. Exkluzivně nabízíme pronájem bytu po rekonstrukci 1+1 s obytnou plochou 35 m2. Byt se sestává z kuchyně, koupelny se sprchový koutem a toaletou a obývacího pokoje. Byt je celkově vybaven úplně vším, od nádobí až po ložní prádlo. V bytě je TV a wifi připojení v ceně poplatků. K dispozici je také pračka. V ceně pronájmu je vyhrazené parkovací stání cca 300 metrů od domu. Byt nabízí ubytování v jedinečné lokalitě přímo pod vyhledávaným hradem Karlštejn, který se nachází v srdci Českého krasu a nabízí mnoho možností pro aktivní odpočinek i relaxaci. Přesto se odsud snadno dostanete do Prahy autem nebo vlakem. Měsíční nájem činí 12 500 Kč. Veškeré další p... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 500
 Kč
Pronájem byt 2+kk, 46㎡
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme zprostředkování pronájmu bytu o dispozici 2+kk a podlahové ploše 46 m2. Byt se nachází ve 4. nadzemní podlaží bytového domu a prošel kompletní rekonstrukcí. Byt je orientovaný na východní stranu do okolní zeleně. Byt je vybaven pouze kuchyňskou linkou se spotřebiči, v koupelně je vana, sprchový kout a skříňka pod umyvadlem, v komoře jsou police. Ostatní obytné místnosti jsou be... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 (Praha-Západ)
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o výměře 84 m2. Jedná se o byt v prvním nadzemním podlaží, s možností využití zahrady či sklepa a parkováním v ulici. V přímé blízkosti se nachází autobusová zastávka - spoj do Prahy cca 40 minut (autem cca 30 minut). Cena pronájmu je 17.500Kč + 5... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 500
 Kč
pronájem bytu 1+1
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pronajmu družstevní byt 1+1 v České Třebové na sídlišti Lhotka. Byt je velký 36 m2, k bytu náleží sklep. Volný od listopadu 2024, ideálně pro 1 až 2 lidi, nekuřáci, bez zv... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 500
 Kč
Pronájem byt 2+kk, 46㎡
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme zprostředkování pronájmu bytu o dispozici 2+kk a podlahové ploše 46 m2. Byt se nachází ve 4. nadzemní podlaží bytového domu a prošel kompletní rekonstrukcí. Byt je orientovaný na východní stranu do okolní zeleně. Byt je vybaven pouze kuchyňskou linkou se spotřebiči, v koupelně je vana, sprchový kout a skříňka pod umyvadlem, v komoře jsou police. Ostatní obytné místnosti jsou be... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Hodkovice nad Mohelkou
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 2+1 + balkon v Hodkovicích nad Mohelkou o velikosti 61 m2 .Byt se nachází ve 4 patře panelového domu,který je umístěn v příjemné docházkové vzdálenosti od všech důležitých bodů občanské vybavenosti. Byt nabízí vstupní chodbu s šatnou,kuchyň s kumbálem ,koupelnu s toaletou, dětský pokoj s balkónem a obývací pokoj s ložni... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 000
 Kč
Pronájem krásného bytu 4+1 Olomouc
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Připravili jsme pro vás nabídku pronájmu krásného bytu o dispozici 4+1 byt se pronajímá nezařízený v 1.NP cihlového domu na adrese : Neředínská - Olomouc. Byt se skládá s kuchyně, předsíně, WC, koupelna se sprchovým koutem i vanou, obývací pokoj, 3 × ložnice . Podmínky pronájmu : Nájemné činí : 30.000 Kč + energie Kauce ve výši 30.000 Kč. Platí se provize RK. Lokalita : Byt se nachází v blízkosti restaurace, kavárny, Globus , škola ,školka, dětské hřiště a další výhody té... (více v detailu)
Olomoucký kraj
30 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, V Brance, Humpolec
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
+popl. 3600, , Dovoluji si nabídnout k podnájmu bytovou jednotku s dispozicí 2+kk a podlahové ploše 53 m², která se nachází v ulici V Brance, Humpolec. Byt s označením 10B se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží a má následující dispoziční členění: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, ve které je již zabudována varná deska, trouba a digestoř. Najdete zde také prostor pro vaši myčku a lednici. V obývacím pokoji je připraven vývod od televizní antény. Koupelna je vybavena vanou, WC, umyvadlem a radiátorem. Je zde připraveno místo pro vaši pračku a sušičku. Vytápění domu je řešeno centrálně přičemž rozvod tepla je veden podlahovým topením. Z... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 100
 Kč
Byt 2kk Všenory
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nový, nízkoenergetický byt 2kk, 62m2 v podkroví zrekonstruovaného RD ve Všenorech. Dokončení 10/26.
Středočeský kraj
7 390 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 62 m², Úpice, ul. Na Veselce
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám prodej družstevního bytu 2+1 v panelovém domě v 5. NP. Byt je v původním udržovaném stavu a lze ho přebudovat dle vlastních představ. V bytě plastová okna, nové balkóny. Dispozice: předsíň, komora... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 850 000
 Kč
Pronajmu byt 3+1 v Chrudimi na Větrníku, ev.č. 00730
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 00730 Hledáte prostorný byt v klidné části Chrudimi? V tom případě mám nabídku přímo pro Vás! Nabízím k pronájmu byt o dispozici 3+1 a velikosti 73m2 ve vyhledávané lokalitě města Chrudimi a to v ulici Hradištní. Byt se nachází ve 2.NP panelového domu s výtahem, je velice dobře udržovaný a v dobré kondici. Dispozice bytu: -tři prostorné neprůchozí prokoje -prostorná kuchyň s dostatkem místa pro jídelní stůl -rozlehlá chodba s dostatkem úlož... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 500
 Kč
Pronájem byt 2+kk, 55 m2 - Hronov - Velký Dřevíč
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 03030 Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk s terasou k posezení za domem. Tento byt se nachází v obci Velký Dřevíč vzdálenou 1km od Hronova, což poskytuje výbornou rovnováhu mezi klidem a pohodou života na venkově a přístupem ke všem městským výhodám. Blízkost veškeré občanské vybavenosti a přírodních krás tohoto regionu dělá tuto lokalitu zvlášť atraktivní. Dispozice bytu: Byt má dispozici 2+kk, což zahrnuje dvě obyvatelné místnosti a kuchyňský kout, Jedna z výhod tohoto bytu je možnost využití vybudovaného venkovního prostoru za domem k posezení s přáteli nebo s rodinou. Byt se nachází v přízemí bytového domu, U domu je možné parkovat. Světlý a vzdušný: Byt se nachází ve přízemí.. Z ložnice se dostanete francouzkými dveřmi ven za dům. Výhled z bytu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 500
 Kč
Prodej bytu 2KK
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám byt 2KK v Bílině v OV,48 m2,druhé patro,balkon,2 výtahy,plovou... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 149 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, V Brance, Humpolec
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
+popl. 3600, , Dovoluji si nabídnout k podnájmu bytovou jednotku s dispozicí 2+kk a podlahové ploše 53 m², která se nachází v ulici V Brance, Humpolec. Byt s označením 4B se nachází ve druhém nadzemním podlaží a má následující dispoziční členění: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, ve které je již zabudována varná deska, trouba a digestoř. Najdete zde také prostor pro vaši myčku a lednici. V obývacím pokoji je připraven vývod od televizní antény. Koupelna je vybavena vanou, WC, umyvadlem a radiátorem. Je zde připraveno místo pro vaši pračku a sušičku. Vytápění domu je řešeno centrálně přičemž rozvod tepla je veden podlahovým t... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 100
 Kč
pronájem bytu
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dostupný je byt v novostavbě o velikosti 2 kk nacházející se ve 2.NP s výtahem , na adrese Jiřího Pelikana v Olomouci. Jedná se o vybavený byt s plochou 55metrů čtverečních. Pro vytápění bytu je k dispozici centrální topení. Byt se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, samostatné ložnice a koupelny. Může být ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají klidné bydlení v útulném prostředí. Součástí bytu je balkón a společná kolárna. Vybaven je : Kuchyňská linka,lednice, myčka,p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
19 000
 Kč
pronájem bytu
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dostupný je byt v novostavbě o velikosti 2 kk nacházející se ve 2.NP s výtahem , na adrese Jiřího Pelikana v Olomouci. Jedná se o vybavený byt s plochou 55metrů čtverečních. Pro vytápění bytu je k dispozici centrální topení. Byt se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, samostatné ložnice a koupelny. Může být ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají klidné bydlení v útulném prostředí. Součástí bytu je balkón a společná kolárna. Vybaven je : Kuchyňská linka,lednice, myčka,p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Pardubicích
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Pronajmu zrekonstruovaný byt 1+1 v 10. patře se dvěma výtahy v ulici Partyzánů. Byt je vybaven základními spotřebiči. S vlastním balkón... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
PRONÁJEM BYTU 1+KK, ŠTEFÁNIKOVA, ZLÍN
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Byt 1+kk o ploše 30 m² v nově zrekonstruované a vybavené vile G2. Dispozice a vybavení bytu: Kuchyňský kout se spotřebiči (lednice, varná deska, trouba, myčka, mikrovlnná trouba a digestoř). Koupelna se sprchovým koutem a WC. Dále je v pokoji klimatizace, vestavěná skříň, stůl, 2 židle, pohovka, Smart TV Samsung a manželská postel s kvalitní matrací s polštářem, přikrývkou, plachtou a povlečením. Kamerový s... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 3 + 1
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronajmu Byt 3+1 o rozloze 70m2. Je po kompletní rekonstrukci i s novou kuchyní koupelnou a WC. Byt má šatník a velký balkón s výhledem do bloku. Byt se nachází na ulici Dukelská 1116, nachází se na výborné lokaci v blízkosti jsou obchody, kino, školy , fotbal... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty