Prodej krásné dřevěné chaty na Sázkách - Hatě - Příbram

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem malebné chaty v klidné lokalitě Příbram - Sázky - Hatě. Celková výměra pozemku činí 408 m2, na kterém se nachází chata s užitnou plochou 22 m2. Tento pozemek je doplněn dřevěnou kůlnou, která slouží jako praktický sklad a obsahuje toaletu napojenou na jímku. Interiér chaty: V interiéru chaty najdete útulnou kuchyni, ideální pro přípravu rodinných pokrmů a společné stolování. Součástí chaty je také televizní koutek s pohodlným gaučem a klidným posezením, které poskytuje příjemné prostředí pro odpočinek a sledování oblíbených pořadů. Nad tímto obytným prostorem se nachází spací patro, které nabízí útulné a klidné místo pro noční odpočinek. Vnější vybavení pro rekreaci: Před chatou je umístěno pohodlné sezení, kde si můžete vychutnávat klidné chvíle obklopeni přírodou. Pro milovníky grilování je k dispozici venkovní gril, ideální pro letní barbecue. Pozemek dále nabízí ohniště pro večerní posezení pod hvězdami a vlastní beachvol... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej chaty v Choceradech, 32 m²
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji útulnou chatu ve velice klidné lokalitě obce Chocerady. Tato dřevěná chata se nachází na polosamotě a nabízí útulné ubytování, ideální k relaxaci a úniku od ruchu města. Chata je dispozičně řešena jako 2+kk o celkové užitné ploše 32 m². Chata je v dobrém stavu. K nemovitosti patří i pozemek o cel... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 999 000
 Kč
Prodej chaty, 17 m², Praha
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou chatu na pronajatém pozemku v klidné části obce Lipence, ideální pro milovníky přírody a klidu. Tato dřevěná chata je součástí řadové zástavby s celkovou plochou 17 m². Nabízí dvě místnosti, které mohou sloužit jako kuchyně a ložnice. WC a voda je pro celou chatovou osadu společné. Chata je v dobrém stavu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
260 500
 Kč
Prodej Chata, 31㎡
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou chatu o dispozici 2+1, která se nachází na vlastním pozemku v klidné a přírodní lokalitě v obci Jamné. Chata je ideální pro milovníky přírody a odpočinku v soukromí. Dispozice a vybavení: Pokoj 1 (8,9 m²) pokoj 2 (6,3 m²) Prostorná kuchyně s jídelním koutem (10,5 m²) Velká terasa o ploše 13 m², ideální pro posezení s výhledem do zeleně Dílna pro kutily a úložný prostor Vytápění kamny, které vytváří příjemnou atmosféru Voda je zajištěna ze zahrádkářské kolonie Chata je prostorná a světlá, nabízí dostatek místa pro rodinné pobyty i relaxaci o samotě.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 150 000
 Kč
Prodej chaty v Třemošnici
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou dřevěnou chatu v malebném katastrálním území Starý Dvůr, ideální pro milovníky klidného venkovského prostředí. Tato samostatně stojící chata se nachází v rekreační oblasti a nabízí dostatek soukromí a pohody. Nemovitost je v dobrém stavu a je připravena k okamžitému užívání. Chata disponuje dvěma nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím, vstupní chodba, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, kuchyňka s obývacím prostorem a krbovými kamny, v patře se nachází dvě ložnice. Pohodlný prostor pro rodinné ... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 199 000
 Kč
Prodej chaty, 50 m², Zdiby, ul. U Rybníka
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji částečně podsklepenou dřevěnou chatu s číslem evidenčním na vlastním pozemku o výměře 916 m² v příjemné zahrádkářské osadě U Rybníka, na okraji obce Zdiby - Přemyšlení. Chata s zastavěnou plochou 43 m² je situována na mírně svažitém pozemku, ideálním pro relaxaci. K dispozici je terasa s venkovním zděným grilem, veranda, obytná kuchyně s krbovými kamny a jídelním koutem, útulný obývací pokoj se vstupem do podkroví, kde najdete ložnici. Přízemí doplňuje chodba s koupeln... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 193 600
 Kč
Prodej chaty, Brno, Bosonohy
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji útulnou chatu v klidné a vyhledávané lokalitě Brna, v městské části Bosonohy. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení blízko přírody, ale zároveň chtějí mít rychlý přístup do centra města. Chata je vhodná k celoročnímu bydlení. Pozemek s rozlohou 976 m2 posky... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej chaty, 30 m², Praha, ul. K Homolce
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji chatu o rozloze 30 m², situovanou v klidné zahrádkářské kolonii jen pár minut od centra Prahy. Chata stojí na pozemku o velikosti 519 m², který je ideální pro pěstování rostlin, relaxaci nebo drobné zahradničení. Lokalita nabízí nejen příjemné a klidné prostředí, ale také vynikající dopravní dostupnost, díky které se do centra města dostanete rychle a pohodlně. Perfektní volba pro ty, kteří hledají kombinaci přírodního pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 690 000
 Kč
Prodej chaty, 17 m², Provodín
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou dřevěnou chatu v malebné obci Provodín, ideální pro víkendové útěky do přírody. Tato samostatně stojící nemovitost se nachází v klidné části obce a poskytuje dostatek soukromí pro relaxaci a odpočinek. Chata má dvě nadzemní podlaží a nabízí dvě místnosti s celkovou užitnou plochou 17 m². Pozemek o rozloze 451 m² poskytuje dostatek prostoru pro zahra... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 621 000
 Kč
Prodej zahrady, 600 m², Orlová - Lutyně
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
V klidné části obce Horní Lutyně nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 600 m² s útulnou chatou. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají únik od městského shonu a touží po klidném místě k relaxaci. Chata je vybavena plastovými okny. V přízemí se nachází garáž, což poskytuje dostatek prostoru pro parkování n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
890 000
 Kč
Prodej chaty, 62 m², Drahoňův Újezd
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou chatu v krásné lokalitě Drahoňův Újezd, situovanou na pozemku o rozloze 479 m². Tato nemovitost nabízí malebný prostor rozprostírající se na dvou podlažích, celkovou užitnou plochou 62 m². V prvním patře se nachází obývací pokoj, kuchyň, koupelna a samostatné WC. Druhé patro disponuje velkým pokojem s lodžií. Nemovitost se nachází v klidné l... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 950 000
 Kč
PRODEJ CHATY OSTRAVICE NA POLOSAMOTĚ U LESA S VÝHLEDEM
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme ve výhradním zastoupení majitele k prodeji krásnou vybavenou chatu, na klidném místě u lesa, s výhledem na hory, v žádané rekreační oblasti v obci Ostravice, která je nazývána srdcem Beskyd. Je zde veškerá občanská vybavenost (základní i mateřská škola, vlaková zastávka, autobusy, obchody, restaurace). V okolí je spousta turistických tras, cyklostezek i dalších vyžití a zajímavých míst, jako např. Lysá Hora, Bílá nebo o kousek dále Radhošť. Chata byla z původní dřevěné chatky přestavěna na větší, zděnou a částečně podsklepenou chatu s vlastní el. přípojkou, kopanou studnou a vedle ní také vrtanou studnou s čerpadlem a pitnou vodou, ohřev vody je zajištěn el. bojlerem ve sklepě. Vedle chaty je kůlna na nářadí. Před chatkou jsou v zemi umístěny betonové patky, které jsou přípravou pro vybudování terasy s přístupem rovnou z kuchyně. Posezení je nyní vedle chaty u vstupu, kde můžete rozjímat nad krásou okolní přírody nebo při západu slunce. Dispozičně je chata řešena na přízemí, k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 700 000
 Kč
Prodej, chata 3+1, Svatý Ján nad Malší - Sedlce
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji chatu se slunnou zahradou v příjemné klidné oblasti obce Sedlce u Svatého Jána na Malší. Zároveň pár kilometrů od Velešína, kde je veškerá občanská vybavenost. Na pozemku je vydatný vrt, který dodává dostatek vody pro provoz chaty i pro venkovní bazén. Pozemek je přístupný z obecní ko... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 850 000
 Kč
Prodej chaty, Kraskov
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou dřevěnou chatu v malebném katastrálním území Starý Dvůr, ideální pro milovníky klidného venkovského prostředí. Tato samostatně stojící chata se nachází v rekreační oblasti a nabízí dostatek soukromí a pohody. Nemovitost je v dobrém stavu a je připravena k okamžitému užívání. Chata disponuje dvěma nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím, vstupní chodba, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, kuchyňka s obývacím prostorem a krbovými kamny, v patře se nachází dvě ložnice. Pohodlný prostor pro rodinné... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 199 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 72㎡
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Na prodej je útulný přízemní rodinný dům se třemi pokoji, který se nachází na samostatném pozemku o rozloze 1331 m². Dům je postaven ze smíšeného materiálu a nabízí užitnou plochu 72 m², zatímco zastavěná plocha činí 97 m². Exteriér domu je obklopen krásnou zelení, která poskytuje klid a soukromí. Fasáda domu potřebuje rekonstrukci, což nabízí možnost přizpůsobit si dům podle vlastních představ. Strop a dřevěné prvky v domě jsou zasažené houbou a bude potřeba výměny, nejvíce je to vidět v povalovém stropě, který už je částečně zbořen. Interiér domu je vybaven, jak je vidět na fotografiích. Kuchyně ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 990 000
 Kč
Prodej chaty, Orlová - Lutyně
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
V klidné části obce Horní Lutyně nabízíme k prodeji rekreační chatu a zahradu o rozloze 600 m². Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají únik od městského shonu a touží po klidném místě k relaxaci. Chata je vybavena plastovými okny. V přízemí se nachází garáž, což poskytuje dostatek prostoru pro parkování nebo uskladnění zahradního v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
890 000
 Kč
Prodám Chatu se zahradou v Hronově - Port Artu
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout Chatu 30m2 na pozemku 556m2 v zahrádkářské osadě Port Artur v Hronově nad vlakovým nádražím. Chata s venkovním krbem, udírnou a rozestavěným temperovatelným skleníkem... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 099 999
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, Polerady, Praha - východ
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk v klidné části obce Polerady u Prahy. Tento samostatně stojící dům se rozkládá ve dvou nadzemních podlažích a poskytuje komfortní bydlení s pěti místnostmi. Obytná plocha domu činí 138 m² a je ideálně uspořádána pro rodinné bydlení. Celková užitná plocha domu činí dokonce 198 m². K nemovitosti náleží rozlehlý pozemek o výměře 730 m², který nabízí dostate... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Vysoké Libyni
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v klidné části obce Vysoká Libyně. Tento samostatně stojící dům svým umístěním a dispozicí nabízí ideální řešení pro rodinné bydlení. Dům je ve velmi dobrém stavu a jeho smíšená konstrukce zajišťuje pevnost a trvanlivost. Nabízí 5 prostorných místností, které jsou ideální jak pro bydlení, tak pro případné pracovny nebo hostinské pokoje. Součástí domu je i terasa, kde si můžete užít klidná rána nebo večery. Celková užitná plocha domu činí 134 m², a to n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 200 000
 Kč
Prodej chaty, 32 m², Brno - Bosonohy
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme chatu se sklepem, dvěmi obytnými místnostmi a terasou s výhledem na okolní krajinu. V zahrádkářské oblasti městské části Bosonohy na Vás čekají klidné dny plné odpočinku a zahradničení. Chata samotná prošla v uplynulých týdnech výměnou oken, podlah a schodiště. Místnosti mají praktický tvar a jsou n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Břežanech nad Ohří
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Břežany nad Ohří, situovaný v klidné části obce. Tento cihlový dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají útulné bydlení mimo ruch města. Jednopodlažní nemovitost nabízí tři prostorné místnosti s užitnou plochou 103 m², což poskytuje dostatek místa pro rodinný život a možnost přestavby horní půdy na další tři místnosti. Celková plocha pozemku činí 711 m², kde si můžete užít soukromí a klid... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 150 000
 Kč
Prodej zahrady, 2272 m², Hranice
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu o rozloze 2272 m², situovanou v klidné části obce Hranice u Aše. Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají útočiště pro relaxaci a odpočinek v přírodě. Pozemek je v dobrém stavu a nabízí široké možnosti využití, ať už pro zahradničení, rekreaci, nebo jako stavební parcela. Díky své poloze v klidné lokalitě za... (více v detailu)
1 099 000
 Kč
Prodej zahrady, 541 m², Dolní Zálezly
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 541 m², která se nachází na příjemném a klidném okraji obce Dolní Zálezly. Tato nemovitost má svažitý terén, ale i tak představuje ideální místo pro vaše odpočinkové a volnočasové aktivity. Svou polohou na okraji obce nabízí dostatek soukromí pro vaše relaxační chvíle. Pozemků je zde na prodej hned několik a nejsou samostatně oploce... (více v detailu)
Ústecký kraj
421 980
 Kč
Prodej zahrady, 354 m², Dolní Zálezly
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 354 m², která se nachází na příjemném a klidném okraji obce Dolní Zálezly. Tato nemovitost má svažitý terén, ale i tak představuje ideální místo pro vaše odpočinkové a volnočasové aktivity. Svou polohou na okraji obce nabízí dostatek soukromí pro vaše relaxační chvíle. Pozemků je zde na prodej hned několik a nejsou samostatně oploce... (více v detailu)
Ústecký kraj
338 800
 Kč
Prodej stavebního pozemku 2271m2 - Luhacovice
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 2271 m2 s projektem na rodinný dům v lázeňském městě Luhačovice ve Zlínském kraji. Pozemek nabízí jedinčný panoramatický výhled na město. Parcela se nachází v oblasti označené dle územního plánu jako BI 18, která je určena pro individuální bydlení s možností výstavby rodinných domů. K pozemku jsou již přivedeny ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej zahrady, 425 m², Horažďovice
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji udržovanou zahradu o rozloze 425 m², nacházející se v klidné části obce Babín u Horažďovic. Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají únik od městského shonu a touží po klidném místě k odpočinku či zahradničení. Na zahradě se nachází malinká chata s vlastní kopanou studnou. Zahrada... (více v detailu)
Plzeňský kraj
310 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty