Suzuki GSX-R-Pánská(Dámská)moto kombinéza,originál

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Limitovaná edice kombinézy Suzuki GSX-R-originál Suzuki, velikost 48-M (poslední foto rozměry), chrániče holeně,chrániče kolen,slidery, chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen, páteřový chránič, chránič krční páteře, vnější karbonové chrániče, kolen, ramen a loktů.Odnímatelné textilní vložky jak bunda tak kalhoty, neoprenový límec, rukáv, kalhoty atd, kapsy. Rád u kombinézy pohovořit a ukážu vyškere výhody této vlajkové kombi od dealera Suzuki. Tato kombinéza top ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč

Podobné inzeráty

Yamaha-Pánská(Dámská)kožená moto kombinéza,dvoudil
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
moto kombinéza dvoudílná originál Yamaha od Dainese, velikost 48-M (poslední foto rozměry),prodám krásnou sportovní kombinezu od výrobce Dainese pro Yamaha.Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná ale ještě nikdy voskovaná, je ve stavu nové. Chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,slidery Dainese, chrá... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Alpinestars-Pánská kožená moto kombinéza,jednodíl
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza jednodílná,velikost 52-L (poslední foto rozměry),starší poctivá kombinéza i kůže v moc pěkném stavu,chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře(páteřák),perforovaná kůže komplet.Kombinéza není nikde poškozená be... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Dainese Ducati-kožená moto kombineza,dvoudílná
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
velikost 48-L(poslední foto rozměry),možná i jako dámská,prodám krásnou dvoudílnou kombinezu od Dainese pro Ducati.Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Kalhoty mají chrániče holeně,chrániče kolen,vnější titanové chrániče kol... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Yamaha GYTR-Pánská kožená moto kombinéza
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
moto kombinéza dvoudílná originál Yamaha od Dainese, velikost 50-M, mám i 58-XL (poslední foto rozměry),prodám krásnou sportovní kombinezu od výrobce Dainese pro Yamaha.Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,slidery Daine... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Yamaha-Pánská moto kombinéza+autogram Moto Gp
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
moto kombinéza dvoudílná originál Yamaha od Dainese, velikost 56-XL (poslední foto rozměry),prodám krásnou sportovní kombinezu od výrobce Dainese pro Yamaha.Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná, je v zachovalém stavu. Chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,slidery Dainese, chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře, chránič krční páteře, bunda perforovaná, nohavice perforovaný, reflexní prvky, kapsy bunda. Tento kom... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Padana-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza dvoudílná, velikost 54-L (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, reflexní prvky, 2... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Bunda Suzuki 464 Juanchy - kožená - TOP nová
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Kožená bunda Suzuki 464 Juanchy, kvalitní kůže, velikostně značená XXXL, ale asi menší, délka rukávů 72cm, obvod přes prsa 124cm, záda dělka 70cm, ramena šíře 52cm, dolní obvod 112cm, chrániče ramenní, loketní, krční aerodinamický hrb, bederní chráni... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 990
 Kč
RST Tractech-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudíl
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kožená moto kombinéza, velikost 52-L(poslední foto rozměry, odpovídá velikosti 54-L), moto kombinéza dvoudílná,kombinéza je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového chrániče, chránič holeně, chrániče kolen, slidery chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen. 2xkapsa bunda, reflexní prvky,perforovaná Kombi... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
SUZUKI GSX-S 750, r.v. 2020, TOP STAV
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Suzuki GSX-S 750, jako nová, najeto 8100 km, STK do 5/2026, má jediný škrábanec na levé straně(viz foto), kterého jsem si při koupi ani nevšiml. Má ABS, třístupňovou kontrolu trakce, 84 kw, zalamovací páčky, chrániče páček, laděný výfuk ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180 000
 Kč
Ixon Famous-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
zánovní moto kombinéza dvoudílná, velikost 54-L (poslední foto rozměry),Kombinéza vyrobena z kvalitní hovězí kůže, Vyjímatelná termo vložka., Odnímatelné CE chrániče ramen, loktů a kolen., Vnější plastové chrániče ramen a loktů pro ještě větší bezpečnost., Vnější odnímatelné slidery., Příprava pro umístění zádového chrániče, Stretch panely s příměsí aramidového vlákna v oblasti paží, třísel a kalhot., Elastické pa... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Kožená kombinéza TTRace
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kvalitní kožená 2 – dílná dámská kombinéza od českého výrobce značky TTRace ve velikosti – 38/36. Ideální na štíhlou postavu cca. 165 – 173cm. Je nová, venku nejetá pouze doma odzkoušená, samozřejmě 100 % stav nové kombinézy. Matná hovězí 1,4 mm silná zdvojená kůže, pevné kompozitové CE chrániče na loktech ramenou a kolenou, kapsy pro hrudní chrániče, odepínací prodyšná síťovaná podšívka na zip – pratelná, perforované panely vpředu i vzadu, v ohebných částech pružný streč, mikroelastické panely v namáhaných místech, na zádech aerodynamický hrb, na kolenou suché zipy na slidery, atd. Původní vyšš... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 500
 Kč
Spyke Lady-Dámská(Dětská) kožená moto kombinéza
Před 9 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza dámská(dětská) dvoudilná, velikost 38-XXS ale podle jiných ještě menší až Dětská velikost,(rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,páteřový chránič, 2x ka... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Textilní kombinéza Vanucci Aventura Terreni
Před 7 dny - HYPERINZERCE
Textilní kvalitní kombinéza od značky Vanucci model Aventura Terreni ve velikosti – 58 vhodná na postavu i o číslo menší. Je málo použitá, celkově velmi dobrý stav. Materiál vrchní 500D CORDURA ®, 100 % polyamid, dvojitý materiál na ramenou a loktech, trvalá podšívka ze síťoviny, 100 % polyester, odnímatelné SUPER SHIELD ® chrániče na ramenou a loktech, chrániče, loketní nastavitelné, ISO 4916 be... (více v detailu)
5 700
 Kč
Kombinéza Alpinestars Atem V3.. NOVÁ
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám velice kvalitní 2 dílnou kombinézu Alpinestars Atem V3 Black/ White/ Fluo Red ve vel.52. Kombinéza má pouze krátkou a zkušební jízdu, poté ošetřena,uschována a celou dobu nevyužita. Celkový stav odpovídá novému zboží, bez poškození a 100% stavu. Původní cena 29450kč! Součástí kombinézy je originál vnitřní páteřový chránič, kolenní slidery a věšák. Upřednostním nejlépe osobní předání, kde si může kupující před koupí vše prohlédnout a vyzkoušet, po dohodě lze zabalit a poslat. Moto kombinéza Dvoudílná kombinéza Alpinestars Atem V3.. hově... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 990
 Kč
Kožená 1 - dílná kombinéza TTRace
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kvalitní kožená 1 – dílná sportovní kombinéza od českého výrobce značky TTRace v udané velikosti – 52/50. Ideální na štíhlou postavu cca. 176–185 cm, váha 78–88 kg. Je nová, venku nejetá pouze doma odzkoušená, samozřejmě 100 % stav nové kombinézy. Matná hovězí 1,4 mm silná zdvojená kůže, pevné kompozitové CE chrániče ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 990
 Kč
Dainese Vintage-Pánská retro moto kombinéza
Před 18 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
retro moto kombinéza kožená, velikost 52-L(rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,všechny chrániče pěnové originál,kombinéza stará poctivá prá... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Kombinéza PSI Hubik Gold Edition.. TOP
Před 18 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám 2 dílnou kombinézu od špičkového, českého výrobce PSI Hubik na zakázku vyrobenou vlastním návrhem (v těchto barvách a designu jediná!) Gold edition, odpovídá konfekci 48 až 50 (vhodná také pro ženy).. Kombinéza vyrobena z velmi kvalitní hovězí úsně. Na přání zákazníka použity ty nejkvalitnější chrániče včetně hrudních a klíčních. Vnitřní nanopodšívka ve středu zad doplněna stříbrnou nití. Vnější část zad doplněna reflexním prvkem pro lepší viditelnost... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 990
 Kč
Padana PGS-Pánská(Dámská) moto kombinéza
Před 42 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza dvoudílná, velikost 486-S(poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery ke kombinéze dle výběru , chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, chránič krční páteře, páteřový chránič, reflexní prvky, 2x kapsa bunda,všechny zipy v nap... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Alpinestars Motegi -Pánská(Dámská) moto kombinéza
Před 46 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M (poslední foto rozměry), vyrobena z vysoce kvalitní 1,3mm prémiové hrubozrnné perforované kůže. Strečové panely s aramidovými vlákny na bocích, pažích, kolenou a rozkroku dokonale padnou. Aero hrb je plně perforovaný, přidává aerodynamiku a snižuje odpor při vysokých rychlostech. Ochrana loktů, ramen a kolen je certifikována CE a certifikována pro závody MotoGP. Odnímatelná ochrana loktů a ramen je plně tvarovaná a obsahuje pěnu s dvojí hustotou pro v... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Spool Racing-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudíl
Před 47 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů,chrániče ramen,vnější titanové chrániče ramen, chránič páteře(páteřák), perfórovaná kůže, Kombinéza není nijak poškozená, všechny zipy v pořádku, starší ale velmi poctivá dvojitá kůž... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
MBW Lime-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná
Před 47 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza dvoudílná, velikost kalhot 54-L, velikost bundy 60-XXL-(poslední foto rozměry, vhodná pro někoho kdo má odlišné míry horního dílů, má větší objem břicha a prsou)1,2 1,3mm silná hovězí useň, Schoeller keprotec kevlarová streč (rozkrok, lýtka, podpaží), vyjímatelné CE chrániče na ramenou, loktech a kolenou, integrované holenní chrániče, integrované porotenové chrániče na bocích a hýždí, vyjímatelný porotenový chránič páteře, malý aerodynamický hrb, antiseptická polyamidová podšív... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Dainese Vintage-Pánská kožená moto kombinéza
Před 47 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
retro moto kombinéza Dainese,limitovaná edice-dnes už retro kombinézy od značkového výrobce Dainese,velikost 50-M (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu a bezpečnostních prvků. Velmi kvalitní kůže, ruční šití všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je v pořádku. Nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku be... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Firefox Track 2-Dámská polokožená moto kombinéza,
Před 54 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza dvoudílná plus rukavice,velikost 42-S (poslední foto rozměry,odpovídá spíše velikosti 44-M) výhoda polokůže-latka snese širší boky a větší objem než se udává, měkká kůže to umožňuje, 1,0 - 1,2mm , specifický dámský střih, vysoce prodyšná podšívka ze síťoviny, prodyšné textilní partie od hrudníku k rozkroku v kombinaci s kalhoty, stretchové prvky v oblasti rukávů, 2x vnitřn... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Tschul 575-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná
Před 60 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
zánovní moto kombinéza dvoudílná,velikost 54-L(poslední foto rozměry, odpovídá spíše velikosti 56-XL), kombinéza má všechny chrániče-holeně-kolena-kyčle-lokty-ramena-páteřový chránič, vnější chrániče ramen a loktů.Na kombinéze jsou všechny v naprostém pořádku, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Alpinestars SP 1-Pánská moto kombinéza,dvoudilná
Před 65 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza dvoudílná ,velikost 52-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Alpinestars,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře(páteřák), perforovaná. Kombinéza je v hezké stavu bez pádu... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty