Prodej garáže, 25 m², Prostějov, ul. Svatoplukova

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostornou cihlovou garáž o užitné ploše 25 m², situovanou v centru obce Prostějov. Tento jednopodlažní řadový objekt je ve velmi dobrém stavu a nachází se v katastrálním území Prostějov. Garáž je součástí zástavby mezi dalšími garážemi, což poskytuje větší bezpečnost a pohodlí.Výhodná poloha v centru obce zajišťuje snadný přístup ke všem důležitým službám a dopravní dostupnosti, c... (více v detailu)
Olomoucký kraj
620 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej garáže, 20 m², Kopřivnice u bowlingu
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej zachovalé garáže v Kopřivnici u bowlingu. Nabízíme k prodeji řadovou garáž v Kopřivnici, situovanou na okraji obce v katastrálním území Kopřivnice. Garáž o užitné ploše 20 m² se nachází ve spodní části dvoupodlažní cihlové konstrukce. Stav nemovitosti je dobrý, ideální pro parkování vašeho vozidla ne... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
540 000
 Kč
Prodej garáže, 25 m², OV, Litvínov
Nově přinášíme prodej řadové garáže v osobním vlastnictví, která se nachází v obci Litvínov - Janov. Garáž je ve velmi dobrém stavu ihned k užívání. Občanská vybavenost je v doj... (více v detailu)
419 000
 Kč
Prodej garáže, 19 m², Černčice, ul. Nad Pivovarem
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji garáž o užitné ploše 19m², umístěnou na okraji obce Černčice u Loun. Garáž se nachází v řadové zástavbě. Objekt je vybudovaný z cihly, díky čemuž je zajištěna vysoká odolnost a dobrá izolace. Stav nemovitosti hodnotíme jako dobrý, což zaručuje minimální investice do budoucího užívání. Tato nabídka je ideální pro každého, kdo hledá bezpečné a přístupné úložiště ... (více v detailu)
Ústecký kraj
349 000
 Kč
Prodej garáže, 21 m², Lom, ul. Vrchlického
Nabízíme k prodeji cihlovou garáž o užitné ploše 21m² na okraji obce Lom u Mostu v dobrém suchém stavu. Garáž má betonovou podlahu a dvoukřídlá dřevěná vrata. Je souč... (více v detailu)
276 300
 Kč
Prodej garáže, 18 m², Praha - Košíře
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi velmi dobře udržovanou garáž o užitné ploše 18m², situovanou v žádané a klidné části pražské obce Košíře. Garáž je umístěna v řadovém uzamykatelném objektu, což zajišťuje bezpečnost pro vaše vozidlo či jiné věci. Součástí prodeje je také podíl na společném pozemku. Garáž je cihlové konstrukce a je opatřena novou střechou. Dále je vybavena účinným odvětráváním, které zaručuje optimální mikroklima uvnitř a jsou zde... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, 54 m², Prostějov, ul. Vodní
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme vám ke koupi byt 2+1 o celkové ploše 54 m², situovaný v klidné části města Prostějov. Tento byt se nachází v 1. podlaží, což zaručuje pohodlný přístup. Byt tvoří dvě prostorné místnosti, samostatná kuchyň, koupelna, komora a WC. Nemovitost bude vyžadovat úpravy dle vašich představ. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů. Lokalita je klidná a nabízí veš... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 900 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1928 m², Malý Újezd
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek o celkové rozloze 1928 m2, nacházející se ve vesnici Vavřineč, jenž je součástí obce Malý Újezd. Dle územního plánu obce je pozemek veden jako plocha smíšená obytná (SO) a je již plně zasíťován. Pozemek má platné stavební povolení na výstavbu jednopodlažního rodinného domu s podkrovím, což odpovídá prostorovým regulacím obce. Pozemek je situován... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 695 000
 Kč
Pronájem, garáž, 18 m2, Chomutov, Beethovenova ul.
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu řadovou garáž s plechovými vraty, nacházející se v okrajové části města Chomutov. Celková zastavěná plocha garáže činí 18m². Okolí je dobře dostupné díky blízkosti silnice a zastávky autobusu. Garáž je ideální pro bezpečné parkování vozidla nebo jako úložný prostor.... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 79 m², Český Těšín, ul. Okružní
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zděný komerční objekt v klidné části Českého Těšína, ideální pro provoz prodejny či různých služeb. Tento jednopodlažní objekt o užitné ploše 70 m² se nachází v přízemí cihlové budovy. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a nabízí variabilní využití, což ji činí perfektní pro různé druhy činností č... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 350 000
 Kč
Prodej garáže, 23 m², Ústí nad Labem, ul. Novoveská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji řadovou garáž o výměře 23 m² v Ústí nad Labem, ul. Novoveská, přibližně 500 m od Novosedlického náměstí. Garáž je su... (více v detailu)
Ústecký kraj
385 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 73 m², Litvínov, ul. Hamerská
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o výměře 73 m² v městské části Janov u Litvínova. Tento cihlový byt se nachází v 5. podlaží ze 7, což zaručuje příjemný výhled a dostatek denního světla. Celý dům je situován na klidném sídlišti, poskytující veškerou občanskou vybavenost a dobrou dopravní dostupnost. Bytový dům disponuje jedním podzemním podlažím a je v dobrém technickém stavu. Bytový prostor je ideální pro rodinu s dětmi, nabízí ... (více v detailu)
620 000
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 17 m², Ostrava, ul. Nádražní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost převzít pronájem zavedeného kebabu v samém srdci Ostravy. Tento útulný prostor o rozloze 17 m² se nachází na velmi atraktivním místě s vysokou průchodností, přímo u frekventované tramvajové zastávky. Prostor je plně vybaven a připraven k okamžitému provozu. Součástí je veškeré potřebné vybavení pro přípravu a prodej kebabu, což vám ušetří nejen čas, ale i finanční prostředky spojené s pořizováním nového zařízení. Tat... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
335 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Velkém Borku, ul. Vrutická
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
**Prodej rodinného domu, Velký Borek - ideální příležitost k rekonstrukci**V klidné části obce Velký Borek Vám nabízíme ke koupi jednopodlažní rodinný dům o celkové užitné ploše 200 m². První část nemovitosti s cihlovou konstrukcí zahrnuje 4 místnosti a je před rekonstrukcí a druhá část zahrnuje také 4 místnosti a také před rekonstrukcí, což poskytuje skvělou příležitost k úpravám dle vlastních představ. Dům je situován v bloku a nachází se na pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², garáž, Nový Oldřichov
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům nacházející se v centru obce Mistrovice u Nového Oldřichova. Tento samostatně stojící dům na pozemku o rozloze 880 m² prošel kompletní vnitřní rekonstrukcí a disponuje užitnou plochou 190 m². Dům je rozdělen na 2 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj propojený s velkorysou kuchyní, ideální pro rodinné setkání, pracovna a úložné prostory. V patře jsou dále 3 ložnice, jedna s vlastní k... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 190 000
 Kč
Pronájem skladu, 350 m², Nýrsko, ul. Klatovská
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme vám možnost dlouhodobého pronájmu prostorné haly v Nýrsku, v Klatovské ulici. Tento jednopodlažní skladový objekt je suchý a nabízí celkovou užitnou plochu 350 m². V rámci prostorů je k dispozici zázemí včetně sociálního zařízení. Konstrukce budovy je cihlová. Objekt se nachází přímo v centru města, což zajišťuje vynikající dostup... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 104 m², Kladno, ul. Vašíčkova
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk v klidné části obce Kladno. Novostavba s užitnou plochou 104 m² se nachází v prvním nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu. Byt disponuje příjemnou terasou a zahradou, ideální pro vnější relaxaci a rodinné grilování. Samozřejmostí je sklepní kóje. Lokalita je ideální pro rodiny s dětmi, nachází se v bezprostřední blízkosti lesa, což poskytuje skvělé možnosti pro procházky a sportovní aktivity na čerstvém vzduchu. Všechny základní služby jsou dobře ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 650 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 63 m², Prostějov, ul. Italská
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 63 m², který se nachází ve 6. podlaží bytového domu s výtahem na ulici Italská v Prostějově. Byt disponuje velkou lodžií, která nabízí krásný výhled, a dále sklepem a kolárnou pro bezpečné uložení kol. Dům prošel nedávno revitalizací, má celkem 8 podlaží a nachází se v žádané lokalitě s kompletní občanskou vybaveností v těsné blízkosti. Byt má výhodnou orientaci na východ a západ, což zajišťuje příjemné osvětlení během celého dne. Parkování v okolí domu ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 322 m², Výrov, ul. Hadačka
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům ve Výrově u Kralovic, který se nachází v klidné části obce Hadačka. Samostatně stojící dům se smíšenou konstrukcí disponuje užitnou plochou 322 m² a nabízí prostorných 8 místností, které poskytují dostatek místa pro rodinné bydlení i případné podnikání, možnost půdní vestavby. Celková plocha pozemku činí 1959 m², což zajišťuje dostatek venkovního prostoru pro relaxaci, zahradničení či aktivity s dětmi. Venkovní terasa s udírnou a posezením, skleník, rybníček, domek pro chov d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 081 500
 Kč
Prodej výrobního objektu, 416 m², Prostějov, ul. Husovo nám.
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní nemovitost spojující komfortní bydlení s komerčním objektem přímo v centru města Prostějov na ulici Husovo náměstí. Jedná se o rodinný dům o dispozici 2+1 o výměře 83 m2 se zahradou o velikosti 686 m2 a lukrativní a velmi prostorné skladovací a výrobní prostory se zázemím, sociálním zařízením a kanceláří o celkové výměře 333 m2. Celá nemovitost, jak dům, tak komerční objekt, prošli v posledních letech rozsáhlou rekonstrukcí včetně nové střechy, fasády, rozvodů tepla, přestavba interiéru a další. Obě nemovitosti mají vlastní ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 416 m², Prostějov, ul. Husovo nám.
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní nemovitost spojující komfortní bydlení s komerčním objektem přímo v centru města Prostějov na ulici Husovo náměstí. Jedná se o rodinný dům o dispozici 2+1 o výměře 83 m2 se zahradou o velikosti 686 m2 a lukrativní a velmi prostorné skladovací a výrobní prostory se zázemím, sociálním zařízením a kanceláří o celkové výměře 333 m2. Celá nemovitost, jak dům, tak komerční objekt, prošli v posledních letech rozsáhlou rekonstrukcí včetně nové střechy, fasády, rozvodů tepla, přestavba interiéru a další. Obě nemovitosti mají vlastní ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, 58 m², Kladno, ul. U tržnice
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji cihlový byt 2+1 o užitné ploše 58 m² v klidné části obce Kročehlavy. Byt se nachází ve 4. patře pětipodlažního domu s výtahem. Nemovitost je před rekonstrukcí, což umožňuje budoucímu majiteli přizpůsobit si byt podle vlastních představ a potřeb. Byt je orientován na jihovýchod, což zajišťuje dostatek světla během celého dne. Dispozičně nabízí dvě neprůchozí místnosti, prostornou kuchyň, koupelnu a oddělenou toaletou. K b... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 790 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 52 m², Kynšperk nad Ohří, ul. Jana Nerudy
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v klidné části obce Kynšperk nad Ohří. Tento byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu a nabízí užitnou plochu 52 m², což je ideální pro páry, malé rodiny nebo jednotlivce hledající prostorné a útulné bydlení. Byt je ve velmi dobrém stavu, je tedy připravený k okamžitému nastěhování. Součástí bytu jsou dvě prostorné místnosti, kuchyň s moderními spotřebiči a koupelna. Okna poskytují nádherný výhled do zeleného okolí, které přis... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 420 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 159 m², Herink
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v klidné části obce Herink nabízíme k prodeji moderní rodinný dům o dispozici 4+1 s užitnou plochou 159 m² v žádané lokalitě Herink. Tato jednopodlažní cihlová novostavba v bloku vám poskytne veškerý komfort moderního bydlení. Dům je vybaven rekuperační jednotkou a klimatizací, což přispívá k jeho energetické úspornosti. Dům se nachází na pozemku o rozloze 341 m² a je ideální pro rodinný život... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000 000
 Kč
Prodej garáže, 22 m², Bílina
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Máte problém s parkováním v Bílině? Máme pro Vás skvělou příležitost! Nabízíme k prodeji řadovou cihlovou garáž, v osobním vlastnictví. Tato garáž je ideální pro vlastníky osobního automobilu, motocyklu nebo pro uskladnění dalšího zařízení. Lokalita nabízí vše co potřebujete. V ... (více v detailu)
Ústecký kraj
335 000
 Kč
Prodej zahrady, 4195 m², Spořice, ul. Chomutovská
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme zajímavou investiční příležitost prodeje rovinatého pozemku o rozloze 4195 m2, který se nachází na kraji obce Spořic. Je ve velmi dobrém a udržovaném stavu. K pozemku vede přístupná obecní cesta. Tento pozemek byl vyňat z půdního zemědělského fondu, což nabízí neomezený potenciál pro investory. Na pozemku je napláno... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 448 798
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty