Broskvoně bez kadeřavosti BENEDICTE 998Kč Plzeň

Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím v Plzni Doubravce : Broskvoně BENEDICTE bez kadeřavosti raravosti. Pěkné stromy vzrostlé. Cena ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
998
 Kč

Podobné inzeráty

Broskvoně rezistentní na kadeřavost Avalon Pride, Benedicte
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Jako jediný dovozce v ČR dovážíme z Rakouska broskvoně téměř rezistentní na kadeřavost. Plný rezistent AVALON PRIDE, vysoce rezistentní JAYHAVEN, BENEDICTE a POYSDORFER WEINGARTEN. Stomky mají výšku 2 až 2,5 metrů, stáří stromku je 5 let, jedná se o vysoce kvalitní strom, o který je příkladně postaráno. Strom je prostokořenný s bohatým kořenovým systémem. Pro svou velikost nelze poslat poštou, ale jen odebrat přímo na místě, kde ho ukládáme do ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Rukavice neoprenové na plavání a vodní sporty 20Kč. Plzeň
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím v Plzni - Doubravka : Rukavice neoprenové na vodní sporty na aerobic. Cena 20Kč Velikost M. T: 777 595 123 Osobn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20
 Kč
Broskvoně Benedicte bez kadeřavosti vzrostlé stromy 990Kč.
Před 16 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím v Plzni - Doubravka : Broskvoně Benedicte bez kadeřavosti vzrostlé stromy výška 2 m. Nemusíte nikdy stříkat che... (více v detailu)
Plzeňský kraj
990
 Kč
Plavky NOVÉ Ariela právě vybalené vel. 42 za 200Kč. Plzeň
Před 16 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím v Plzni - Doubravka : Plavky NOVÉ Ariela právě vybalené. Přišla mě 2x stejná zásilka. Cena nyní 200 Kč. Cena v obchodě Madellaine 115 Euro. T: 777 595 123 Plavky bez košíčků. Zcela nové. Nyní cena 220 Kč... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Broskvoň Benedikte vzrostlá bez kadeřavosti 950Kč
Před 76 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím v Plzni - Doubravka : Broskvoň Benedikte bez kadeřavosti. Nemusíte nikdy stříkat chemií. Listy se nekroutí. V kontejneru. Výška 2,3 ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
950
 Kč
Broskvoně Benedicte bez kadeřavosti. Pozdní 999Kč
Před 172 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím = v Plzni - Doubravka : Broskvoně bez kadeřavosti. Samosprašná broskvoň bělomasá, sladká, aromatická. Odrůda Benedicte. Nemusíte stříkat chemií. Odolná kadeřavosti. Vzrostlé stromy ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty