Apple iPhone XR 64gb

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Telefon je plně funkční. Mohu dát kabel. Na zádech je jemná prasklina. Na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 499
 Kč

Podobné inzeráty

Apple iPhone XR 64gb
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Telefon je plně funkční. Mohu dát nabíječku a kabel. Na zádech je jemná prasklina. Na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Iphone SE 2020 64gb
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám iPhone 2020 64gb Stav baterie 83% Telefon je plně funkční, má lehké oděrky - viz fo... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 800
 Kč
Apple iPhone 11 Pro Max 64gb
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Telefon je v TOP stavu je jen s kabelem. Baterie ma 85%. Displej byl vyměněnej, face id funguje true tone ta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 499
 Kč
Apple IPhone 12 mini 64GB
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám telefon Apple IPhone 12 mini. Kapacita 64GB Kondice baterie 80% viz foto. Po celou dobu nošen v krytu. Mikropoškození na hraně. Display i záda telefonu jako nové. Vše funkční. Přidám i doklad kvůli informaci o datu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 999
 Kč
Iphone XR 64gb
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den prodám plně funkční iPhone XR 64gb bez jakýchkoliv závad záda bez prasklin a tak i displej j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Apple iPhone X 64GB Silver v Top stavu
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím na prodej minimálně opotřebený a plně funkční mobilní telefon Apple iPhone X v bílé barvě. STAV A OPOTŘEBENÍ - kapacita paměti telefonu 64GB, - Funkční na všechny české operátory - původní originální nepoškrábaný displej - Stav baterie - kondice baterie 83 % - Telefon je neopotřebený, neoťukané rohy a nemá ani poškrábané... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 999
 Kč
Apple iPhone 12 Pro
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám iPhone 12 Pro 128gb. Telefon je v dobrém stavu. iCloud je odhlášen a připraven pro nového majitele. Všehn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 400
 Kč
iPhone 12 Blue 64GB
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám plně funkční iPhone 12 , telefon byl používán 2 roky a stále ochranné sklo a v krytu. Bohužel po pádu i přesto , že byl v krytu tak praskly záda telefonu. Spadlo to na kamínek přímo do toho výřezu co je na foťák. Na fu... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 999
 Kč
Apple Iphone 11 64gb
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám plně funkční Apple Iphone 11 64gb. Display a záda bez... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Apple iPhone XR 128GB White, TOP-ZÁRUKA-KOMPLET
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Apple iPhone XR ve verzi 128 GB a v exkluzivní barvě White. Jedná se o originální Apple iPhone. iPhone je v TOP stavu. Display absolutně bez škrábanců. Nenese téměř žádné známky používání. Telefon je PLNĚ FUNKČNÍ, samozřejmě v českém jazyce a bez žádných vad. Telefon je neblokovaný, funguje se SIM kartou všech operátorů! iPhone je obnoven do továrního nastavení. K telefonu přidám záruční list na 12 měsíců od data prodeje! K telefonu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 490
 Kč
APPLE iPhone 11 Pro 64GB Silver, ZARUKA, TOP
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Apple iPhone 11 Pro ve verzi 64GB a v exkluzivní barvě SILVER. Telefon je v TOP STAVU. Display bez škrábanců. Nenese téměř žádné známky z používání. Telefon je PLNĚ FUNKČNÍ, samozřejmě v českém jazyce a bez žádných vad. Jedná se o originální Apple iPhone. Telefon je neblokovaný, funguje se SIM kartou všech operátorů! iPhone je obnoven do továrního nastavení. K telefonu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 690
 Kč
Apple iPhone XR 128GB White, TOP-ZÁRUKA-KOMPLET
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Apple iPhone XR ve verzi 128 GB a v exkluzivní barvě White. Jedná se o originální Apple iPhone. iPhone je v TOP stavu. Display absolutně bez škrábanců. Nenese téměř žádné známky používání. Telefon je PLNĚ FUNKČNÍ, samozřejmě v českém jazyce a bez žádných vad. Telefon je neblokovaný, funguje se SIM kartou všech operátorů! iPhone je obnoven do továrního nastavení. K telefonu přidám záruční list na 12 měsíců od data prodeje! K telefonu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 490
 Kč
Apple iPhone SE 64GB
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Telefon je jako nový, nevyužitý, smazán a odhlášen…
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Apple iPhone SE (2020) 64GB White SUPERstav ZARUKA
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Apple iPhone SE (2020) ve verzi 64 GB a barvě White. IPhone je v SUPER stavu, nese minimální známky použivání, pár menších oděrech na boku. Jedná se o originální Apple iPhone. Telefon je PLNĚ FUNKČNÍ, samozřejmě v českém jazyce a bez žádných vad. Telefon je neblokovaný, funguje se SIM kartou všech operátorů! K telefonu přidám záruční list na 12 měsíců od data prodeje! K telefonu zdarma přidám ochranný o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 490
 Kč
iPhone 12 64GB
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Zdravím, prodám iPhone 12 64GB. Baterie 78% hlásí servis ale stále funguje i tak. (Výměna kolem 1000) drobné “tečky” na rámečku a jedna oděrka v rohu. Jinak displej v super stavu a zadní strana též. K telefonu mam originální krabičku, m... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 000
 Kč
Apple iPhone 11 64GB
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tento plně funkční mobilní telefon, který je ve velmi pěkném stavu. Barva - černá. K telefonu přidám pouzdro viz fot... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 999
 Kč
Apple IPhone 12 mini , 64GB
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám telefon Kondice baterie 78% Bez záruky Malé škrábance na boku viz. fotografie
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Apple iPhone 8 Rose Gold 64GB
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám Apple Iphone 8 . Telefon je v originálním stavu ( žádné díly nejsou měněné) . Dva škrábance viz foto na rohách telefonu , jinak krásný stav. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Apple iPhone 8 Plus 64GB Space Gray, TOP, ZARUKA
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Apple iPhone 8 Plus ve verzi 64 GB a v exkluzivní barvě Space Gray. Jedná se o originální Apple iPhone. Telefon je v TOP STAVU. Nese minimální známky používání. Telefon je PLNĚ FUNKČNÍ, samozřejmě v českém jazyce a bez žádných vad. Telefon je neblokovaný, funguje se SIM kartou všech operátorů! iPhone je obnoven do továrního nastavení. K telefonu přidám záruční list na 12 měsíců od data prodeje! K telefonu zdarma přidám och... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990
 Kč
Apple iPhone 7 128GB Black v Top stavu
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím na prodej minimálně opotřebený a plně funkční mobilní telefon Apple iPhone 7 v černém barevném provedení. STAV A OPOTŘEBENÍ - kapacita paměti telefonu 128GB, - Funkční na všechny české operátory - původní originální nepoškrábaný displej - Stav baterie - kondice baterie 87 % - Telefon je neopotřebený, neoťukané rohy a nemá ani po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Apple iPhone X 64GB Silver v Top stavu
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím na prodej minimálně opotřebený a plně funkční mobilní telefon Apple iPhone X v bílé barvě. STAV A OPOTŘEBENÍ - kapacita paměti telefonu 64GB, - Funkční na všechny české operátory - původní originální nepoškrábaný displej - Stav baterie - kondice baterie 83 % - Telefon je neopotřebený, neoťukané rohy a nemá ani poškrába... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 999
 Kč
iPhone 12 Pro (Nová baterie 28.9.2024)
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nově repasovaný Iphone 12 Pro 128gb. Na telefonu byl měněn display + baterie. Baterie v nastavení nehlásí zdraví baterie. Telefon byl nošen v ochranném pouzdře, rám telefonu však má drobné s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 900
 Kč
Apple iPhone 4S
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, prodám Apple iPhone 4S v černé barvě v dobrém stavu. Telefon je plně funkční, akorát je blokovaný na icloud, má prasklá záda a záda jsou lehce odlepen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
Apple iPhone 12 64GB Black / Černý - TOP
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji Apple iPhone 12 s kapacitou 64 GB v Černé / Black barvě. Telefon je plně funkční včetně Face ID a všech dalších funkcí. Vše je možné osobně vyzkoušet na místě při předání telefonu. Celkově je telefon ve velmi dobrém stavu bez zjevných oděrek a známek použití - viz. foto. Vzhledem ke stavu zařízení je iPhone vhodný i jako dárek ! Na telefon je možné nainstalovat nejnovější IOS 18 - je plně podporovaný nejnovějším IOS. Telefon má veškeré díly originální, nebyl nikdy opravo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 990
 Kč
APPLE IPHONE 12 - 64GB - HEZKÝ STAV
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám mobilní telefon Apple iPhone 12 -64 GB -v bílé barvě. Telefon ve velmi pěkném vzhledovém stavu, bez škrábanců po těle i na displeji. Displej opatřen ochranným sklem - zde jsou škrábance, nicméně to se dá samozřejmě lehce vyměnit. Celkový stav je vidět z reálných fotografii. Technický stav telefonu je též velmi dobrý až na jedinou drobnost. Mikrofon pro volání je méně hlasitý. To znamená, že při volání druhou stranu slyšíte... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty