plynový ohřívač TV Quantum Q7-75-NRRS C na 265 litrů

Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Odtah spalin do komína, stáří cca. pět let. Pod pravidelným servisem. Po dobu p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám plynový ohřívač vody Quantum Q7-20-NODZ, objem 75 litrů
Před 12 dny - AVIZO_CZ
Prodám plynový ohřívač vody Quantum Q7-20-NODZ, objem 75 litrů, rok výroby 2000, ještě nevybalený v původní originál krabic... (více v detailu)
2 000
 Kč
Plynový zásobníkový ohřívač vody
Před 14 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Plynový zásobníkový ohřívač vody s odtahem spalin do komína Quantum Q7-30-NORS. - objem nádrže 109 l - jmenovitý tepelný příkon 8.4 kW - max. tlak ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej RD 5+kk s garáží a zahradou, Zliv
Před 19 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům dispozičně řešený jako 5+kk s obytnou plochou cca 135 m2 a celkovou rozlohou pozemku 794 m2. Dům se nachází v obci Zliv, pouhých 10 km od Českých Budějovic a 4 km od Hluboké nad Vltavou. Tato lokalita nabízí klidné venkovské prostředí s dobrou dostupností do města, což je ideální pro rodinné bydlení. Dům je částečně vybavený, a to kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem. V koupelně se nachází vana a sprchový kout. Podlahovou krytinu tvoří kombinace dlažby a koberce, což přispívá k útulné atmosféře domu. Vytápění zajišťují teplárny Mydlovary, tepelné čerpadlo (vzduch-vzduch) a v obývacím pokoji je krb, což poskytuje příjemnou atmosféru během chladných měsíců. Ohřev vody je řešen bojlerem. Dům má jedno nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží, kde se nachází garáž, která poskytuje dostatek prostoru pro parkování a skladování. K ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 650 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty