Sušák na prádlo Leifheit Tower 450 nový

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Několik možností sušení, očka pro zavěšení ramínka. Vhodné i do menších prostor, vejde se hodně prádla. Nepouzivany
Jihočeský kraj
750
 Kč

Podobné inzeráty

Leifheit - sušák na prádlo
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji úplně nový, nepoužitý rozkládací sušák na prádlo zn. Leifheit, viz. přiložená fota. Sušák je vhodný pro použití v koupelně, na balkóně ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
Sušák prádla LEIFHEIT Linomatic 600 Deluxe Cover
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Sušák prádla LEIFHEIT Linomatic 600 Deluxe Cover Kompletní balení - plně funkční. Výstavmí kus. Běžná cena kolem 2.800 Kč Teď jen 1.600 Kč !!! Poslední kus !!! V případě pslení je doprava 400 Kč, nebo vlastní... Sušák na prádlo - venkovní, na z... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 600
 Kč
Věšák na prádlo z pevného materiálu
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Věšak na prádlo posledních 5 kusu . Pevné a nerezavějící kovové trubky pro delší životnost, čtyřpatrový velký sušicí prostor s 24 závěsnými tyčemi Spodní věšák na boty ,další prostor k sušení, 14 háčků na bočních křídlech pro zavěšení dlouhého oblečení Prémiová kolečka pro snadný pohyb Otočná křídla a sklopné police pro snadné skládání Skládací konstrukce pro ús... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Sušička prádla AEG s tepelným čerpadlem
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji sušičku AEG. Stáří 5 let. Sušička disponuje náplní 8 kg. prádla. Spousta programů, možnost nastavení odloženého startu, volby síly sušení, reverzace bubnu, tepelné čerpadlo, invertorový motor,informační displej. NUTNO VYČISTIT VÝMĚNÍK. VHODNÁ PRO NĚKOHO, KDO TOM... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 800
 Kč
Krmítko, EKO nátěr, masivní dřevo, 100% ruční práce
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
ZDARMA lojová koule Krmítko z masivní dřeva, ruční originální výroba. Dřevěné krmítko z masivního dřeva, ošetřeno eko nátěrem tmavé barvy + celkové vrchní ošetření eko lakem. Krmítko je ožehnuto horkým vzduchech pro zatažení pórů proti vlhkosti a z estetických důvodů. Krmítko je vhodné na zavěšení na strom je opatřeno očkem pro zavěšení, řetízek je součást. Dále je možné volně položit na parapet pro sledování ptáčků z bezprostřední blízkosti. Krmítko je zevnitř opatřeno háčkem na zavěšení lojové koule + lze krmení sypat do ,,spodní misky,, Rozměry v nejširších bodech, cca: Výška: 32 cm Hloubka: 19 cm Šířka: 30 cm ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
420
 Kč
Pronájem bytu 3+KK, Zelinova, Zlin
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nový, moderní, částečně zařízený (kuchyň) byt o ploše 75 m2 s dispozicí 3+kk ve 3. patře cihlové novostavby v klidné lokalitě v horní části Jižních svahů ve Zlíně. Bytový dům se nachází hned u horní části Centrálního parku Jižní svahy, v těsné blízkosti je několik dětských hřišť, posilovací hřiště a hřiště s umělou trávou vhodné na fotbal či tenis. Byt je orientován na jihozápad s pěkným výhledem na město přes park a dále na západ na Chřiby. Ideální místo k relaxaci a výhledu nabízí prostorná lodžie (8 m2) s el. zásuvkou přístupná jak z obývacího pokoje tak z ložnice. Z Obývacího pokoje je dále přístupná další menší lodžie (3,5 m2). Součástí obývacího pokoje je kuchyňský kout s moderní kuchyní vybavenou indukční deskou, troubou, myčkou a mikrovlnou troubou. V koupelně je vana se sprchovo... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 400
 Kč
Gymnastický žebřík Hrací koutek Ribstole Žebřiny Sport0 220
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Materiál: borovice, příčky – buk. Lakovaný povrch: bezbarvý, bez zápachu, velmi odolný. Výška – 220/240 cm. šířka – 80 cm. Nosnost – 120 kg. Hmotnost – 15 kg. Připevnění na zeď. KinderSport Ribstole dřevěné 220 x 80 cm, 240 x 80 cm jsou kvalitní ribstole s jednoduchým designem. Stojny jsou vyrobeny z borového dřeva, které se svými vlastnostmi pro žebřiny skvěle hodí. Příčky jsou ze dřeva bukového. Přírodní materiály zaručují zdravotní nezávadnost. KinderSport Ribstole dřevěné 220 x 80 cm, 240 x 80 cm jsou kompaktní, takže se dobře hodí i do menších bytů či místností. Vynikají svou odolností, jednoduchou instalací a bezpečností používání. Žebřiny nabízí mnoho možností cvičení a rozšířit se navíc dají o další příslušenství jako jsou závěsné hrazdy, bradla, multitrainer či různé expandéry. Vysoká nosnost 130 kg dělá ze KinderSport Ribstole dřevěné 220 x 80 cm, 240 x 80 cm ideální doplněk každé domácí posilovny, který ocení jak dospělí, tak děti. Žebřiny jsou velmi žádané a preferované ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 190
 Kč
Dívčí školní batoh Topgal ALLY
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Osvědčený dvoukomorový parťák pro slečnu od cca 125 cm výšky na 1.st.ZŠ. Díky svému objemu 26 litrů, bude sloužit klidně i na začátku druhého stupně. Původní cena 1500Kč, je trochu ošoupaný, ale ještě poslouží. Veškeré zipy jsou plně funkční. Nemá nikde díry. Fotky ještě před vyčištění (teď je již důkladně ručně vypraný). ------------------------------------------------------ Osobní předání Olomouc ul. Sukova, Brno u Vaňkovky (a po cestě) občas Olomouc - Rožnov pod Radhoštěm. Zásilkovna/PPL +79Kč, platba předem. Odpovězte prosím na sms 77 66 33 0 42 nebo na email (občas nefunguje). ----------------------------------------------------- Batoh je vhodný pro školačky od 2. třídy výše (nebo vyšší postavy od 1.) Taška tradičního oblíbeného střihu s designem s kytičkami. Batoh má pevnou, anatomicky tvarovanou zádovou část s lehkou hliníkovou výztuží. Ergonomicky tvarované popruhy lze nastavit v jejich horní i s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Cestovní postýlka Kinderkraft Leony - růžová.
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Milujete cestování se svým dítětem? Hledáte postýlku, která vašemu batoleti usnadní usínání mimo domov, a pro vás ulehčí péči o dítě? LEODY s příslušenstvím je tedy stvořené pro vás! LEODY je především dětská postýlka pro mobilní rodiče. Můžete je složit a rozložit během několika okamžiků, abyste si LEODY mohli vzít kamkoli s sebou. Ve složeném stavu má velmi kompaktní velikost a přiložená taška s rukojetí umožňuje snadnější přenášení. Po rozložení se pak LEODY promění v pohodlnou ložnici, ve které batole bude moci snadno usnout, a to i na novém místě. Postýlka má závěsnou podlahu na 2 úrovních, díky čemu je vhodná jak pro kojence, tak pro starší děti, které si začínají sedat a vstávat. Vyšší úroveň umožní rodičům postarat se o své dítě, aniž by se příliš museli shýbat. LEODY je také doplněna s kolotočem s hračkami, světly a melodií. Kolotoč podporuje motorický vývoj dítěte (povzbuzuje ho k natahování paží) a rozvíjí soustředěnost a podporuje zrak a sluch. Dětská postýlka má dvojitý be... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 900
 Kč
Sušička prádla Siemens S 46.51 / 7kg / kondenzační
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kapacita 7kg prádla Několik sušicích programů. Displej - odečet doby sušení, nastavení otáček, odložený start... Reverzní funkce bubnu, vnitřní osvětlení Ukazatel průběhu programu: LED-kontrolky Kont... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 990
 Kč
Nástěnné skládací sušáky - věšáky na prádlo a drátěný regál
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dva nepoužité nástěnné skládací sušáky / věšáky na prádlo: 1) Vysouvací sušák zn. Gimi telepack 100, výroba Itálie, materiál plast + hliník, závěsná délka 7 metrů, 6 hliníkových tyčí, průměr tyčky 8 mm, připevnění na 8 šroubů. Není-li používán na sušení, lze tyče zasunout a sušák využít jako držák ručníku. Rozměry: zavřený 100 x 15 x 6 cm, otevřený 100 x 38 x 6 cm. Cena 500 Kč. 2) Vytahovací/s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Brašna na notebook 15-16" Lenovo
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám brašnu na notebook s množstvím úložných prostor, originál od značky Lenovo. Brašna má kapsu na notebook, kapsu na dokumenty a přední kapsu na příslušenství, vizitky a podobně a dalších několik menších kapes. Vejde se do ní odhadem laptop velikosti 15-16 palců, nemám to jak změřit. Br... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Masivní hliníkový přepravní box do menších kufrů aut
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kompletní specifikace Masivní hliníkový přepravní box do menších kufrů aut, na střední plemena psů do 25kg hmotnosti. Je ideálním pomocníkem při bezpečné přepravě vašeho domácího mazlíčka autem. Ideální, snadno a lehce umístitelný do kufru – díky zkosené zadní stěně klece ji úplně přesně zapasujete za zadní sedadla bez nevyužité mezery mezi sedadlem a klecí. Vejde se do většiny aut typu hatchback, sedan a menších SUV. Pokud chcete zajistit svému milovanému psovi bezpečný a spolehlivý přepravní prostředek a poskytnout mu také pohodlí při jízdě autem, tak je tento box určen právě pro Vás. V transportním boxu, lze přepravovat malá i velká plemena psů. Box je díky silné hliníkové konstrukci v každé situaci to největší bezpečí pro vašeho psa při jízdě autem. Poskytuje také účinnou ochranu před slunečním zářením a pomáhá zabránit přehřátí. Klec je d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 800
 Kč
Brašna na notebook 17" Lenovo
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám brašnu na notebook s množstvím úložných prostor, originál od značky Lenovo. Brašna má dvě kapsy na notebooky jedna větší a druhá menší, kapsu na dokumenty a přední kapsu na příslušenství, vizitky a podobně a dalších několik menších kapes. Vejde se do ní odhadem laptop velikosti 17 palců, možná ví... (více v detailu)
Hlavní město Praha
392
 Kč
NOVÝ KINDER BATOH BATŮŽEK, PONOŽKY FIDORKA a TOFFIFEE
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Při koupi 3 věcí nebo sad nebo mix + 1 věc navíc zdarma jako dárek 1 FOTO - Krásný Kinder batoh batůžek z limitované edice 600ks ve tvaru a designu Kinder vajíčka - zadní část vyměkčená pro pohodlné nošení a přední část pevná, celkově je velmi kvalitní, nový a vhodný i jako dárek. Víc fotek pošlu mailem. Cena = 1500Kč 2 FOTO - Fidorka ponožky v kovové krabičce plechovka dóza, limitovaná edice, nové - cena za kus 200Kč / na ukázku ponožky z růžové krabičky, ostatní jsou také podle barev krabičky / rovnou pište, jakou barvu a velikost chcete - 35-38, 38-42, 43-45 3 FOTO - Hezké barevné ponožky Toffifee. Uni model vhodný pro muže i ženy. Nové a vhodné i jako dárek. K dispozici je 1 pár vel. 39-42. Cena = 200Kč 4 FOTO - Krásná fialová šeříková kabelka je pevná a uvnitř je jedna malá přihrádka a jinak celý prostor. Dá se nosit na rameni nebo v ruce a nebo na předloktí. Rozměry: 38 x 29cm + ucha. Nová. Koupená v Itálii. PC vysoká. Cena = 2500Kč 5 + 6 FOTO - Adventní kalendář plný různýc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sušička prádla AEG 8000 series lavatherm
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
sušička prádla • kapacita 8 kg • energetická třída A+++ • 10 let záruka na motor • systém AbsoluteCare® – zajistí nejlepší péči pro všechny druhy materiálů • technologie SensiDry® – pro bezpečné sušení při nízkých teplotách. Detailní popis produktu TECHNOLOGIE ABSOLUTECARE® – STRÁŽCE VLNĚNÝCH SVETRŮ A FUNKČNÍHO OBLEČENÍ Funkční oblečení. Hedvábí. Vlna. Garantujeme, že s programy na míru můžete dát bez obav do sušičky cokoliv. Pouze systém AbsoluteCare® nabízí programy přizpůsobené všem druhům materiálů. Dosáhnete skvělých výsledků, pečujete o oblečení a chráníte ho před poškozením. Bez obav sušte i oděvy určené výlučně k ručnímu praní. Patentované sušicí cykly mají speciální pohyby bubnu, které zabraňují sražení nebo zplstnatění citlivých tkanin. TECHNOLOGIE PROSENSE™ – STRÁŽCE KAŽDODENNÍHO OBLEČENÍ Technologie ProSense® využívá vyspělé senzory vlhkosti a teploty. Na základě naměřených hodnot přizpůsobuje čas sušení a spotřebu energie podle aktuální dávky prádla. A nezáleží na tom,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Dr. byt 2+1 s balkónem, 60 m2 Poruba ulice Dvorní
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jste singl, pár nebo investor, který hledá byt v Porubě a pro které je důležité bydlet v cihle a mít balkón? Tak tento družstevní byt 2+1 s balkónem o užité ploše 55,30 m2 v 3. nadzemním podlaží na ulici Dvorní v Ostravě – Porubě může být pro vás vhodnou volbou Do fondu oprav se platí 1013 Kč (info ve fotu) se z tohoto bytu stává velmi zajímavá investiční příležitost . Jedná o družstvo 3 vchodů které má v přízemí několik nebytových prostor, které družstvo pronajímá Byt není možné převést do osobního vlastnictví. Info k bytu: - byt je v původním stavu, po menších úpravách - u ložnice je výklenek - ideální na šatnu nebo pracovnu - v obývacím pokoji je balkón 1,20 m - k dispozici je sklep 3,40 m - Dispozice je nyní 2+1 ale dá se jednoduše změnit na 3+KK - Všechny okna směřují na Severovýchod do zeleně Info k domu: - dům nesplácí žádný úvěr - žádné větší opravy se neplánují ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 650 000
 Kč
NOVÉ BOTY a OBLEČENÍ PRO DĚTI HOLKY
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Při koupi 3 věcí + 1 věc navíc zdarma jako dárek Befado dětské boty balerínky a lze je použít i jako bačkory pro děti a náctileté. Motiv jednorožec unicorn + duhově barevné. Uvnitř jsou vyměkčené, pohodlné, příjemné a kvalitní. Vel. 36 - padnou na 35/36, 36, 36/37. Nové a vhodné i jako dárek. Cena = 490Kč Befado značkové dětské modré boty balerínky, možné i jako bačkory se srdíčky srdce pro děti holky dívky dívčí. Vel. 36. Nové. Cena = 490Kč Hezká kvalitní a uvnitř teplá hřejivá flaušová bunda Adidas dětská pro děti a hlavně pro holky holčičky. Velikost 128 a odpovídá kolem této velikosti. Oblečená byla jen 1x. PC byla vysoká. Cena = 800Kč Lesklá fialová lila šeříková bunda bundička pro děti holčičky. Vel. uvedená 104 avšak je větší a tak... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nová velká ohrádka 200x140 cm
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám úplně novou nepoužitou v originální krabici zabalenou (byla složená jen kvůli vyfocení) velkou skládací ohrádku pro děti o rozměrech 200 cm x 140 cm - dětské hřiště, suchý bazén + přepravní taška. Ohrádka vám umožňuje vyhradit velký a bezpečný prostor na hraní pro malé dítě. Velké rozměry ohrádky umožňují hraní několika dětem současně. Průhledná látka na všech stranách způsobuje, že dítě se necítí „uzavřené“, jako je tomu v případě ohrádek s neprůhlednými stranami. Na druhou stranu poskytuje pečovateli pohled na dítě ze všech stran. Speciální vlastnosti: Velký prostor na hraní s protiskluzovým povrchem Optimální výška ohrádky - cca 68 cm Bezpečné provedení z vysoce kvalitních materiálů Silná, odolná proti roztržení, prodyšná, vodotěsná a snadno čistitelná 210D PVC tkanina Vchod uzavíraný zipem zvenčí 4 silné, bezpečné, protiskluzo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 300
 Kč
Nový značkový rozkládací sušák pro balkon, zahradu i doma, s
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový značkový rozkládací sušák pro balkon, zahradu i doma, skladný do plocha, pevný, odolný vůči rezavění s dlouhou životností, s nastavitelnými rameny- i do menší... (více v detailu)
Středočeský kraj
890
 Kč
Přepravník na jednoho koně, nová STK, vhodný pro skupinu B
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji lehký brzděný přívěs pro jednoho koně, pony, minishetty, minipony, Minihorse a další menší hospodářská zvířata - ovce, kozy, lamy, oslíky, hříbata apod. Nová STK, nové celoroční pneumatiky, nové světla a odrazky, kára má i rezervu. Evidenční k přepisu je hotová. Uvnitř jsou dvě nastavitelné zábrany, přední a zadní, dále je tam držák na kbelík, síťka na seno, guma na podlaze a zarážky na pneumatiky. Henger je vhodný i za lehčí vozidlo, jeho celková max. je 1000kg. Můžete tedy naloži... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nový nerezový koš
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový, nepoužitý nerezový odpadkový koš 3 L - 19.3. - 17:55 Zcela nový nepoužívaný objem 3 L odpadkový koš nerezový s vyjímatelnou nádobou s madlem, mat odstín, nášlapný, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
NOVÝ Trimovací hřeben na zvířecí srst Andis PET 65760 deShed
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Trimovací hřeben na zvířecí srst Andis PET šetrně prořezává, pročesává a odstraňuje podsadu. Vhodný pro všechny velikosti plemen s delší srstí. Odstraňuje až 90% volné srstí bez vytrhávání podsady. Příjemné gelové držadlo se přesně vytvaruje podle vaší dlaně. Díky tomu je kartáč dobře uchopitelný a neklouže z ruky. Součástí rukojeti je očko pro zavěšení a odložení kartáče. Materiál: plast, guma, nerezová ocel Rozměry hřebene: 16 x 7,5 x 2,5 cm Vhodný pro: velká, střední i malá plemena Rozestup mezi jednotlivými noži: 3 mm Vlastnosti: - trimovací... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599
 Kč
nabízím rozkládací sedačku, gauč, sedací soupravu a křeslo
Před 20 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám celočalouněný gauč a křeslo. Gauč je rozkládací (vytažením "dopředu" po kolečkách) s úložným prostorem (vhodný pro lůžkoviny). Do úložného prostoru se vejdou dvě přikrývky z dutých vláken a menší polštáře. Třetí díl lůžka (který zůstane mezi područk... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč
Nový skládací sušák na prádlo
Před 25 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zcela nový nepoužitý skládací sušák na prádlo. Je lehký a velmi praktický. Snadno se s ním manipuluje a je velice variabilní. Vhodný pro malé ale i větší kusy prádla. P... (více v detailu)
Zlínský kraj
625
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty