Investiční pozemek Bojnice - 17 200 m² - Na prodej

Nabízíme k prodeji investiční pozemek o rozloze 17 200 m² v lukrativní rekreační oblasti Bojnice. Tyto pozemky se nacházejí v blízkosti pravého břehu řeky Nitra a zahrnují jak pevnou půdu, tak i vodní plochu, což otevírá širokou škálu investičních možností. Je zde možnost rozšíření o dlouhodobý pronájem od SPF SR ve výměře 2 620 m² nebo také o pronájem od Urbáře Bojnice o přibližně 4 900 m². CELKEM max. 24 720 m². Pozemky je možné zakoupit buď bez projektu, nebo s připraveným projektem pro hausbóty a mobilní domy, které poskytují plnou autonomii a zahrnují dohodnutou spolupráci s firmami na realizaci. Tyto projekty představují výhodné investiční řešení, přičemž jejich dokumentace může být atraktivním bonusem pro nového majitele. Klíčové informace: Lokalita: Bojnice, v blízkosti pravého břehu řeky Nitra. Rozloha: 17 200 m². Dostupnost: Pozemky jsou dostupné k zakoupení bez projektu nebo s existujícím projektem hausbótů, včetně kotev a možnosti spolupráce s již dohodnutými firmami na ... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Prodej pozemku k bydlení, 4266 m² s domem, Tuchoměřice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Za přivedení kupce nabízí majitel odměnu 1.000.000,- Kč na ruku. Představujeme Vám výjimečnou nabídku pozemku o rozloze 4 266 m², na atraktivním místě okraje obce Tuchoměřice, 2km od Letiště Václava Havla. Na pozemku se nachází historická budova se zastavěnou plochou 644m2, která dříve sloužila jako 4*penzion s restaurací a nabízí možnost rychlého vytvoření prvních 18 bytových jednotek k okamžitému pronájmu, nebo prodeji. Dále je možnost výstavby na stejném pozemku dalšího nového unikátního bytového domu s 82 moderními apartmány s celkovou plochou 2841... (více v detailu)
Středočeský kraj
69 000 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 666 m² Lucemburská, Jihlava
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodej stavebního pozemku o velikosti 666 m² v Jihlavě přímo od majitele. R.K. nevolat. Hledáte ideální místo pro výstavbu svého domova? Nabízím stavební pozemek ve vyprodaném projektu o velikosti 666 m², který se nachází na jedinečném rozcestí města a přírody v Jihlavě. Pozemek je situován na klidném místě, které nabízí to nejlepší z obou světů – pohodlí městského život... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
NABÍDKA PRODEJ POZEMKU -PRAHA-VÝCHOD.
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
NABÍDKA PRODEJ POZEMKU -PRAHA-VÝCHOD. Investiční příležitost v podobě koupě pozemku výměře 6499 m2. V územním plánu vedeno jako plocha všeobecné zeleně . Pozemek není... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej historického domu 2068 m² s pozemkem 2381 m²
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodej historického domu 2068 m² s pozemkem 2381 m² v Jáchymově, okres Karlovy Vary Na prodej nabízíme jedinečný třípatrový historický objekt v oblíbeném lyžařském středisku Jáchymov – ideální příležitost pro vybudování hotelu, penzionu nebo kulturního centra! Popis nemovitosti: Tato výjimečná budova s vysokými stropy a velkými okny zaujme svou architekturou a promyšleným uspořádáním. Centrální obloukové schodiště, prostorné sály a místnosti vhodné pro restauraci a sportovní zázemí vytváří ideální podmínky pro hotelový provoz. Pozemek a parkování: K budově náleží rozlehlý pozemek o výměře 2381 m². Prostorná plocha před budovou umožňuje vytvoření parkoviště, což je v centru města velkou výhodou. Pevná konstrukce: Kvalitní cihlová stavba zaručuje dlouhou životnost a je připravena k rekonstrukci, přičemž zachovává unikátní architektonické prvky. Výborná lokalita: • Pouhé 3 km od lyžařského areálu. • Přímo před budovou se n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku 2721 m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji pozemek vhodný pro investici v obci Lažany, nacházející se v malebné části obce Lažany v okrese Blansko. Tento pozemek s celkovou plochou 2721 m² je dle platného územního plánu zahrnutý v plochách B - plochy bydlení, nabízí vynikající potenciál pro investory hledající možnost dlouhodobého zhodnocení svých finančních prostředků. Jedná se o pozemek určený pro bydlení, který nabízí možnost výstavby rezidenčního komplexu či rodinných domů. Díky své výhodné poloze a atraktivní lokalitě je tato ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 802 500
 Kč
Prodej pozemku 3195 m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji pozemek vhodný pro investici v obci Lažany, nacházející se v malebné části obce Lažany v okrese Blansko. Tento pozemek s celkovou plochou 3195m² je dle platného územního plánu zahrnutý v plochách B - plochy bydlení, nabízí vynikající potenciál pro investory hledající možnost dlouhodobého zhodnocení svých finančních prostředků. Jedná se o pozemek určený pro bydlení, který nabízí možnost výstavby rezidenčního komplexu či rodinných domů. Díky své výhodné poloze a atraktivní lokalitě je tato i... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 987 500
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Plasích,
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek k bydlení o rozloze 609 m², situovaný v klidné části obce Plasy. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají harmonii mezi přírodou a dostupností městské infrastruktury. Pozemek se nachází v malebném prostředí, které poskytuje dostatek soukromí a klidu, přesto je dobře dostupný a v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Stav pozemku je velmi dobrý, což umožňuje rychlé zahájení výstavby vašeh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 831 000
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej pozemků o rozloze 13 000 m2 v obci Čistá v Krkonoších Černý Důl. Na pozemcích nalezneme rodinný dům se zastavěnou plochou 201 m2. Který je určen k celkové rekonstrukci nebo k výstavbě nového domu. Dále původní kravín který stojí na ploše o rozloze 865 m2. V současné době zde lze vybudovat zemědělskou stavbu, výrobní areál, sklady, budovu občanské vybavenosti. Pozemky se nacházejí v ochranném pásmu KRNAP a nabízejí tak zajímavé investiční místo nebo příležitost k podnikání. V případě zájmu zde můžou být k pro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej pozemek Bydlení
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej pozemků o rozloze 13 000 m2 v obci Čistá v Krkonoších Černý Důl. Na pozemcích nalezneme rodinný dům se zastavěnou plochou 201 m2. Který je určen k celkové rekonstrukci nebo k výstavbě nového domu. Dále původní kravín který stojí na ploše o rozloze 865 m2. V současné době zde lze vybudovat zemědělskou stavbu, výrobní areál, sklady, budovu občanské vybavenosti. Pozemky se nacházejí v ochranném pásmu KRNAP a nabízejí tak zajímavé investiční místo nebo příležitost k podnikání. V případě zájmu zde můžou být k pro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej chaty/chalupy 160 m² s pozemkem 1 250 m²
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji rekreační objekt v Jílovém u Děčína, místní část Horní Jílové. Dům je zděný ( cihla ), plně podsklepený ( kámen ), stáří 40 let. Zastavěná plocha 82 m2, pozemek cca 1250 m2. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizace je svedena do septiku . Topení je ústřední s kotlem na tuhá paliva. Nový el.bojler V přízemí se nachází prostorná obývací místnost ( 25 m2 ) s krbovou vložkou, kuchyň, koupelna, toaleta a veranda. V prvním patře jsou tři pokoje pokoje o ploše 27 m2, 10 m2 a 9 m2, Dům je su... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku v Kozojídkách, s projektem a stave
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej stavebního pozemku v obci Kozojídky o ploše 581 m2. Nachází se v nové zástavbě a je ze dvou stran oplocen. Rozměry pozemku 16,6 x 35 metrů. Cena včetně projektové dokumentace, s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 890 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 6698 m², Kostelec nad Orlicí
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rozlehlý pozemek o rozloze 6698 m² v klidné části obce Kostelec nad Orlicí, ideální jako investiční příležitost s možností rozdělení na 7 samostatných stavebních parcel. Pozemek se nachází v atraktivní a vyhledávané lokalitě, která zaručuje klidné bydlení s výhledem na okolní přírodu, ale zároveň s dobrou dostupností do centra města a rozsáhlou občansk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 72 m², Nemotice
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti 72 m² v obci Nemotice, okres Vyškov. Pozemek má rozměry přibližně 7,5 x 9 metrů a je ideální pro výstavbu ro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1 325 m²
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek v klidné lokalitě obce Sentice v okresu Brno venkov o velikosti 1325m². Jedná se o dvě sousedící parcely č. 590 a č. 594. Na pozemku se nachází zděná chata, na pozemek je přivedená voda a připravená přípojka na kanalizaci, inženýrské sítě s možností připojení. Pozemek je rovinatý s kvalitn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 892 500
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 4404 m², Zádolí
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek určený k bydlení o rozloze 4 404 m² v katastrálním území Stříhanov, ideálně situovaný na okraji obce. Tento prostorný pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné místo pro výstavbu rodinného domu nebo rekreačního objektu, s dostatkem soukromí a blízkostí přírody. Je možné jej také rozdělit na dva samostatné pozemky, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500 000
 Kč
Prodej pozemku 717 m2 Amerika - Nový Jáchymov
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dovolujeme si vám nabídnout pozemek 717m2 v překrásné krajině křivoklátských lesů, v osadě Amerika - Nový Jáchymov. Pozemek má stavební povolení na vybudování studny. Na pozemek lze umístit karavan nelze postavit chatu. Po... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 190 000
 Kč
Prodej podílu 1/4 na pozemku 23 305 m² - 83,36 Kč/m²
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
- Zajímavá investiční příležitost - spoluvlastnický podíl na území navazující na zástavbu - Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme prodej spoluvlastnického podílu na souboru pozemků o celkové výměře 23 305 m² ve výši 1/4 1 spoluvlastníka ( 5 826,25 m² podíl přepočítán), v lokalitě těsně navazující na zástavbu, v obci a k.ú. Velká Hleďsebe, kousek od Mariánských Lázní. Tato klidná rozlehlá část obce se nachází západně od centra. Pozemek leží za restaurací Marion, za domy v ulici Husova. Centrum obce je odtud vzdálené přibližně 300 m, do Mariánských Lázní je to cca 2,5 km, do Chebu necelých 32 km a na hraniční přechod Broumov zhruba 17 kilometrů. Centrální část pozemků je přibližně 620 metrů dlouhá a cca 50 metrů široká. Pozemky jsou rovinaté (lehce zvlněné) a dobře dopravně dostupné. Nyní jsou pozemky občasně využívány k chovu hospodářských zvířat bez pachtovní smlouvy jedním ze spoluvlastníků. Podle platného Územního plánu Velké Hleďseb... (více v detailu)
Karlovarský kraj
514 500
 Kč
Stavební pozemek 1 223 m²
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
- Pěkný stavební pozemek připravený k výstavbě bytového, nebo rodinného domu - Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme prodej zasíťovaného stavebního pozemku 1 223 m², nacházejícího se na konci slepé ulice Písková v obci Drmoul, okres Cheb. Tato klidná, přírodou obklopená, skvěle dopravně dostupná lokalita se nachází na severu obce. Zastávka autobusu je odtud vzdálena přibližně 600 metrů, obecní úřad, pošta, mateřská a základní škola cca 1 km. Mariánské Lázně jsou odtud 4,5 km, Cheb cca 37 km a do Karlových Varů je to přibližně 50 km. Obec Drmoul leží na okraji přírodního parku Český les, je obklopena přírodou a řadou zajímavých turistických míst. Lokalitu protíná velké množství cyklostezek a turistických tras. V obci nyní žije okolo 1 000 obyvatel. Pozemek je rovinatý, se tvarem nepravidelného mnohoúhelníku, s uliční šíří cca 42 metrů. Přední stranou je orientovaný na jihozápad. Pozemek je vhodný p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 015 002
 Kč
Prodej pozemek Louky
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme krásný pozemek s výhledem na Šumavské hory, který se nachází v blízkosti 3 chalup na hranici CHKO, ale ne součástí o celkové rozloze 5234 m2 v obci Drslavice, katastrální území Švihov u Lazišť. Pozemky č.p. 357/39 je vedený jako trvalý travní porost, kde by byla možnost vybudování včelínu nebo postavení maringotky. Lokalita uprostřed přírody poskytuje majitelům příjemné soukromí. Přístup k pozemku je po polní cestě. Obec Drslavice... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 080 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 17 000 m²
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní dům v Jílovém u Prahy, Kabáty, který zahrnuje 3 bytové jednotky (dva byty 1+kk částečně vybavené, jeden kompletně vybavený 3+kk + další nebytový prostor), užitné ploše 448 m². Dům se nachází v krásném přírodním prostředí se soukromým rybníčkem za domem a potokem před domem. Součástí prodeje je zavedená pizzerie s moderním provozem a posezením v zastřešené prosklené pergole nebo v klidu přírody. Pizzerie se slušným profitem je hojně navštěvovaná místními i turisty. Dům má vlastní studnu, čističku odpadních vod a parkova... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 600 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2312 m², Ostrava
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám do prodeje pozemek o velikosti 2312 m2. Přístupem z ulice Hladnovské, ale také z ulice Muklova získává využití pozemku úplně jiné možnosti. Inženýrské sítě jsou na hranici poz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 412 m², Plzeň, ul. Plzeňská cesta
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáte zajímavou investiční příležitost v Plzni? Dovolujeme si Vám nabídnout RD v Plzni, v úžasné klidné a vyhledávané lokalitě, ul. Plzeňská cesta. Na této prestižní adrese nabízíme stavbu RD, která v současném stavu nabízí 2 byty o výměře 100 m2, každý s vlastním balkonem, půdní prostor a sklepní prostory s garáží. Celková využitelná plocha domu je přes 400 m2. V rámci prodeje je součástí i platné stavební povolení - půdní vestavba 3. bytu o ploše 100 m2. Stavba se nachází na pozemku o celkové ploše 885 m2, na němž naleznete pozůstatek bývalého rekreačního objektu s č. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 990 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 3500 m², Hladké Životice
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout výjimečný stavební pozemek, který se nachází v Hladkých Životicích. Na oploceném pozemku se nachází garáž s připojením na 380 V a internetem, která bude Vašim budoucím zázemím při stavbě . Pro zásobení vodou slouží kopaná studna. Na hranici pozemku je veřejný vodovod. Dále jsou na pozemku vzrostlé ovocné stromy. Parcela se nachází v blíz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 6285 m², Hlušovice
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 6 258 m² v obci Hlušovice, určený pro výstavbu rodinných domů. Dle schváleného územního plánu je možné pozemek rozdělit na 7 stavebních parcel, což jej činí ideální volbou pro investory a developery. Inženýrské sítě na něj nejsou přivedeny. jsou v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej pole 4 706 m² v kú Velká Bystřice
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
V exkluzivním zastoupení vlastníka nabízím k prodeji zajímavou investiční příležitost v podobě prodeje zemědělského pozemku o výměře 4 706 m2 v žádané lokalitě se zemědělskou tradicí v blízkosti města Olomouc. Nabízený pozemek má dobrou bonitu a je veden jako orná půda. Investice je vhodná pro zemědělce, ale také investory do zemědělské půdy. Na pozemku je v tuto chvíli uzavřena pachtovní smlouva. Nenechte inflaci požírat Vaše peníze, obzvláště v této nejisté době a ochraňte je investicí do zemědělské půdy. Investujte do komodity, jejíž cena neklesala ani v dobách světové finanční krize v roce 2008. Tvrzení, že hodnota zemědělské půdy v čase neklesne podporuje také hodn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
212 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty