Společný život, společné soužití..

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nikdo z lidí není dokonalý a nikdo z lidí by se neměl povyšovat nad druhé lidi a myslet si, že je někdo víc než ten druhý. Proto si myslím že když jsem se rozhodl že se touto cestou chci seznámit se ženou do 50 let z Prahy, tak jsem neudělal nic ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Myslím si že by člověk neměl být sám..
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nebudu tady o sobě moc rozepisovat protože to si vše můžeme říct osobně, snad jen to že hledám partnerku ke společnému životu a bydlení třeba u mě - ptáš se na věk? Tak m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pes z útulku
Lexi - malá mladinká hladkosrstá fenečka. Má předkus, ale v ničem jí to neomezuje a a ani to není na první pohled vidět, jen když se směje. Takový roztomilý kaloňek to je. Lexi je hrozně milá, mazlivá, aktivní fenečka. Je hodně upovídaná. Když je doma sama, tak ze začátku chvíli štěká, ale pak se uklidní. Pravděpodobně to souvisí s její bázlivostí a nejistotou. Nikdo neví, co si zažila, víme jen, že žila u spoluobčanů, takže nic neuměla, nic neznala, pořád musela před někým uhýbat. Doma je čistotná a nic neničí. Miluje hračky a moc ráda si s nimi hraje - honění hraček, přetahování se, aportování - to je nej! Toho se nemůže nabažit. Hračku používá i k uklidnění se, když je nějaká situace pro ni moc náročná nebo neví, jak má reagovat. Na vodítku tahá jen, když ji něco ... (více v detailu)
Jorkšírský teriér
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
" Moje jméno je Ben a jsem tak trochu jorkšír v XL vydání, ale na mojí roztomilosti mi to nic neubírá. Moje váha je 11 kilo, jsem menší střeďáček a vcelku aktivní a živoučký kluk. Bude mi 6 let a v útulku jsem byl prý už kdysi jako štěně, nedávno jsem byl nalazen a ve stejném útulku jsem nyní strávil pár měsíců, ale už se o mě nikdo nepřihlásil. Jestli něco nejvíc miluju, tak to jsou lidi, zbožňuju úplně všechny lidské bytosti, jsem hodně společenský, přátelský a všechny lidi nadšeně vítám. Rád se mazlím, tulím se ke svému člověku, samozřejmě, že nejraději v posteli. Venku jsem velmi aktivní, všechno mě tuze zajímá a mám mor rád výlety, procházkly i cestování. Nemám problém s autem ani MHD, každá cesta je pro mě zábava a zážitek, který si užívám bez problémů. Venku se s pejsky seznamuju bez problémů, nevadí mi společné venčení a určitě bych si rád venku i s kámošema pohrál a dováděl. Doma je to trochu horší, no znáte to : "Můj dům, můj hrad" takže jako psí spolubydlící nejsem zrov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kniha Les sebevrahů
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha je jako nová, jednou čtená. Anotace: Strhující hororový román, ve kterém se jednoduchá exkurze do míst, kde „údajně“ straší, promění v noční můru, když lidé začnou umírat nápadně nepřirozeným způsobem. Nikdo si není jistý tím, zda... (více v detailu)
Středočeský kraj
249
 Kč
Labradorský retrívr
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
"Byl jsem malé a rozkošné štěňátko, když si pro mě přišla krásná, 18letá blond slečna a pojmenovala mě Aron. Myslel jsem, jaké mám velké štěstí a jak se budu mít skvěle, a paničku budu mít jen pro sebe. Dokud jsem byl malé, roztomilé štěňátko, všude mě brala s sebou a ujišťovala mě, jak moc mě miluje. Každý den sdílela láskyplné společné fotečky a videa na odiv všem veřejně. Cítil jsem se jako celebrita, moc nám to spolu slušelo, ona blondýnka, já černý jako uhel. Jak jsem rostl, společných fotek ubývalo, asi jsem se do té malé placaté věci, kterou na mě mířila a stále se do ní dívala, už prostě nevešel. Myslel jsem si, že dělám něco špatně, býval jsem doma víc a víc sám. Vyrostl jsem ve statného kluka (25 kg), kterému je nyní 10 měsíců a toužil jsem po pozornosti své paničky, jenže se stalo něco, čemu moc nerozumím. Jednoho dne panička odešla a už jsem jí nikdy neviděl. Nechápu to, vždyť mě tolik milovala a já jí. Zůstal jsem několik měsíců s mladším páníčkem, bratrem blondýnky, kte... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Arthur C. Clarke - Konec dětství
Před 11 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Když z vesmíru přilétly obrovité lodě a zakotvily přesně nad hlavními městy všech zemí světa, nikdo nevěděl, co očekávat. Ovšem Vládci, jak lidé začali nazývat tajemné bytosti, třebaže se před lidstvem skrývali, přišli pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
39
 Kč
BENÍK
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Beník je kříženec jorkšíra, ovšem ve větší verzi a brzy mu bude 6 let. Váží 11 kilo, má atletickou postavu, nelínavou srst, zásoby energie a miluje pohyb. K nám přijel z útulku, kde strávil pár měsíců a z důvodu nutné operace, kterou mu nemohli poskytnout. Beník měl perineální kýlu (vedle konečníku) , po přijetí do útulku trpěl krvavými průjmy, nebo se naopak nemohl vyprázdnit, zkrátka měl problémy s vyprazdňováním stolice a proto jsme byli požádáni o jeho převzetí. U nás podstoupil operaci, nyní se zotavuje a je zcela bez komplikací, vyprazdňování se postupně upravilo. Beník je skvělý, milující pejsek, zbožňuje všechny lidi a je to obrovský mazel, s přátelskou a nekonfliktní povahou vůči lidem. Svého páníčka si zamiluje, nade vše nejraději by byl stále po jeho boku, touží po lásce, blízkosti svého člověka, se kterým zvládne bez problémů a rád vešekeré cestování a zážitky. Miluje auto, cestuje MHD, je skvěle socializovaný a i když na vodítku zpočátku tahá, po chvilce se dá usměrnit, al... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
BENÍK
Před 9 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Beník je kříženec jorkšíra, ovšem ve větší verzi a brzy mu bude 6 let. Váží 11 kilo, má atletickou postavu, nelínavou srst, zásoby energie a miluje pohyb. K nám přijel z útulku, kde strávil pár měsíců a z důvodu nutné operace, kterou mu nemohli poskytnout. Beník měl perineální kýlu (vedle konečníku) , po přijetí do útulku trpěl krvavými průjmy, nebo se naopak nemohl vyprázdnit, zkrátka měl problémy s vyprazdňováním stolice a proto jsme byli požádáni o jeho převzetí. U nás podstoupil operaci, nyní se zotavuje a je zcela bez komplikací.Miluje auto, cestuje MHD, je skvěle socializovaný a i když na vodítku zpočátku tahá, po chvilce se dá usměrnit.Se psy venku vyjde bez problémů, procházky i seznamování se psy jsou zcela v pořádku, doma víceméně ale psy netoleruje, hlídá si jídlo a rád by měl své pány jen pro sebe. S lidmi žádný problém nemá. Bude raději jako jedináček, po boku svého člověka, nehodí se ale do bytu, kde by celé dny zůstával sám, samotu se teprve... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pitbike 140yx
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bohužel nechci ale budu muset ji prodat . Je to pitbike 140yx za mě nesmrtelný motor když dodate trochu peče jsem druhy majitel koupeno při 60mth momentalně má 100mth je to trošku vic ale motorka jezdí bez problému . Kola 17/14 motorka jela max 110km/h víc to nedá. Semnou motorka ani jednou nezpadla max v polu a neudělalo to ani škrabanec jedinej Minus: Zadní plast je ruplej jako ničemu to nevadí ale neni to tak moc hezké , přední kolo má osmici ale minimální , Vyt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
Pes z útulku
Před 11 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
"Ahoj všichni! Jmenuju se Bob, jsou mi 3 roky a ještě jsem toho v životě moc pěkného nezažil. Před časem si mě z útulku adoptovala rodina, těšil jsem na krásnej psí život, ale nic takového se nekonalo. Byl jsem uvázaný u boudy, jen abych hlídal zahradu a o tom byl celej můj život. Nikdo mě nemazlil, nehladil, neměl rád a byl jsem jen jako posila plotu. Bylo mi hrozně smutno. Můj život se obrátil vzhůru nohama, když jsem jednou utekl a vlezl velkému psovi do zahrady rovnou pod čumák. Ten pes si mě podal tak, že jsem málem nepřežil, zůstala mi obrovská díra do boku. Bohužel mým majitelům to bylo úplně jedno, nechtěli platit veterinu a tak mě zavřeli do stodoly, abych nebyl na očích a nechali mě na pospas osudu. Rána se mi zhnisala, odumřela mi velké plocha kůže, lezli mi v ní červi a já jsem byl odkázán na pomalou a bolestivou smrt. Všímavá sousedka mě delší dobu neviděla a domáhala se odpovědi, co se se mnou stalo. Nedala pokoj, dokud jí mě neukázali. Pak vše mělo rychlý spád, pan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
LG OLED65B9LA 165cm 4K Nová zabalená
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji uplně novou zabalenou tv LG OLED65B9LA 65" 4K 165cm. Tento model byl prodávaný v letech 2019-2020 a je to poslední skladovka výroba na štítku 2020/04, nikdy nehraná pouze vybalena a nafocena v provozu. Tento model je srovnatelný s modelem B33 který je stále v prodeji, všechny aplikace funkční a Web OS se dá kdykoliv aktualizovat. Záruka není díky přeskladování kdy LG už po 5 letech nedává garanci. Kompletní balení, stojan a orig. zabalené příslušenství včetně všech polystyrénu. Na panelu je samozřejmě nalepena ochraná folie přímo z výroby která chrání panel proti podření a prasknutí, přenášet tyto televize bez folie a krabice je prakticky na hranici mechanického rozbití. Na fotu je vidět RGB test jako důkaz, že panel nemá žádné vypálení a skvrny. Stačí zadat na yotube RGB test kde se kdykoliv můžete přesvědčit o stavu panelu. Tyto modely jsou držáky co se týká vypálení díky dobrému chlazení, hmotnost je 28 kg a panel je tenký jako žiletka, C2,C3 a novější mají polovič... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 490
 Kč
Obytný automobil Ford Nugget 1993 vestavba Westfalia
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Ford Transit, rok výroby 1993, s původní Westfalia vestavbou. O auto jsem dost pečoval a tak je vše v dobrém stavu a funkční, snad jen krom kompresoru ledničky (viz info níže). Nahoře se vyspí dva lidé na vysouvací posteli - tu rozložíte během minuty. Spodní sedačka lze také rozložit a vyspí se tam pohodlně další dva lidé. Dole krásný obyváček, když se přední sedadla vytočí (viz foto). Loni koncem léta byla celá kastle vyvařená a přelakovaná a tudíž nikde nerezaví a podvozek je naprosto zdráv. Auto bylo pravidelně v servise a po motorové stránce je úplně super. Vybavení: Originál vestavba Westfalia s kuchyní, 2-plotýnka na plyn, umyvadlo s baterií (boční nádrž na vodu). Solární panel 300W a dvě zánovní gelové baterky 80Ah (vydrží superdlouho!) Zadní 12V zásuvka z gelových baterií a 230V zásuvka bočním přívodem (kabel součástí). Nezávislé naftové topení Truma (kvalitka, žádný číňan) vč. venkovního tlumiče zvuku - nikoho venku neruší. Otočná sedadla řidiče a spolujezdce Krásný ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
129 000
 Kč
Lidé jsou podceňováni Co ani nejchytřejší počítače
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou knihu Lidé jsou podceňováni Co ani nejchytřejší počítače nikdy nebudou umět - Geoff Colvin. Osobně je možné jen od 10... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
BOB - USMĚVAVÝ KULÍŠEK
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
"Ahoj všichni! Jmenuju se Bob, jsou mi 3 roky a ještě jsem toho v životě moc pěkného nezažil. Před časem si mě z útulku adoptovala rodina, těšil jsem na krásnej psí život, ale nic takového se nekonalo. Byl jsem uvázaný u boudy, jen abych hlídal zahradu a o tom byl celej můj život. Nikdo mě nemazlil, nehladil, neměl rád a byl jsem jen jako posila plotu. Bylo mi hrozně smutno. Můj život se obrátil vzhůru nohama, když jsem jednou utekl a vlezl velkému psovi do zahrady rovnou pod čumák. Ten pes si mě podal tak, že jsem málem nepřežil, zůstala mi obrovská díra do boku. Bohužel mým majitelům to bylo úplně jedno, nechtěli platit veterinu a tak mě zavřeli do stodoly, abych nebyl na očích a nechali mě na pospas osudu. Rána se mi zhnisala, odumřela mi velké plocha kůže, lezli mi v ní červi a já jsem byl odkázán na pomalou a bolestivou smrt. Všímavá sousedka mě delší dobu neviděla a domáhala se odpovědi, co se se mnou stalo. Nedala pokoj, dokud jí mě neukázali. Pak vše mělo rychlý spád, paní mě z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Lexi
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Lexi - malá mladinká hladkosrstá fenečka. Má předkus, ale v ničem jí to neomezuje a a ani to není na první pohled vidět, jen když se směje. Takový roztomilý kaloňek to je. Lexi je hrozně milá, mazlivá, aktivní fenečka. Je hodně upovídaná. Když je doma sama, tak ze začátku chvíli štěká, ale pak se uklidní. Pravděpodobně to souvisí s její bázlivostí a nejistotou. Nikdo neví, co si zažila, víme jen, že žila u spoluobčanů, takže nic neuměla, nic neznala, pořád musela před někým uhýbat. Doma je čistotná a nic neničí. Miluje hračky a moc ráda si s nimi hraje - honění hraček, přetahování se, aportování - to je nej! Toho se nemůže nabažit. Hračku používá i k uklidnění se, když je nějaká situace pro ni moc náročná nebo neví, jak má reagovat. Na vodítku tahá jen, když ji ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
VW Transporter T4 115595km 2.5 TDi Výborný Stav
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Volkswagen Transporter T4 Shuttle (interier téměř jako caravelle) s motorem 2.5 TDi 75kW ACV Rok V:06/2001 Najeto pouze 115595Km doložených garantuji. Servisováno jen v autorizovaném servise Volkswagen. Auto je od 1. Majitele ve velmi Nevídaném zachovalém stavu ve všech ohledech. Když se trošku přimouří oko vzhledem ke stáří autu tak jsi troufnu říct že stav je velice blízko k zánovní T4. Karosérie krásná původní hezký Lak, nevyvařovaná neomlácená téměr bez koroze podvozek bez maskovacích nástřiků. Nutno vidět. Garážováno. -Jízdní vlastnosti a ovládání auta jsou na jedničku vše přesné a tuhé. -Interiér: Čistý neponičený, neosahaný nepoškrábaný bez zásahů kutila au... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
354 990
 Kč
Dělička těsta
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Práce děličky těsta vypadá tak- těsto se vloží do násypky (70 nebo 140L), pak stroj rozdělí těsto nasátím do válce, jehož vnitřní objem lze regulovat a automaticky jej vyjme na dopravní pás - velmi přesné dělení bez poškození a stlačení nejcitlivějším možným způsobem, jemněji než rozdělení rukou. Stroj a bunkr na těsto jsou vyrobené z nerezové oceli. Hmotnostní dělení lze snadno nastavit od 50 do 1200 gramů dle velikosti pistu, viz tabulka níže. Výkon do 40 kusů za minutu (2400 ks/hod) - nastavitelná rychlost dělení - manuální (20-40 kus/min) nebo digitální plynulá regulace otáček a váhy, s počítadlem vyrobených kusů. Zabudovaný dopravník vynáší klonky těsta přímo do vykulovačky. Dělička těsta - je to v podstatě návratnost investic za dobu kratší než 1 rok a skutečná úspora mezd. Naše děličky těsta eliminují velmi obtížnou lidskou práci rozdělením těsta s velmi vysokou přesností. Díky modernímu navržení pístu a dělicímu systému válců neunaví těsto a nepoškodí jeho strukturu. Dnes mů... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
185 000
 Kč
Mouratá kočička
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
30.6. se nám na zahradě objevila mouratá kočička. Je asi mladá, myslím možná do 1 roku nebo i méně. Je dost hubená, ale má hezkou jemnou srst, ouška čistá. Hodně hlasitě a výrazně mňouká. Na hlas a zavolání hned přiběhne a chodí za vámi jak pejsek. Je hodně kontaktní. Je mazlivá, lidí se nebojí. Možná se někomu ztratila. Chytá myši. Máme koček hodně a i májová koťátka, která si budeme nechávat. Problém je, že tahle číča na naše kočky syčí a naše tříletá hluchá se jí bojí, i když se běžně pere se sousedky kocoury. Zahradou nám procházejí různí kocouři a s jedním mourovatým se pere a vyhání ho. Přebývá na půdě a nebo někde v zahradě, ale asi by chtěla i do bytu. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
Kawasaki zx6r najeto 18000km
Před 18 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám Kawasaki zx6r 2007. Ve 43000km proběhla výměna motoru za jiný, který jsem sehnal na Slovensku s nájezdem 16500km. Nyní najeto 18000km. Na předchozím motoru byly zjištěny při kontrole ventilů vydřené vačky. Předchozí majitel ke mně nebyl zcela upřímný. Letos jsem najezdil jen cca 1000km (nebyl čas) a i tak jsem před prodejem nechal udělat kompletní kontrolu v servisu. Proběhla kontrola ventilů, výměna všech náplní, nové svíčky, výměna řetízku na rozvodech. V loni vyměněno palivové čerpadlo v nádrži. Na starém čerpadle bylo zanesené sítko, tak jsem raději vyměnil i čerpadlo za nové. Pneu přední 80% zadní 70%. V mé péči motorka nikdy nezažila pád ani okruhy. Olej leju Švýcarský - Midland Swiss Quality Oil motorcycle 10W-40 synthetic blend motor oil. Motorku jsem si udělal k obrazu svému: Sportovní svody až po koncák Leo Vince + KN vzduchový filtr - nalezeno na power commander 5 firma Jokaro Plzeň - po nalezení jede ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
120 000
 Kč
HP Zbook g5 17 palcu, 16GB Grafika,32GB RAM, ROK zaruka
Před 19 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám tento notebook, který je ještě v záruce. Funguje, má vizuální opotřebení. Je to pracovní stanice, má otevřený BIOS. Je to jak stolní PC v těle notebooku. CPU:i7 8850H 2.8 -4.3 GhZ RAM:DDR4 32GB, max 64GB GPU Quadro P5200 16GB - výkonově jako 1070Ti -1080, zvládá i Full HD gaming v 60 FPS a více! LCD: 17 palců FullHD HDD: SSD 500GB + 3 volné sloty na 2x M.2 NVMe a 1x 2.5 SATA SSD Mechanika: 1x volný slot na Blu-ray mechaniku Windows 11, lze i 10 Baterie: originál, opotřebení 35% Co nefunguje tak jak by mělo: Ohnutý konektor nabíječky, nabíjí v pořádku. Bohužel mi ten kilový adaptér vypadl z brašny na zem. Je to HP a má příšerné ovladače. Nefunguje nastavení jasu klávesy F2,F3 a v liště Windows ale v nastavení funguje automatický jas. V rozmezí 0-25% se úroveň jasu ani nemění a nebo přeskakuje. Zvuk se díky té jejich posrané aplikaci, která automaticky upraví zvuk na nej kvalitu vždy ubere celkovou hl... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 000
 Kč
Border kolie
Před 20 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Rocky byl zachráněný z řetězu, živořil s fenkou ve velmi špatných podmínkách. Přesto však na lidi nezanevřel. Miluje společnost, mazlení, běhání, procházky a konečně si užívá pohyb, který nikdy neměl.  Nemá problém ani s dětmi ale zná jen ty od cca 8 let, malých se bojí. Kočky nemá rád a s jinými psy v domácnosti také být nemůže. S fenkami se snáší dobře,ale chce to stejně velkou nebo větší když už, protože při hře je jako lavina... Byl by ideální parťák pro aktivní sportovně založenou rodinu, kte... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pudl
Před 22 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Artík je malé zlatíčko (x-pudlík, cca 4-5 kg) s velkou nedůvěrou k lidem.  S člověkem, kterému věří, komunikuje, jde na procházku, nechá se hladit, vzít do náručí. Jeho důvěru je ale potřeba si získat postupně. Když se bojí, má tendence se schovat nebo utéct, agresivně se nikdy neprojevuje. Venku, při setkání s jinými lidmi nebo psy, bude potřebovat podporu svého člověka a ujištění, že je vše v pořádku.  Artík byl do útulku odložen původní rodinou, je zvyklý na bydlení v bytě. Hledáme mu nový domov v rodině, kde bude milovaný a která ho už nikdy neopustí. Je vhodný do klidného prostředí, k jemnému a citlivému člověku, který mu dá na v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
LG OLED65B9LA 165cm 4K Nová zabalená
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji uplně novou zabalenou tv LG OLED65B9LA 65" 4K 165cm. Tento model byl prodávaný v letech 2019-2020 a je to poslední skladovka výroba na štítku 2020/04, nikdy nehraná pouze vybalena a nafocena v provozu. Tento model je srovnatelný s modelem B33 který je stále v prodeji, všechny aplikace funkční a Web OS se dá kdykoliv aktualizovat. Záruka není díky přeskladování kdy LG už po 5 letech nedává garanci. Kompletní balení, stojan a orig. zabalené příslušenství včetně všech polystyrénu. Na panelu je samozřejmě nalepena ochraná folie přímo z výroby která chrání panel proti podření a prasknutí, přenášet tyto televize bez folie a krabice je prakticky na hranici mechanického rozbití. Na fotu je vidět RGB test jako důkaz, že panel nemá žádné vypálení a skvrny. Stačí zadat na yotube RGB test kde se kdykoliv můžete přesvědčit o stavu panelu. Tyto modely jsou držáky co se týká vypálení díky dobrému chlazení, hmotnost je 28 kg a panel je tenký jako žiletka, C2,C3 a novější mají polovič... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 490
 Kč
Kavalír King Charles španěl
Před 22 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
"Moje jméno je Rasty, rád bych se vám představil a našel mezi vámi své budoucí milující pány. Můj život byl doposud velmi fádní a nezajímavý, žil jsem po boku svého pána 7 let, za celou dobu jsem poznal jen krátké procházky a jinak žádné zážitky a rozptýlení. Pán musel do vězení a já jsem zůstal sám, ale právě se mi otevřel celý svět a konečně poznávám spokojený, šťastný psí život, plný aktivit, zábavy a kontaktu s dalšími hodnými lidmi i pejsky. Jsem 7 letý voříšek, menšího vzrůstu, černý krasavec s pálením a moc hezkým kukučem, co se konečně směje a rozdává radost a nadšení z nových psích dobrodružství. Vážím 17 kilo, baví mě procházky, dovádění na zahradě a moc si užívám kontakt s dalšími pejsky, kteří mě učí, jak funguje psí smečka, kterou bez problémů ctím. Jsem velmi hodný, pohodový kluk, který miluje lidi a pozornost páníčků si náležitě užívám, moc rád se mazlím, spinkám v posteli nebo na pelíšku a těším se každý den na nové zážitky, co jsem nikdy neměl možnost poznat. Moc r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ve jménu pomsty - Kinga Litkowiec
Před 37 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Když přichází čas pomsty, nikdo není v bezpečí. Ve jménu pomsty je třetím dílem série Démoni z Los Angeles. Tentokrát se poutavý a erotikou protkaný příběh zaměří na Joaquina Ferra, kterého už známe jako poněkud nevyzpytatelného losangeleského kata. Ten je nyní ochoten udělat cokoli, aby se mu podařilo dokončit dlouho zamýšlený plán pomsty a připravit o život toho, koho považuje za strůjce svého neradostného os... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty