LEŠENÁR - NEMECKO

Ponúkame prácu v Nemecku - Kolín pre: 2x Lešenár. Nástupný plat: 27€/hod "Štartovací balíček" 200€ po odpracovaní prvého týždňa. Potrebujete: - aspoň jeden m... (více v detailu)

Podobné inzeráty

BÚRACIE PRÁCE NEMECKO
Hľadáme pracovníkov k búracím prácam v Nemecku Počet pracovníkov: 3x Nástupný plat : 19€/hod Poskytujeme príspevok na cestu: 80€/osoba Nástup: 9.10.2024 Pot... (více v detailu)
PRACOVNÍK ÚDRŽBY MESTA HAMBURG - NEMECKO
Pre mesto Hamburg/ Nemecko potrebujeme: 4x Pracovník na údržbu mesta Nástupný plat: 20€/hod Príspevok na cestovanie: 80€/osoba Nemecky/ Anglicky hovoriaci pracovník +2€/hod P... (více v detailu)
Pokladač zámkovej dlažby NEMECKO
Hľadáme pracovníkov na pokladanie zámkovej dlažby. 2x skúsený pracovník (24-25€/hod) 1x pomocník ( 20€/hod) Nástup od 7.10.2024 Potrebujete: - aspoň 1 z partie musí ovládať... (více v detailu)
Neuvedeno
2x lesenari - Nemecko
Pre nasu Slovensku firmu hladame skusenych lesenarov s praxou. Jedna sa o zhotovenia lesenia. Nutnost praxe s lesenim minimalne 1 rok. Ponukany plat je 16-19 Eur Netto/hodina - podl... (více v detailu)
17
 Kč
2x lesenari - Nemecko
Pre nasu Slovensku firmu hladame skusenych lesenarov s praxou. Jedna sa o zhotovenia lesenia. Nutnost praxe s lesenim minimalne 1 rok. Ponukany plat je 16-19 Eur Netto/hodina - podl... (více v detailu)
17
 Kč
Pokladač zámkovej dlažby NEMECKO
Hľadáme pracovníkov na pokladanie zámkovej dlažby. 2x skúsený pracovník (24-25€/hod) 1x pomocník ( 20€/hod) Nástup od 7.10.2024 Potrebujete: - aspoň 1 z partie musí ovláda... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič Montér nábytku v Německu
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme volné místo na řidiče montéra nábytku. Práce pondělí až pátek víkendy volné. Vozidlo služební a i nářa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50 000
 Kč
Lešenár Nemecko
Hľadáme lešenárov na prácu do Nemecka (fasády). Podmienka : platný lesenarsky preukaz a skúsenosti s lesenim ! Partie aj jednotlivcov. Vodičov skupiny C Hodinová sadzba od 21€ Tý... (více v detailu)
Neuvedeno
Strechár - pokrývač Nemecko
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Hľadáme partie zručných STRECHÁROV POKRÝVAČOV Nenáročná rekonštrukcia strechy, Demontáž starej strechy Montáž krovu, latovanie, montáž fólií, osadenie trapézového plechu, tvrdá krytina a lepenka. Rovne šikmé strechy Vieme spojiť aj jednotlivcov!!!! PRE AKÉKOĽVEK INFORMÁCIE NÁS NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ NA ČÍSLE 0911 874 040☎️ V PRA... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
SVÁŘEČI 111-114 NEMECKO
SVÁŘEČI NEMECKO Nabídka práce pro SVÁŘEČE 111-114 v NEMECKU Miesto: Nordhausen, Nemecko Nástup: 10/10/2024 Máte prax a zručnosti so zváraním hlavne 114 ( trubičkový drôt bez ochrannej atmosféry) ponúkame vám doplniť náš tím na dlhodobom projekte, trvanie do 09/2025 Zváranie v exteriéri na silách na obilie, cukrovú trstinu, práca vo výške. Čo vám ponúkame? Zárobok: až 4 500€/mesiac netto (v závislostí od vašich skúseností) Bonus pre rodiny: rodinné prídavky na dieťa vo výške cca 200€ mesačne Pracovná doba: 45 hodín týždenne, čo vám umožní využiť svoj čas efektívne Čo od vás očakávame: Odbornosť: Platné štátne skúšky na zváranie technikami 111-114 , možná spolupráca pri vystavení štátnej skúš... (více v detailu)
Neuvedeno
ZÁMKOVÁ DLAŽBA/ NEMECKO
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hľadáme pracovnikov na zámkovu dlažbu Náplň práce : Samostatne pokladanie zámkovej dlažby s kompletnou prípravou pod zámkovú dla... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
90 000
 Kč
MALIARI NEMECKO
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Zháňame 2 maliarov! Nástup: ihneď! Miesto práce: okolie Pforzheim Náplň práce: strhávanie starých tapiet, maľovanie a nanášanie novej tapety, maľovanie interiérov. Hodinové sadzby: maliar: 25,-€/hod. pomocník: 19,-€/hod. nemecky hovoriaci: +2,-€/hod. PODMIE... (více v detailu)
Plzeňský kraj
125 920
 Kč
OMIETKARI - NEMECKO
Hľadáme pracovníkov na pozíciu : 2x Omietkar / 2x Pomocník - 4 pracovníci - 23-25€/hod Omietkar - 20€/hod Pomocník Nástup 30.9.2024 Náplň práce: nanášanie sadrových ... (více v detailu)
Neuvedeno
Práce v Německu - Tesař Pokrývač
Dobrý den, firma STAV-GAST s.r.o. hledá živnostníky pro spolupráci v Německu ve městě Magdeburg. 4x Tesař-Pokrývač pro Práci v Německu (Magdeburg) Požadavky: jeden člen skupiny musí mít řidičský průkaz sk. B. jeden člen skupiny musí mít komunikativní znalost německého jazyka (NJ). Samostatnost, spolehlivost a schopnost pracovat podle projektov... (více v detailu)
Práce v Německu
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zdravím všechny! Práce v Německu pro svářeče TIG! od 14.10.2024 Platba od 28 do 31€ na hodinu-záleží na zkušenostech a němčině (hodiny +-200)! (zálohy budou možné) Ubytování si řeší každý sám, můžeme pomoc naj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Práca Holandsko - Lešenár - SZČO
Hľadáme šikovných lešenárov na naše projekty do Holandska s nástupom ihneď Krajina: NL - Holandsko Mestá: Rotterdam Druh pracovného pomeru: Živnosť Druh práce: Lešenár Popis prace: Montáž a demontáž lešenia (priemyselné budovy, lodenice) Ponúkaná mzda na hodinu: Podľa vašich skúseností a schopností Pracuje sa 60 - 80 hodín týždenne Termín nástupu: čím skôr Dĺžka pr... (více v detailu)
Neuvedeno
LEŠENÁRI NEMECKO
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zháňame 2x lešenárov a 1x pomocník Miesto práce : Rostock, Nemecko Nástup: ihneď! Hodinová sadzba: •Nástupný plat : 26€/h •Pomocník: 20€/h •Nemecký jazyk + 2€/h Náplň prá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 700
 Kč
1x SVÁŘEČ TIG 141+ 1x PŘÍPRAVÁŘ - (Dresden), Německo
Dobrý den, pro projekt v Německu (Dresden) hledáme 1x SVÁŘEČ TIG 141+ 1x PŘÍPRAVÁŘ (potrubář) * potrubí do DN80 z oceli P235GH( černá ocel) * dobrý německý jazyk alespoň u jednoho z dvojice * svářeč - musí mít svářečský průkaz, a oba pracovníci musíte mít licenci na zdvihací... (více v detailu)
Neuvedeno
LEŠENÁŘ NĚMECKO - SPLATNOST 7/7
Stavební společnost AZworkers ,s.r.o. hledá do svého týmu lešenáře a LKW řidiče na více projektů . Naplň práce: Převážně se pracuje s rámovým lešením, všechno jsou fasády. Požadavky : - Živnostenský list , A1 - Vlastní nářadí - Řidičský průkaz , Vlastně auto ( výhodou ) - Německy jazyk ( výhodou ) - Zkušenosti s lešením alespoň ... (více v detailu)
140 000
 Kč
Práca Nemecko - Stolár/Tesár - Nástup ihneď
Príjmeme tesárov(timmermanov) na náš projekt do Nemecka s nástupom čím skôr. Jedná sa o rekonštrukciu starého kaštieľa, práca je minimálne na 2 roky. Ponúkaná MZDA - dohodou Krajina: Nemecko Druh pracovného pomeru: Živnosť Druh práce: Tesár/stolár - Timmerman Ubytovanie: Hradené Pracovný fond: pracuje sa od 50 do 60 hod týždenne Popis prace: Realizácia dokončovacých interierových a exterierových prác. Osádzanie drevených okien, drevených zárubní, realizácia vonkajších konštrukcií, drevených priečok stropov, stien, montáž ... (více v detailu)
130 000
 Kč
Tesári do Nemecka - od 36 €/hod
Pre nášho klienta v Nemecku/ Markkleeberg SÚRNE hľadáme 2 TESÁROV -krovy, strechy s nástupom IHNEĎ prípadne dohodou. Podmienka vyučený v odbore, živnosť, vlastný automobil a náradie, minimálne základy nemeckého jazyka, v rámci partie je pot... (více v detailu)
Neuvedeno
Lešenář Německo
Firma Izi BAU hledá na práci v Německu Lešenáře Město: Celé Německo Nutná praxe. Začátek: čím dříve Počet hodin 50+ Ubytování hrazeno Nabízíme: ... (více v detailu)
110 000
 Kč
Montazni prace v nemecku
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den. Nabízím práci jako montážní dělník portalovych jeřábu. Prace je od pondělí do čtvrtka. Tudíž pouze 16 dní v měsíci. Zbytek jste doma. Práce možnost jak na dpp/dpc, hpp nebo na živnost. Základní požadavky jsou 3 věci. 1. Aby člověk uměl aspoň trochu mluvit německý tudíž úroveň a2 až b1, nebát se práci ve výškách občas se dostanete do 35m klidně takže to není prace pro někoho kdo se bojí vysek a 3. Je být manuálně zručný. To znamená umět zasroubovat šroub utáhnout matku umět s vodováhou atd. Plat je podle hodin a pohybuje se od 47 000 do 55 000. Výplata vždy 20 následují měsí... (více v detailu)
Ústecký kraj
55 000
 Kč
Práce Německo Svářeči
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Germany - Hamm Svařování a montáž nerezového potrubí. Začátek akce 24.9.2024 zakázka na cca 6 měsíců s návazností na další. Práce pro: 2x Svářec TIG141 32€/h, 1x Potrubář (izometrie + ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Práca v sklade v Nemecku - Dingolfing
Pracovné pozície nám pribúdajú denne. Momentálne urgentne hľadáme pre nášho klienta v Nemecku zamestnancov do skladu. Mzda: - od 3 166 - 3 880 € v hrubom mesačne - od 18.85 € v hrubom + 75 € dochádzkový bonus Príplatky: - Poobedný príplatok - Nočný príplatok Výplata: - Mesačná/ SVK účet Nápľň práce : Skladník je pracovník zodpovedný za riadenie a organizáciu tovaru v sklade. Jeho práca zahŕňa prijímanie, uskladnenie, evidenciu, manipuláciu a expedíciu tovaru. Skladník zohráva kľúčovú úlohu v logistickom reťazci, zabezpečuje správne fungovanie skladových zásob a hladký priebeh dodávateľských procesov. Hlavné úlohy skladníka: Príjem tovaru: Kontrola dodaného tovaru podľa dodacích listov a objednávok. Zabezpečenie, aby bol tovar nepoškodený a v správnom množstve. Zaznamenávanie tovaru v skladovom systéme. Uskladnenie tovaru: Správne usporiadanie tovaru na určené miesto v sklade podľa skladových plánov. Zabezpečenie efektívneho využitia skladových priestorov. Manipulácia s tovarom: ... (více v detailu)
3 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty