Hitachi H60MC sekaci kladivo

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam použité sekaci kladivo Hitachi Nářadí libovolně nastavitelné Nový motor odolný proti přehřátí Příslušenství:kufr, boční rukojeť, špice Prachotěsný úchyt SDS-MAX Moderní vzhed a ergonomický tvar Motor odolný proti přetížení Boční rukojeť volně přednastavitelná Hlavní rukojeť zmírňujicí vibrace s systémem soft-touch. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 997
 Kč

Podobné inzeráty

Hitachi H65SB2 bouraci kladivo
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám bourací kladivo HITACHI H65SB2. Kladivo s upínáním - šestihran 30 mm, určené pro středně těžké až těžké bourací práce. Nářadí libovolně nastavitelné Nový motor odolný proti přehřátí Rukojeť zmírňující vibrace s povrchem soft-touch Příslušenství:kufr, boční rukojeť, špice Hmotnost : 16,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 998
 Kč
Pneumatické vrtací kladivo Kawasaki K-EHD 1050
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pneumatické vrtací kladivo o výkonu 1050 W pro domácí a hobby použití od značky Kawasaki. Vrtací kladivo pracuje v těchto režimech: Vrtání ve dvourychlostním režimu. Vrtání s příklepem. Sekání s otáčením sekáče. Klasické sekání. Slouží i pro náročné práce. Upínací systém SDS vám zajistí snadnou výměnu sekáčů, či vrtáků. Součástí balení jsou základní vrtáky a sekáče. Kladivo je vhodné i pro náročnou práci. Odolný kufřík pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 100
 Kč
Moto válec na motorku. 100% nepromok. 30 l. Nový
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám úplně nový, nepoužitý moto válec. 2 roky záruka. Výborně se hodí i na enduro motorku do blátivého prostředí. - z nepromokavého materiálu - 100% nepromokavost! - odjímatelný silný popruh pro bezpečné přenášení na klip - vodotěsný... (více v detailu)
Plzeňský kraj
950
 Kč
Kontejnery Jumbo
Nabízíme skládací přepravní kontejnery Jumbo 1200x1000x1140 nebo 1200x1000x800 jako na fotografiích. Boční stěny se dvěma nakládacími chlopněmi a dvěma nýtovanými kapsami na štítky. Nádoby mají kovovou výztuhu (6 kusů), díky čemuž jsou velmi odolné a odolné proti opotřebení. Na stěnách je vyražen popis nádoby. Tyto kontejnery sloužily k přepravě lehk... (více v detailu)
3 500
 Kč
Sportovní kočárek Britax B-Motion Plus
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Britax, používáný, ale velmi dobrý stav. Přikoupena originální taška na rukojeť a další příslušenství (pořizovací cena 16000Kč) POUZE OSOBNÍ PŘEDÁNÍ 1) Značka Nunu-Nana - zimní fusak prodloužený s oboustraným zipem pro možnost vystrčení nožiček (zimní a jarní víko) - zimní fusak měl drobnou dirku, která je zažehlená (na funkčnosti nemá vliv viz foto) Na zimním fusaku našitá ouška pro připadné přidělaní kožíšku (my neměli) 2) Na zakázku ušitý dvoudílný rukávník na zimu + kožíšek na střechu Jen vážní zájemci! Tento typ kočárku je opravdu bitelný a velice prostorný, byli jsme velice spokojeni a velkou službu udělá i dál. Popis: Lehký sportovní nepromokavý kočárek Britax Römer B-Motion 4 Plus s odpružením, polohovací rukojetí, odolnými koly proti proražení, polohováním opěrky nožiček a zádíček do lehu. Možno dokoupit lůžko a autosedačku. Kočárek Britax Römer B-Motion 4 Plus se snadno ovládá a je bohatý na užitečné věci. Jsou to např. jednoduché sklápění jedno... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 990
 Kč
Bunda do deště Lupilu vel. 2 až 4 roky+ poštovné 39Kč
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám bundu do deště (nezateplená) značky Lupilu ve velikosti 2 až 4 roky. Bunda je odolná proti větru, vodě, lepené švy, re... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120
 Kč
Zánovní brzdové MTB kotouče Formula Cura 203mm
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Popis: Masivní brzdový MTB kotouč se standardním uchycením na 6 šroubů. Zesílený je zejména v boční tuhosti a tak je velice odolný proti zkroucení nebo ohybu. Tloušťka brzdné plochy je 2,25 mm a její výška 15 mm. Kotouč je vyroben z vysoce kvalitiní nerezové oceli, tepelně upravené. Nový přepra... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Kvalitní cestovní kufry jednotlivě nebo sada
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nádherné kvalitní cestovní kufry. Nadčasový design a barva! K dispozici malý, střední a velký, mohu prodat i jednotlivě. Celá sada pouze za 2 999 Kč. Jednotlivě: Malý kufr 999 Kč Střední kufr 1 299 Kč Velký kufr 1 499Kč Rozměry: Malý 35x22x50 cm palubní kufr splňující rozměr do letadla, 38 litr... (více v detailu)
Středočeský kraj
999
 Kč
Pánská vesta Ortovox Swisswool Piz Cartas Vest M
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám minimálně nošenou pánskou vestu ORTOVOX SWISSWOOL PIZ CARTAS VEST. Vesta je odolná proti větru, odpuzuje vodu a zároveň poskytuje dobrou prodyšnost. Dvoustranný... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Prodám originální bundu značky CYCOLOGY
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám bundu v originálním designu značky CYCOLOGY, velikost XL. Vhodná na kolo, běh, tůry. Přední panely odolné proti větru. Vyrobena ze 100% recyklované polyesterov... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 900
 Kč
Britax B-Motion 4 Plus-téměř ve stavu nového kočárku
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Britax B-Motion 4 Plus Geometric Black, použitý jen párkrát (nestihli jsme už plně využít). Lehký hliníkový podvozek Kvalitní zadní odpružení pro plynulou jízdu Polohovací rukojeť Přední i zadní kola jsou vhodná do terénu a odolná proti proražení Několik naklápěcích poloh zad včetně úplného lehu pro novorozence Polohovací opěrka nožiček do několika poloh 5-bodový bezpečnostní pás s výškově nastavitelnými ramenními pásy Aretovací/otočná přední kola Velká zadní kola Kolečka s rychlým upínáním pro kompaktnější skládání Odnímatelná, nepromokavá boudička s ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
VÝPRODEJ - NOVÁ HOKEJOVÁ TAŠKA WARRIOR Q20 S POJEZDEM JUNIOR
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Hokejová taška na kolečkách Warrior Q20 je skvělou volbou pro hráče, kteří od hokejové tašky očekávají kvalitní provedení, dostatek prostoru a hlavně dobrou manipulaci. Taška je vyrobena z kombinace kvalitních materiálů 600D rip stop a 420D polyesteru, které jsou vysoce odolné proti oděru Hlavní prostor ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 400
 Kč
deWALT Aku vrtací/sekací kladivo dch273 + 2x 5,0Ah
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
..INZERÁT JE PLATNÝ DO SMAZÁNÍ.... Aku vrtací/sekací kladivo je plně funkční v dobrém stavu bez funkčních vad,nebo prasklin se zárukou 6měsíců...... .Reálné fotografie s příslušenstvím níže Bezuhlíkový motor, vyvrtá více než 90 otvorů s průměrem 10 mm na jedno nabití Ideální pro vrtání kotevních a montážních otvorů do betonu, cihel a zdiva s průměrem od 4 do 24 mm. Režim zastavení otáčení umožňuje provádění lehkých sekacích prací v sádrokartonu, obkladech a omítkách. Možnost ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 799
 Kč
Autosedačka vajíčko Cybex Aton 5
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám dětské vajíčko Cybex Aton 5, stáří 03/2023 ve výborném stavu, běžné známky používání, lehké škrábance od poutání do auta a hračky na rukojeti. Vyčištěné, potahy vyprané v dětském pracím prášku, připravené hned k použití. Včetně vyndavací novorozenecké vložky. Vlastnosti: - váhová kategorie 0-13kg (od narození do cca 18 měsíců) - výškově nastavitelná opěrka hlavy s integrovaným vedením pásů, která roste s dítětem - 3 bodové bezpečnostní pásy s polstrováním - zatahovací sluneční stříška XXL s UPF50+ - lineární ochrana proti bočnímu nárazu (systém L.S.P.) - rukojeť na přenášení autosedačky nastavitelná do 3 poloh - autosedačka je kompatibilní se všemi druhy kočárků (nutné dokoupit příslušný adaptér) - uchycení v automobilu proti směru jízdy - instalace pomocí 3-bodového pásu nebo pomocí isofixové základny (není součástí) Pouze osobní předání Třebíč Háj... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 100
 Kč
2117 of Sweden pánská softshellová bunda vel. XL nová
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nová nenošená (pouze vyzkoušená) pánská softshellová bundy prestižní značky 2117 of Sweden, vel. XL, přes prsa 60cm, délka 78-82cm, rukáv od krku 80cm, kvalitní materiál, svršek odolný proti povětrnostním vlivům, poddajný flexibilní 4 směrný streč, s membránou Tritech 15 000mm, prodyšný a otěru odolný, vnitřní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
2117 of Sweden pánská softshellová bunda vel. XL
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nová nenošená (pouze vyzkoušená) pánská softshellová bundy prestižní značky 2117 of Sweden, vel. XL, přes prsa 60cm, délka 78-82cm, rukáv od krku 80cm, kvalitní materiál, svršek odolný proti povětrnostním vlivům, poddajný flexibilní 4 směrný streč, s membránou Tritech 15 000mm, prodyšný a otěru odolný, vnitřní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Prodám
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Lehký a lehce ovladatelný Vysoce kvalitní polyuretanové pneumatiky odolné proti propíchnutí - Tlumení nárazů všech 4 kol Velikost kol: přední 6", zadní 6,5" - Kompaktní rozměry ve složeném stavu Nastavitelná opěrka zad Nastavitelná opěrka nohou se snadno čistitelnou podšívkou z ekologické kůže Široký schůdek pro samostatné nastupování - Pětibodové bezpečnostní pásy - Odnímatelné ochranné madlo - Rozšiřitelná stříška se 2 okny - Potah chránící před UV zářením -... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
BAAGL školní batoh Rainbow Unicorn a sáček na TV zdarma
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
ŠKOLNÍ BATOH AIRY RAINBOW UNICORN • Ultralehký batoh Airy vhodný od první třídy ZŠ. • Ergonomicky tvarovaná záda s AIRFLOW ERGO SYSTÉMEM, který zabezpečuje prodyšnost zad. • Plně nastavitelné ramenní popruhy pro optimální uzpůsobení každé postavě. • Prsní a bederní popruhy zajistí maximální odlehčení i těžšího obsahu a zároveň zajistí rovnoměrné rozložení zátěže. • Jednokomorové vnitřní uspořádání, pro lepší orientaci a kapsou pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 699
 Kč
Zateplená bunda Fjallraven Kiruna Padded Jacket M Black
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
- výborný stav, minimální známky používání - bez vad a poškození - vel. M, barva black/černá - cena nové byla 8500Kč/340Eur Pohodlná a univerzální bunda pro běžné nošení v chladnějších měsících roku. Vyrobená z pevné tkaniny G-1000 odolné proti větru a vodě, podšitá poddajným recyklovaným polyamidem s lehkou výplní ze syntetického materiálu G-Loft Supreme, který na omak připomíná peří a zajišťuje vynikající izolaci, a to i když je mokrý. Nadčasový model, který se hodí stejně dobře na cestování do práce jako na v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
nové lyžařské / snowboardové kalhoty Spyder (152)
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
TOP stav, 1x nošené, dovolím si tak tvrdit, jako nové lyžařské / snowboardové kalhoty Spyder. Velikost: uvedena 152 , odpovídá 152/158. Barva: šedá, žíhaná. Materiál: Voděodolný a prodyšný materiál s odolnou úpravou DWR. Izolace: Zateplené, vhodné pro zimní sporty. Vysoký stupeň prodyšnosti. Nastavitelný pas pro dokonalé přizpůsobení postavě. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
699
 Kč
SIDI Rex vel.43
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Boty jsou v zánovním stavu. Minimálně ježděné. Jsou velice pohodlné i na chůzi. Popis produktu vrchní materiál Technomicro microfibre podšívka Air teflon a Cambrelle podrážka Protiskluzová gumová podrážka Vlastnosti: Podšívka z materiálu Cambrelle Nylonový holenní plát chránící proti odření Upínací systém techno-3 PUSH Podpora kotníku zabraňující překroucení nohy ( materiál: nylon se skleněnými vlákny) Boční ventilační systém Vyměnitelný slider s ventilačním systémem Asymetrická a tvarovaná pata, hladká a plochá uvnitř, pro větší přilnavost s motocyklem. Se speciálním tlumícím systémem. Plášť a tlumící systém jsou vyměnitelné pomocí šroubu a zabezpečovacího systému Gumová podrážka Všechny díly připevněné šroubem jsou v vyměnitelné. CE certifikace technoMICRO Kompozitní materiál vytvořený z velmi jemných mikro vláken. Každé z nich je tenší než jedna tisícina tloušťky hedvábí. Při výrobě se přidává speciální pryskyřice, t... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500
 Kč
Sekací a bourací kladivo Bosch GSH 11 E /24709/
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji sekací a bourací kladivo Bosch GSH 11 E, stav viz foto. /24709/ Na zboží poskytujeme záruku 6 měsíců a objednávky zasíláme i na dobírku. Popis: Mimořádně výkonné bourací kladivo, úběr až 490kg betonu za hodinu, příkon 1500 W, nástroje SDS-MAX Extrémní intenzita příklepu 16,8 J s vysokým úběrovým výkonem Nízké vibrace za provozu a při volnoběhu Nízký přítlak - pro práci, kter... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 500
 Kč
Nové dívčí tepláky Trend Setter zn. Winkiki, vel. 152-158
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nové dívčí tepláky Trend Setter zn. Winkiki, vel. 152-158. Nové, nenošené, pouze 1x vyprané, bez vad. Barva světle růžová až meruňkově oranžová, neokoukaný design a barva odolná proti seprán... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
149
 Kč
Aku sekačka na trávu GP-CM 36/52 S Li BL (4x5,2Ah) Einhell
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Člen rodiny Power X-Change DOUBLE-TWIN-PACK: 4 sloty na baterie = dvojnásobná doba provozu Bezuhlíkový motor - vyšší výkon a delší doba provozu Baterie lze použít pro všechny ostatní nástroje Power X-Change LED indikátor nabití baterie na vodicí liště Režim ECO pro delší dobu provozu 9-stupňové centrální nastavení výšky sečení (25 - 80 mm) Pohon kol s plynulou regulací rychlosti Funkce mulčování pomocí přiloženého mulčovacího adaptéru 65-litrový sběrný vak na trávu s ukazatelem stavu naplnění LED světlo na hlavě motoru pro osvětlení sečené plochy Práce bez únavy díky ergonomické rukojeti Výškově nastavitelná, skl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Růžové kvalitní oteplovačky, vel.L-XL, zn. Brandsdal
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi kvalitní lyžařské kalhoty, vel. uvedená XL, vhodné pro vel. L-XL, norská zn. Brandsdal. Hezká růžová barva, tlumená světlejší fuchsiová, zelené detaily. Kvalitní nepromokavý a větruodolný materiál. Vepředu dvě vnitřní kapsy na zelený zip, pod nimi další dva zipy s odvětrávací síťovinou. Na zipech u kapes ozdobná gumová táhla. Na zadní části pod pasem další kapsa na zip. V zadní části pásku široká guma, natažení se dá upravit bočními pásky se suchými zipy. Lze snadno nastavit potřebnou šířku pasu. Zapínání na dva zelené druky. Odepínací gumové kšandy s možností úpravy délky. Na kšandách nápis... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 290
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty