Dětská Airoh otevřená přilba HELIOS MAP

Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám zánovní, nepoškozenou helmu melikosti M Kompletní specifikace Airoh HELIOS je přilba určena pro většinu jezdů především do města a na výlety. HRT - High Resistant Thermoplastic (thermoplast) skořepina přilba je k dispozici ve třech velikostech skořepiny a je vyrobena ze speciální thermoplastické pryskyřice s vysokou odolností určená pro většinu jezdců ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Motokrosová přilba Airoh Aviator
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Motokrosová přilba od značky Airoh model Aviator 2024 ve velikosti – L (59/60). Je nová a nepoužitá, včetně originální krabice. Vnější skořepina je vyrobena z kompozitních vláken, systém AMS2Plus (Airoh Multiaction Safety System) druhé generace, rychlo-odepínací systém lícnic AEFR (Airoh Emergency Fast Release), magnetické uchycení interiéru AMLS (Airoh Magnetic Lining System), 6 ventilačních otvorů a spoiler... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500
 Kč
Přilba Airoh Wraap Six days
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám rok starou MX/Enduro přilbu Airoh Wraap Six days France 2023, velikost S. Obvod hlavy 55-56 cm.
Plzeňský kraj
2 300
 Kč
Moto přilba AIROH FORCE WAY FCW55 (vel.S)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám moto helmu Airoh FORCE WAY FCW55, velikost S (55-56 cm). Přilba nebyla nikdy bouraná a nemá žádně viditelné poškození. Také má nové plexi s Pinlockem proti m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Moto přilba AIROH FORCE WAY FCW55 (vel.S)
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám moto helmu Airoh FORCE WAY FCW55, velikost S (55-56 cm). Přilba nebyla nikdy bouraná a nemá žádně viditelné poškození. Také má nové plexi s Pinlockem proti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Prodám přilby Airoh
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dvě přilby Airoh velikost S a M. Cena 2000kč/kus
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Přilba helma Scorpion EXO-491 RUN vel. XS
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Původní cena 5499,- , nádherná barevná kombinace! Materiál: polykarbonát Velikost : XS - 54cm Kompletní, nehavarovaná, nepoškrábaná, nošená příležitostně cca 1/2roku, včetně obalu a krabice. Sluneční clona, Odnímatelný a omyvatelný povlak KwikWick® KwikFit™ – úpr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 199
 Kč
prodám BELL/ Splash - dětská přilba ,nová
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dětský model Splash nabízí revoluční upínání One-Step Fit. Pružné pásky se sami přizpůsobí velikosti hlavy dítěte - odpadá tak zdlouhavé nastavování a usazování přilby, které dokáže v případě dětí zkazit celou zábavu. Výsledkem je větší komfort nošení a samozřejmě vyšší bezpe... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
699
 Kč
Silniční překlápěcí přilba LS2 Valiant
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Špičková překlápěcí přilba od značky LS2 model Valiant Yellow ve velikosti XL. Je málo použitá a ve velmi dobrém stavu. Materiál odolná skořepina z HPFC High Performance Fiberglass Composite, vylepšený mechanismus překlápění o 180 stupňů, výstelka vícedílná přesně vyřezávaná 3D laserem s diferencovanou hustotou EPS pro lepší absorpci energie, integrovaná vnitřní vysouvací sluneční clona, Twin Shield System, plexi čiré polykarbonátové, opticky korektní A-Class, úprava proti poškrábání / A... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 900
 Kč
Silniční překlápěcí přilba LS2 Valiant
Před 3 dny - HYPERINZERCE
Špičková překlápěcí přilba od značky LS2 model Valiant Yellow ve velikosti – XL. Je málo použitá a ve velmi dobrém stavu. Materiál odolná skořepina z HPFC – High Performance Fiberglass Composite, vylepšený mechanismus překlápění o 180 stupňů, výstelka vícedílná přesně vyřezávaná 3D laserem s diferencovanou hustotou EPS pro lepší absorpci energie, integrovaná vnitřní vysouvací sluneční clona, Twin Shield System, plexi čiré polykarbonátové, opticky korektní „A-Class“, úprava proti poškrábání / Anti-UV rychle vyjímatelné bez potřeby nářadí, větrání Dynamic Flow-through Ventilation s pln... (více v detailu)
3 000
 Kč
Přilba Airoh
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám přilbu Airoh s odnímatelnou bradou tudíž taková kombinace otevřené a uzavřené přilby. Velikost M, přilba je málo používaná a je bez poškození jak plexiskel tak i laku celé přilby. Je homologovaná jak otevřená tak uzav... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 000
 Kč
Přilba Airoh
Před 9 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám přilbu Airoh s odnímatelnou bradou tudíž taková kombinace otevřené a uzavřené přilby. Velikost M, přilba je málo používaná a je bez poškození jak plexiskel tak i laku celé přilby. Je homologovaná jak otevřená tak uzav... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 000
 Kč
Moto přilba SCORPION VX-15 AIR SPRINT
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nepoškozenou , nevyužitou motokrosovou přilbu zn. Scorpion VX-15 AIR Sprint, vel. S-53cm o váze 1350g. Přilba je vybavena pumpičkou pro dofoukání lícních vycpávek. To zabezpečí, že vám bude přilba vždy perfektně držet na hlavě. Tuto technologii naleznete pouze u SCORPION EXO! Skořepina je vyrobena z pokročilého polykarbonátu – je lehká a velmi tuhá. KWIKWICK2® LINER – Polstrování přilby je vyrobeno z velmi efektivního hypoalergenního materiálu, který je velmi měkký a příjemný na dotek, je vyjímatelný a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 200
 Kč
Dětská přilba Etape Kitty vel.XXS
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám dětskou cyklistickou přilbu zn. Etape, model KITTY 2.0. Velikost XXS (44-48 cm). Kupovaná nová na jaře, nošená pouze 2x do sedačky na kolo, nyní již budeme potřebovat větší.. Úplně jako nová, v originální krabici, s účtenkou. Popis: Dětská cyklistická přilba Etape KITTY 2.0 je určena už pro nejmenší cyklisty. Vyrobena je moderní In-mold technologií, která zaručuje vysoký stupeň... (více v detailu)
Pardubický kraj
300
 Kč
Moto přilba LS2 OF570 + W-Tec Yucato + rukavice
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Koupené před rokem, sezóně používáno. Bez vad. Helma černá vel. XL, helma zelená vel. 55-56cm, rukavice XXL. Otevřená přilba LS2 OF570 Verso s plexi a integrovanou sluneční clonou. Je lehká, bezpečná, moderní a především maximálně všestranná. Pevná a bezpečná skořepina z materiálu Kinetic Polymer Alloy s vynikající absorpcí energie je opatřena výkonným větráním Dy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Integrální helma XRC Pure GP6 velikost L
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám integrální helmu značky XRC typ Pure GP6. V perfektním stavu - jako nová. Použitá pouze 6x60 minut (v kukle). Kompletně vyčištěna vnitřní i vnější část (přípravky Motul na helmy). V balení je chromové zrcadlové plexi (použité) a čiré plexi (nepoužité). Obě plexi mají homologaci! Součástí je krabice, vak na helmu, 2x plexi. Koupil jsem si jí jen do motoškoly (v Bikers Crownu) a nyní jsem koupil lepší. Parametry: - velikost L -... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 900
 Kč
Helma na motorku Cassida Magnum
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji helmu Cassida Magnum v dobrém stavu. Helma nese známky používání, ale je plně funkční a na plexiskle nejsou žádné větší škrábance. Velikost L Helmu prodávám z důvodu prodeje motocyklu. Původní cen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
NOVÁ Skútrová přilba s plexi AIRFLOW II LS2 vel.L
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
NOVÁ - Otevřená přilba s plexi v černé barvě Velikost L značka - LS2 Ideální přilba pro městské jezdce. Velmi lehká a bezpečná díky odolné skořepině HPTT. Moderní design se dvěma velkými vstupy vzduchu, které zajišťují vynikající ventilaci. Široké plexi s úpravou proti poškrábání.Ideální přilba pro jízdu v parných dnech nabízí skutečně účinné větrání, mimořádnou vzdušnost, nízkou hmotnost a vysokou bezpečnost. Větrání je uzavíratelné, takže přilba se příjemně nosí i za chladnějších dnů. Vel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 499
 Kč
Moto přilba LS2 Drifter
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Enduro přilba od španělské značky LS2 model Drifter ve velikosti – XS, S, L a XXL. Je nová, nepoužitá, výborný stav. Skořepina vyrobená technologií polykarbonátu KPA, kosmické a přídavné materiály vyvinuté speciálně LS2, KPA (slitina kinetické polymerní slitiny) pro ultralehkou hmotnost a vysokou odolnost proti nárazu, plexi odolné vůči nadměrnému UV záření a proti poškrábání + mechanickému poškození, ergonomicky spouštěná a zvedaná rychlá z 3D polyglanu navíc vyměnitelná, demontov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Přilba vel S otevřená LS2 OF570 Verso mat titanová
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Poslední velikost S - nová vč. Krabice, p.c. 3799,-! Mohu poslat Zásilkovnou Přilba otevřená LS2 OF570 Verso matná titanová Skořepina lehká, aerodynamická, Kinetic Polymer Alloy s vysokou pevností a vynikající odolností proti proražení. Výstelka vícedílná, s diferencovanou hustotou EPS. Kvalitní plexi Plexi čiré, polykarbonátové, opticky korektní třídy "A", 3D, s vysokou odolností proti nárazu, úprava proti poškrábání, Vortex Generator po stranách plexi, difuzor na spodním okraji plexi proti... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Prodám přilby Airoh
Před 13 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám 2ks přilby Airoh velikost L a XS velmi zachovalé jedna mírně škrabka viz foto cena za kus 1000kc
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
helma přilba Schinmax HT-29 black vel. M-L 56-62 375g.
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou cyklistickou helmu přilbu Schinmax HT-29 black velikost M-L 56-62 375g. Možnost osobního předání v Mladé Boleslavi, nebo zašlu poštou nebo Zásilkovnou. Cyklistická přilba využívá pokrokovou technologii, která zlepšuje bezpečnostní výkon. Odolná PC skořepina a EPS pěna snižují náraz a chrání hlavu řidiče. Vnější část cyklistické přilby se skládá z odolné tvrdé skořepiny a vnitřní EPS pěna se používá pro tisk při nárazu. Nositelé helmy se cítí bezpečněji a chrání hlavu ve všech směrech. Cyklistická přilba je vybavena odnímatelnými ochrannými brýlemi, které nejen chrání váš obličej před erozí větrem a pískem, ale také blokují silné ultrafialové paprsky a silné sluneční světlo. Magnetické brýle lze připevnit na cyklistickou helmu a snadno odstranit a nabízí větší komfort při jízdě. Dodává se s přenosnou taškou na uložení helmy, se kterou můžete pohodlně vyrazit a jezdit. Cyklistická přilba se 3 stabilními, pomalu blikajícími a rychle bli... (více v detailu)
Středočeský kraj
990
 Kč
Silniční přilba ORIGINE
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Silniční přilba od značky ORIGINE ve velikosti – L (56/60). Je nová a nepoužitá. Materiál skořepiny termoplast, homologace ECE 22.05, ECE 22.05.J a ECE 22.05.P, plexi výklopné... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
dětskou cyklistickou helmu přilbu Abus Smiley 2.0 S 45-50 p
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou dětskou cyklistickou helmu přilbu Abus Smiley 2.0 velikost S 45-50 royal purple. Možnost osobního předání v Mladé Boleslavi, nebo zašlu poštou nebo Zásilkovnou. Detailní popis Přilba Abus Smiley 2.0 royal purple DĚTSKÁ HELMA ABUS SMILEY ROYAL PURPLE Kvalitní dětská helma Abus Smiley se síťkou proti hmyzu. Specifikace: - In-Mold Te... (více v detailu)
Středočeský kraj
599
 Kč
dětskou cyklistickou helmu přilbu Abus Smiley 2.0 M 50-55 bl
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou dětskou cyklistickou helmu přilbu Abus Smiley 2.0 velikost M 50-55 royal blue. Možnost osobního předání v Mladé Boleslavi, nebo zašlu poštou nebo Zásilkovnou. Detailní popis Přilba Abus Smiley 2.0 royal blue DĚTSKÁ HELMA ABUS SMILEY ROYAL BLUE Kvalitní dětská helma Abus Smiley se síťkou proti hmyzu. Specifikace: - In-Mold ... (více v detailu)
Středočeský kraj
599
 Kč
dětskou cyklistickou helmu přilbu Abus Smiley 2.0 M 50-55 gr
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou dětskou cyklistickou helmu přilbu Abus Smiley 2.0 velikost M 50-55 royal green. Možnost osobního předání v Mladé Boleslavi, nebo zašlu poštou nebo Zásilkovnou. Detailní popis Přilba Abus Smiley 2.0 royal green DĚTSKÁ HELMA ABUS SMILEY ROYAL GREEN Kvalitní dětská helma Abus Smiley se síťkou proti hmyzu. Specifikace: - In-Mold Tec... (více v detailu)
Středočeský kraj
599
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty