Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Prodám Fiat 600 1958 původ ČR
Prodám Fiat 600 1958 původ ČR
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Fiat 600A, Rv.1958, vozidlo celou dobu v Čr, okresní spz, druhý lak, interiér, motorový prostor, kufr v originál laku. Vozidlo je v hezkém zachovalém stavu na renovaci, v dnešní době v tomto stavu hůř sehnatelné i v Itálii vzhledem k roku výroby, na vozidle jsou stále původní blatníky, prahy, podlahy, historicky vařeno jen minimálně lokálně. Hlavní prvky, jako zadní kapota, originál světla ( zadní i přední), poziční světla, převodovka včetně bubnové brzdy jsou, motor již bohužel z novějš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
139 000
 Kč
veterán Fiat 126 A1 Ital
veterán Fiat 126 A1 Ital
Před 34 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Fiat 126 A1 650 Ital - vyrobený v Italii (rok 1979) - včetně zrušeného původního italského TP (pouze jeden majitel..já jsem druhý) - v ČR jsem prvním majitelem, bilé značky, veteránská atestace - plně funkční, původní vzácnější barva Blue Adriatico (včetně štítku s názvem barvy v kufru, včetně původní lahvičky s názvem barvy dodávané při koupi nového vozu na zatírání škrábanců atd) - kompletně nové brzdy - válec, trubičky, hadičky, prasátka, pakny, kapalina - nový výfuk (původní boh... (více v detailu)
Pardubický kraj
135 000
 Kč
Fiat 126 A1 650 Ital
Fiat 126 A1 650 Ital
Před 35 dny - Pardubický kraj - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1979 • Najeto: 100 000 Km • Výkon: 18 kW (24 PS) • Karoserie: Hatchback • Barva: modrá • Výbava: Fiat 126 A1 650 Ital - vyrobený v Italii (rok 1979) - včetně zrušeného původního italského TP (pouze jeden majitel..já jsem druhý) - v ČR jsem prvním majitelem, bilé značky, veteránská atestace - plně funkční, původní vzácnější barva Blue Adriatico (včetně štítku s názvem barvy v kufru, včetně původní lahvičky s názvem barvy dodávané při koupi nového vozu na zatírání škrábanců atd) - kompletně nové brzdy - válec, trubičky, hadičk... (více v detailu)
Pardubický kraj
130 000
 Kč
Alfa Romeo Brera, 3.2 JTS V6 Italia Independent
Alfa Romeo Brera, 3.2 JTS V6 Italia Independent
Před 98 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Dobrý den, prodávám vozidlo značky Alfa Romeo Brera Italia independent (limitovaná edice) s motorem 3.2 V6 192kw s nájezdem 130 tis.km. Alfu jsem si přivezl před dvěma lety s lehkým poškozením přední části vozu, nárazník, mřížky a blatník. Bohužel jsem nebyl schopný dodnes dát Alfičku do 100% stavu, původně jsem si ji chtěl nechat jako investici. Na vozidle je třeba dodat přední chromové slzy, záslepku na tažné oko, rámeček spodní mřížky, podběh, zprovoznit zadní stěrač a udělat komplet brzdy, protože auto celou dobu stálo, přitom původní majitel dával brzdy nové!! K vozidlu je samozřejmě celá servisní historie, za poslední rok, než jsem vozidlo zakoupil bylo nainvestováno skoro 5 tisíc euro, vše mohu doložit fakturami z Německa. Co se týče motoru, tak jde krásně hladce a tiše, jízdní vlastnosti super až na ty brzdy, které tlučou lehce do volantu. Cena nízká z důvodu maličkých chyb, které je potřeba dodělat. Prosím bazary nevolat a pouze vážní zájemci., ABS, Alarm, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
299 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty