Fin. zajištěný muž

Před 2 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Finančně zajištěný muž hledá štíhlou ženu, krásný úsměv, mám nový dům, o všechno je postaráno, nebudu po tobě chtít ani korunu, co si vyděláš je ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Fin zajištěný muž
Před 40 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Ahoj dámy, hledám štíhlou ženu a hezký úsměv, jsem též symp. vzdělaný, usm. se smyslem pro humor, bydlím v Provodině u České Lípy, v novém rodinném domku, na velmi poklidném tichém místě obklopen přírodou, chceš-li se mít dobře, můžeš - nebudu po to... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Zajištěny muž
Před 90 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Ahoj dámy jsem sympatický finančně zajištěný usměvavý muž bydlím v Provodině u České Lípy na velmi poklidném místě obklopen přírodou a příjemným tichem,vlastním nový dvougenerační dům chceš se mít dobře, můžeš, nebudu p... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Zajištěný muž
Před 213 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Ahoj dámy. Je mi 40 let, jsem sympatický usměvavý muž, bydlím v okolí Máchova jezera, v novém rodi... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Muž po 50 se synem hledá kámošku.
Před 127 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Muž po 50 se synem hledá kámošku. Často člověk hledá a nenachází, nebo když najde je to nepřijatelné. Já hledám ženu nekuřačku, nealkoholičku, nekonfliktní, hodnou, se smyslem pro humor, věrnou, ženu která zbytečně n... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pohledný, zajištěný muž
Před 91 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Venku nenacházím nezadanou ženu a na seznamkách jsou většinou samé hrůzy, ať již vzhledově či inteligenčně. Hledám k sobě rov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Dominantní muž hledá pečovatelku
Před 90 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Jsem dominantní dobře zaopatřený prošedivělý skorošedesátník (181/84), v přiměřeně dobré kondici i rozmaru a s dostatkem času i životního prostoru na cokoliv, co mi přináší radost a potěšení. Žiji ve městě i na venkově, doma i v cizině. Rád s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty