Byt 1-1 pouze pro studenty

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Byt 1+1 29m2 v širším centru u viaduktu, v blízkosti zastávka 10... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

Byt pro studenty
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ubytování v bytě 4+1 v Brně – Žabovřeskách vhodné pro skupinu 7 – 9 studentů. Všechny pokoje i kuchyň jsou vybavené (válendy s úložným prostorem, stoly, skříně, židle…). Kuchyň je zařízená (... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
28 000
 Kč
Byt pro studenty
Ubytování v bytě 4+1 v Brně Žabovřeskách vhodné pro skupinu 7 9 studentů. Všechny pokoje i kuchyň jsou vybavené (válendy s úložným prostorem, stoly, skříně, židle). Kuchyň je zařízená (2x... (více v detailu)
28 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 180m2,
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej krásného prostorného bytu 4+kk, 180m, v OV s balkonem o velikosti 16m. Bytová jednotka se nachází ve 4. patře, náleží k ní 2x sklepní prostory a dvě parkovac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 200 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 180m2,
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
, Prodej krásného prostorného bytu 4+kk, 180m², v OV s balkonem o velikosti 16m². Bytová jednotka se nachází ve 4. patře, náleží k ní 2x sklepní prostory a dvě parkovací místa. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 200 000
 Kč
Byt
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronajmu byt 1+1 v Brně Řečkovicích o celkové výměře 34m2.Byt je nezařízený pouze kuch.linka , spo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 800
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme do pronájmu cihlový byt o dispozici 1+1(50m²), který se nachází ve Šternberku na ulici ČSA. ✅️dispozice 1+1 ✅️výměra 50 m² ✅️umístěn ve 2.NP bez výtahu ✅️pronajímá se nezařízený ✅️vytápění plynovým kotl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1 34 m², Okrajová, Havířov-Podlesí
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 1+1 v žádané části Havířova Podlesí, se nachází na ulici Okrajová 1391/35. Jedná se o nízkou panelovou zástavbu, zateplenou, s parkovacím místem přímo před domem. Byt před krátkou dobou prošel celkovou rekonstrukcí, kdy byla vybudována moderní koupelna s vanou, položeny plovoucí podlahy v předsíni a kuchyni. Kuchyně je samostatná, s pěknou kuchyňskou linkou a plynovým sporákem. Pokoj je prostorný, obě místnosti mají výhled na přední část domu. Součásti bytu je sklepní kóje. V blízkosti domu MHD, obchody, zdravotní středisko. Velkou výhodou je vyhlášený sportovní ba... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 700
 Kč
Pronájem pro 3-4 studenty
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Krásný byt 3+ kk 95 m2 v blízkosti Mendelu, možnost 2 parkovacích stání. Plně vybavená kuchyně myčka , mikrovlnka, lednice, mrazák, indukční deska. WC s umyvadlem, k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
30 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Hradci Králové, ul. Štefánikova
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáte byt vhodný pro jednotlivce či pár nebo skvělou investici? Nabízíme k prodeji byt 1+1 o výměře 36 m², který se nachází na 2. podlaží panelového domu na Moravském Předměstí v Hradci Králové. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení na sídlišti s veškerou občanskou vybaveností. Dispozice bytu zahrnuje prostorný pokoj, kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Byt je před rekonstrukcí, tudíž si ho můžete zařídit dle své fantazie (podlahy, dveře, kuchyňská linka). Pro inspiraci jsou v prezentaci použity vizualizace. Dř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 350 000
 Kč
Pronájem bytu 2kk Kladno- ul Generála Selnera
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Pronájem bytu 2kk s balkonem + parkovací stání u domu v ceně Sklep Byt je nezařízený pouze kuchyňská linka , lednice, velká skřín v lož... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
byt 1+1 40m2, panelák, sídliště Zelená Louka Trutnov, Úpská
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
pronajmu byt 1+1 40m2 v zatepleném paneláku, plastová okna a balkon na jihozápad Dispozice: obývací pokoj s lodžií, kuchyně s špajzkou a linkou a sporákem dle foto, WC, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 600
 Kč
Byt 2kk, 47m2, Praha 3, ulice Viklefova, 3. patro + sklep
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Jsem přímý majitel. Prodám hezký, světlý byt 2+kk - 47m2 v krásném a skvěle udržovaném domě. Součástí bytu je čistá a bezpečná sklepní kóje a komora. Byt se nachází ve 4. patře s výhledem do ulice. Lokalita je v širším centru Prahy. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 990 000
 Kč
Pronájem krásného bytu 4+1 Olomouc
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Připravili jsme pro vás nabídku pronájmu krásného bytu o dispozici 4+1 byt se pronajímá nezařízený v 1.NP cihlového domu na adrese : Neředínská - Olomouc. Byt se skládá s kuchyně, předsíně, WC, koupelna se sprchovým koutem i vanou, obývací pokoj, 3 × ložnice . Podmínky pronájmu : Nájemné činí : 30.000 Kč + energie Kauce ve výši 30.000 Kč. Platí se provize RK. Lokalita : Byt se nachází v blízkosti restaurace, kavárny, Globus , škola ,školka, dětské hřiště a další výhody té... (více v detailu)
Olomoucký kraj
30 000
 Kč
Prodej byt 1+1, 38㎡
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivní nabídka bytu 1+1 o výměře 38 m² na Dělnické ulici v Havířově! Tento byt v osobním vlastnictví je skvělou příležitostí pro všechny, kteří hledají nový domov nebo zajímavou investici. Díky osobnímu vlastnictví máte možnost financování prostřednictvím hypotečního úvěru, což je v této lokalitě vzácné. Bytů v osobním vlastnictví je v Havířově minimum, což znamená, že se jedná o skvělou investiční příležitost s rostoucí hodnotou. Byt je v původním stavu, což novému majiteli otevírá možnosti ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 490 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 42 m², Karviná - Ráj, ul. Borovského
Hledáte částečně zařízený byt s balkónem k pronájmu v klidné části Karviné? Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení majitele byt 1+1 v osob. vlastnictví k pronájmu v klidné části Karviné. Byt je po rekonstrukci, plastová okna, zařízená kuchyň i obývací pokoj. Měs... (více v detailu)
8 000
 Kč
Prodej, byt 1+1, 41m2, třída Edvarda Beneše, Hradec Králové
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+1 v OV o celkové podlahové ploše 41m2. Byt je po částečné revitalizaci, koupelnové jádro umakartové, ale obložené obkladem. Kuchyňská linka vč. el. trouby a plynového vařiče... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 500 000
 Kč
Prodel bytu 2+1 Mladá Boleslav ul. Pezinská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji slunný, prostorný byt 2 pokoje, šatna, kuchyně 65,8 m2 + sklepní kóje cca 2 m2, Mladá Boleslav II, ulice Pezinská. Byt se nachází v 8.patře panelového domu s výtahem. Dům je zabezpečen kamerovým systémem a vstup do domu je pouze přes bezpečnostní čip. Po rekonstrukci el. rozvodů, renovace přízemí a vstupní chodby včetně výměny vstupních dveří a poštovních schránek. Do 2 let bude dům kompletně zateplen. Plastová okna, 2019 byla nainstalována nová kuchyňská linka se spotřebiči. Orientace bytu je na SV (kuchyně + menší pokoj) a na slunný JZ (větší pokoj). Z obou pokojů a kuchyně je nádherný výhled do širého okolí a zeleně. Byt sestává z prostorné vstupní chodby (9 m2), samostatné kuchyně (11,4 m2), neprůchozích 2 velkých pokojů (20,3 m2 a 16,7 m2), šatny (2,95 m2), koupelny (2,56 m2) a WC (1 m2). Byt je nezařízený nábytkem mimo kuchyňskou linku v roce 2019 pořízena jako nová včetně nových spotřebičů - plynová varná deska, el. trouba, myčka, lednice s mrazákem a pračka.... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 290 000
 Kč
Pronájem krásného bytu 4+1 Olomouc
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Připravili jsme pro vás nabídku pronájmu krásného bytu o dispozici 4+1 byt se pronajímá nezařízený v 1.NP cihlového domu na adrese : Neředínská - Olomouc. Byt se skládá s kuchyně, předsíně, WC, koupelna se sprchovým koutem i vanou, obývací pokoj, 3 × ložnice . Podmínky pronájmu : Nájemné činí : 30.000 Kč + energie Kauce ve výši 30.000 Kč. Platí se provize RK. Lokalita : Byt se nachází v blízkosti restaurace, kavárny, Globus , škola ,školka, dětské hřiště a další výhody té... (více v detailu)
Olomoucký kraj
30 000
 Kč
Pronájem byty 1+1, 29 m2 - Brno - Husovice, ev.č. 00871
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00871 Nabízím útulný byt 1+1 k pronájmu v klidné lokalitě Brna - Husovicích, na ulici Svitavská. Byt se nachází v osobním vlastnictví v cihlové budově s dobrým stavem. S užitnou plochou 29 m2 nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Byt se nachází na 1. nadzemním podlaží, což zajišťuje snadný přístup a pohodlné bydlení. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, restaurace, obchody a zastávky MHD, což... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Dašická, Pardubice, 14500 Kč/měs, 64 m2
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme hezký byt o dispozici 2+1 v klidné lokalitě v Pardubicích - Bílé předměstí. Byt o celkové výměře 64 m2 se nachází ve 3. podlaží cihlového domu bez výtahu. K bytu náleží sklepní kóje. Byt je po rekonstrukci, kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou a kombinovaným sporákem. V pokojích jsou podlahy pokryty novým kobercem a pokoje jsou nezařízené. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a toaleta. V bytě je také velmi praktická komora. Vytápění a ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem. V bezprostředním okolí domu je veške... (více v detailu)
Pardubický kraj
14 500
 Kč
Pronajmu 1+1 Praha 6
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronajmu zařízený 1+1 na Praze 6 Bílá Hora v blízkosti obora Hvězda, spojení tram. 20 min. centrum. 2.patro rodinného domu, samostatný WC sprcho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 30 m², Ostrava
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 30 m², který má lodžii s příjemným a uklidňujícím výhledem do parku a zeleně. Byt se nachází ve 4. patře dobře udržovaného domu. Interiér je ve stavu umožňující okamžité nastěhování nebo pronájem. Tento byt představuje výbornou příležitost pro investory, kteří hledají stabil... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 080 000
 Kč
Nájem bytu 1+1, Žatec
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 36 m2 v Žatci, ulice Stavbařů. Byt se nachází v posledním patře čtyřpodlažního panelového domu, je vybaven kuchyňskou linkou se sporákem. Možno využít lodžii v mezipatře. Nájem činí 8.500,- Kč, služby 2.500,- Kč, plus energie na nájemníka. Kauce 20.000,- Kč. Výborná lokalita, v blízkosti veškerá občanská vybavenost. Pouze p... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500
 Kč
PRONÁJEM BYTU 1+1 V HLUKU
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím v Hluku k pronájmu větší byt 1+1 s možností používání dvorku. Byt je zrekonstruovaný. Byt, který nabízí klidné bydlení s komfortním umístěním v dosahu centra města. Ideální volbou jak pro jednotlivce, zaměstnance, tak pro mladý pár. Byt tvoří vstupní chodbu, koupelnu s velkým sprchovým koutem a zvlášť toaletou. Kuchyně a větší ložnice. Kuchyňská linka ... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+KK Liberec Doubí
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dlouhodobý pronájem bytu 2+kk (42 m2) ve 2 nadzemním podlaží bez výtahu Liberci Doubí. Výborná lokalita v blízkosti MHD, škola i školka. Součástí bytu je kuchyňská linka se sporákem a digestoří, jídelní stůl a dvě barové židle, dvě šatní vestavěn... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty